Keresés

Részletes keresés

kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.04 0 0 461
Kedves Latex Bond!

Neked köszönöm az ujsagos ötleteket!
Remelem be tudom szerezni öket!
puszi:kicsiarabella

Előzmény: Latex Bond (457)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.04 0 0 460
Kedves ToMCaT!

KÖszi szepen, hogy irtal a börröl es arrol, hogy te milyen darabokat tudhatsz magadenak! Öröm volt olvasni a soraidat, kellemes perceket szereztel nekem!
Kar, hogy a többiek nem lelkesednek az ötletert! Vonzodom a latexhez es a börhöz, bar ahogy a "klubtagok" sorait olvasom, egyre inkabb azt erzem hogy en nem vagyok az a vad fetisiszta! De remelem, hogy azert mert en nem vagyok az "vad" tipus, meg szivesen lattok engem itt! Bar szerintem ez csak az idön es kedvesem gyengedsegen mulik! Szoval barmi megtörtenhet...

Üdv mindenkinek!
kicsiarabella

Előzmény: ToMCaT (446)
Bőrruha Creative Commons License 2003.02.04 0 0 459
Kedves Kicsiarabella!

Én a Westendben és a Pólus Centerben szoktam várrolni a bőrruháimat.
Egy bőrnadrág 30ezer, egy bőrzako hozzá 40-50ezer forint között mozog. A kabátok 50ezer forintol kaphatók!
Egyébként akit a bőrfétis érdekel igazán annak nyitottam egy topicot "Bőrruhák - avagy a fétis varázsa 2." címmel, de emellett természetesen lelkes olvasója maradok ennek a topicnak is!
Hajrá Latex Bond, nagyon jók a hozzászólásaid!!!:)

Előzmény: kicsiarabella (452)


Latex Bond Creative Commons License 2003.02.03 0 0 458
Az általam emlegetett fétis újság címe tényleg jól lerövidült ! :o)))) Sorry !
Az újság címe helyesen : < < O > >
(2 kisebb és 2 nagyobb jel között egy nagy O betű ! Azért írom le, hátha megint rosszul jelenik meg !)
Latex Bond Creative Commons License 2003.02.03 0 0 457
Sziasztok LLP Klubtagok !

A hétvégén ígéretemhez híven várakozásteli ábrázattal jelentem meg én is a "Wildstyle"-on a barátnőm társaságában, habár a jegy ára egy pillanatra minket is elbizonytalanított. Nem olvastam Josila figyelmeztetését, így én is buktam 6000 Ft-ot ! Félreértés ne essék, ezért senkinek sem teszek szemrehányást, hiszen senki sem tudhatta milyen színvonalú lesz a kiállítás, én pedig megpróbáltam a bizalmat megelőlegezni, mint minden magyarországi kezdeményezésnek. Megpróbáltam úgy szemlélni a dolgot, hogy ez a kiállítás egyáltalán nem a fétisről szól, hanem a tetoválásról és a piercing-ről, de szerintem a fentiek megszállotjaiban is hagyhatott maga után némi űrt ez a rendezvény, ugyanis 1 kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány stand volt összesen.
Ami a fétisrajongókat érintette : volt a kiállítók között 2 db cég, akik szexis fehérneműket árultak, köztük lakkot is. Nem volt olyan hú, de nagy választékuk, de egy fehérneműs cégtől ez már szép előrehaladás, hogy ilyeneket is gyárt egyáltalán. (Az egyik cégnek a West End-ben is van boltja, azt hiszem a Cityline-nal egy emeleten, középen.) Volt egy stand, ahol pedig láncokból (fémből) készült melltartók és bugyik kellették magukat (nekem nem fétisem, de volt egy-két jópofa darab). Továbbá tartottak egy divatbemutatónak titulált performance-t, amit 4 lány adott elő. A lányok produkciójával semmi gondom sem volt (különösen a kis barna hajúéval :o)))) ), de latexet nem láttam egy négyzetcentimétert sem. A kiírásban (és a jegyen is) az szerepelt, hogy lesz latex divatbemutató, de ezt valahogy nem érzékeltem. Úgy is mondhatnám, hogy halvány gőzük nincs róla, mi az a latex, mert akkor ezt nem reklámozták volna több helyen is. A bemutatók amúgy is eléggé rövidecskék voltak, köztük óriási szünetekkel, úgy hogy kénytelenek voltunk kb. 3 órát várni a "Bőr, lakk, latex" címmel meghirdetett műsorra. Nem azt mondom, jól elbeszélgettünk a barátnőmmel közben, úgy hogy a mi kapcsolatunknak mindenképpen jót tett a rendezvény, de ezért talán nem kellett volna 6000 Ft-ot kiadnom. :o) Ráadásul a lányokon lévő bőrszíj-ruhákat, lakk-szoknyákat és jackie-ket, valamint a csizmákat már természetesen nem lehetett megvásárolni, úgyhogy ezt semmiképpen nem nevezném ruhabemutatónak, hanem inkább egy bárban éreztük magunkat, ahol egy kis erotikus performance-nek lehettünk a szemtanúi. A barátnőmet mindenképpen köszönet illeti, hogy ilyen gyatra "kiállításon" is jól bírta érezni magát !

