Keresés

Részletes keresés

Partus Creative Commons License 2003.02.06 0 0 471
Sziasztok !

Bocsi mindenkitől, hogy egy eltüntem, de nem volt lehetőségem gép elé ülni. Igyekszem bepótólni.
Kezdem rögtön egy felhívással. FIGYELEM !! A most megjelent Quelle divatkatalógusban a 202. oldalon ( Női sport ruházat, szabadidő ruha ) Frontpage sport együttes néven lehet kapni egy pólóból és egy nadrágból álló együttest, ahol is a nadrág a lényeg ! A kép alapján a lakk és a PVC keverékének látom, a katalógus pedig poliészter-nek írja. ( ? ) Próbáltam az internetes oldalukon is megnézni, de az ottani fénykép eltér a katalógusban lévőtől, és nem jól látszik. ( ezért nem másoltam ide az oldal címét ). Az ára csak 6500, és 44-es méretig lehet kapni. Akit érdekel, HAJRÁ !! Én rendelek egyet, az biztos..

Valamikor tavaly ősszel a budapesti Intim Shop-ban láttam egy szórólapot. Valaki próbált egy lakk - latex zártkörű bulit összehozni, a címet már nem tudom. Ez lett volna az a bizonyos Ó utcai rendezvény ?

Ahoz, hogy gátlások nélkül tudjon egy csapat bulizni ( zártkörűen ) ahoz alapvetően sok ruha kellene a topic tagjainak, hogy senki ne feszélyezze magát. Egy lakk tangában és egy lakk melltartóban nem ugyanolyan, mint egy lakknadrágban inggel, vagy latex overálban.. Vagyis a többségnek nem igazán van olyan ruhatára, hogy ne csak egymás kukkolásáig terjedjen a buli. És egy ilyen zártkörű rendezvényhez olyan hely kell, ahová a vendégek be tudnak " osonni ", mert gondolom, senik nem bent fog felöltözni a kedvenc ruhájába ( fura lenne az utcán egy erősen szexi fényes latex ruhában és nadrágban végig korzózni )..és a belépő jegy is megfizethető...

Valamint van mégegy gátló tényező : sokak párja még nincs azon a szinten, hogy felöltözve,mások előtt is megjelenjen egy klubban....

Üdv. Partus

Előzmény: lack-plastic (469)
Bőrruha Creative Commons License 2003.02.06 0 0 470
Hello Lack-plastic!

Pontosan en is azert nem mentem eddig ilyen rendezvényre, mert annak semmi ertelme, hogy csodabogarként legyunk ott a normál ruhasok között!
Szoval olyan buli kellene, ahol csak bőr, lakk, latex ruhaban lehet megjelenni!
Gondolom akit erdkel a dolog az tud maganak keriteni ilyen ruhat, ami jo az utcara is!

Előzmény: lack-plastic (469)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.06 0 0 469
Hello Bőrruha!
Bp.-en az Ó utcában szokott lenni néha ilyen rendezvény, de oda normál ruhában is be lehet menni (nyílván bámulni a csodabogarakat").
Nem volna rossz dolog szerintem, ha mi, vagyis az e téma köré csoportosuló topicok tagjai rendeznénk valahol egy összejövetelt! Gondolkodjunk rajta!
L-P
Előzmény: Bőrruha (468)


Bőrruha Creative Commons License 2003.02.05 0 0 468
Kedves Latex-, Lakk- és Bőrrajongók!

