"Én csak egy szerencsétlen flótást látok aki nem tudott határozottan dönteni hogy kell e neki az autó vagy sem. "
húha, frappáns visszavágás... mondjuk eddig is sejtettem, hogy az AAA-hoz nem IQ alapján veszik fel a dolgozókat.
no de igazad van, térjünk át a tapasztalatokra: jelentkezzen valaki, aki tudja, hogyan lehet elérni, hogy az ember kb annyi törlesztőrészletet fizessen, amennyiben megegyezett az AAA-val. az én esetem: 571 és 577
és ezúttal lehetőleg olyanok szóljanak hozzá, akik nem az AAA-nál veszik fel a fizetésüket (és pl minimum egyéves a nickjük)
Én csak egy szerencsétlen flótást látok aki nem tudott határozottan dönteni hogy kell e neki az autó vagy sem.
De megnyugtatlak hogy azért keveredtem erre mert én is vettem tőlük autót nem egyet, de amíg a te sírásoddal van tele a topik addig a többi forumozó nem jut előrébb és nem talál megoldást a problémákra.
Azért vagyunk itt hogy tanuljunk a hibákból és hogy felkészültek legyenek azok akik még nem vásároltak, de tervezik. K..aanyázásból senki nem élt meg.
Sztem azokat is meg kéne hallgatni akik így jártak mint (én is) de megosztják a tapasztalatokat mert a többiek tanulnak belőle.
1) vettél egy autót az AAA-nál, elégedett vagy + örülsz a cég szép sikereinek, és ezért fogod magad, és életedben először regisztrálsz az Index Fórumon, hogy ezt elmondhasd.
2) az AAA-nak dolgozol, és miután x db nicketek (Golfizé, jaraka, Árpicsa vagy ki, stb.) lebukott, most regisztrálsz egy újabbat, hogy széthazudd a topikot.
az én sztorim: 555 és 571, ha nincs erőd hármat kattintani, hogy megnézd a profilomban
Igen ez teljesen így van. Nekem is volt benne részem nem 1x.
Várni várni vágyakozni hogy mi lesz és órák telnek el.
Sztem kicsire van méretezve az egész. Biztos vagyok benne hogy az emberek akik ott dolgoznak nem pusztán a saját lustaságukból adódóan húzzák az időt vagy ilyenek. Nekem mesélte a kiscsaj könnyek között hogy rá ment a kapcsolata az éjszakázásokra mert állandóan valami cseh barom hajtja őket. És simán nyitva vannak éjfélig is ha van ügyfél. És van :)
Na mind1 viszont szerintem arra kéne fókuszálni, hogy hogyan tudjuk érvényesíteni a jogainkat meg lehetőségeinket a cégnél ha mondjuk bekövetkezik vmi szar.
Mert sajnos megeshet.
Gonolom itt senki nem nyomtatja a pénzt, hogy holnap új autót vegyen ha beszarik és keményen megdolgozik minden havi törlesztőért vagy az autó áráért úgyh ezért nagyon fontos hogy észnél legyünk és megszopassuk őket ha kell.
De kérdezgettem fickókat és mondták, hogy azért javarészt a cég ha nagy gáz van immel ámmal megcsinálja az autót.
Összespanoltam 1 sráccal aki vett 1 Peugeot 607-est.
Kész autó meghalt 2 hétre rá, 430.000Ft volt a javítás.
Volt nagy hercehurca de kifizették neki mert látták hogy nem kamu műhibáról van szó.
Az a helyzet hogy használtautóról van szó és az lutri.
De mit lehet akkor tenni ha egy vadonatúj toyota avensisbe 4000km-után megáll a motor? :):):):):)
Igazán nem értem egyes emberek hozzáállását a dolgokhoz. - Senki nem kötelez senkit, hogy meg vegyen náluk egy autót. - A szerződés feltételeit mindenhol illik elolvasni ha valakinek az értelmi szintje olyan alacsony hogy nem tudja értelmezni az vigyen magával valakit. - Ha az autóhoz nem értek viszek magammal egy szerelőt aki akár fel is emelheti a kocsit, nincs zsákba macska mint a neppereknél. - A marketing stilushoz meg hozzá kell szokni mert sajnos egyre kiélezettebb a piac minden területen és mindenki úgy próbál érvényesülni ahogy tud. (ez nem azt jelenti, hogy akár tisztességtelenül)
Ami nagyon nem tetszett nekem az a rengeteg várakozás és sikertelen telefonálás amit egyik fórum társunk is leírt, hogy csak a központi számon lehet őket elérni ott viszont sok mindent nem tudsz intézni ha meg kimész a kereskedésbe az tuti, hogy min. 1 órát ott leszel.