Kicsiarabella :

A latex-szel kapcsolatos újságjaimat egytől-egyig Bécsben vettem a Tiberius-nál, de MrsLat elmondása szerint a Ferenc körúti Adult Shop-ban is lehet kapni őket néha, amiről én nem is tudtam. Személy szerint a Marquis-t és a Heavy Rubber-t veszem állandóan (a legelső számuktól kezdve), de van pár darab Internetről rendelt katalógusom is különböző gumi-cégektől (Cocoon, Demask, Latexa, Ectomorph). Nagyon színvonalas fétis lap még az "<>" magazin (nem elírás, csak ennyi a címe !), amiből van 2 példányom.
A "Marquis" ára 15 Euró és javarészt a legújabb divatról, cégekről, bulikról és fétis modellekről tudósít nem csak Európaszerte. A "Heavy Rubber" a bizarrabb gumifétis rajongóinak szól (Peter W. Czernich lapja), 23 Euró az ára és teli van erotikus (gumis) történetekkel és csajokkal a legelvadultabb gumi- és plasztik kreálmányokban és maszkokban fotózva, totálisan "rubberizálva" a fejük búbjától a lábujjuk hegyéig. :o)))
MrsLat említette a DFP-t (Dress For Pleasure) : ez is nagyon jó újság, de az Adult-ban én eddig csak nagyon régi számokat láttam, mintha az újak nem nagyon akarnának megjelenni. Ebben inkább a PVC-sek, esőkabát-kedvelők találhatják meg a számításaikat, de sok érdekes cikket is tartalmaz és van amatőr oldala is.

Josila, Kicsiarabella, ToMCaT és mindenki más, aki a bőrruházkodásban érintett !

Mielőtt vita kerekedne ebből :
Ez csak természetes, hogy nem akarom pusztán 2 anyagra koncentrálni a topic témakörét, hiszen ezek témájukban mind nagyonis közel állnak egymáshoz. Miért is tenném ? Itt inkább a fétis népszerűsítése a fő célom és nem pedig a fetisizált anyagok rangsorolása ! Az anyag-fétisen belül mindenki mást favorizál és mindenki különböző intenzitással, ebben nincs 2 egyforma ember. Azért indítottam csak a latex témájával ezt a topic-ot, mert ez az az anyag, amit lényegesen kevesebben (szinte alig) ismernek, de sokan meg szeretnék ismerni és jelenleg a fétis-szcéna legfőbb vonulatát képezi. A bőr ilyen szempontból egyáltalán nem egy extrém anyag. Már réges rég jelen van az öltözködésben, így egy icipicit veszített a szexuális töltetéből az idők folyamán, ellentétben az eddig tárgyalt anyagokkal (legalábbis az ilyen megszállottak számára, mint én :o))) 100 év múlva már lehet, hogy a latex is olyan kommersz lesz, mint manapság a farmer és elveszti fétisizáló erejét, de addigra én már úgysem élek ! :o))) És ahogy azt már írtam, egyes fétis partikon a bőr már nem is számít extrém viseletnek, így be sem engednek például bőrnadrágban !
Persze hazudnék, ha azt állítanám, hogy rám nincs semmiféle hatással, hiszen én sem úgy kezdtem a "pályafutásom", hogy mindjárt latex holmikkal volt tele a szekrényem. Nekem is a bőrrel, illetve inkább a műbőrrel kezdődött az ismerkedés, azok közül is inkább azzal, amelyik fényes(ebb) felületű a többinél. A műbőr szeretete máig megmaradt és van is műbőr holmim nem is egy, de most, hogy megismertem a latexet, ez már nekem nem elegendő. És hát természetesen a barátnőm első vadóc rucija is egy műbőr nadrág volt. (Na, vajon kitől ? :o)) )
Úgyhogy még egyszer hangsúlyozom : semmilyen fétis téma sincsen kitiltva a topic-ból, például a magassarkú cipők rajongói is írogattak már ide szép számmal (hisz én is az vagyok) és a "Magassarkú cipő..." topic-ot kifejezetten testvértopic-nak tekintem e téren, így a bőrkedvelőket is szívesen látom !
De a lényeget Grancy fogalmazta meg a legjobban : amíg a bőrt szexuálisan stimuláló anyagként hozzátok szóba, addig helye van a topic-ban ! Mihelyst azonban átmegy az egész divat-szaktanácsadásba és ronda repedezett bőrnadrágokat vagy motoros dzsekiket kezdtek el kínálgatni egymásnak, onnantól kezdve ez már nem fétis. Az ugyanis majdnem kizárt, hogy valaki azért hordja az ilyen ruhadarabot, mert felizgatja a viselése...
És én is elnézést kérek már jó előre, ha netán megbántottam volna valakit !!!