Ugy érzem a hozzászólásokból, és egyéb chates és személyes élményeimből, hogy kis hazánkban szerencsére vagyunk páran, akik fétisiszták!
Valamilyen klubot, vagy összejövetelt nem kellene tartani? Vagy van ilyen Magyarországon? Mert jómagam sajnos nem igazán voltam még ilyenen! De természetesen nem a nézelődök, kiváncsiskodók, hanem a lakk, latex, bőrruhák iránt vomzalmat érzők, vagy legalább ezt - az átlagostól jóval többet - hordók megjelenése lenne szerencsés egy ilyen helyen, véleményem szerint...

stewes Creative Commons License 2003.02.05 0 0 467
Nem csak rendetlenkedek itt, de még nem is olvasom elég figyelmesen a hozzászólásokat. Közben a kérdésemre megtraláltam a választ a 37-ben. Ismételeten csak bocs! Veszek magamnak egy csô kukoricát. :-)
Előzmény: stewes (466)
stewes Creative Commons License 2003.02.05 0 0 466
Bocs, átsiklottam felette! (A HUSZ-on gyakori a beillesztett kép, a modemesek nagy örömére).
A nyáron pár napot németországban töltöttem. Úgy mentem ki, hogy vittem magammal egy címlistát. Szerettem volna egy-két dolgot venni, de a boltokban nem találtam semmit. Nyelvtudás hiányában pedig a kérdezôsködés sem volt egyszerű. Az idén újra próbálkozom.
OFF(?)
Valaki megtudja mondani, hogy a vákumágyban mi az izgi? Meg a mummufikációban?
Én most legfeljebb annyi izgalmasat találok ezekben, hogy mi van, ha úgyfelejtenek? De biztos jó lehet, mert nyugaton nemigen gyártanak olyasmit amire ne lenne igény.
ON
Előzmény: Latex Bond (464)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.04 0 0 465
Hát nem érted Stewes, hogy ne illessz be ide közvetlenül képet! Kihúzod ám a gyufát a nagy Latex Bond gyufásskatulyájából! Irgum-burgum!
Előzmény: Latex Bond (464)
Latex Bond Creative Commons License 2003.02.04 0 0 464
Bőrruha !

Köszi a lelkesítést ! Írtam Neked a topic-odba, sok sikert a továbbviteléhez ! (Természetesen látogatni foglak én is !!! :o))) )

Kicsiarabella !

Semmiképpen ne érezd magad kívülállónak, hiszen itt még nagyon sok olyan emberke van, aki "nem az a vad fetisiszta" ! :o)) A lényeg, hogy az átlag divatszintű tetszésnyilvánításnál azért sokkal nagyobb érdeklődést mutatsz az említett anyagok iránt és ez a lényeg ! Nyugodtan vallhatod tehát Magad ugyanolyan értékű "klubtagnak", mint itt a többiek, tehát látogass csak továbbra is bátran, bátran beszélhetek a többiek nevében, hogy itt mindenki szívesen lát Téged !
Ha nem tudod az újságokat beszerezni, de nagyon érdekelne, akkor szólj és megpróbálok segíteni !

Stewes !

Slinkyskin-t én is nagyon-nagyon imádom az egyedülálló speciális légzőrendszeres ball-maszkja miatt, ezt bizonyítja az a tény is, hogy korábban már egyszer belinkeltem a honlapjukat. De úgy tűnik nem tudom eléggé szépen kérni, hogy legyetek kedvesek, ne illesszetek be ide közvetlenül fényképet, csak linket a fotóra, mert stb. stb. stb. ... Higgyétek el, hogy akkor is meg fogja mindenki nézni a képet, ha csak egy egyszerű linket talál itt !
Na, mindegy ! Egyébként írtam kb. 1 éve Slinkyskin-nek, hogy nekem baromira kellene egy ilyen maszk, de sajnos még mindig nem tudta megoldani, hogy hitelkártyával is lehessen fizetni náluk, így a fizetési procedúra csak PayPal-on keresztül lehetséges. A PayPal rendszer azonban még nem vette fel Magyarországot a listájába és így nem is lehet megjelölni célországként sem, úgyhogy a speckó ball-hood egyenlőre csak távoli ködös vágyálom számomra.

stewes Creative Commons License 2003.02.04 0 0 463
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.04 0 0 461
Kedves Latex Bond!

