Májusba is mondta, hogy szeretne menni. Ez az égvilágon semmit nem jelent. Valamikor előtte lesz szintfelmérő korcsolyázás az oroszoknak, aztán meglátjuk, hogy megy-e vagy sem. Mondjuk, ha ott lesz, tuti robbani fogok, hogy én meg nem tudok, de ez van! Reméljük, kijut az EB-re és akkor én is látni fogom, ha meg nem, akkor meg már tapasztalatom van benne, hogy hogyan is kell Andrei Griazev-ről lemaradni:DDD
Most már hivatalosan is bejelentette, hogy maradnak ugyanazok a programjai. Néhány változtatás lesz benne a szabályok miatt (lépések, forgások), illetve koreográfiailag. Júniusban edzőtáborba volt és most júliusban kezdik el a változtatásokat illetve a komolyabb jeges edzéseket. Na, ennyit bírtam kihámozni ebből: http://www.allsport.ru/archive.php?id=15781&s_s=106&s_d=4&s_m=7&s_y=2008&b=0&l=20
Ha minden igaz, Andrei nem változtat a programjain marad ugyanaz a kettő a következő szezonba is, amit az idén nemzetközi versenyen nem igazán láthattunk (csak a GP sorozatban). Így talán az EB-n láthatjuk majd "Souvenir from Rio" és a The Godfather-t. Azért remélem, ez nem azt jelenti, hogy szinte alig nyúlnak a programokhoz. Jó lenne, a szabadját valamivel feldobnák addig!
Egy kicsit régi, de talán újdonság (próbáltam visszaolvasni, hogy anno bemásoltam-e ezt, de nem találtam). Ezt valamikor 2007. januárjában kérdezték rajongók Johnny Weir-től:
from David
Q: Sergei DOBRIN, Andrei GRIAZEV, Ilia KLIMKIN. Who is best?
A: I like all of them for different reasons. Andrei Griazev is so smooth on the ice, and he has so much energy in his movements. He is a very deserving Russian Champion. Sergey Dobrin has so much passion on the ice and I find it very interesting to watch. Ilia Klimkin is always doing something unique and I admire his guts. I also really like Sasha Uspenski and Sergey Voronov as far as Russian men are concerned.
Nincsen semmi:( csak annyit tudok, hogy teljes erőbedobással készül az új szezonra, de ez sem túl nagy újdonság, hisz minden évbe ezt mondja:) remélem, hogy a következő szezonban majd láthatjuk ennek gyümölcsét:)
Az előbb jól elfelejtettem írni, hogy a képecske Elena Vodorezova jeges szülinapján készült, ahol a tanítványai köszöntötték fel.
Nálunk azért ez a TEB nagyon nem biztos, nekem szabim is alig van. Dóri azért ilyen vagány, mert plusz napokat kapnak:) Szóval, ez azért még sok mindentől függ.
Dórinak vázoltam a TEB-es résztvevőket és a hangjába valami olyat véltem felfedezni, hogy ezt meg kell valahogy oldanunk, hogy ki juthassunk... Augusztus végére, szeptemberre helyeztük át döntést, hát meglátjuk, ha sikerül, látom Andrei-t, ha nem akkor nem... Különben is idén, már egy csomó helyen voltam miatta! Most már neki kellene Magyarországra jönnie, hogy jól leitathassam... Bár lehet hogy a párizsi utat olcsóbban megúsznám:)))
Ennek igazán örülök, bár idén nekem tuti kimarad a TEB. Pedig még Maxim is ott lenne... Egész erős mezőnyt sikerült összeszervezniük most a franciáknak, ahogy néztem. Remélem, Andrei jövőre kijut az EB-re!
Ezt nem fogod elhinni, épp mára lett valami új hír Andrei-jel kapcsolatban! Jók a megérzéseid:))) Május 14-én lesz egy gála Moszkvában fiatal orosz olimpiai reménységekkel, ahol Andrei is a résztvevők között szerepel. Az úgy nevezett meghívott "sztárok" között szerepel Andrei, Jana Khokhlova/Sergei Novitsky, Alexandra Yevleva, Nina Petushkova, Uspenski testvérek és Ekaterina Rubleva/Ivan Shefer. Ezen a gálán minden évben tehetséges moszkvai reménységek vesznek részt általában junior korúak, vagy még egy picit fiatalabbak. A gálát az orosz sport csatorna támogatja, ezért van rá az előző évekhez hasonlóan, hogy közvetítse is. Ez azért igazán jól hangzik, nem?