Keresés

Részletes keresés

josila Creative Commons License 2003.02.01 0 0 431
Sziasztok!

Itt vagyok a "Wildstyle kiállításon", szóval igy idézőjelben!!!!!!!!!!!!!! Nehogy vaalaki kiadjon érte 3000-t. Remélem még nem késő! Szóval inkább otthon maradni és latexbe bújni, még ha sharon-ba is.

mégis messze van európa:(((((((((((

josi

Latex Bond Creative Commons License 2003.01.31 0 0 430
Szia ToMCaT !

A remény hal meg utoljára - szokták volt mondani... :o) Örülök, hogy ránk találtál és ha egy kicsit is úgy érzed, hogy nyertél velünk, már örül a lelkem ! Jó ütemben bővül a társaság és ez szuper, habár sokan le is morzsolódtak a kezdetek óta, vagy csak az aktivitásukat veszítették el időlegesen. De ez nem baj, ez így van rendjén ! Engedjünk teret az újonnan érkezőknek is !
Elsősorban engem is a párod hozzáállása érdekelne (ha egyáltalán tud róla), és ha beavattad, akkor milyen szinten társad ebbéli érdeklődésedben, illetve ha még nem, akkor tervezed-e, hogy beépíted valamilyen módon a szexuális életetekbe ?
Engem azért érdekelnek leginkább a lányok hozzáálásával és a latexszel való első kontaktussal kapcsolatos kérdések, mert az én kapcsolatomban egyenlőre még ez jelenti a legsarkalatosabb problémát. Ezt leszámítva tökéletesen megértjük és imádjuk egymást, a hétköznapokon szinte mindenben egyetértünk és ismerjük egymás gondolkodásmódját, várható reakcióit - szóval úgy gondolom "egy rugóra jár az agyunk". De az extrém érdeklődésem eléggé perifériális téma maradt nálunk és ez az egyetlen, amiben más elveket vallunk, így leginkább az foglalkoztat, hogyan tudnánk ebben is közös nevezőre jutni, hogy senkinek se kelljen túl sokat feladni az egyéniségéből, de egyúttal közeledjenek is az elképzeléseink egymáshoz ?
Egy csöpp jó hír Neked : a Simon.O nemhogy nem emelte idén az árait, hanem bizonyos ruhákét még csökkentette is. Például az az overall olcsóbb lett, amit én vettem a barátnőmnek még tavaly (bár igaz, hogy nem olyan sokkal, de mégis csökkent az ára azóta). Mégsem kellett volna úgy elkapkodnom a dolgokat ? :o)) Szóval gyűjtögess a cicaruhára ezerrel, mert nagyon fogod imádni ! A tavasz elején én is szeretném valami új cuccal bővíteni a barátnőm ruhatárát, úgyhogy biztosan megyek majd ki én is... Na, meg a szokásos újságjaimat is szeretném megvásárolni, amelyeket a kezdetek (a lap megalakulása) óta gyűjtök : a Marquis-t és a Heavy Rubber-t, úgyhogy már nagyon mehetnékem van... :o)))

Kicsiarabella !

Szia, külön köszönet a hozzászólásaidért, mivelhogy Te vagy a második hölgy a topic-unkban és talán Ti ketten MrsLat-tal elindítotok egy kis bátorság- és érdeklődéshullámot a gyengébbik nem oldalán is !!!

Grancy !

Nem tudom, milyen spray-t használsz fényesítésre, de ha úgy érzed, hogy ragad tőle a ruha utána, akkor sürgősen felejtsd el azt a spray-t. Elvileg ezeknek az újfajta fényesítőszereknek kifejezetten ápolniuk kellene a gumit, márpedig az összeragadás nem tesz jót az anyagnak. Amit MrsLat ajánlott Neked, azt a márkát használom én is, szerintem próbáld meg beszerezni a spray helyett ! Régebben én is egy világoskék öblítő-állagú folyadékot használtam, de az már azóta elavult, most már rátértek a különböző olajokra. Azért a használat utáni hintőporozást nem szabad kifelejtenetek ! A fényezéshez valóban nem kell sokat felkennetek az olajból, elegendő egy egészen vékony filmréteget felvinni belőle egy puha ronggyal vagy akár kézzel, akkor is gyönyörűen és vakítóan fog csillogni, hogy szinte látod magad az anyagban tükröződni. Ha ilyen hidegben kimégy a ruhádban, akkor időlegesen bemattul, mert az olajréteg megdermed az anyag felületén, de ha ismét meleg szobába mész újból kifényesedik. Bár az ujjlenyomatok kétségtelenül meglátszanak a ruhán, dehát ki bírja ki anélkül, hogy ne tapizzon össze egy ilyen ruhába bújtatott testet ? :o)))) Akiket fotóznak, azokat bekenik mindenütt, utána a fotó elkészültéig tilos hozzájuk nyúlni, úgyhogy amiket a képeken láttok, az ragyogásban a max. teljesítménye a latexruháknak ! :o)

ToMCaT Creative Commons License 2003.01.31 0 0 428
Sziasztok LLP FC!

