Nagy hadvezérünk műanyag alkalmatosságból issza a sört, és mégsem ismeri az egyik legnagyobb vagyipari gyárunkat:
Mit is gyárt a Borsodchem?
Abból van a korsód, Bem!
Egy elhamarkodott bók (sajna hibás, mert "kend" csak férfi lehet, de szerintem jó):
Jaj, hogyu milyen csinos kend!
Őszintén szól? ... kínos csend
És végül egy egyszerű - az agyrázkódás álmodozásra csábít:
Az ember gyakran elmereng
Amikor az elme reng
Én inkább alkotói válságnak nevezném :-))
Banana, kösz neked is, nagyon aranyosak vagytok!!!
Én amúgy is csak azért kezdtem el, mert nagyon kihalófélben volt a topic, mostanra viszont visszatértek a nagyok.
Jövök én is, amint nem érzem itt magam kletomániásnak :-)))
Kedves danczer,
na-na-na... egyrészt. Másrészt ne bolondozz - aki ilyet erősen belekezd, attól elvárjuk a folytatást is. Távozásod legfeljebb ideiglenesnek; alkotói feltöltődésnek szeretnénk tudni :)
Látom, épp nincs itt senki az aktív tagok közül, aki marasztaljon, hát megteszem én. Érvrendszeremet a következőkre építem:
1.) Eddig is marha jókat írtál, ráadásul alig volt benne „újrafelf” (olyan, amit valaki már írt).
2.) Mindenki ír újrafelfet, sokszor még saját magukat is újrafelfedezik a kdeves költőtársak. (Ez speciel, ahogy így elnéztem, főleg ses szokása. Persze ezt csak azokból a statisztikákból gondolom, amit FASÍRTnak köszönhetünk, aki ugyebár txt-sítette az első pár ezret, és néha utánanéz az újrafelfeknek.)
3.) A magyar nyelv (amint persze a többi is) egy csoda. Mindig nyújt újat.
Nna, akkor remélem, olvashatjuk továbbra is költészeted remekeit.
Köszönöm, letöltöttem, és el is olvasom majd, de gondold csak el: belép ide valaki nagy lelkesedéssel, és olyan rímet kellene kitalálnia, amely az eddigi kb. 10000 vagy talán annál is sokkal több kecskerím születésekor senkinek nem jutott eszébe...
Inkább hagyom a csudába, de azért nagyon szívesen olvaslak benneteket :-)
Fölraktam a geocities lapomra az első 4200 kecskerím hozzászólást meg a sokat emlegetett kétsorosokat letölthető, zip tömörített txt fájlba, ezekben egy egyszerű szövegszerkesztővel rá lehet keresni a gyanús kulcsszavakra.
A székelés általában nem okoz gondot, ám ha jön a szorulás, ne feledd, hogy a tolvajok istene a székrekedéseseket is megsegíti. A szar sokszor hamar inal, természetesen.
De ha szorul? Tamarinnal Hermész etessen.
Ha tudtam volna tegnap, hogy még visszajössz...
Mindegy, így is nagyon örülök. Még ha könnyű volt is a feladvány :-)
És majd várom valakitől az eredeti megoldást.