Ateus Creative Commons License 2003.02.03 0 0 456
Kedves Topictársak!

Tudom nem én vagyok itt a Big Brother :-))), de szerintem a bőrfétis már inkább egy külön topicot kívánna, mert eléggé távolinak érzem a latexhez és lakkhoz képest. Távol álljon tőlem, hogy elkergessek bárkit, de szvsz maradjunk a tárgynál, ok?

djt-122 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 455
Kicsiarabella nehéz a döntés én is a pirosat favorizálom,de a kedvesem az utcán is szeretné hordani,és a pirosat nagyon kurvásnak-bocs a kifejezésért-tartja.De még várunk egy kicsit hátha lesz fekete.
Börrel kapcsolatban csak annyit,én nem szeretem a bört,nem birom a szagát.A gumié sokkal izgibb!!!!!!!
dav03 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 453
Szia S.C.,
Nem igazán ebbe a topickba való, de szerintem a barátnőd rosszul gondolja ha azt hiszi, hogy egy pasi csak a nagy mellei miatt szeretne vele komolyan(!) összejönni. Figyelemfelhívásnak nem rossz dolog a nagy mell, de önmagában még nagyon kevés egy hosszútávú kapcsolathoz. Amúgy szerintem sok nő szivesen cserélne vele, úgyhogy különösebben nem tudom sajnálni. Jaj istenem szorít a gyémántcipöm!

Üdv,
Dav03

Előzmény: Susanne Corbis (451)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.03 0 0 452
Kedves djt-122!

Ha javasolhatok a ket szin közül valamelyiket, akkor szerintem a piros jobban megy a feketehez. Ez a ket szin együtt egyebkent is nagyon vadito es izgi. A ket kedvenc szinem!

A börrel kapcsolatban, ha megengeditek! En most egy fekete börnadragot szeretnek, egy hozzaillö börzakoval. Hol lehet Pesten a legjobbat kapni, viszonylag jo aron? Bar tudom, hogy a minöseg a lenyeg. Nekem nem sok börcuccom van, de szeretnem minel elöbb, meg jobban begyüjteni öket....tanacsokat elöre is köszönök!

Üdv minden kedves tagnak!
kicsiarabella

Előzmény: djt-122 (449)
Susanne Corbis Creative Commons License 2003.02.03 0 0 451
"Érdekes, hogy a nőknek vajon ilyenkor miért nem jut eszükbe azon gondolkodni, hogy esetleg a párjuk nem is velük, hanem csak a melleikkel szeretkezik. "
Errôl kérdezz meg minket! Van egy barátnôm, ô kisebb melleket szeretne magának, hogy végre ôt is észrevegyék.
Előzmény: dav03 (450)
dav03 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 450
Sziasztok,