Igen én is arra gondoltam, hogy úgy mutatkozom be mint az AAA auto körmét rágó tulajdonosa aki a milliárdjain ülve azon parázik hogy ki miket irkál be a magyar fórumba. :):):)
Egy szónak is száz a vége. Én nagyon sok helyen vásároltam már és nagyon sok tanulópénzt fizettem. Volt hogy márkakereskedés szívatott meg és volt hogy kupec és volt hogy weltauto. Apropo, olyan topic nincs? Mert szívesen beírnám a tapasztalataimat velük kapcsolatban is. Ugyanis nemrég hullott szét alattam egy golf aminek mint kiderült anyaghibából származó törést kapott a motor egyik alkatrésze.
Szerintetek mit csináltak? Mutattak délre, hogy arra lehet menni. :)
Mókás volt és drága.
Ha tudjuk hogy mit akarunk akkor nem esik olyan rosszul a cirkusz ami körülöttünk zajlik.
Szerintem veled tényleg valami rossz történhetett ott, hogy ennyire kivagy:):):):)
Nem gondolom úgy hogy fényezném a céget. Viszont csak ismételni tudom magam.
Tanulni és cselekedni.
Meséld már el légyszi hogy mi volt a te sztorid mert kíváncsivá tettél, hogy mindenkit ott dolgozónak nézel aki pont nem k...anyázza le a céget amennyire neked tetszik????
Minden le van oda írva feketén fehéren. Magyarázást szerintem senkinek nem igényel a továbbiakban.
Jah, igen. Leesett hogy mit szerettél volna kibogozni a kijelentésből. :):):):):):)
Amire te gondolsz az a carlife nevezetű izé amit garanciaként adnak az AAA-sok.
A lifecare pedig egy olyan projekt ami az emberek egészségével és a környezet megóvásával foglalkozik. A kettő még véletlenül sem egyezik, sem kiejtésben, sem betürendben, sem jelentésben. Szimpla olvasási készség elég hozzá..
A tapasztalatom nekem sem jobb a többieknél, csak megvizsgáltam a másik oldalt is elgondolkodtat, hogy az anyázással nem sokra megyünk, viszont az esetekből tanulunk és ha hasonló helyzetbe kerülünk tudunk megfelelően reagálni.
senki se mondta, hogy az AAA rosszabb lenne a nagykőrösi úti kupeceknél.
viszont az AAA nagy hangsúlyt fektet arra a marketingtevékenységében, hogy azt a benyomást keltse, mintha ők nem gazemberek lennének. hogy ez emberek azt higgyék, ez is egy olyan bolt, mint mittudomén a közért: bemegyek, veszek valamit, és nem kell minden másodpercben arra figyelnem, hogy most épp mivel próbálnak nagyon csúnyán átbaszni.
a nepperekről mindenki tudja, hogy vigyázni kell velük, az AAA marketingjét viszont sokan elhiszik.
ez a topik arra szolgál, hogy tájékoztassa a leendő AAA-ügyfeleket arról, hogy Fóton is kb arra készüljenek, mint a Nagykőrösi úton (elismerem egy-két dolog jobb az AAA-nál, sok más viszont még rosszabb).
egyébként a törlesztőrészleted végül annyi lett, amennyit kialkudtál? ha igen, érdekelne, hogy hogy sikerült elérni? köszi
Szerintem sokan tehetünk arról hogy átverve érezzük magunkat.
Ez egy olyan környezet mint a kurva szirénország. Beszélnek fűt fát virágot, és ha hagyjuk elterelni a figyelmünket akkor megeshet, hogy így járunk.
Amúgy az autóvásárlás elég egyszerű ha tudjuk mit akarunk.
Én is így jártam: bementem és megismertem a híres üzletkötési módszert.
Mindenfélével próbálkoztak amit készségesen el is hittem.
Nos a következőt tettem:
-felmértem hogy mennyit érhet nekem az adott autó körülbelül
-kifundáltam hogy mennyit szeretnék fizetni (egyébként aki reálisan gondolkodik és nem akar autót vásárolni olyan törlesztővel, mint amilyen egy plazmatv-re járna, az nem szokta nagyon elhibázni)
a törlesztő kb 2-3000-Ft-al kevesebbnek kellett volna lennie hogy jó legyen nekem
illetve az árból is próbáltam valamicskét faragni.
Mindenféle bunkó és fondorlatos cselszövéses alkudozás nélkül megkérdeztem, hogy nekem így felelne meg az autó és a konstrukció és hogyan tudnának hozzásegíteni engem hogy meg tudjam vásárolni a mai napon.
Jöttek mentek a szirének, csacsogtak meg minden -(én hátradőltem és néztem a műsort) és érdekes hogy csak sikerült valahogy.
Azért legyünk észnél, hiszen mondjuk egy autókupec lehet hogy ad nekünk 100.000 et a kocsi árából, de a piaci ára magasabb az autónak. Illetve nemhiszem hogy tudnának kedvezményt adni hitelkonstrukcióból.
Én próbáltam nem kihúzni a gyufát, körbekérdeztem gyorsan, hogy hol milyen hitelek mennyiért és abból alkudtam + az árból és így is kijött 250.000Ft kedvezmény.
