Keresés

Részletes keresés

Koragi Creative Commons License 2021.11.15 0 0 319

Őszinte, érdekes és tanulságos. Köszi, hogy megosztottad.

Előzmény: Egypasii (317)
artist_not_engineer Creative Commons License 2021.11.12 0 1 318

Teljesen megértelek. Én a pornóval voltam hasonlóan. Szerencsére ma már nézés helyett a feleségemet fotózom. 15 éve együtt vagyunk, és az elmúlt években már szinte csak róla fantáziálok. Megtanultunk játszani egymással. Ő ribancosabb lett velem (is). Én pedig szerinte férfiasabb. 😃 Szóval érdemes őszintének és előítélétek nélkül kíváncsnak lenni egymással.

Előzmény: Egypasii (317)
Egypasii Creative Commons License 2021.11.12 0 13 317

Sziasztok!

 

Egy kis kihagyás után visszatértem. És szeretnék kicsit már más látásmóddal leírni, hogy az ember képes felébredni.

 

Egy sok éve házas pasi vagyok. Asszony, gyerek, ház, kocsi mind piapa. Sok év után egyre szürkébbnek éreztem a kapcsolatot. A hiba szerintem mindkettőnkben benne volt. Szép lassan a net felé fordultam. Valami féle titkos menedék volt. Egy olyan világ, ahol kicsit lehettem másabb, mint talán az elszürkült valóság (kapuzárás?). Fórumokat olvasgattam fantáziáltam. Pornót sosem kedveltem. Aztán rákaptam a chatre. A munkám miatt rengeteg utaztam külföldre. Több napra, vagy akár 1-2 hetet meghaladó céges utak is voltak. A nepközbeni munka után jött az üres szállodai esték. Az ember egy idő után már nem nagyon akar esténként mindig sörözni járni a kollégákkal, az üzleti vacsorák is unalmassá vállnak. Így a szobába ahhoz nyúltam, ami közel volt, ott volt a laptop.... Ahogy írtam egyre többet chateltem. Vágytam flörtölni, kíváncsi voltam mit tudok elérni, majd lassan jött a videochatre is a vágy és az attól kapott önkielégülés is.

 

Megtanultam kiszűrni a sok kamus embert, pasik női néven (rengeteg van). Melegek, vagy csak beleképzelik magukat, hogy azzal a nővel lennének, akinek kiadják magukat. Több oldalon fent voltam, voltak oldalak ahol inkább lehetett hölgyeket taláni (pláne társkeresőbb jellegű). Rájöttél nem úgy kell nyitni szia! Mizu? Pláne nem hogy én vagyok álmaid macsója, vagy más övalatti szöveggel. A nők közül sokan vágynak övalatti élményre, de ha egy pasi így nyit az rossz út a hölgyek arra várnak hogy kicsit teperjünk értük hódítsuk meg őket. Őszinte leszek, többnyire jó pont volt, ha külföldről írtam, pl USA-ból. A nőknek az olyan szexis, komoly pasi vagy befolyásos, tudom is én mi. Persze mikor írtam, hogy kint vagyok USA-ban üzleti úton szimplán kamunak gondolták, mondom ok kapcsoljunk kamerát és laptop kameráján mutattam a szállodai szobát, majd kifelé az ablakon az amerikai szállodák tipikus parkolóit, tipikus amerikai kocsikkal és jellemzően valami autópálya közelében. Magyarban éjjel volt ott világos, vagy épp fordítva. Ez már fél siker volt. Hisz nem vagy kamus sőt izgalmas, a szoba is Country Inn stlusú elegánsabb száloda, így azt is mutatta fontosabb pasi vagy. Kis fűzőcske kis dumcsi és a hölgyek már meg is szabadultak a bugyitól kamerában, sőt bármire kaphatóak lettek. Meg lett a magam módszere. A végén már nem csak akkor chateltem, ha külföldön voltam, hanem amikor értem, akár még otthonról is titkon a telefonomról léptem fel, nem kamerázni csak a chat izgalmáért. Igazán találkozni sosem vágytam a hölgyekkel, több ok miatt is. 