Ha jól vettem ki a hölgyek szavaiból, számukra a legfontosabb kérdés, hogy vajon a párjuk a fetis cuccok nélkül is kívánják őket vagy sem?
Nos, szerintem az esetek döntő többségében a latex (stb) kedvelő férfiak fetis nélkül is szinte ugyanúgy kívánják a párjukat, legföljebb nem olyan gyakran mint latex öltözékben. Az persze már más kérdés, hogy vajon milyen gyakoriság számit normálisnak. Az egyik nagy előnye ha latex kedvelő férfi a nő párja, hogy ebben az esetben szinte korlátlan ideig (sok-sok évig) is könnyedén fenntartható a kezdeti tűz.
Ugyanakkor szerintem nem sokban különbözik a latex-fetis attól mint, hogyha valaki a hosszú lábakért vagy éppen a nagy mellekért van oda. Érdekes, hogy a nőknek vajon ilyenkor miért nem jut eszükbe azon gondolkodni, hogy esetleg a párjuk nem is velük, hanem csak a melleikkel szeretkezik.

Dav03

Előzmény: MrsLat (414)
djt-122 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 449
Hát hamár latexruciról van szó én a hozzá való cipöt vadászom azóta is.Elmentünk a pólusba,ott még akkora választék se volt mint a westendbe pedig mindkettö city line bolt.Végül benéztünk ismét a westendbe ahhol csak piros meg fehér magastalpú szandál volt.Az ára nem is volt vészes 9900,29000 röl,de végül úgy döntöttünk várunk egy kicsit mert nem birtunk megegyezni hogy a fekete lakk minihez melyik illik jobban a piros vagy a fehér?
Bőrruha Creative Commons License 2003.02.03 0 0 448
Sziasztok!
Nagyon tetszik a topik! Jomagam is ahogy a nevemből is kitalálható:) érdeklődök a táma iránt! Engem a bőrruhák vonzanak, nekem feket bőrruháim vannak: nadrág, ing, mellény, rövid, és bokáig érő kabát, kesztű és csizma, és nagyon jó ezekben a szex!:)
ToMCaT Creative Commons License 2003.02.03 0 0 447
Ilyesmikben fantáziálgatok:

https://www.awe.com/jnorth/photos/index.php?TopicID=roll200202

ToMCaT Creative Commons License 2003.02.03 0 0 446
Szia mindenki!

Kérdeztetek a barátnőmről. A helyzet mai állása szerint még olyan szinten kibontakozó stádiumban áll a párkapcsolatunk, h badarság lenne még feszegetni eme hajlamaimat a leányzó felé. De ami késik...
De, mivel már a krisztusi kort taposom, így voltak - s remélem lesznek is - olyan szituációim, amit érdemes +osztanom a csapattal, mert talán még tanul6tok is belőle.
Legelőször a volt feleségemmel éltem át fetisiszta lelkületem szárnypróbálgatásait. Mivel említettem, h a latex ruhák iránti vonzódásom még eléggé újkeletű, így "csak" a bőrruhás emlékeimet tudom közzétenni egyenlőre. (Gondolom kicsiarabella és joslia nagy örömére!:-))
Az exemmel történt meg az, amit már itt-ott Ti is írtatok, nevezetesen, h abban a kapcsolatomban talán elsiettem a dolgot, nem kitartóan és türelmesen vezettem be őt ebbe a játékba és ez meg is bosszúlta magát. Ott elértem, h már szabályosan irtózott a gondolattól is, h bőrbe kelljen öltöznie.:-(( Vigyázzatok erre!
Utána jött egy olyan kapcsolat, amiről talán mindenki álmodik, azaz a partnerem is rajongás szinten beleszeretett a bőrruhák hordásába és viselésébe is. Hozzá kell tenni, h tudta is viselni őket. Ez szerintem egy fontos tényező ebben a témában, h megtanuljuk viselni és ne csak hordjuk az adott ruhákat, lehet az latex, lakk, vagy bőr.
Teljesen véletlenül találtunk rá egy lelkes és naggyon olcsó varrónőre, aki bőrt is tudott varrni és ekkor elindult az átalakítgatások korszaka. Szűkítés, testreszabás stb.,stb. Már majdnem ott tartottunk, h készíttetünk 1-1 overallt magunknak, de ekkor - természetesen - teljesen más okokból elváltak útjaink.
Ezekután megint sikerült találnom egy nyílt gondolkodású leányzót. Egyszer feljött a téma a fétisről, amirő Ő azt a választ adta, h erről a témáról szakdolgozott 1x, így nem volt nehéz dolgom elmagyaráznom a helyzetemet. Sőt még tanul6tam is a témában.