Neked köszönöm az ujsagos ötleteket!
Remelem be tudom szerezni öket!
puszi:kicsiarabella

Előzmény: Latex Bond (457)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.04 0 0 460
Kedves ToMCaT!

KÖszi szepen, hogy irtal a börröl es arrol, hogy te milyen darabokat tudhatsz magadenak! Öröm volt olvasni a soraidat, kellemes perceket szereztel nekem!
Kar, hogy a többiek nem lelkesednek az ötletert! Vonzodom a latexhez es a börhöz, bar ahogy a "klubtagok" sorait olvasom, egyre inkabb azt erzem hogy en nem vagyok az a vad fetisiszta! De remelem, hogy azert mert en nem vagyok az "vad" tipus, meg szivesen lattok engem itt! Bar szerintem ez csak az idön es kedvesem gyengedsegen mulik! Szoval barmi megtörtenhet...

Üdv mindenkinek!
kicsiarabella

Előzmény: ToMCaT (446)
Bőrruha Creative Commons License 2003.02.04 0 0 459
Kedves Kicsiarabella!

Én a Westendben és a Pólus Centerben szoktam várrolni a bőrruháimat.
Egy bőrnadrág 30ezer, egy bőrzako hozzá 40-50ezer forint között mozog. A kabátok 50ezer forintol kaphatók!
Egyébként akit a bőrfétis érdekel igazán annak nyitottam egy topicot "Bőrruhák - avagy a fétis varázsa 2." címmel, de emellett természetesen lelkes olvasója maradok ennek a topicnak is!
Hajrá Latex Bond, nagyon jók a hozzászólásaid!!!:)

Előzmény: kicsiarabella (452)
Latex Bond Creative Commons License 2003.02.03 0 0 458
Az általam emlegetett fétis újság címe tényleg jól lerövidült ! :o)))) Sorry !
Az újság címe helyesen : < < O > >
(2 kisebb és 2 nagyobb jel között egy nagy O betű ! Azért írom le, hátha megint rosszul jelenik meg !)
Latex Bond Creative Commons License 2003.02.03 0 0 457
Sziasztok LLP Klubtagok !

A hétvégén ígéretemhez híven várakozásteli ábrázattal jelentem meg én is a "Wildstyle"-on a barátnőm társaságában, habár a jegy ára egy pillanatra minket is elbizonytalanított. Nem olvastam Josila figyelmeztetését, így én is buktam 6000 Ft-ot ! Félreértés ne essék, ezért senkinek sem teszek szemrehányást, hiszen senki sem tudhatta milyen színvonalú lesz a kiállítás, én pedig megpróbáltam a bizalmat megelőlegezni, mint minden magyarországi kezdeményezésnek. Megpróbáltam úgy szemlélni a dolgot, hogy ez a kiállítás egyáltalán nem a fétisről szól, hanem a tetoválásról és a piercing-ről, de szerintem a fentiek megszállotjaiban is hagyhatott maga után némi űrt ez a rendezvény, ugyanis 1 kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány stand volt összesen.
Ami a fétisrajongókat érintette : volt a kiállítók között 2 db cég, akik szexis fehérneműket árultak, köztük lakkot is. Nem volt olyan hú, de nagy választékuk, de egy fehérneműs cégtől ez már szép előrehaladás, hogy ilyeneket is gyárt egyáltalán. (Az egyik cégnek a West End-ben is van boltja, azt hiszem a Cityline-nal egy emeleten, középen.) Volt egy stand, ahol pedig láncokból (fémből) készült melltartók és bugyik kellették magukat (nekem nem fétisem, de volt egy-két jópofa darab). Továbbá tartottak egy divatbemutatónak titulált performance-t, amit 4 lány adott elő. A lányok produkciójával semmi gondom sem volt (különösen a kis barna hajúéval :o)))) ), de latexet nem láttam egy négyzetcentimétert sem. A kiírásban (és a jegyen is) az szerepelt, hogy lesz latex divatbemutató, de ezt valahogy nem érzékeltem. Úgy is mondhatnám, hogy halvány gőzük nincs róla, mi az a latex, mert akkor ezt nem reklámozták volna több helyen is. A bemutatók amúgy is eléggé rövidecskék voltak, köztük óriási szünetekkel, úgy hogy kénytelenek voltunk kb. 3 órát várni a "Bőr, lakk, latex" címmel meghirdetett műsorra. Nem azt mondom, jól elbeszélgettünk a barátnőmmel közben, úgy hogy a mi kapcsolatunknak mindenképpen jót tett a rendezvény, de ezért talán nem kellett volna 6000 Ft-ot kiadnom. :o) Ráadásul a lányokon lévő bőrszíj-ruhákat, lakk-szoknyákat és jackie-ket, valamint a csizmákat már természetesen nem lehetett megvásárolni, úgyhogy ezt semmiképpen nem nevezném ruhabemutatónak, hanem inkább egy bárban éreztük magunkat, ahol egy kis erotikus performance-nek lehettünk a szemtanúi. A barátnőmet mindenképpen köszönet illeti, hogy ilyen gyatra "kiállításon" is jól bírta érezni magát !