Na végre Rátok találtam!!!:-)))
Nem akartam elhinni, h nincs még valaki rajtam kívül ebben az országban, akit igazán foglalkoztat, érdekel ez a téma. De van, hál'Istennek...:-))

Tulajdonképpen ennek a hétnek az elején találtam rá erre a fórumra (köszi: LB!) és azóta átolvastam az egészet, amiből már oly sok új információhoz jutottam, h már megérte elindítani a LLP fórumot. Látom, h szépen lassan gyarapszunk és már 1-2 bátrabb hölgy is megosztja velünk tapasztalatait a témában. Köszönjük Nektek! Nagyon tetszik a fórum hangvétele (sajnos most talán éppen rosszkor írom ezt), segítőkész és barátságos.

Rólam annyit érdemes tudnotok, h 33 éves vagyok és most barátkozom a latex feeling-gel. Az út igen hosszas volt, hogy eljutottam idáig, mert én leginkább a bőrruhákat szeretem/szerettem ezidáig, de hát mint tudjátok, most hogy betört hozzánk is a "nyugat" így itt a neten találkozhattam elöször a latex anyaggal. Azóta hatalmába kerített és mostmár kijelenthetem, h a rabjává váltam. Én még csak lájtosan próbálom megismerni ezt a világot, mert eddig csak egy latex nadrágom és két trikom van. Na jó ezenkívül 6 bőrnadrágom is van.
Mivel most találtam rá erre a fórumra, ahol sokat írtatok a Nivóshop előnyeiről, vagy inkább hátrányairól én még tőlük rendeltem a ruháimat => vesztemre!:-((
Van Sharon Sloane is, és Renate Buccone is, de sajna egyik sem éri el azt a minőséget, amiről LB oly sokat mesélt nekünk pl a Simon O kapcsán. Minden vágyam egy fekete catsuit igényes kivitelben. Remélem, h még ebben az évben kimehetek Bécsbe a Simonhoz egy ilyet beszerezni magamnak.
Egyenlőre ennyi.

Nyugodtan bombázhattok kérdésekkel, szívesen válaszolok rájuk.
Mivel melóhelyről írogatok, így csak hétfőn tudok visszatérni a fórumhoz leghamarabb.
Jövök!!!

Na csá: ToMCaTAteus Creative Commons License 2003.01.31 0 0 427
kicsiarabella!

Te hogy kezdtél " érni a fán"? :-)) Magyarul honnan indult a latex iránti vonzalmad és szerinted (mai állás szerint) hova fajulhat? :-)

Előzmény: kicsiarabella (426)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.01.31 0 0 426
Kedves Grancy!

Hozzaszolasaimbol-bar tudom hogy meg nem irtam sokat-Te mit gondolsz?
Kivancsi lennek...bar mindenki a legpirosabb, legerettebb almaba szeret beleharapni. DE egy fan nem minden alma erett meg, vannak zöldek, kevesbe zöldek es pirosak es hat vannak kisse mar tulerettek is.:)

Előzmény: Törölt nick (425)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.01.31 0 0 424
Kedves Ateus!

Egy fekete rövid nadrag es egy fekete top, ezen kivül van meg egy fekete kesztyüm is es egy fekete szoknyam is. Ja es egy fekete melltartom is...
Elfelejtettem meg, hogy köszi a baratsagos köszöntest mindenkinek a topicban!

kicsiarabella

Előzmény: Ateus (407)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.01.31 0 0 423
Kedves grancy!

Szerintem jol teszed, ha megprobalsz türelmesnek lenni a baratnödhöz! Irtad, hogy ö is szereti es egyre jobban tetszenek neki a latex ruhak. Van egy ilyen mondas, hogy "türelem, rozsat terem". Vannak olyan emberek, akik nem rögtön, hanem egy kis idö elteltevel jönnek ra a jo dolgokra es idöre van szüksegük. Szoval erdemes az un. türelemjatekot jatszani, meg ha sokszor oly nehez is! Ezt mondjuk az elet minden területere ertem.
Hiszen a gyümölcsnek is idöre van szüksege, mig beerik es gondolj csak bele, milyen erzes egy zöld, eretlen almaba harapni vagy egy edes, csillogoan pirosba!Mert ugye van különbseg!