kicsiarabella
Örülök, h Te is vonzódsz a bőrruhákhoz. Nem hiszem, h túlságosan OFF-ok lennénk ezzel a témával. Szerintem ez is egy fajta út a latex világához, mert annak idején csak és kizárólag a bőrruhák voltak elérhetőek hazánkban. Gondolok itt a 80-as évek végén, 90-es évek elején kialakult bálás butikokra, ahol végtelen lehetőségek voltak arra, h kifogjon az ember 1-2 igencsak jónak mond6ó ruhadarabot potom áron. Én nekem 1x sikerült vennem kilóra egy bőrnacit 600,- forintért. 2 évvel később 9.000,- (!!!) adtam el.
Jó múltkor összeszámoltam, és kb 30-35 bőrnacim volt eddig. Vettem, hordtam, eladtam, a jókat megtartottam. Most van egy "hard" nacim, ez azt jelenti, h igen erős anyagból van, mivel az egyik hobbym a motorozás. Nos ezt ahhoz hordom igazán. Van egy nagyon szűk, ezt leginkább nem is tudom hordani, de annyira megtetszett az anyag finomsága, h nem bírtam nem megvenni. Néha-néha azért belepréselem magam!:-) Aztán 1x kinéztem egy gyári, boltit 28-ért. Farmerszabású és kecskebőrből van. Csodás darab, imádom is nagyon. Van még egy műbőr is, ennek vmi olyasféle az alapszövete, amiről LB mesélt. Ha széthúzod a szövetet, akkor nyúlik minden irányba. Vmiféle strecss anyagból lehet, nagyon cool, de sajna kezdi a végét járni. Ilyen anyagot keresek azóta is, de nem sok sikerrel. Lehet, h azérrt, mert amerikai a kisdrágám? Aztán megmaradt még exbarátnőm motorosnacija, ez viszont gyönyörű állapotban van csak hát igen pici, ezért nehezen tudom eladni. Ja, meg maj'nem elfelejtettem, h a 6. naci, amit ex-ex barátnőm viselt az éjszakai hancurozásoknál, szabadon hagyva a input mezőket.:-)) Ja és az összes naci fekete!!!
Aztán még meg lehet említeni a 3 bőrdzsekit, egy komplett motoros overallt (ez sajnos gagyi), meg egy bőringet. Hát kb ennyi a gardrobe-om tartalma.
De próbálom mostmár a latex ruhatáramat is bővíteni, de hát arra még kuporgatnom kell.:-(

Fényes 7et kívánok nektek!

ToMCaT

kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.02 0 0 444
Sziasztok!

Kedves Josila! En is tamogatnam azt az ötletedet, amit a börcuccokkal kapcsolatban mondtal! Jo lenne, ha itt letjogosultsagot kapnanak! En is imadom öket!!!!

Grancy!
Egyebkent gondoltam, ill sejtettem, hogy felreolvashattad a szövegemet!:) Nem baj, lenyeg hogy tisztazodott! Egyebkent nem szeretek "erölködni"! De nem erölködnek, ha küldenel nekem rozsacsokrot, bar nekem legjobban a narancsszinü rozsa tetszik! Elfogadom a feheret is, ok?

Remelem jol vagytok es jol telik/telt a hetvege!
Üdv:kicsiarabella

Előzmény: josila (442)
josila Creative Commons License 2003.02.02 0 0 443
OFF
Ja, és ha már az öltözködésemnél jártam, akkor itt el is mondanám a zímél címem végének eredetét, mielőtt félreérti vki. :)
Szóval elég feketében, meg bőrcuccokban járok, és néhány roppant korlátolt, de amugy jó ismerősömnek nem kellett sok idő ahhoz, hogy kis agyában összekösse a dark-os öltözetet, meg azt a bizonyos sátánt...és ez annyira jól sikerült nekik, hogy a többiek körében is állandó "vicc" tárgya lett, aztán lassan megkaptama "sátáni" hősi jelzőt abban a társaságban, és azóta ha valami regisztrációnál foglalt a hőn áhított azonosító , akkor hozzácsapom a 666-t, és mehet...

josi

josila Creative Commons License 2003.02.02 0 0 442
Szia Latex Bond!