Kicsiarabella :

A latex-szel kapcsolatos újságjaimat egytől-egyig Bécsben vettem a Tiberius-nál, de MrsLat elmondása szerint a Ferenc körúti Adult Shop-ban is lehet kapni őket néha, amiről én nem is tudtam. Személy szerint a Marquis-t és a Heavy Rubber-t veszem állandóan (a legelső számuktól kezdve), de van pár darab Internetről rendelt katalógusom is különböző gumi-cégektől (Cocoon, Demask, Latexa, Ectomorph). Nagyon színvonalas fétis lap még az "<>" magazin (nem elírás, csak ennyi a címe !), amiből van 2 példányom.
A "Marquis" ára 15 Euró és javarészt a legújabb divatról, cégekről, bulikról és fétis modellekről tudósít nem csak Európaszerte. A "Heavy Rubber" a bizarrabb gumifétis rajongóinak szól (Peter W. Czernich lapja), 23 Euró az ára és teli van erotikus (gumis) történetekkel és csajokkal a legelvadultabb gumi- és plasztik kreálmányokban és maszkokban fotózva, totálisan "rubberizálva" a fejük búbjától a lábujjuk hegyéig. :o)))
MrsLat említette a DFP-t (Dress For Pleasure) : ez is nagyon jó újság, de az Adult-ban én eddig csak nagyon régi számokat láttam, mintha az újak nem nagyon akarnának megjelenni. Ebben inkább a PVC-sek, esőkabát-kedvelők találhatják meg a számításaikat, de sok érdekes cikket is tartalmaz és van amatőr oldala is.

Josila, Kicsiarabella, ToMCaT és mindenki más, aki a bőrruházkodásban érintett !

