Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
A "tulajdonságai" ablakban való turkálás közben csak a billenytyűzetről tudok ill. tudnék másolni a ctrl+c-vel, a "nagy" ablakot nem engedi használni, amíg a tul.-t be nem zártam.
Úgy néz ki, igen. Nekem legalábbis eddig mindig sikerült... :o)))
Tehát : 1: jobbegér a kívánt képen. 2: Tulajdonságok (általában legalsó pont) kiválaszt, mire feljő Tulajdonságok ablak. 3: ablakban van olyan, h. "Cím: http://...../akarmi.jpg" (vagy akarmi.gif, stb.); a "http://"-től kezdve egérrel kijelölöd az utolsó karakterig a sort (esetleg, ha nem fér ki 1 sorba, akkor a sorokat, de lehet, h. ezt csak több részletben tudod +csinálni). 4: ctrl + c 5: goto hozzászólás. 6: ctrl + v
1. Mi lehet az oka, hogy felfüggesztés után mindig újra kell indítanom a gépet? Elkezd beindulni, feljön az ucsó kép, majd egy idő után átvált sötét képernyőre, innentől csak a kikapcs segít, a ctrl+alt+del sem.
2. Nem hajlandó olyan képeket sem letölteni az itthoni P200-asom, amit a céges 486-os lazán hoz. Elkezdi tölteni, aztán 1/4 óra után sem jut vele semmire. Ezt már a kb. 150 kilós képpel is csinálja?!
Törpcy:
Még mindig nem tudok ctrl+c-vel másolni képcímet hozzászólásba. Mintha nem lenne hajlandó "megfogni". Ctrl+v-re az előző, máshonnan másolt dolgot teszi be. Én rontok el vmit?
Ez csak részben igaz. Xp és 2K esetén az először feltett oprendszer bootfile-jaival felül kell írni az újabbét ( ntldr, ntdetect.com ), különben nem indul el a régi soha többé.
Ha 9x(Me)/2K(XP) megy egy vinyóra, akkor 2K(XP) előre ntfs-re, 9x(Me) mögé fat32-re, és meg van oldva minden.
Swill: Nem is kell semmit csinálni! Az ME, a 2000 és az XP már eltűri, hogy több (M$) oprendszer legyen egy gépen.
Amikor az XP-t telepíted, emberi számítás szerint felrak egy bootmanagert, és induláskor menüből választhatod, hogy melyik op.rendszert akarod használni.
Gondot csak az jelenthet, ha a c-n nem a FAT32-t, hanem az NTFS-t akarod használni, mert nem tudom, hogy úgy tud-e indulni a ME.
De ekkor is csak annyit kell, hogy c-re(FAT32) teszed a ME-t, D-re pedig az XP-t. (És az XP-t kell másodikként felrakni, úgy kevesebb lehet a probléma.)
Ha az autoexec-ben és a config.sys-ben ott csücsülnek a DOS-os driverek akkor az nincs jó hatással a (később betöltődő) Win95-re. Próbáld kiREM-elni a sorokat és így bootolva megnézni...
Sziasztok lenne egy kérdésem. Föltelepítettem több programot és azt hiba üzenetnek hogy:
"A(z) ...........EXE fájl hiányzó exporthoz van csatolva DDRAW.DLL:DirectDrawCreatEx" Mit tegyek, hogy fussanak a programok??? Ja most installáltam újra a Windows-t a C-t formattálva. De particciókra van osztva a vinyó. Előtte még futottak a programok!!! V.ki SEGÍTSEN köszi
Üdv mindenkinek! A következő problémával fordulok hozzátok: Adott egy vinyón két partíció. Az elsődleges dos(C), és kiterjesztett(D). Mind a kettő csont üres. Hogyan tudom azt elérni, hogy a Windows ME telepítéskor ne a c-re, hanem a d-re másszon fel. Hiába adom meg telepítéskor a D:\Windows útvonalat, a rendszerfájlok a c-n vannak. Az meg nem működik hogy átmásolom őket a D-re mert úgy nem indul. Mit lehet tenni?
koszi
Szerintem paranoiás a rendszergazda, és ilyen exe file-ok esetén asszem jogosan is az. Éspedig azért mert az egyszeri emberek az ilyet ösztönösen megklikkelik és már el is indult a féregvírus.
Ha mindenképp proggit akarsz küldeni, akkor próbáld meg előbb kruncserálni a jóbarátom által irt töppesztőprogrammal
Tiszteletem!
Jelentem én vagyok itt a félszemű. Számítógépvakjaim engem bíztak meg, hogy legyek rendszergazda. Jót röhögök még most is ezen a szón. Viszont egy NT reinstall után jött a kérdés:
Mé' kell a guestnek állandóan beírni a LAN/proxy settingseket, és mé' nem képes megjegyezni ez a rohadék, hogy az bizony annyi és annyi... :-(((
Ég a pofám, ők meg mondják, hogy csináljam meg, holott én is hülye vagyok hozzá. Arra igaz jó voltam, hogy sikerült találni rá egy NAVot a netről...
HELP ME! :-) E-papi neve szavatolta, hogy nem kerültem rossz helyre... :-)
Igen, de bárkinek - pl. nekem is - küldte, ugyanaz érkezett. És nálam nincs ilyen szűrés. Ő meg munkahelyről, szerveren keresztül akarta küldeni, ha jól értettem.
Ha a BIOSban a PNP OS Intalled funkciót NO-ra állitod, akkor a Win elvileg nem tudja "felülirni" a BIOS IRQ kiosztását.
De ez csak elv. Nálam bejött :-)))