Mivel most újból felvetődött a "bőr" többek részéről is, Tőled, mint topicgazdától szeretném megkérdezni, hogy van-e itt létjogosultsága, tehát belefér-e a "...avagy a fétis varázsa"-ba?
Én a fétisemet először a bőrrel kapcsolatban éreztem. Emellet a szűk, fényes anyagok is vonzottak azóta, amíg csak vissza tudok emlékezni, és amikor az internetet felfedeztem, akkor robbant be a latex igen igen erősen a gondolataim közé! De pl. a bőrcuccokat még ma is imádom, pedig már vagy 5 éve napi kapcsolatban vagyok vele, (a nyári állat hőségek kivételével) mindig bőrgatyában, stb járok. Nálam tehát összefonódik a kettő. Most pl a vágyam (amit igen hamar meg is valósítok)egy hoszzú v. rövid ujjú latex póló, amit utcán is szeretnék hordani a már említett nadrágjaimhoz.

Persze ha más a vélemény, akkor maradjon ez a fórum a mesterséges anyagoké.

üdv, josi

kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 440
En nem iram ilyenröl, vagy akkor felreertettel engem.
Előzmény: Törölt nick (439)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 438
Meg egy kerdes, bocsi!
Mi döbbentett meg teged grancy?
Jo lenne ha bövebben kifejtened, mert nem ertelek.
Előzmény: Törölt nick (435)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 437
Sziasztok!

Köszi MrsLat az ötleteket! Majd a jövö heten bekukkantok oda a parommal es megnezzük az ujsagokat(is)!

Grancy! Nem ertem mire gondolsz az erölködessel kapcsolatban!Miröl van szo?

Előzmény: Törölt nick (435)
MrsLat Creative Commons License 2003.02.01 0 0 436
Szia Arabella!

Nem gerjedek különösebben a bőrre, de léteznek mutatós dolgok belőle.A latex a "maj'd" mindenem, tudod, én is nevelt vagyok. Én egy fűzőt szeretnék, de a párom catsuit-ot. Majd meglátjuk, ha nyerünk a lottón, megvesszük az egész Simon O-t :-)))))
Te mit szeretnél legközelebb?
Szia-mia
Ui.: A Ferenc krt.elején lévő adult sex shopban néha lehet kapni Heavy Rubber-t, és Marquis-t meg néhány más angol latex újságot. pl.: DFP
Ezek jófélék
Haly

Előzmény: kicsiarabella (432)
MrsLat Creative Commons License 2003.02.01 0 0 434
Szia Josi!

Még indulás előtt belenéztünk a fórumba, megfogadjuk a tanácsodat és már ölt...

MrsLat+MrLat

Előzmény: josila (431)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 433
Kedves grancy!

Ne haragudj, de elfelejtettem kerdesedre valaszolni! Most megteszem!
Szerintem nagy lepesben haladok az "erest" illetöleg! Bar ha visszagondolok, nagy fejlödes az ilyen temaban, vagyis a szexxel es kellekeivel kapcsolatban növekvö tendenciat mutato erdeklödesem! Hosszu meg az ut, de en ugy latom magamat rajta, hogy mar nem a legeslegelejen vagyok!
Üdv!
kicsiarabella
Ui: elnezest mindenkitöl, ha tul sokat jar a szam!

Előzmény: Törölt nick (429)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 432
Sziasztok!

Elöször is kedves Latex Bond! Köszi a köszöntesed, nagyon jol esett es nagyon ertekelem, hogy tapasztalataidat megosztod a kevesbe tapasztaltakkal, mint velem. Sokat lehet tanulni tanacsaidbol! Ja es hol is vetted a latexxel kapcsolatos ujsagaidat? En mar lattam egyet-kettöt, de azok nem voltak az igaziak. Elöre is köszi a cimüket. Biztos többsegükben külföldi ujsagokrol van szo, remelem igy is be lehet öket szerezni!

Szia TomCat!
Tök jo, hogy van vagy 6-fele börnadragod!!!!Nem szeretnek OFF lenni, de engem a bör is nagyon erdekel!Többiektöl elnezest, de engedjetek meg egy kerdest legyszi! Elmondanad hogy milyen börgatyoid vannak? Van nekem is par börcuccom, de szeretnem böviteni, termeszetesen a latexxel együtt.