Mielőtt vita kerekedne ebből :
Ez csak természetes, hogy nem akarom pusztán 2 anyagra koncentrálni a topic témakörét, hiszen ezek témájukban mind nagyonis közel állnak egymáshoz. Miért is tenném ? Itt inkább a fétis népszerűsítése a fő célom és nem pedig a fetisizált anyagok rangsorolása ! Az anyag-fétisen belül mindenki mást favorizál és mindenki különböző intenzitással, ebben nincs 2 egyforma ember. Azért indítottam csak a latex témájával ezt a topic-ot, mert ez az az anyag, amit lényegesen kevesebben (szinte alig) ismernek, de sokan meg szeretnék ismerni és jelenleg a fétis-szcéna legfőbb vonulatát képezi. A bőr ilyen szempontból egyáltalán nem egy extrém anyag. Már réges rég jelen van az öltözködésben, így egy icipicit veszített a szexuális töltetéből az idők folyamán, ellentétben az eddig tárgyalt anyagokkal (legalábbis az ilyen megszállottak számára, mint én :o))) 100 év múlva már lehet, hogy a latex is olyan kommersz lesz, mint manapság a farmer és elveszti fétisizáló erejét, de addigra én már úgysem élek ! :o))) És ahogy azt már írtam, egyes fétis partikon a bőr már nem is számít extrém viseletnek, így be sem engednek például bőrnadrágban !
Persze hazudnék, ha azt állítanám, hogy rám nincs semmiféle hatással, hiszen én sem úgy kezdtem a "pályafutásom", hogy mindjárt latex holmikkal volt tele a szekrényem. Nekem is a bőrrel, illetve inkább a műbőrrel kezdődött az ismerkedés, azok közül is inkább azzal, amelyik fényes(ebb) felületű a többinél. A műbőr szeretete máig megmaradt és van is műbőr holmim nem is egy, de most, hogy megismertem a latexet, ez már nekem nem elegendő. És hát természetesen a barátnőm első vadóc rucija is egy műbőr nadrág volt. (Na, vajon kitől ? :o)) )
Úgyhogy még egyszer hangsúlyozom : semmilyen fétis téma sincsen kitiltva a topic-ból, például a magassarkú cipők rajongói is írogattak már ide szép számmal (hisz én is az vagyok) és a "Magassarkú cipő..." topic-ot kifejezetten testvértopic-nak tekintem e téren, így a bőrkedvelőket is szívesen látom !
De a lényeget Grancy fogalmazta meg a legjobban : amíg a bőrt szexuálisan stimuláló anyagként hozzátok szóba, addig helye van a topic-ban ! Mihelyst azonban átmegy az egész divat-szaktanácsadásba és ronda repedezett bőrnadrágokat vagy motoros dzsekiket kezdtek el kínálgatni egymásnak, onnantól kezdve ez már nem fétis. Az ugyanis majdnem kizárt, hogy valaki azért hordja az ilyen ruhadarabot, mert felizgatja a viselése...
És én is elnézést kérek már jó előre, ha netán megbántottam volna valakit !!!

Ateus Creative Commons License 2003.02.03 0 0 456
Kedves Topictársak!

Tudom nem én vagyok itt a Big Brother :-))), de szerintem a bőrfétis már inkább egy külön topicot kívánna, mert eléggé távolinak érzem a latexhez és lakkhoz képest. Távol álljon tőlem, hogy elkergessek bárkit, de szvsz maradjunk a tárgynál, ok?

djt-122 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 455
Kicsiarabella nehéz a döntés én is a pirosat favorizálom,de a kedvesem az utcán is szeretné hordani,és a pirosat nagyon kurvásnak-bocs a kifejezésért-tartja.De még várunk egy kicsit hátha lesz fekete.
Börrel kapcsolatban csak annyit,én nem szeretem a bört,nem birom a szagát.A gumié sokkal izgibb!!!!!!!
dav03 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 453
Szia S.C.,
Nem igazán ebbe a topickba való, de szerintem a barátnőd rosszul gondolja ha azt hiszi, hogy egy pasi csak a nagy mellei miatt szeretne vele komolyan(!) összejönni. Figyelemfelhívásnak nem rossz dolog a nagy mell, de önmagában még nagyon kevés egy hosszútávú kapcsolathoz. Amúgy szerintem sok nő szivesen cserélne vele, úgyhogy különösebben nem tudom sajnálni. Jaj istenem szorít a gyémántcipöm!

Üdv,
Dav03

Előzmény: Susanne Corbis (451)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.03 0 0 452
Kedves djt-122!

Ha javasolhatok a ket szin közül valamelyiket, akkor szerintem a piros jobban megy a feketehez. Ez a ket szin együtt egyebkent is nagyon vadito es izgi. A ket kedvenc szinem!