Szia Partus!
Szoval rolam annyit, hogy legjobban a latex anyag tetszik nekem. A baratom miatt vettem fel eddig, hogy neki örömet okozzak. Most mar nekem is tetszik! Igaz, lassan jutottam el idaig, a parom segitsegevel. Egyebkent szerinted baj-e az, ha az embernek nincsenek különösebb, extrem igenyei a szexben? Es ez idövel valtozhat-e?

Kedves MrsLat!
Tanacsaiddal teljes mertekben egyetertek! En itt-mint nevem is mutatja-kicsinek erzem magam, mert annyira azert nem vagyok tapasztalt ebben a temaban.Bar idövel...lehet. Alapjaban veve "konzervativ bensövel" rendelkezem, de ez nem jelenti azt, hogy "bezarom az ajtokat" es szemellenzös lennek.

Puszi mindenkinek!
kicsiarabella

Előzmény: Törölt nick (415)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.31 0 0 422
Grancy!
Ha így áll a helyzet, első alkalommal amikor végre találkoztok, csak magáért szeresd! Az tuti romboló, ha rögtön ezt kéred, mert nem nagyon tud mást gondolni,minthogy ő magában már nem elég Neked.(nem beleszólok, csak női oldalról nézem, jó?)
A másik kérdésedre nem tudok szakszerű választ adni,csak a ruha minőségét említeném. Tudom ez mást is jelent.(lóvé) Az új mellényem, anyagában fényes,de a spray még dob rajta.azonosító: pjur cégtől EROS CULT/www.pjur.com/.Nekem nem ragacsos érzés és olyan enyhébb, izgisebb tőle a rubber illata, É L V E Z E T!

Üdv

Előzmény: Törölt nick (419)
stewes Creative Commons License 2003.01.31 0 0 421
Ha kicsit síkos szvsz még nem olyan nagy baj. Nem fújsz túl sokat rá? (A nôk is szeretik a mosóport túladagolni, és nem értik meg, hogy ellentétes hatást érnek el vele.)
Előzmény: Törölt nick (419)
tranny Creative Commons License 2003.01.31 0 0 420
Es honnan szerezhetek ilyen filmet?Ha le tudok tölteni valahonnan, jöhet a cím....
Előzmény: dav03 (390)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.30 0 0 417
Grancy!
Szivi, de kérlek számolj majd be róla, ha valami működik!

MrsLat

MrsLat Creative Commons License 2003.01.30 0 0 414
Kedves Mindenki, de különösen az érdekeltek!...

Jó, hogy mindenki őszintén írja le érzéseit, vágyait itt a topicban. Néha nehéz megfogalmazni, de megéri küzdeni. Örülök, hogy egyre többen írjátok, hogy a ruha csak a spéci személyen a leg.(nézni persze nem csak) Azt hiszem ezt volt a legnehezebb felfogni, mivel nincs túl sok önbizalmam, talán több megerősítést vártam. Köszi Lakk-Fétis! Amit írtatok már, "hogy miért nem örül annak a lány ha jobban gerjedek?" - hát szerintem ez egy magyarázat, mert a lányt meg kell győzni, hogy őmiatta olyan jó. Most már nagyon szeretem magamon a latexet, pláne, ha kifényesítem (=izgalom,hangolódás és vágyakozás)és közben azon gondolkozom mit fog hozzá szólni Ő. Ált. nagyon jót...
Grancy!
Ha nem nagyon ellenséges a helyzet én a játékot ajánlom, nálunk bejött. Bármilyen apró dologban lehet fogadni(pl. hányas busz jön először/tudom idétlen, pláne,ha kocsival jártok/de ilyesmik jók, mert vicces meg izgalmas, hogy mi lesz)és megállapdtunk, hogy kinek és mit kell felvenni. Jókat röhögtünk, most meg már nem küszködünk ilyenekkel, de még mindig jó erre is emlékezni!

Djt!
Bocs, hogy eddig nem köszöntem meg segítő jószándékodat, de a siker mámora elborította a jólneveltségemet. Kösz!
Hello Kicsiarabella, végre írtál!
Üdv mindenkinek és rugalmas fénylő éjt!

Partus Creative Commons License 2003.01.30 0 0 413
Kedves kicsiarabella !