Kedves MrsLat?
Neked is tetszenek a bör cuccok, vagy neked is a latex a "mindened"? Milyen uj latex ruhat szeretnel es a parodnak melyik tetszik a legjobban rajtad?

En is sajnalom, hogy sokan elmaradoznak ebböl a tarsasagbol es mar nem irnak. Kar!Puszi mindenkinek!
kicsiarabella

Előzmény: Latex Bond (430)
josila Creative Commons License 2003.02.01 0 0 431
Sziasztok!

Itt vagyok a "Wildstyle kiállításon", szóval igy idézőjelben!!!!!!!!!!!!!! Nehogy vaalaki kiadjon érte 3000-t. Remélem még nem késő! Szóval inkább otthon maradni és latexbe bújni, még ha sharon-ba is.

mégis messze van európa:(((((((((((

josi

Latex Bond Creative Commons License 2003.01.31 0 0 430
Szia ToMCaT !

A remény hal meg utoljára - szokták volt mondani... :o) Örülök, hogy ránk találtál és ha egy kicsit is úgy érzed, hogy nyertél velünk, már örül a lelkem ! Jó ütemben bővül a társaság és ez szuper, habár sokan le is morzsolódtak a kezdetek óta, vagy csak az aktivitásukat veszítették el időlegesen. De ez nem baj, ez így van rendjén ! Engedjünk teret az újonnan érkezőknek is !
Elsősorban engem is a párod hozzáállása érdekelne (ha egyáltalán tud róla), és ha beavattad, akkor milyen szinten társad ebbéli érdeklődésedben, illetve ha még nem, akkor tervezed-e, hogy beépíted valamilyen módon a szexuális életetekbe ?
Engem azért érdekelnek leginkább a lányok hozzáálásával és a latexszel való első kontaktussal kapcsolatos kérdések, mert az én kapcsolatomban egyenlőre még ez jelenti a legsarkalatosabb problémát. Ezt leszámítva tökéletesen megértjük és imádjuk egymást, a hétköznapokon szinte mindenben egyetértünk és ismerjük egymás gondolkodásmódját, várható reakcióit - szóval úgy gondolom "egy rugóra jár az agyunk". De az extrém érdeklődésem eléggé perifériális téma maradt nálunk és ez az egyetlen, amiben más elveket vallunk, így leginkább az foglalkoztat, hogyan tudnánk ebben is közös nevezőre jutni, hogy senkinek se kelljen túl sokat feladni az egyéniségéből, de egyúttal közeledjenek is az elképzeléseink egymáshoz ?
Egy csöpp jó hír Neked : a Simon.O nemhogy nem emelte idén az árait, hanem bizonyos ruhákét még csökkentette is. Például az az overall olcsóbb lett, amit én vettem a barátnőmnek még tavaly (bár igaz, hogy nem olyan sokkal, de mégis csökkent az ára azóta). Mégsem kellett volna úgy elkapkodnom a dolgokat ? :o)) Szóval gyűjtögess a cicaruhára ezerrel, mert nagyon fogod imádni ! A tavasz elején én is szeretném valami új cuccal bővíteni a barátnőm ruhatárát, úgyhogy biztosan megyek majd ki én is... Na, meg a szokásos újságjaimat is szeretném megvásárolni, amelyeket a kezdetek (a lap megalakulása) óta gyűjtök : a Marquis-t és a Heavy Rubber-t, úgyhogy már nagyon mehetnékem van... :o)))

Kicsiarabella !

Szia, külön köszönet a hozzászólásaidért, mivelhogy Te vagy a második hölgy a topic-unkban és talán Ti ketten MrsLat-tal elindítotok egy kis bátorság- és érdeklődéshullámot a gyengébbik nem oldalán is !!!

Grancy !

