Az első pár évadot nem néztem/láttam, már Kulka szinkronnal ment a sorozat, amikor bekapcsolódtam. Azóta viszont minden részt láttam, méghozzá HD-ban, eredeti hanggal. Amióta megláttam Cuddyt, azt vártam, ami végre bekövetkezett, szerelmet vallottak egymásnak "Hauzzal". Bár elismerem, sok igazság van a kritikáitokban - vessetek a mókusok közé - nekem mégis lankadatlan a lelkesedésem a sorozat iránt.
Ja, és a tisztogatós-sebpuszilgatós jelenettől konkrétan Cerucalért könyörögtem... (lehet, hogy valójában az idegsebész is látta a jelenetet, és attól volt rosszul???) :o))))
Na jó, töredelmesen bevallom, hogy belenéztem. Az egész egy kva nagy szenvelgés volt, rendes beteg nélkül. A legnagyobb "izgalom" az volt, hogy vajon időben hat-e a hányáscsillapító a kórház egyetlen idegsebészének... Úgyhogy én meg jó nagyokat beletekertem és kb. 10 perc alatt megnéztem az epizódot. Az is pont 10 perccel volt több, mint amit érdemelt. :o(
Ez a tegnapi rész a tv2-n elég kusza volt, ami azt illeti. Valóban elment az egész sorozat egy másik irányba, bár a pincsi jelzőt egyelőre még mindig túlzásnak érzem. :) A férjemnek egyébként tetszett a tegnapi, nekem nem igazán.
De ismerd be, hogy egy dologban tehetségesek: mindig be tudják bizonyítani, hogy van még lentebb.
Mint hallottam, anyós pajti tisztogatta mucikát, ahogyan Teréz anya a bűnös leprást, hogy megtisztítsa bűneitől és szerencsétlenségétől. :-)) Akkor viszont saját magát smirglivel kellett volna dörzsölnie, és persze nem ártana, ha magán kezdené. Ahogy Pincsinek is magát kellene kiásnia a szemétkupac alól, ahova Cuddy, a haverja, az áter hathatós segítségével és saját gerinctelenségre révén bevackolt.
De azért azt nem nézem ki belőlük, hogy azért vitték erre a történetet, hogy bebizonyítsák, lám, a pszichiáterek nem csak érző szívű embert bírtak faragni a tuskó House-ból, de még fickós is maradt. :o)))
Te kis naiv... Hiszen Te abban is hittél, hogy a zárójelent csak tévedés volt. :-))
Jellemző amúgy, hogy a héten elolvastam a port.hu-n az aktuális hazai epizód leírását és SEMMI nem rémlett abból, hogy láttam volna. Pedig elvileg igen... (megjegyzem, az első 3 évad epizódjainak fő vonalára, betegeire máig emlékszem, tehát nem a Cavinton hiányzik)
Köztudomású, hogy az antidepresszánsok potenciaproblémákat okoznak. De azért azt nem nézem ki belőlük, hogy azért vitték erre a történetet, hogy bebizonyítsák, lám, a pszichiáterek nem csak érző szívű embert bírtak faragni a tuskó House-ból, de még fickós is maradt. :o)))
"ha immáron harmincadszorra is eljátsszák, hogy House csak ucinált, mint aki hal, akkor az már kabarénak is rossz lesz."
De még mennyire. Viszont képzeld el, hogy még ez is a jobbik lehetőség, mint ha valós lenne. :-)) Sok munkával jutottak addig, hogy a leggagyibb szappanopera-húzás is értelmesebbnek tűnjön, de megcsinálták. :-))
Köszi. Nos, jobb, ha kihagyom. A zombiszexet (próbálkozást) valahogy nem tartom túl erotikusnak. Meghagyom azoknak a fangirlöknek, akiknél az erotikus élmények csúcsát a huddy-próbálkozások jelentik. :-))
Izé, csak nekem van az az érzésem, hogy az a törekvésük, amivel a hatodik évad eleje óta azt bizonygatják, hogy Pincsi mekkora lepedőbajnok olyan, mint az impotens férfi dicsekvése a hódításairól? Mintha valahol maguk is éreznék, hogy ezzel a szobanövénnyel kapcsolatban elég hihetetlen, hogy bármilyen teljesítményre képes lenne.