Lelkiismereti okok is, sőt még a feleségem szerettem is és azt soknak éreztem már. Vagy úgy éreztem az már ha kiderülne túl sok lenne, így gyávaság is benne volt. A legfőbb ok az amire viszont idő kellett, hogy rájöjjek. Nem sértés. Ahogy a legtöbb chates pasi (köztük biztos én is) egy seggfej, úgy a nők többsége is elég megkérdőjelezhető stílusú. Vagy nagyon el van telve magától alaptalanul, vagy nagyon paraméteres, vagy nagyon közönséges, vagy ostoba, de akár még nagyon perverz is. Egy idő után felismertem (jó sok idő után), hogy egyre kevésbé ad ez izgalmat, mert sok szempontból még mindig a felségem jobb nő mit ez a sok.... Aztán kezdett már a chatem amolyan függőségből chat lenni csak. Feljártam mert hozzászoktam, tudtam hogy nem ad örömet már, csak szükségem volt rá, mint a bagósnak a a cigire, mikor már inkább szarul van tőle akkor is. Próbáltam erővel leszokni róla, volt hogy sikerült pár napig, pár hétig, sőt volt hogy 2 hónapra is. De valahogy mindig visszatéretem. Gyengeség függőség.  Rá kellett jöjjek nem tudok lekattani róla. Megkerestem 2-3 pszichológust is. Nem tudtak segíteni, nem mondom csak pénzt akartak, de nem tudtak segíteni. A neten is olvasgattam erről. Semmi...

 

Sokat gondolkodtam mi legyen. És eljött az igazság pillanata. Úgy éreztem, lesz ami lesz és elmondom az egészet a feleségemnek. A sok chatet, hogy kameráztam is sokat intim módon. Szinte biztos voltam benne hogy kezembe kapom a bőröndöm és véget ér a házasságunk. Az ilyen önbevallás valahol kicsit igazságtalan mindig, mert a saját magad által generált szemetet és ebből fakadó terhet ráöntöd a párodra és talán kicsit azt is jelzed neki te is tehetsz róla, ezzel kívánod a saját lelki terheid enyhíteni. Mégis erőt vettem. Nem akartam, hogy a gyerekek hallják majd a balhét, amit ez után gondoltam, így megvártam míg kettesben leszünk otthon mert a gyerekek hosszabb programmal távol kerültek (értsd nem csak 1 órára). A feleségemnek mondtam nehéz és abszúrd egyben komoly dologról akarok vele beszélni. A felségem elég higgadtan fogadta ezt. Azt kértem tőle hallgasson végig aztán én hallgatom, amit erre fog mondani. Elmondtam mindent, a szemében persze láttam a haragot, talán többet is, de hallgatott. Elmondtam a chatet, a kamerázást mindent. Elmondtam hogy már ráuntam, de azt is hogy nem tudom abbahagyni mert, akkor is csináltam még. Befejeztem vártam a balhét. De nem jött... A feleségem azt mondta mire jó ez nekem? Mondtam talán az izgalom, talán maga a chat és valahogy nekem izgis ez chatelés a kamerázás. Megkérdezte hogy őszintén mondjam el ha félreléptem tettekkel is. Úgy éreztem meg akar érteni, de tényleg nem léptem félre. 2x találkoztam, de mindkettő kiábrándító volt és leléptem mielőtt akár egy érintés lett volna. Ezt is elmondtam előtte a felségemnek, onnantól nem is akartam találkozni. Azt mondta a feleségem, hogy tudta hogy valami nincs rendben velem, tudta hogy sokat nyomkodom titkon a telefonom. Azt gondolta vagy szeretőm van, vagy olyasmit nézek, aminek nem örülne történetesen pornóra gondolt. Bár megjegyzem volt, hogy közösen néztünk ilyent is, de valahogy nem tudtunk bele lazulni. A chat-re nem gondolt. És hát ügyesen lepleztem is. Előzmény törlés, másik böngésző csak erre a telon eldugva, ott is törlés stb... Szóval bizonyítéka nem volt csak teóriája erre.

 