Köszönöm kedves szavaid.. Örülök, ha te női szemmel helyesnek tartod a szemléletem.
Az elmúlt évek alatt finomodott ki ennyire ez a taktika és szemlélet bennem. Nagyon szeretm a párom, ugyanakkor nem tudnék már meglenni a ruhák látványa és érzése nyújtotta plusz élvezet nélkül sem. Sokat csiszolódtunk, sok kompromisszum született. Ha csak a ruhákat erőltettem volna, már bizosan megromlott volna a kapcsolatunk. Az olyan pároknál, ahol mindketten egy azonos érdeklődési körből jönnek össze ( pl. megismerkednek egy fetish party-n, vagy mindketten lakkruhában mennek el egy szórakozóhelyre, azoknál nem okoz problémát ez a vonzódás. De igen ritka az ilyen szerencsés kapcsolat.
Csak bízom benne, hogy egyre többen rájönnek a változatos szex örömeire.

Kérlek írj magadról is néhány sort, hogy jobban megismerjünk.

Üdv.

Előzmény: kicsiarabella (406)
Partus Creative Commons License 2003.01.30 0 0 412
Kedves Grancy !

A kérdésed kihez szólt ? Ez nem derült ki az utolsó hozzászólásodból.
Nem ismerem a párod ruhatárát. Mármint a hétköznapi, utcai ruháit. Ha pl. egy esős, hűvös napon, vagy egy téli hideg napon a párod hazajön a munkából egy " elegáns " esőkabátban, orkános dzsekiben vagy vastag téli dzsekiben, számára is meglepő és izgató az a szitu, ha rögtön elkapod, még mielőtt levetkőzne. Gyengéd érintések simogatások, mintha előjátékot játszanál. Ha a sikamlós anyagon keresztül neki is jól esik, márpedig gyanítom, hogy a hirtelen letámadástól beindul, hogy te ennyire gerjedsz rá, és ha beindult, akkor csak a nadrágját vedd le a heves csókolózás és simogatás közepette, és úgy, kabátostúl döntsd az ágyra. A többit már tudod magadtól is..

Előzmény: Törölt nick (408)
Partus Creative Commons License 2003.01.30 0 0 410
Sziasztok !

Szomorúan olvasom, hogy nem tudjátok félre tenni az indulatot. Végre egy igazán igéretes és egyre bővülő csapat kezd összeállni, és erre a topic másik oldalán meg megindul a bomlás ??

Szerintem higgadjatok le, kapcsoljátok ki a gépeteket egy hétre, és utánna pihenten, diplomatikusan ismét beszéljétek meg ezt a konfliktust !

Előzmény: Latex Bond (409)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.30 0 0 409
Kedves Lack-Plastic !

A következő egyetlen soros (smiley nélküli !!!) levélkét kaptam Tőled a mail címemre, amit nemigen tudok hová tenni, így azt kérném Tőled tisztelettel, hogy magyarázd meg ezt itt a nagy plénum előtt, hiszen mint mondtam, nem szoktam senkivel sem privátban levelezgetni :

"Tényleg megharagszik a nagy Latex Bond? Hú, hát akkor húzzuk meg
magunkat, mert baj lesz!"

Nem szeretnék túl hosszú eszmefuttatásokba bonyolódni és ezzel végleg elkanyarodni a topic témájától, de azért ez egy kicsit most már engem is szíven ütött, pedig nem vagyok egy sértődős fajta, hidd el ! Azt kell, hogy higgyem, hogy vagy nem ismered a smiley jelecskék jelentéstartalmát vagy élvezetet lelsz abban, hogy időről időre sértve érzed magad egy-egy kedveskedő (és semmiképpen sem bántó) szóbeli szúrkálás miatt és sokkal keményebben szólsz be néhányunknak, mint azt megérdemelnénk. Már a 184-es hozzászólásomban is elnézést kértem Tőled egy olyan félreértés miatt, amiért szintén nem éreztem magam felelősnek - mint ahogyan most sem -, de éreztem magamban annyi tisztességet, hogy nyilvánosan bocsánatot kérek Tőled. Ezt most már másodjára nem fogom megtenni, mert úgy érzem, semmi bántót nem mondtam, sőt egy másik félreértést szerettem volna ezzel elsímítani. Vesztemre ! Mivel az én önérzetemnek is van határa és a semmiért nem szoktam minduntalan bocsánatot kéregetni, így megígérem, hogy a továbbiakban Neked nem adresszálok egyetlen gondolatot sem, így elkerülhetjük annak a veszélyét, hogy ismét megsértselek. Mindazonáltal ajánlom szíves figyelmedbe, hogy a hozzászólásom legvégén álló mosolygó jelek azt kívánták jelezni, hogy amit mondtam, valóban barátsággal mondtam, ugyanis a szívemnek rosszul esik, ha az általam indított topic-ban régóta jelenlevő emberek hülyeségeken összevitáznak és szerettem volna, ha minél előbb kibeszélnétek a dolgot egymás között, mint ahogyan Lakk-fetis ezt becsülettel meg is tette. Te az Ő levelére sem reagáltál, sőt az én kérésemet is sértésnek vetted. A témát ezennel befejezettnek tekintem, kár, hogy ennyi hozzászólásom után, a kifejezetten a Személyednek szánt segítő szándékú beírásaim után és az azokból kiérezhető stílusomból csak ennyit tudtál leszűrni és csak ennyire ismertél meg, mint aki se szó se beszéd leugatja a másikat, valamint feljebbvalónak képzeli magát a többi embernél. Nem kell meghúznod Magad, természetesen továbbra is szívesen látlak a topic-ban, mint mindenki mást, de részemről a Veled való kommunikáció itt be van fejezve.

