Keresés

Részletes keresés

Alhazred Creative Commons License 2010.09.29 0 0 5093
végre valaki. én speciel kurva jókat röhögtem, pl. amikor wilson előtt bizonyították be a tényállást.
Előzmény: BBéci (5092)
BBéci Creative Commons License 2010.09.29 0 0 5092
Az első pár évadot nem néztem/láttam, már Kulka szinkronnal ment a sorozat, amikor bekapcsolódtam. Azóta viszont minden részt láttam, méghozzá HD-ban, eredeti hanggal. Amióta megláttam Cuddyt, azt vártam, ami végre bekövetkezett, szerelmet vallottak egymásnak "Hauzzal".
Bár elismerem, sok igazság van a kritikáitokban - vessetek a mókusok közé - nekem mégis lankadatlan a lelkesedésem a sorozat iránt.
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.23 0 0 5091
Ja, és a tisztogatós-sebpuszilgatós jelenettől konkrétan Cerucalért könyörögtem... (lehet, hogy valójában az idegsebész is látta a jelenetet, és attól volt rosszul???) :o))))
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.23 0 0 5090
Na jó, töredelmesen bevallom, hogy belenéztem. Az egész egy kva nagy szenvelgés volt, rendes beteg nélkül. A legnagyobb "izgalom" az volt, hogy vajon időben hat-e a hányáscsillapító a kórház egyetlen idegsebészének... Úgyhogy én meg jó nagyokat beletekertem és kb. 10 perc alatt megnéztem az epizódot. Az is pont 10 perccel volt több, mint amit érdemelt. :o(
Előzmény: ladybyron (5088)
arom Creative Commons License 2010.09.23 0 0 5089
Ez a tegnapi rész a tv2-n elég kusza volt, ami azt illeti. Valóban elment az egész sorozat egy másik irányba, bár a pincsi jelzőt egyelőre még mindig túlzásnak érzem. :) A férjemnek egyébként tetszett a tegnapi, nekem nem igazán.
ladybyron Creative Commons License 2010.09.23 0 0 5088

De ismerd be, hogy egy dologban tehetségesek: mindig be tudják bizonyítani, hogy van még lentebb.

Mint hallottam, anyós pajti tisztogatta mucikát, ahogyan Teréz anya a bűnös leprást, hogy megtisztítsa bűneitől és szerencsétlenségétől. :-)) Akkor viszont saját magát smirglivel kellett volna dörzsölnie, és persze nem ártana, ha magán kezdené. Ahogy Pincsinek is magát kellene kiásnia a szemétkupac alól, ahova Cuddy, a haverja, az áter hathatós segítségével és saját gerinctelenségre révén bevackolt.   

Előzmény: Maxipocak (5082)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.23 0 0 5087
Csak nehogy szemen találjon. :-))
Előzmény: Alhazred (5085)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.23 0 0 5086

House-ba én is szerelmes vagyok.

A jelenlegi Pincsi, aki a negyedik évad vége óta boldogítja a nagyérdeműt, tőlem csak egy jókora rúgást kapna.

:-))

Előzmény: inwear (5084)
Alhazred Creative Commons License 2010.09.22 0 0 5085
lisa edelstein csúnyán megkapná.

ellenben van patron ebben az új szituációban, szerintem.
inwear Creative Commons License 2010.09.22 0 0 5084
de savanyúak vagytok!!!!!!!!!!!!!!
én szerelmes vagyok house-ba:ppppp
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.22 0 0 5083
Íme House, a bohóc (és ez nem vicc...)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.22 0 0 5082
...és azóta a helyzet csak fokozódik. :o)
Előzmény: ladybyron (5081)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.21 0 0 5081

király rész

Ez a kifejezés az utóbbi két-három évben a sorozattal kapcsolatban csak ironikusan értelmezhető. :-)) 

Előzmény: inwear (5080)
inwear Creative Commons License 2010.09.21 0 0 5080
ugye milyen király rész volt??:))
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.15 0 0 5079
"Hiszen Te abban is hittél, hogy a zárójelent csak tévedés volt. :-))"

Csak reménykedtem... :o)
Előzmény: ladybyron (5078)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5078

De azért azt nem nézem ki belőlük, hogy azért vitték erre a történetet, hogy bebizonyítsák, lám, a pszichiáterek nem csak érző szívű embert bírtak faragni a tuskó House-ból, de még fickós is maradt. :o)))

Te kis naiv... Hiszen Te abban is hittél, hogy a zárójelent csak tévedés volt. :-))

Előzmény: Maxipocak (5076)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5077
Jellemző amúgy, hogy a héten elolvastam a port.hu-n az aktuális hazai epizód leírását és SEMMI nem rémlett abból, hogy láttam volna. Pedig elvileg igen... (megjegyzem, az első 3 évad epizódjainak fő vonalára, betegeire máig emlékszem, tehát nem a Cavinton hiányzik)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5076
Köztudomású, hogy az antidepresszánsok potenciaproblémákat okoznak. De azért azt nem nézem ki belőlük, hogy azért vitték erre a történetet, hogy bebizonyítsák, lám, a pszichiáterek nem csak érző szívű embert bírtak faragni a tuskó House-ból, de még fickós is maradt. :o)))
Előzmény: ladybyron (5074)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5075
"ha immáron harmincadszorra is eljátsszák, hogy House csak ucinált, mint aki hal, akkor az már kabarénak is rossz lesz."