Valahogy előtte ezen nem nagyon görcsöltek. Megjelent a prosti, és annyi, láttunk egy másodpercet felvillani a Stacys együttlétből és ennyi. És ennyiből is hihető volt. :-))
Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy ha immáron harmincadszorra is eljátsszák, hogy House csak ucinált, mint aki hal, akkor az már kabarénak is rossz lesz. :o)
Huddy hívők imái meghallgattattak, ennyi. Összefektetik őket és House még a csapatnak is elmondja, hogy ők bizony mostantól járnak. Ezzel a húzással gyakorlatilag végképp elcseszték az egészet, akármeddig is tart a nász.
"Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem."
A negyedik-hatodik évados előzmények ismeretében (buszos kinyilatkoztatás, apuci, aki nem apuci kinyiffantása, vigyorgó, nyálcsorgatás anyós pajti után) én egy pillanatig sem hittem, hogy tévedés. és úgy tűnik, az Emmy-bizottság tetszését sem nyerte el a mély és drámai epizód, illetve az ominózus jelenet. Nem olvasták a rajongókat, hogy ez az "epic" csoda bizony olyan művészi, hogy díjat érdemelne. :-))
"Képesek voltak ellőni a legócskább patront"
Mire gondolsz? Mit tudtak alkotni? Tudom, nagy kérés, de plíz, hadd ne kelljen megnézem a promókat. :-))
Mint minden Hollywood-i rókáról, hát erről is nyúzzák a bőröket rendesen. Megjelent a House, M.D. videójáték, de szerintem szégyen és gyalázat: részlet a játékból
Más: 6 nap múlva indul az új évad, de ahogy az előzetesét néztem, engem végképp elvesztettek. Bíztam benne, hogy az évadzáró utolsó jelenete csak tévedés volt, de nem. Képesek voltak ellőni a legócskább patront b+, totál tönkretéve ezzel a(z egyébként egyre gázosabb) játékot. Éljenek a brazil szappanoperák! :o(
Kedves Dr. Akula! Az idézőjeleket nem azért tettem ki, mert szép minta, hanem azért, mert a szöveg nem a saját szerzeményem/gondolatom. :o) Úgyhogy a korrekciót ne nekem címezd. :o)))
Tudtommal a TV2 a 6. évadot félbehagyta, tehát aki csak ott követi a sorozatot (ez sem én vagyok), annak teljesen vadiújak lesznek az epizódok.
Kedves Maxipocak! Köszi, láttam én is, majd nézni fogom. Annyit korrigálnék azért, hogy ősszel vadonatúj a 7. évad lesz, a Tv2-n esetleg a "régi" 6. évad lesz. :-) (de én tényleg függő vagyok, úgyhogy bocsásd meg nekem ezt a kekeckedést) Üdv DrAkula
Függőknek: House maraton a TV2-n "Augusztusban visszatér a történelem legfurcsább dokija, hétköznap esténként a Tények után éld át újra a legendás csapat klasszikus eseteit, aztán ősszel folytatódik a vadonatúj 6. évad!"
Az első három évadban az embert gondolkodásra késztették. Utána viszont a 80 IQ-val rendelkező nézők szintjét lőtték be, és az az igénytelen, kínos és hazug szennyáradat, amit produkáltak, semmi gondolatot nem tartalmaz. Már csak arra próbálok választ találni, hogy lehet az aranyból szemetet csinálni, és hogyan képesek valaha tehetségesnek látszó emberek arra, hogy ilyen szégyenletes produktumot adjanak ki a kezükből.
tulajdonképpen egy ilyen topicba írni már egy kicsit nevezhető annak, de hangsúlyoznám, hogy semmi gond ezzel:)
de hogy én bele menjek, hogy mért úgy lett a történet, ahogy, meg hogy a szereplők (!) agyával gondolkozzak, hát...... nem látom magam előtt, amint ezt csinálom:))