Ateus Creative Commons License 2003.01.30 0 0 407
kicsiarabella!

Üdvözöllek a többiek nevében is a topicban. Megkérdezhetem, hogy pontosan milyen ruhadarab is az a fekete latex ruhadarab?

Előzmény: kicsiarabella (406)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.01.30 0 0 406
Kedves Partus!
Nagyon tetszett az a mondatod,hogy: "nem minden este öltözünk be, nehogy azt erezze, hogy nekem nem a nö kell, csak a rajta levö ruha."
En nagyon tudom ertekelni ezt a fajta gyengedseget, mert szerintem ez nagyon jo hatassal lehet mindket felre egy ilyen "fetises" kapcsolatban! Sokkal többet el lehet erni egy ilyen hozzaallassal, mint a raeröltetessel!
Ja es egyebkent erdekes a topic! Mar egy ideje figyelemmel kiserem...nekem is van ket szep fekete latex darabom...es egyre jobban kedvelem az ilyen ruhakat!
Előzmény: Partus (401)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.30 0 0 405
Dav03

Nem értek veled eggyet!!!
A nő akkor is teged akar írányítani és a kezdeti boltásokkal probálja a bizonytalanságodat terelgetni. De van a topicon nálamnál nagyobb szakétő is (MrsLat). De ezt minden sovinizmus nélkül mondom!! Minden férfi rájön erre a sokadi párkapcsolat után. Ez egy játék, amit közösen húzunk vonunk. Abban teljesen igazad van, hogy a nők nem vizuális alkatok. Nekik nagyon ritkán kell a ilyen vizuális élmény.
A nők fantáziájáról annyit, hogy nagytöbségükben a fantázia csak a TV és a média területén szerzett információból áll. DE AZÉRT VANNAK KIVÉTELEK, EBBEN TELJESEN IGAZAD VAN. CSAK NEHÉZ KIFOGNI ÉS MÉG NEHEZEBB MEGTARTANI.
DE NEM SÉRTEGETNI AKARLAK CSAK A JÓ SZÁDÉK VEZÉRELT.

KEDVES L-P BÁRÉTOM!!

Te sértésnek vetted azt amit dícséretnek és bóknak szántam. Lehet, hogy a sajátos humoromat nem tudod értékelni de remélem van aki értette a viccet.
A Barbika látványa tényleg jó de mit érek vele a TV-n keresztül? SEMMIT! De ha látom akkor konstatálom csinosságát!! És a melleit, bár a nagy mell nem minden!
Abban biztos vagyok, hogy a nejednek nem rossz. De amit a topc látogatók izgatónak tartanak azt te is belátod, hogy sokan az "átlagból" nem igazán díjazzák. Sőt az akiben ez a dolog szinte születése óta bennevan tudja, milyen Marslakónak nézik az emberek föleg egy új kapcsolat elején. LSD L-B hasonló hozzászólása még a topic kezdetén. És mások hasonló tapasztalatai. Köztük az enyém is.
És elérkeztünk oda, amit MrsLat kérdezett.
Igen a partner a fontos!!! De, mivel a szex játék és legyünk őszinték kemény és felelősségteljes a másik iránt. A kölcsonös játékszabájok betartása fontos!!
Ha a ruha lenne a fontos, nem beszélgetne a partnerével senki aktus után. És a "hétköznapokban" a szeretet mint olyan megszünne létezni. Továbbmegyek! Nem figyelne rád a partnered és csak saját maga érdekelné. Ebből tudod meg mi a fontos, TE vagy ami RAJTAD VAN. És téged sen sértegetni akarlak csak szeretnélek rávezetni arra, hogy tudod eldönteni ki vagy mi a fontosabb. És ne csak magadra vedd hanem a többi női topic olvasót is (reméljük vannak még).