Azt mondta idő kell neki ehhez hogy átgondolja. Persze kérdeztem hülye pasi módjára most hogyan tovább? Ez a kérdés tiszta hülyeség, hisz magam még külső segítséggel sem tudtam megoldást mondani, sok sok idő után sem, de akkor rázúdítva a feleségemre tőle meg szinte a hogyan tovább kérdéssel azonnal a megoldást vártam. Mint írtam felkészültem a veszekedésre és pakolj pucoljra. De erre nem. Nem dícséret, de rá jöttem miért is a feleségem a felségem. Kis idő után vissza kérdezett hol chatelsz te? Mik azok az oldalak? Gondoltam na ok, most jön a balhé bele akar olvasni. Mondom neki meg tudom mondani persze. Nem engem akart ellenőrizni. Azt mondta lépjek be az egyikre. Beléptem. Ő kiment azt hittem mosdóba. De nem, megnézte mi ott a nevem. Regisztált egy nevet és rám írt. Átkiabált nekem mert nem mosdóba ment hanem a hálóba. Hogy azon a néven ő van, de chaten nem ismerjük egymást. Csak tudjam hogy ő. Le voltam fagyva ez akkor most mi? Majd átkiabált megint mutassam be, hogy fűzöm a nőket a neten. Ha szeretem még és őszinte voltam csábítsam el mintha egy idegen lenne. Ezt elég utasítóan mondta. Feszült voltam nem tudtam elsőre bele lazulni. Nem értettem mire megy ki. Olyan béna voltam mint még soha chaten. De vagy 1 órát írtunk így. Majd feleségem írta, hogy "lassan haza ér a férjem" és vacsorát be akarja fejezni, majd később folytatjuk. És kilépett. Átjött hozzám. Azt kérdezte, hogy ez elég a nőknek, amit most nyújtottam? Mondtam nem nem dehogy, csak nem értem mi ez? A felségem: "Hát nem erre van szükséged? Cseten hódíts csajozz? Milyen csajra vágysz? Mert lesz ő olyan és jobb is mint bármelyik ribi a chaten." Ebben a mondatában azért volt indulat. Majd beszélgettünk erről. És azt mondta chateljünk együtt egymással, mintha nem ismernénk egymást. Ő ha kell lesz unatkozó feleség, elvált nő, ninfomán vagy amire csak vágyok. Hisz ha tényleg ez hiányzik akkor meg tudja adni. Alig fogtam fel mit beszél nekem. Jézus rádöbbentem erre vágytam ő a megoldás erre. És elkezdtünk chatelni, kamerázni, vadul. Mindig eljátszott valamit, volt hogy kicsit én is kedvére akartam tenni. De ő jobb volt ebben. Azóta is chatelek, de már csak vele. Ha külföldre megyek maradok a szobában lépek be, alig várom hogy belépjen. Ráírok. És jön. Van hogy új szerepben jön és meg kell hódítani, levarázsolni róla a bugyit kamerán, van hogy a sokadik alkalom utáni csak gyors önkielégítés szóval ami chaten előfordult. 

Élvezem minden pillanatát. Azt hiszem tényleg a chat függő vagyok, de imádom vele. Persze látom mi megy nőként a chaten, hemzseg a sok debil pasi. Küldözgetik a farkuk képeit neki kéretlen stb. Volt hogy oda ültem mellé és mondtam nézzük mit akar 1-2 féleszű pasi tőle. Hát nem semmi. Nem leszólás de megértettem miért volt némi sikerem korábban. És megértettem milyen sekélyes tud lenni valaki a chaten. Néha azon is jót szórakoztunk, hogy mellette ülök és olvasom mkiet írnak és még kicsit hülyíti is őket, de az igazi élvezet ha mi ketten. Vele eljutottunk arra a szintre is hogy chat után megbeszélünk titkos randikat. És tényleg talizunk. Elmegyünk otthonról kocsival külön-külön, majd találkozunk ahol nem ismernek bennünket. És eljátszuk a titkos randit. Át ül hozzám a parkolóban és csókolózunk. Vagy egy szobát kibérelünk. Simán szeretőnek hisznek. A felségemet ez felizgatja nem kicsit, nagyon. Szerintem élvezi hogy kicsit rossz nő lehet. Meg is kérdeztem és azt mondta, hogy igen. Így mert ugye csak szex függő vagyok rá tettem egy lapáttal és még azt is eljátszottuk hogy prosti és úgy vagyok vele. De az igazi akkor is az amikor chatelünk, kamerázunk, vagy ha chat után titkos talikon találkozunk.

 

Ezek után persze lehet azt írni beteg vagyok, debil, perverz, hülye vagy tudom is én. Lehet mind igaz. De egy biztosan igaz. Életem legjobb döntése volt, hogy őszinte mertem lenni vele. Nem mondom, hogy minden nő így fogadja mint a feleségem én sem erre számítottam, de jól fogadta. És megkaptam azt ami igazán hiányzik... A chaten olyan nőket aki olyan amire vágyom és akit valaha felségül vettem és ez mindig a feleségem. Nem kívánom sem tanulságnak sem semminek, de azt gondolom le kellett ezt írnom.



Trebon Creative Commons License 2021.10.31 0 0 316

Küld emailt és leírom :) Címem publikus

Előzmény: Nagyfaszu19 (257)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.28 0 2 315

Egyszer rábeszéltem hogy az új gésa golyókkal benne menjen a munka helyére! Azt mondta nem volt nagy szám csak félt hogy a golyókban lévő kis golyók hangja kihallatszik amikor járkál! :) de nem volt hangos.

Masik ilyen amikor anal plugot hordott.

Albatrosz00 Creative Commons License 2021.10.28 -2 3 314

Anno 20- on évesen volt egy barátnőm.

Nagyon prűd volt, de szerette a szex visszafogott formáját.

Undoritónak tartotta ha orálról volt szó, nem csinálta, nem is engedte, análrol pedig hallani sem akart..

Megszerettettem mindezeket vele.

Aztán több pasis felállással is baratkoztattam mely vegül nem valósult meg..