A börrel kapcsolatban, ha megengeditek! En most egy fekete börnadragot szeretnek, egy hozzaillö börzakoval. Hol lehet Pesten a legjobbat kapni, viszonylag jo aron? Bar tudom, hogy a minöseg a lenyeg. Nekem nem sok börcuccom van, de szeretnem minel elöbb, meg jobban begyüjteni öket....tanacsokat elöre is köszönök!

Üdv minden kedves tagnak!
kicsiarabella

Előzmény: djt-122 (449)
Susanne Corbis Creative Commons License 2003.02.03 0 0 451
"Érdekes, hogy a nőknek vajon ilyenkor miért nem jut eszükbe azon gondolkodni, hogy esetleg a párjuk nem is velük, hanem csak a melleikkel szeretkezik. "
Errôl kérdezz meg minket! Van egy barátnôm, ô kisebb melleket szeretne magának, hogy végre ôt is észrevegyék.
Előzmény: dav03 (450)
dav03 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 450
Sziasztok,

Ha jól vettem ki a hölgyek szavaiból, számukra a legfontosabb kérdés, hogy vajon a párjuk a fetis cuccok nélkül is kívánják őket vagy sem?
Nos, szerintem az esetek döntő többségében a latex (stb) kedvelő férfiak fetis nélkül is szinte ugyanúgy kívánják a párjukat, legföljebb nem olyan gyakran mint latex öltözékben. Az persze már más kérdés, hogy vajon milyen gyakoriság számit normálisnak. Az egyik nagy előnye ha latex kedvelő férfi a nő párja, hogy ebben az esetben szinte korlátlan ideig (sok-sok évig) is könnyedén fenntartható a kezdeti tűz.
Ugyanakkor szerintem nem sokban különbözik a latex-fetis attól mint, hogyha valaki a hosszú lábakért vagy éppen a nagy mellekért van oda. Érdekes, hogy a nőknek vajon ilyenkor miért nem jut eszükbe azon gondolkodni, hogy esetleg a párjuk nem is velük, hanem csak a melleikkel szeretkezik.

Dav03

Előzmény: MrsLat (414)
djt-122 Creative Commons License 2003.02.03 0 0 449
Hát hamár latexruciról van szó én a hozzá való cipöt vadászom azóta is.Elmentünk a pólusba,ott még akkora választék se volt mint a westendbe pedig mindkettö city line bolt.Végül benéztünk ismét a westendbe ahhol csak piros meg fehér magastalpú szandál volt.Az ára nem is volt vészes 9900,29000 röl,de végül úgy döntöttünk várunk egy kicsit mert nem birtunk megegyezni hogy a fekete lakk minihez melyik illik jobban a piros vagy a fehér?
Bőrruha Creative Commons License 2003.02.03 0 0 448
Sziasztok!
Nagyon tetszik a topik! Jomagam is ahogy a nevemből is kitalálható:) érdeklődök a táma iránt! Engem a bőrruhák vonzanak, nekem feket bőrruháim vannak: nadrág, ing, mellény, rövid, és bokáig érő kabát, kesztű és csizma, és nagyon jó ezekben a szex!:)
ToMCaT Creative Commons License 2003.02.03 0 0 447
Ilyesmikben fantáziálgatok:

https://www.awe.com/jnorth/photos/index.php?TopicID=roll200202

ToMCaT Creative Commons License 2003.02.03 0 0 446
Szia mindenki!

