Pálma nagyon magabiztosan nyerte meg a tornát (bár az a két 1-6-ot nem értem). Végre nem 10ezres tornán fog indulni jövőhéten, hanem egy 50ezres szerbiai torna selejtezőjében szerepel. Egyébként Pálmán kívül Anikó és Kati is a kvaliban van:)
Megnyerte a 16 éven aluliak Európa-bajnokságát Babos Tímea, miután a döntőben magabiztosan, 7:5, 6:1-re legyőzte a legjobb négy között Susányi Zsófiát búcsúztató olasz Martina Trevisant.
Ehhez kapcsolódóan két hozzászólás a tennishungary vendégkönyvéből.
Legnagyobb örömömre én adhattam át Babos Timinek az aranyérmet, mint az EB versenybírája. A siker óriási, csak azt nem értem, miért nem említi egyetlen fórum sem, hogy a csapat az átlagteljesítményével (beleértve a fiúkat is) megnyerte a nemzetek pontversenyét is és 42 országot előzött meg! Ilyenre egyszer sem volt még példa az EB-k történetében. Bravo magyar utánpótlás nevelés! Nyirő László versenybíró
Fontosnak tartom rögzíteni (ahogyan azt a különféle illetékes honlapok szerkesztőitől korábban már kértem), hogy Timi és Zsófi mostani és korábbi sikereinek meghatározó két szereplője a két edző. Ők ugyan az egyéni EB-n most nem lehettek ott, de munkájuk színvonalát az elért bajnoki cím és további eredmények igazolják. Először is Babos Csaba, akinek fáradozásai nem csupán Timi, hanem Zsófi sikereiben is megjelennek. A másik Hajnal István, Zsófi edzője. A magam részéről köszönet nekik! Ezen túlmenően természetesen köszönet minden támogatónak is!