Szakításunk után 2 évvel már pórnószinész lett..

Suzanna wienold...

Wienold Zsuzsa Gyöngyös.

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.28 0 0 313

Nem nagyon kellett győzködni, csak feldobni az ötletet hogy engem izgatna, tetszene!

Szex plusz pasival, akt fotózás, nudizás, lezbizés. Rábeszéltem hogy küldjön magáról akt fotókat a munka helyén. Egyszer rávettem hogy üljön bele a kocsink váltó botjába! :)

Más hasonló dolgokat nem is kértem ha nem ő lepett meg vele! :)

artist_not_engineer Creative Commons License 2021.10.28 0 0 312

Olyan nagyon nem kellett győzködnöm, hogy nézhessem. Megkértem. Ő pedig megkérte a szexpartnerét.

Előzmény: magosaron (309)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.28 0 0 311

irigyellek

Előzmény: magosaron (309)
Törölt nick Creative Commons License 2021.10.28 0 0 310

Kocsimosó parkolójában jól leszopott..kb 10 méterre voltak emberek..

magosaron Creative Commons License 2021.10.27 -1 8 309

Sikerült rávennem a feleségemet, hogy nézhessem, ahogy más dugja.

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.26 0 0 308

MEgértelek,engem is izgati mikor a feleségem nudizik publikban

Előzmény: julioboss (282)
föggö Creative Commons License 2021.08.20 -2 2 307

Te beteg vagy  aberrált !!!

Előzmény: Htitok (306)
Htitok Creative Commons License 2021.08.19 -6 9 306

Megengedte, hogy elfenekeljem ;) Jó nagyokat kapott, jól bírta, legközelebb még keményebben kap :D

 

forbdes Creative Commons License 2021.08.17 0 1 305
forbdes Creative Commons License 2021.08.17 0 0 304

Valamiért másodszorra se jelent meg a kép :( 

forbdes Creative Commons License 2021.08.17 0 0 303

Billiárdozás szünetében

 

forbdes Creative Commons License 2021.08.17 0 0 302

Billiárdozás szünetében

vac973 Creative Commons License 2021.08.15 0 0 301

Csinos jöhet kèp .

Előzmény: forbdes (297)
Csbk78 Creative Commons License 2021.08.15 0 0 300

Várjuk...

Előzmény: forbdes (297)
forbdes Creative Commons License 2021.08.15 0 1 299

Köszönjük! Lesz még, ígérem!

fröcs Creative Commons License 2021.08.15 0 0 298

Szuper!!!!

Előzmény: forbdes (297)
forbdes Creative Commons License 2021.08.14 0 23 297

forbdes Creative Commons License 2021.08.14 0 0 296

A lemaradt kép

forbdes Creative Commons License 2021.08.14 0 6 295

Nos, nagyjából időrendi sorrendben: erkélyen kefélés éjszaka, anális szex után szájjal befejezés, nyilvános szex, fotózás, enyhe alázás ( utcán arcra élvezés) , hármas szex nővel ( többször - de ezt ő is akarta igazából ). 

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.09 -1 3 294

Nudizzon a tengerparton, a végén kifejezetten élvezte

LTvedtél? Creative Commons License 2021.08.08 0 1 293

Érdekes a téma, mert a leírtakból úgy tűnik, hetero-k vagytok.

Nálunk Emma vetette föl ara a kérdésemre, hogy:

 - Mondd csak, mi az amire még kíváncsi vagy a szexben? Csináljuk meg !

Azt válaszolta, hogy:

 - Szeretnélek testközelből egy másik pasival látni ! - gondolhatod, h kiverte a biztosítékot :-)

 

Ami megtörtént, hogy szopás közben nekem is földugott már különböző dolgokat: saját ujjait, műbrokit, sárgarépát.

 

Te azt írtad, kellemetlen. Első alkalmakkor tényleg az, meg kell szokni az érzést. Nekem az kifejezetten élvezetes, amikor a hátsóm környékét simogatja síkosítóval. Aztán mikor már bennem van és közben szopja a farkam, az izgató de nem csak fizikálisan, hanem tudatilag is, hogy ez most valami más, különleges.

Elélvezni pedig egészen átható, ha közben az ujjaival is izgat belül.

Előzmény: Törölt nick (288)
Candaulist2 Creative Commons License 2021.06.22 -7 8 292

Arra kértem, hogy nyalja ki a szeretője fenekét. Megtette!

 

777R Creative Commons License 2021.05.10 -1 0 290

Pàrt vagy fèrfit keresünk.

Peter_xx Creative Commons License 2021.05.10 0 0 289

Igen!
A volt párom rendszeresen nyalta és ujjazta a fenekem.
Én is élveztem.

Előzmény: Törölt nick (288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!