Kérdeztetek a barátnőmről. A helyzet mai állása szerint még olyan szinten kibontakozó stádiumban áll a párkapcsolatunk, h badarság lenne még feszegetni eme hajlamaimat a leányzó felé. De ami késik...
De, mivel már a krisztusi kort taposom, így voltak - s remélem lesznek is - olyan szituációim, amit érdemes +osztanom a csapattal, mert talán még tanul6tok is belőle.
Legelőször a volt feleségemmel éltem át fetisiszta lelkületem szárnypróbálgatásait. Mivel említettem, h a latex ruhák iránti vonzódásom még eléggé újkeletű, így "csak" a bőrruhás emlékeimet tudom közzétenni egyenlőre. (Gondolom kicsiarabella és joslia nagy örömére!:-))
Az exemmel történt meg az, amit már itt-ott Ti is írtatok, nevezetesen, h abban a kapcsolatomban talán elsiettem a dolgot, nem kitartóan és türelmesen vezettem be őt ebbe a játékba és ez meg is bosszúlta magát. Ott elértem, h már szabályosan irtózott a gondolattól is, h bőrbe kelljen öltöznie.:-(( Vigyázzatok erre!
Utána jött egy olyan kapcsolat, amiről talán mindenki álmodik, azaz a partnerem is rajongás szinten beleszeretett a bőrruhák hordásába és viselésébe is. Hozzá kell tenni, h tudta is viselni őket. Ez szerintem egy fontos tényező ebben a témában, h megtanuljuk viselni és ne csak hordjuk az adott ruhákat, lehet az latex, lakk, vagy bőr.
Teljesen véletlenül találtunk rá egy lelkes és naggyon olcsó varrónőre, aki bőrt is tudott varrni és ekkor elindult az átalakítgatások korszaka. Szűkítés, testreszabás stb.,stb. Már majdnem ott tartottunk, h készíttetünk 1-1 overallt magunknak, de ekkor - természetesen - teljesen más okokból elváltak útjaink.
Ezekután megint sikerült találnom egy nyílt gondolkodású leányzót. Egyszer feljött a téma a fétisről, amirő Ő azt a választ adta, h erről a témáról szakdolgozott 1x, így nem volt nehéz dolgom elmagyaráznom a helyzetemet. Sőt még tanul6tam is a témában.

kicsiarabella
Örülök, h Te is vonzódsz a bőrruhákhoz. Nem hiszem, h túlságosan OFF-ok lennénk ezzel a témával. Szerintem ez is egy fajta út a latex világához, mert annak idején csak és kizárólag a bőrruhák voltak elérhetőek hazánkban. Gondolok itt a 80-as évek végén, 90-es évek elején kialakult bálás butikokra, ahol végtelen lehetőségek voltak arra, h kifogjon az ember 1-2 igencsak jónak mond6ó ruhadarabot potom áron. Én nekem 1x sikerült vennem kilóra egy bőrnacit 600,- forintért. 2 évvel később 9.000,- (!!!) adtam el.
Jó múltkor összeszámoltam, és kb 30-35 bőrnacim volt eddig. Vettem, hordtam, eladtam, a jókat megtartottam. Most van egy "hard" nacim, ez azt jelenti, h igen erős anyagból van, mivel az egyik hobbym a motorozás. Nos ezt ahhoz hordom igazán. Van egy nagyon szűk, ezt leginkább nem is tudom hordani, de annyira megtetszett az anyag finomsága, h nem bírtam nem megvenni. Néha-néha azért belepréselem magam!:-) Aztán 1x kinéztem egy gyári, boltit 28-ért. Farmerszabású és kecskebőrből van. Csodás darab, imádom is nagyon. Van még egy műbőr is, ennek vmi olyasféle az alapszövete, amiről LB mesélt. Ha széthúzod a szövetet, akkor nyúlik minden irányba. Vmiféle strecss anyagból lehet, nagyon cool, de sajna kezdi a végét járni. Ilyen anyagot keresek azóta is, de nem sok sikerrel. Lehet, h azérrt, mert amerikai a kisdrágám? Aztán megmaradt még exbarátnőm motorosnacija, ez viszont gyönyörű állapotban van csak hát igen pici, ezért nehezen tudom eladni. Ja, meg maj'nem elfelejtettem, h a 6. naci, amit ex-ex barátnőm viselt az éjszakai hancurozásoknál, szabadon hagyva a input mezőket.:-)) Ja és az összes naci fekete!!!
Aztán még meg lehet említeni a 3 bőrdzsekit, egy komplett motoros overallt (ez sajnos gagyi), meg egy bőringet. Hát kb ennyi a gardrobe-om tartalma.
De próbálom mostmár a latex ruhatáramat is bővíteni, de hát arra még kuporgatnom kell.:-(

Fényes 7et kívánok nektek!