Üdv : LAKK-FETIS

MrsLat Creative Commons License 2003.01.29 0 0 404
Üdv mindenkinek!
Szóval szombat este Pecsa, ugye Latex Bond? Szerintem már ez is nagy dolog, hogy jön a barátnőd is! Eleinte MrLat egyedül járt ki az ilyen típusú kiállításokra, de ált. hozott valami apró?! meglepit...Aztán ahogy rendeződtek soraink (szintén két gyermekkel bírunk) engem is egyre jobban érdekelt, hogy milyen egyilyen kiállítás. Szóval, ha magától jön a Lány, már kircsi.
Bocs a képért, megígérem, hogy megtanulok linkelni is( ezt mind Miattatok!), remélem nem szúrom el ...
Partus!
Roppant figyelemre méltó az a mondatod, hogy "...nekem nem a nő kell, csak a rajta lévő ruha."Megkérdezhetem, hogy ezt teljesen Magadtól gondoltad ki, vagy rásegített a Nejed? Ugyanis nagyon sokáig (még néha most is) én is azt gondoltam, hogy a ruha fontosabb. Ezért érdekes több férfi véleményét olvasni a ruhákról meg a párjukhoz való viszonyáról. Előre is kösz.

Üdv MrsLat

Latex Bond Creative Commons License 2003.01.29 0 0 403
Gummiboy !

Nem megy a server ? Az új IP-vel próbáltam ! Írtam Neked a mail-edre is, légyszi nézd meg, ha ráérsz !
Ezer köszi !

Előzmény: Gummiboy (295)
Partus Creative Commons License 2003.01.29 0 0 402
Bocs, kifelejtettem, hogy 10 éve ismerjük egymást, 8 éve vagyunk házasok, és kb. 5 év alatt jutottunk el oda, hogy video film, vibrátor és ruhák. Nálunk izgalmas a dolog, ugyanis mindezt úgy értük el, hogyvan egy 6 éves és egy 3 éves gyermekünk !...

Üdv.

Előzmény: Latex Bond (399)
Partus Creative Commons License 2003.01.29 0 0 401
Szia Latex Bond !

A legfőbb kérdésedre a válaszom : a párom nem volt fetish rajongó, igazából nem is került kapcsolatba vele a megismerkedésünk előtt. A ruhák iránti hajlandóságának az volt ( és most is ) a fő indítéka, hogy rajongásig szerelmesek voltunk/vagyunk egymásba, így - kölcsönösen - igyekeztünk mindent megtenni egymás örömére. Az első időkben igazából csak nekem okozott plusz örömöt a ruhák simogató, hűvös érzése, és jellegzetes hangja. Aztán lassan, fokozatosan oldódótt benne a szex konzervatív, hagyományos szemlélete. Mostanra már neki is nyújt élvezetet, persze erre rá kell hangolódni. Úgy nem megy, hogy na, most legyünk együtt, gyerünk öltözz be és feküdj az ágyra..
Nem minden este öltözünk be, nehogy azt érezze, hogy nekem nem a nő kell, csak a rajta lévő ruha. A türelmes és szakaszos közeledés eredményes taktika, már barátkozunk különböző segédeszközökkel, kiegészítőkkel.

Az internetes oldalakon több helyen vannak link gyűjtemények, amik között lehet találni igen színvonalas oldalakat is. Sokan azonban már rájöttek, hogy ezzel milyen jó pénzt lehet keresni, ezért fizetőssé tették az oldalukat. Ha csak valamelyik keresőben keresel az általad favorizált szóra ( Pl. latexclothing, vagy pvc, raincoat, rainwear, stb. ) akkor olyan labirintusba kerülsz, amiből nagyon kis eséllyel találsz jó oldalakra. ezt nem jeveslom a most próbálkozóknak. A témával foglalkozó linkgyűjtemények egész jól összegyűjtik a privát oldalakat is és a shop-ok aldalait is. A komoly szinten lévő magánoldalak is tartalmazhatnak bőséges link gyűjteményt. Ezeket igazán jó megcsípni..

