Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Probaképp felraktam az xp-t..és most a MBR-ben ott figyel,valami..hogy lehet kiüzni onnan?(olyanra gondolok mint a lilo-t fdisk /MBR -el,de aszem ez nem müködött.)
A meglévő 32 MB RAM mellé betettem még 2x16 MB-t.A gép elfogadta, de az eszközkezelőben a rendszereszközök között egy hibajezés jelentkezett,"Alaplap kiterjesztés PNP BIOS-hoz".
Nem mondtam, hogy Win95 op rendszerem van.
Mi a teendőm ?
Köszönettel
Mlaj
A nevebol itelve a windows inicializalasahoz kell, szerintem nem lenne celszeru a futasat gatolni. De ha nagyon akarod akkor nevezd at, es nem fog futni.
Kicsit utannajarva, ugy tunik, hogy ha valamit, akkor hivodik meg, szoval jobb, ha fentmarad.
Minden tovabbi nelkul. Elinditod az fdisket, a kerdesre igent valaszolz, 1. menupont, 1.menupont. Ott a kerdesekre mind igent valaszolsz, kilepsz az fdiskbol, reboot, es vegul format c: /u/autotest Ennyi Persze az akkor igaz, ha nincs particio a vinyon
Kösz a választ Szabcsi! Én is ezzel próbálkoztam mostaában. Egyáltalán nincs első/másodlagos IDE vezérlőm, hanem egy Szabványos IDE/ESDI vezérlő van csak... Valószínű ez az oka mindennek. 486os alaplap, integrált vezérlőkkel. Mit lehet csinálni szerintetek?
Isten vagy! Igen ott van az összes ami hibádzik!(A registry ua.nevű kulcsa alatt is ott voltak, csak mint említettem vissza is íródtak). Köszi! Majd megpróbálom innét is írtani.
A segítségeteket szeretném kérni! Van néhány program (XM Player, Winimage)amit uninstaláltam, de hiába törlöm az összes kulcsot a registryből, ők úraindítás után mindig vissza is íródnak. A programtársítás lehetetlen tőlük, mert folyton hivatkoznak a már nem létező program.exe fájlra, amit pedig nem talál meg. Mi javítja mindig újra a registryt? clock@freemail.hu
Nekem is ilyen egerem van.
Néha nekem is csak oldalra hajlandó menni.
A Works programot nem ismerem, de MSWORD-nél,
vagy egyes weboldalakon sem hajlandó néha
srollozni.
A lényeg az, hogy ha az adott oldalon, vagy
programban nyomsz egy ctrl+home billentyűket,
akkor menni fog.(Nekem így ment!)
Üdv.
Pontosítanám a problémám: az egér műkszik tökéletesen minden winfos alkalmazásban, egyedül a works-ben nem (csak oldalra).
Tehát ojan segítség kellene hogy a works-ön mit állítgassak hogy a görgő le-fel tudja mozgatni.
Amúgy fúrja az oldalam a kíváncsiság, h. miért töltötted le, ki ajánlotta, miért nem előtte néztél körbe. Valamint az is, h. miért nincs valami vírustalanítód... :(((
Hali
A problémám:vettem egy A4-tech scrollos egeret és MSworks-ben csak oldalra viszik a görgők, fel-le nem.Ha valaki tudna valami tippet adni hogy mit állítgassak és hol, azt nagyon megköszönném.
Sziasztok! A problemam a kovetkezo: egy floppyn levo word file-t letoroltem, nem irtam a floppyra semmit utana. Aztan a Norton utilities programmal visszahoztam a letorolt word filet a floppyra, de megnyitni nem tudom, mert ugyan a file meretet az intezoben 42,5 kb-nak mutatja, a tulajdonsagoknal mar 0 byte-t ir. Nem lehet megnyitni, igaz, hogy letorlese elott password-del vedett file volt. Mit lehetne csinalni?
Az a gondom, hogy pár napja felraktam az xp magyar nyelvű változatát, és nem tudom használni a hangkártyám. Eddig SB 16 volt, és azt hittem, hogy ez a baj...
Most kicseréltem egy SB live-ra, de így se jó. Ugyanaz a szöveg jön ki.
"A hardvert nem lehet telepíteni"
"hiba lépett fel a telepítés során: Érvénytelen adatok"
Pedig felismeri a kártyákat, mégse lehet telepíteni!
Már töltöttem le új drivert is, de azzal se jó.
Ugyanez a hangkártya az egyik haveromnál működött, de nála angol nyelvű xp van felrakva.
Ezek szerint hibás a magyar nyelvű változat, és emiatt nem működik a hangkártya nálam?
Kinek van ötlete, javaslata?
Egyébként ezelőtt ME volt nekem, és ott működött az SB 16 is...
Érdekes még, hogy a cd-meghajtóm is Creative, és mióta az xp van fent, nem olvassa rendesen a cd-ket.
Ezek szerint allergiás a magyar változat a Creative termékekre???
kérdés : hol tudom beállítani hogy pl az IE új ablak nyitásánál maximalizálva induljon?
vagy az outlook exp. a levél megynyitásakor szintén maximalizálva induljon ?
thx, Masek
zetecR: Az Athlon XP-nél van valamiféle hw-es idle, ami 50 és 10%-ra visszaveszi a proci teljesítményét, ha nincs megfelelően kihasználva.
Nem lehet, hogy ez van nálad aktivizálva?
Smithi: "Borra sör, meggyötör" tartja a mondás, így a jelenlegi állapotomban nem hajtok a sörödre!
Swill az ME-t és az XP-t akarta összeházasítani, és a hozzászólásodat is ilyen értelemben olvastam, ezért értettem félre. ("Először feltett op.rendszer" alatt az ME-t értettem, amit vagy XP, vagy 2000 követ.)
Brendan: Ha az előző hozzászólásomat elolvasod, akkor magadtól is kitalálhatod, hogy szerintem a barátod eszközsorrendje nem optimális.
Ha a CD-t átrakná a második portra Masternek, a játékok talán kevésbé rángatnának töltés közben.