ToMCaT

kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.02 0 0 444
Sziasztok!

Kedves Josila! En is tamogatnam azt az ötletedet, amit a börcuccokkal kapcsolatban mondtal! Jo lenne, ha itt letjogosultsagot kapnanak! En is imadom öket!!!!

Grancy!
Egyebkent gondoltam, ill sejtettem, hogy felreolvashattad a szövegemet!:) Nem baj, lenyeg hogy tisztazodott! Egyebkent nem szeretek "erölködni"! De nem erölködnek, ha küldenel nekem rozsacsokrot, bar nekem legjobban a narancsszinü rozsa tetszik! Elfogadom a feheret is, ok?

Remelem jol vagytok es jol telik/telt a hetvege!
Üdv:kicsiarabella

Előzmény: josila (442)
josila Creative Commons License 2003.02.02 0 0 443
OFF
Ja, és ha már az öltözködésemnél jártam, akkor itt el is mondanám a zímél címem végének eredetét, mielőtt félreérti vki. :)
Szóval elég feketében, meg bőrcuccokban járok, és néhány roppant korlátolt, de amugy jó ismerősömnek nem kellett sok idő ahhoz, hogy kis agyában összekösse a dark-os öltözetet, meg azt a bizonyos sátánt...és ez annyira jól sikerült nekik, hogy a többiek körében is állandó "vicc" tárgya lett, aztán lassan megkaptama "sátáni" hősi jelzőt abban a társaságban, és azóta ha valami regisztrációnál foglalt a hőn áhított azonosító , akkor hozzácsapom a 666-t, és mehet...

josi

josila Creative Commons License 2003.02.02 0 0 442
Szia Latex Bond!

Mivel most újból felvetődött a "bőr" többek részéről is, Tőled, mint topicgazdától szeretném megkérdezni, hogy van-e itt létjogosultsága, tehát belefér-e a "...avagy a fétis varázsa"-ba?
Én a fétisemet először a bőrrel kapcsolatban éreztem. Emellet a szűk, fényes anyagok is vonzottak azóta, amíg csak vissza tudok emlékezni, és amikor az internetet felfedeztem, akkor robbant be a latex igen igen erősen a gondolataim közé! De pl. a bőrcuccokat még ma is imádom, pedig már vagy 5 éve napi kapcsolatban vagyok vele, (a nyári állat hőségek kivételével) mindig bőrgatyában, stb járok. Nálam tehát összefonódik a kettő. Most pl a vágyam (amit igen hamar meg is valósítok)egy hoszzú v. rövid ujjú latex póló, amit utcán is szeretnék hordani a már említett nadrágjaimhoz.

Persze ha más a vélemény, akkor maradjon ez a fórum a mesterséges anyagoké.

üdv, josi

kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 440
En nem iram ilyenröl, vagy akkor felreertettel engem.
Előzmény: Törölt nick (439)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 438
Meg egy kerdes, bocsi!
Mi döbbentett meg teged grancy?
Jo lenne ha bövebben kifejtened, mert nem ertelek.
Előzmény: Törölt nick (435)
kicsiarabella Creative Commons License 2003.02.01 0 0 437
Sziasztok!

Köszi MrsLat az ötleteket! Majd a jövö heten bekukkantok oda a parommal es megnezzük az ujsagokat(is)!

Grancy! Nem ertem mire gondolsz az erölködessel kapcsolatban!Miröl van szo?

Előzmény: Törölt nick (435)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!