Legújabb felfedezettem a groups.yahoo.com oldalai. Teljesen ingyenes regisztráció után ingyenesen letölthetsz rengeteg fényképet és újabb link címeket. Az oldalakon minde fetish rajongó talál magának való ( ruha ) csoportot.

Na, elsőre ennyi.

Üdv minden kedves fórumtársnak.

Előzmény: Latex Bond (399)
Ateus Creative Commons License 2003.01.29 0 0 400
Drága LB barátom!

1. Köszönöm a jókivánságot :-)
2. Köszönöm az engedélyt, hogy csak miattam elnézed a kép beszúrását
3. ha még nem mondtam volna én is a modemesek táborának létszámét növelem most még.

Előzmény: Latex Bond (399)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.29 0 0 399
Sziasztok LLP-rajongók !

Örömmel konstatáltam, hogy izzik a topic-unk, remélem ez így is marad az "idők végezetéig" ! :o)))

MrsLat !

A Pecsában mi is ott leszünk a barátnőmmel, hátha ott összefutunk... :o) Gyaníthatóan a latex vonzáskörzetében leszünk fellelhetők ! :o))
A gázálarcos kérdéseden én is elgondolkoztam, de furcsa mód nem tudok kielégítő választ adni rá... Egyszerűen nem tudom, hogy miért tetszik nőkön is. Magamon még meg tudnám magyarázni, de hogy a partneremen miért tetszene, az rejtély. Nem teljesen értek vele egyet, hogy uniszex és hogy mindegy, hogy ki van benne, hiszen Te pontosan tudod, hogy ki van az álarc mögött. Szerintem nagyon dögös és szexi, ahogy egy szép női szempár néz ki szinte könyörgőn az üveg mögül... :o))) Kicsit olyan kiszolgáltatottá, gyámoltalanná válik az ember benne és ez nőnél különösen izgi ! Hidd el, lehet benne azért levegőt kapni ! :o)) Aki szereti, szerintem érti, hogy mire gondolok...

Stewes !

Ha a "becsomi tök zárt", az még nem feltétlenül gátolja a szexet. (Legfeljebb a hagyományos értelemben...) A külvilágtól teljesen elzártan, de a genitáliák szabadon hagyásával meglehetősen különleges élmények érhetők el. Azér' ezen gondolkozz el... :o))))

At !

Boldog és latexőrült nőkben gazdag szülinapot utólag is !!!

Partus !

Bocs', hogy senki sem üdvözölt, természetesen bátran csatlakozz hozzánk !!! A címeket szerintem mindenki szívesen veszi, legalábbis engem érdekelne, úgyhogy kérlek, oszd meg a tapasztalataidat velünk ! 15 év folyamán gondolom szert tehettél jónéhányra...
A szokásos kérdés Neked is áll : a feleségedet Te vezetted-e be ebbe a világba és ha igen, akkor milyen módszerrel sikerült elérned a célodat és legfőképpen mennyi idő alatt ?

Djt !

A Cityline-nak a Pólusban is van egy boltja, de sajnos lényegesen kisebb választékkal. Azért érdemes megpróbálni, mert olcsóbbak a cipők, mint a West End-es boltjukban ! (Ezen én is meglepődtem, hogy ugyanaz a cég miért árul különböző árakon az egyes üzleteiben, de úgy látszik keményen bele van építve az árakba a helységbérlet díja...)
Más : Nem akartalak letolni a képberakások miatt, valóban csak a modemesek és a munkahelyen netezők nevében emeltem fel a hangom. Remélem megértitek... Természetesen és is imádok ilyen fényképeket nézegetni, de erre találták ki a cím-linkelési módszert. Nem fontos, hogy a kép közvetlenül a topic-ban díszelegjen, hanem egy "a href"-es módszerrel csinálsz rá egy linket és akkor aki akarja megnézi, aki nem akarja - mert lassú lenne a kép letöltése -, az nem nézi meg. Linket meg annyit tehetsz a topic-ba, amennyit nem szégyellsz. (Csak el ne rontsd, ahogyan én szoktam ! :o))) )

Egyébként a fotó tényleg baromi jó, amit MrsLat beillesztett, most csak azért nézem el, mert Ateus szülinapjára raktátok be ! :o)

Dav03 !

Bár már érne az a bizonyos meglepetés, amit emlegettél... Egyfolytában egy ilyen különcségre vadászom a páromban, hogy végre teljes létjogosultságot nyerjen az enyém ! :o))))
Mellesleg nagyképűen meg kell, hogy jegyezzem : engem már nem érhet meglepetés... Sajnos... ;o)

Lack-Plastic !