Nem tudom, milyen spray-t használsz fényesítésre, de ha úgy érzed, hogy ragad tőle a ruha utána, akkor sürgősen felejtsd el azt a spray-t. Elvileg ezeknek az újfajta fényesítőszereknek kifejezetten ápolniuk kellene a gumit, márpedig az összeragadás nem tesz jót az anyagnak. Amit MrsLat ajánlott Neked, azt a márkát használom én is, szerintem próbáld meg beszerezni a spray helyett ! Régebben én is egy világoskék öblítő-állagú folyadékot használtam, de az már azóta elavult, most már rátértek a különböző olajokra. Azért a használat utáni hintőporozást nem szabad kifelejtenetek ! A fényezéshez valóban nem kell sokat felkennetek az olajból, elegendő egy egészen vékony filmréteget felvinni belőle egy puha ronggyal vagy akár kézzel, akkor is gyönyörűen és vakítóan fog csillogni, hogy szinte látod magad az anyagban tükröződni. Ha ilyen hidegben kimégy a ruhádban, akkor időlegesen bemattul, mert az olajréteg megdermed az anyag felületén, de ha ismét meleg szobába mész újból kifényesedik. Bár az ujjlenyomatok kétségtelenül meglátszanak a ruhán, dehát ki bírja ki anélkül, hogy ne tapizzon össze egy ilyen ruhába bújtatott testet ? :o)))) Akiket fotóznak, azokat bekenik mindenütt, utána a fotó elkészültéig tilos hozzájuk nyúlni, úgyhogy amiket a képeken láttok, az ragyogásban a max. teljesítménye a latexruháknak ! :o)

ToMCaT Creative Commons License 2003.01.31 0 0 428
Sziasztok LLP FC!

Na végre Rátok találtam!!!:-)))
Nem akartam elhinni, h nincs még valaki rajtam kívül ebben az országban, akit igazán foglalkoztat, érdekel ez a téma. De van, hál'Istennek...:-))

Tulajdonképpen ennek a hétnek az elején találtam rá erre a fórumra (köszi: LB!) és azóta átolvastam az egészet, amiből már oly sok új információhoz jutottam, h már megérte elindítani a LLP fórumot. Látom, h szépen lassan gyarapszunk és már 1-2 bátrabb hölgy is megosztja velünk tapasztalatait a témában. Köszönjük Nektek! Nagyon tetszik a fórum hangvétele (sajnos most talán éppen rosszkor írom ezt), segítőkész és barátságos.

Rólam annyit érdemes tudnotok, h 33 éves vagyok és most barátkozom a latex feeling-gel. Az út igen hosszas volt, hogy eljutottam idáig, mert én leginkább a bőrruhákat szeretem/szerettem ezidáig, de hát mint tudjátok, most hogy betört hozzánk is a "nyugat" így itt a neten találkozhattam elöször a latex anyaggal. Azóta hatalmába kerített és mostmár kijelenthetem, h a rabjává váltam. Én még csak lájtosan próbálom megismerni ezt a világot, mert eddig csak egy latex nadrágom és két trikom van. Na jó ezenkívül 6 bőrnadrágom is van.
Mivel most találtam rá erre a fórumra, ahol sokat írtatok a Nivóshop előnyeiről, vagy inkább hátrányairól én még tőlük rendeltem a ruháimat => vesztemre!:-((
Van Sharon Sloane is, és Renate Buccone is, de sajna egyik sem éri el azt a minőséget, amiről LB oly sokat mesélt nekünk pl a Simon O kapcsán. Minden vágyam egy fekete catsuit igényes kivitelben. Remélem, h még ebben az évben kimehetek Bécsbe a Simonhoz egy ilyet beszerezni magamnak.
Egyenlőre ennyi.

Nyugodtan bombázhattok kérdésekkel, szívesen válaszolok rájuk.
Mivel melóhelyről írogatok, így csak hétfőn tudok visszatérni a fórumhoz leghamarabb.
Jövök!!!

Na csá: ToMCaT

Ateus Creative Commons License 2003.01.31 0 0 427
kicsiarabella!

Te hogy kezdtél " érni a fán"? :-)) Magyarul honnan indult a latex iránti vonzalmad és szerinted (mai állás szerint) hova fajulhat? :-)

Előzmény: kicsiarabella (426)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.01.31 0 0 426
Kedves Grancy!

Hozzaszolasaimbol-bar tudom hogy meg nem irtam sokat-Te mit gondolsz?
Kivancsi lennek...bar mindenki a legpirosabb, legerettebb almaba szeret beleharapni. DE egy fan nem minden alma erett meg, vannak zöldek, kevesbe zöldek es pirosak es hat vannak kisse mar tulerettek is.:)

Előzmény: Törölt nick (425)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!