A kocsi amit vettem rendben van ,de a bank amit rámsóztak a Bankplus az nem emberi egy év alatt a 43 ezerből 51 ezer lett a részletem. Ti hol hallottatok ilyen nagyságrendű inflációról?
Nincs ilyen inflacio.
Viszont a forint-svajci frank arfolyam valtozhat. (Mondjuk ez a csaknem 20 szazalek kulonbseg igy is furcsa, mostanaban 250 forint koruli euro arfolyambol lett csaknem 270, ez kb 8%, ennyi lenne realis -- nem hiszem hogy a CHF annyira maskepp mozgott volna.)
Ha regebben kototted a szerzodest, es a 43 ezer egy regi torlesztoreszlet, az 51 meg egy par hettel ezelotti (amikor a leggyengebb volt a forint), akkor realis lehet.
A svajci jegybank ket lepesben is emelte az alapkamatot, ami a svajci frankban kiadott hitelekben is jelentkezik sajnos.
Vágom mindenkinek a rizsáját és én magam is tudom hogy mi folyik odaát, de tapasztalt vásárlóként megfordultam egy-két kereskedésben és nem tudom akiknek olyan fájdalmas kifogásaik vannak az AAA-val szemben :
- megfordultak e már a mágikus-car-nál ahol kigyurt kopaszok árulták az autót
- vagy mondjuk a nagykőrösin ahol a susogós-nadrágos testvérek árulják az autókat
-esetleg a fehér úton, ahol a szokás kevéért elfelejtették befizetni a regadót egy időben
-de említhetnék híres neves márkakereskedéseket is ahol vásároltam , de a lista elég hosszú lenne.
Hát kérdem én milyen garanciákat vállalnak ezek a kereskedések és hogy állnak az emberekhez?????
Mert nagyon szívesen megadok pár címet ahova érdemes elmenni és a különmbség szemmel látható.
Ezek nem tünnek el egyik napról a másikra, mint egyesek. Igaz ki kell verni a balhét ha érvényesülni akarsz de legalább megoldják a problémádat ha nagyon vergődsz.
Kíváncsi lennék hogy a fennt említettek közül ki foglalkozna a mi kis ügyesbajos dolgainkkal. Max kapugarancia aztán viszlát.
Nem védeni akarom őket d először nekem is a Bankplusszt ajánlották de azt nem fogadtam, igaz lehet, hogy a Hitex-el sem jártam jobban. (kis betüs sorok)
Végül is ha bele gondoltok rövid távon jó lehet ez az üzlet politika de hosszabb távon biztosan nem. Nekik most a túlélésre kell játszani tőzsdei dolgaik miatt ehhez meg ez jó lehet de sürgősen változtatniuk kell ha tovább akarnak működni. Írtam, hogy én is vettem tőlük egy autót és összességében most már elégedett vagyok b]DE ezt elkelett érni náluk és meg kellett találni a megfelelő embert.
A kocsi amit vettem rendben van ,de a bank amit rámsóztak a Bankplus az nem emberi egy év alatt a 43 ezerből 51 ezer lett a részletem. Ti hol hallottatok ilyen nagyságrendű inflációról?
Én most vettem egy autót tőlük, hát nagyon vegyesek az érzelmeim. Az autóval most már semmi gond azért most már mert amikor kipróbáltam a kocsit ütött az egyik kerék meg egyeztünk, hogy kicserélik, rendben akkor alkudhatunk, nem igazán jutottunk dülóre de napokig hívogattak, mondom most már elég vissza kértem a foglalót is, hogy lezárjam az ügyet erre rá két napra hívnak, hogy csak most csak önnek stb... oké kimegyek és alkudozzunk tovább nagy nehezen sikerült megeggyezni rendben monodm a múltkor meg egyezttünk a kerék cserébe mondják természetesen már kész is, átvételkor már nem néztem meg én hülye vazze vissza cserélték a rossz kerekeket. :( Reklamálás ismét orákig tartó várakozás és meg csinálták, az alku során megegyeztünk még egy CD rádióba is arra is azt ígérték mire megyek az autóért berakják, persze nem rakták be kiderült nincs is nekik majd szlovákiából küldik és akkor értesítenek hogy mehetek érte, közben megtudtam, hogy még a decemberi ajándék DVD-k sem értek ide. Ha valakinek nagyon sok ideje van és tud pofátlanul alkudni az tud velük jó üzletet kötni de sok-sok türelem kell hozzá.
Én azért írtam le úgy, mintha vevő lennék, mert az voltam. vettem ott egy kocsit tavaj. és semmi gond nincsen vele se műszakilag se máshogyan. és hitelre vettem 20 % kezdővel. havi Fix Svájci frank alapú, és a törlesztő részletet tolja ha változna a tényállás. de ha picit gondolkodtok senki sem vernek át sehol. az egyserzű embereknek meg az sorsuk.. vannak Ekék köztünk .... de azthiszem teljesen normálisan írtam le a véleményem. és még most is AAA-s vagyok