Szerintem egy kicsit túlreagáltad a dolgot ! L-F-nek esze ágában sem volt megbántani Téged és legkevésbé sem a feleségedet lesajnálni !
Össze ne vesszetek már egy 2-értelmű mondaton !
A topic eddigi hangvétele nem tűri a veszekedést !!! :o) Ezt dumáljátok ki minél előbb, mer' én is megharagszom ! :o)))))

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.29 0 0 398
Lakk-Fetis!

1.:Sok nő megirigyelhetné azt a biztonságot, mint amilyet én teremtek a feleségemnek!
2.:Az a férfi, aki annak a csajnak a puszta látványától nem gerjed be, az beteg. Sajnállak!
3.:A nejemnek egyáltalán nem rossz; ha rossz lenne neki, már elment volna.
4.:Lehet, hogy az epés hozzászólásodnak az az oka, hogy amíg te maszturbálsz, addig én minden este LAKKrucis nőt látok vonaglani az ágyamon? Ne haragudj!
L-P

Előzmény: lakk-fetis (393)
dav03 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 397
Szia Lakk-fetis,
Szerintem a nők többsége nagyon is tudja, hogy mit akar, legföljebb mi férfiak nem tudjuk (eleinte). Gondolkodj fordítva. Lehet, hogy a barátnődnek is vannak olyan "különcségei" amire álmodban sem gondoltál volna, vagy még eddig nem vettél észre. A nők kevésbé vizuális típusok mint a férfiak, de azért az esetek többségében nagyon jó a fantáziájuk. Még érhet meglepetés.
Üdv,
Dav03
Előzmény: lakk-fetis (395)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 396
Helo Mrs Lat.Nos img src vel irtam be a képet.Ez az alapfokú html tanfolyamból vettem.Majd elküldöm emailben.De az az igazság hogy ha elrontod a beillesztést elcsúszik a fórum szövege,meg akik modemmel nyomulnak lassan jön be kedvenc fórumuk!!!!Engem annakidején Latexbond letolt a képberakásokért,ugyhogy azota nem csinálom,bár én ADSL es vagyok.Pedig néha nagyon nehezen birom megállni!!!!!
Sexyshoes.
Voltam a hétvégén a vestendben a city line nél.Eszméletlen leárazás van!!!!!Minden szandál 12900 minden csizma 9900!!!!!És mind magastalpú!!!!!Csak sajnos az az átlátszó szandi nem volt már meg.Tud még valaki máshol city line boltot? hátha ott még van.
Előzmény: MrsLat (379)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.29 0 0 395
DAV03

Igazad van de a no az az allat amlyik nem tudja, hogy potosan mit is akar. Ez nem sertes csak teny. Sajat tapasztealat utan. Ha nem akarja most akkor majd kesobb probald meg. Akkor amikor o is szeretne valami ujat. Ne temesd a dolgot,csak ne beszelj rola egy darabig. Jartam en is igy, eroltettem es a vegen cikizes targya lett a dolog.
Otlet: Ha moziba latsz valami izgit szoritsd meg a kezet. Erezz, hogy ez tetszik neked ne mond csk ereztesd. Ha veszi a lapot az ilyen dolgokra akkor egy erdemes kapcsolat. Ha nem felejtos!!!
De vidd el egy boroshoz rpobaltass fel vele valamit es dicserd. Ha a trukk bevalik johet a tobbi. Es talan sinen leszel.
De ne felejtsd el eroltetni nem szabad mert abbol csak megutalja. Es azt foga hinni, hogy csak a cucc miat vagy vele es a szemely mar nem is szamit. Pedig ebben az egeszben a szerelem a legjobb, szerelemmel szeretkezni lakkban, latexben. A tobbi csak dugas.

Remelem nem baj, hogy en is valaszoltam de ismeros a szitu es nem akarom, hogy beleess abba a hibaba mint en.

Udv : lakk-fetis

Előzmény: dav03 (394)
dav03 Creative Commons License 2003.01.29 0 0 394
Szia MrsLat,

Igen, természetesen nézegettunk egyutt filmeket, illetve képeket. A baj talán az, hogy latex nélkül is jól működik a kapcsolatunk (legalább is ő így gondolja). Másrészt nem vagyok egy túlzottan "agresszív" típus és nem szeretek semmit sem eröltetni. Talán majd egy másik kapcsolatban. Amúgy az igazi az lenne, ha a társam a legapróbb jelekből is rájönne, hogy mit akarok.

Üdv,
Dav03

Előzmény: MrsLat (391)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!