De még mennyire. Viszont képzeld el, hogy még ez is a jobbik lehetőség, mint ha valós lenne. :-)) Sok munkával jutottak addig, hogy a leggagyibb szappanopera-húzás is értelmesebbnek tűnjön, de megcsinálták. :-))
Előzmény: Maxipocak (5073)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5074
Köszi. Nos, jobb, ha kihagyom. A zombiszexet (próbálkozást) valahogy nem tartom túl erotikusnak. Meghagyom azoknak a fangirlöknek, akiknél az erotikus élmények csúcsát a huddy-próbálkozások jelentik. :-))

Izé, csak nekem van az az érzésem, hogy az a törekvésük, amivel a hatodik évad eleje óta azt bizonygatják, hogy Pincsi mekkora lepedőbajnok olyan, mint az impotens férfi dicsekvése a hódításairól? Mintha valahol maguk is éreznék, hogy ezzel a szobanövénnyel kapcsolatban elég hihetetlen, hogy bármilyen teljesítményre képes lenne.

Valahogy előtte ezen nem nagyon görcsöltek. Megjelent a prosti, és annyi, láttunk egy másodpercet felvillani a Stacys együttlétből és ennyi. És ennyiből is hihető volt. :-))
Előzmény: Maxipocak (5072)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5073
Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy ha immáron harmincadszorra is eljátsszák, hogy House csak ucinált, mint aki hal, akkor az már kabarénak is rossz lesz. :o)
Előzmény: Maxipocak (5072)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5072
"Mire gondolsz? Mit tudtak alkotni? Tudom, nagy kérés, de plíz, hadd ne kelljen megnézem a promókat. :-))"

Pedig azt az erotikától izzó ágyjelenetet kár lenne kihagynod. :o)

SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!

Huddy hívők imái meghallgattattak, ennyi. Összefektetik őket és House még a csapatnak is elmondja, hogy ők bizony mostantól járnak. Ezzel a húzással gyakorlatilag végképp elcseszték az egészet, akármeddig is tart a nász.
Előzmény: ladybyron (5071)
ladybyron Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5071
"Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem."

A negyedik-hatodik évados előzmények ismeretében (buszos kinyilatkoztatás, apuci, aki nem apuci kinyiffantása, vigyorgó, nyálcsorgatás anyós pajti után) én egy pillanatig sem hittem, hogy tévedés. és úgy tűnik, az Emmy-bizottság tetszését sem nyerte el a mély és drámai epizód, illetve az ominózus jelenet. Nem olvasták a rajongókat, hogy ez az "epic" csoda bizony olyan művészi, hogy díjat érdemelne. :-))

"Képesek voltak ellőni a legócskább patront"

Mire gondolsz? Mit tudtak alkotni? Tudom, nagy kérés, de plíz, hadd ne kelljen megnézem a promókat. :-))
Előzmény: Maxipocak (5070)
Maxipocak Creative Commons License 2010.09.14 0 0 5070
Mint minden Hollywood-i rókáról, hát erről is nyúzzák a bőröket rendesen. Megjelent a House, M.D. videójáték, de szerintem szégyen és gyalázat: részlet a játékból

Más: 6 nap múlva indul az új évad, de ahogy az előzetesét néztem, engem végképp elvesztettek. Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem. Képesek voltak ellőni a legócskább patront b+, totál tönkretéve ezzel a(z egyébként egyre gázosabb) játékot. Éljenek a brazil szappanoperák! :o(
Maxipocak Creative Commons License 2010.08.01 0 0 5069
Kedves Dr. Akula! Az idézőjeleket nem azért tettem ki, mert szép minta, hanem azért, mert a szöveg nem a saját szerzeményem/gondolatom. :o) Úgyhogy a korrekciót ne nekem címezd. :o)))

Tudtommal a TV2 a 6. évadot félbehagyta, tehát aki csak ott követi a sorozatot (ez sem én vagyok), annak teljesen vadiújak lesznek az epizódok.
Előzmény: Dr_Akula23 (5068)
Dr_Akula23 Creative Commons License 2010.07.31 0 0 5068
Kedves Maxipocak!
Köszi, láttam én is, majd nézni fogom.
Annyit korrigálnék azért, hogy ősszel vadonatúj a 7. évad lesz, a Tv2-n esetleg a "régi" 6. évad lesz. :-) (de én tényleg függő vagyok, úgyhogy bocsásd meg nekem ezt a kekeckedést)
Üdv
DrAkula
Előzmény: Maxipocak (5067)
Maxipocak Creative Commons License 2010.07.30 0 0 5067
Függőknek: House maraton a TV2-n
"Augusztusban visszatér a történelem legfurcsább dokija, hétköznap esténként a Tények után éld át újra a legendás csapat klasszikus eseteit, aztán ősszel folytatódik a vadonatúj 6. évad!"
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.29 0 0 5066
písz. :)
Előzmény: ladybyron (5065)
ladybyron Creative Commons License 2010.07.27 0 0 5065

"meg hogy a szereplők (!) agyával gondolkozzak"

Pedig ez a megértés alapfeltétele.

Az első három évadban az embert gondolkodásra késztették. Utána viszont a 80 IQ-val rendelkező nézők szintjét lőtték be, és az az igénytelen, kínos és hazug szennyáradat, amit produkáltak, semmi gondolatot nem tartalmaz. Már csak arra próbálok választ találni, hogy lehet az aranyból szemetet csinálni, és hogyan képesek valaha tehetségesnek látszó emberek arra, hogy ilyen szégyenletes produktumot adjanak ki a kezükből.   

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.27 0 0 5064
tulajdonképpen egy ilyen topicba írni már egy kicsit nevezhető annak, de hangsúlyoznám, hogy semmi gond ezzel:)

de hogy én bele menjek, hogy mért úgy lett a történet, ahogy, meg hogy a szereplők (!) agyával gondolkozzak, hát...... nem látom magam előtt, amint ezt csinálom:))
Előzmény: ladybyron (5063)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!