Keresés

Részletes keresés

szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.08 0 0 150
Szafi!
Még egy dícséret ha nem bánod:
Reméle nem.
Jó a kiállítás hirdetése a rádiókban és az, hogy tök hangosan szól a Malév zene a standon és elnyomja a többi hangot...
szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.08 0 0 149
Aqaba! Szafi!
Érdemes kimenni a Malév standra.
Elég jól néz ki, külsőleg.
BÁR!!
Szafi, bocs, hogy megint kritizálok.
Megkérdeztem három embert, hogy kint vagy -e ma, nem is hallottak még rólad. Sőt az egyik közölte, hogy biztos nem a Malévnál dolgozol.
Végre sikerült egy hölgyet találni aki ismer. És annyi volt a válasz, hogy várjak hoz egy ajándékcsomagot.
KÖSZI szépen!
Örültem a felfújható repcsinek, mert gyűtjöm öket.

KRITIKA!
Úgye volt az a totó játék...
Ua kérdéseket tette fel agy fiatalember a nézőknek, amit ti kérdeztek és ott meg is lehetett válaszolni, válaszonként ajándékcsomagért.
A leleményes nézelődő akkor ixelkethet..
Elég poénos volt, mert annak adott csomagot, aki neki szimpatikus volt... én nem, persze ma nőnap volt és a nőket preferálta.

Előzmény: Aqaba (148)
Aqaba Creative Commons License 2002.03.08 0 0 148
Sziasztok!

Ezúton szeretnék gratulálni a Malév és az Inter-Európa Bank játék nyertesének. És jó utat kívánok Neki! Talán olvas minket.

Összességében tényleg jobban sikerült ez a játék, mint az előző. Voltak hibák, de lesz ez még jobb is. Elismerésem Szafinak és többi szervezőknek. Várjuk az újabb játékot!

Szasza: remélem nem tartottad se Te sem más durvának a poént. Csak kiszineztem Szafi hozzászólását.
Milyen volt a Malév stand a kiállításon?

Szafi: talán szombat délelött kijutok én is a kiállításra. Remélem kint leszel.

szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.07 0 0 147
Aqaba!

Poénos voltál a hajjal kapcsolatban!

De most nem csak Szafi tehet mindenről!! Voltak gondolom az IEB-től is.
Nembaj egyszer csak összejön minden, úgy ahogy mi szeretnénk!

Előzmény: Aqaba (145)
Lawnmower Creative Commons License 2002.03.06 0 0 146
Aqaba: (ugyan nem Szafi vagyok, de:) jól látod, hibás a mondat. Szerintem már volt rosszabb is egyébként, írtam róla akkor. De örülök, hogy kis csapatunkból nem csak én "bukom" a nyelvhelyességi kérdésekre. :-))

Szafi: megkaptam a levelet arról, hogy az első kétszáz regisztrált játékos között vagyok (voltam). Köszönöm szépen, nagyon örültem neki! (Amúgy, ha nem titok, elárulod, hogy összesen nagyjából hányan vettünk részt a négy fordulóban?)
Valószínűleg szombat délelőtt megkereslek a kiállításon...

Üdv:
Lawnmower

Előzmény: Aqaba (145)
Aqaba Creative Commons License 2002.03.06 0 0 145
Szafi!

Kotozkodhetem? Most jartam a a Malev honlapon. A jatek elso fordulolojanak helyes valaszait nezegettem. Kivancsi voltam, hogy kikerult-e mar a hibas kerdeshez vmilyen kiiras. Orommel tapasztaltam, hogy igen. De sajnos szerintem van benne hiba. Idezem:

"Ebben a kérdésben a szervezők hibájából nem volt helyes megoldás. Minden választ helyesnek számít az értékelésben (egyébként a jó válasz: 9). "

A masodik mondat szerintem santit egy kicsit. Szerintem a helyes igy lenne: minden valasz helyesnek szamit az ertekelesben. Vagy: minden valszt helyesnek szamitunk az ertekelesben.

Rosszul latom a dolgot?

Aqaba Creative Commons License 2002.03.06 0 0 144
Emberek!

Aki kilátogat az utazás kiállitásra a MALÉV standra, az keressen egy kopasz hölgyet. Ő Szafi! :)

Kedves Szafi!

Ne is törödj azzal, hogy kopasz leszel, mert már régóta tudjuk, hogy az ész a fontos nem a haj. :) Egyébként tényleg volt már szó a dologról.

Előzmény: Szafi (142)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.06 0 0 143
Szafi!
Nem mondhatsz semmit, ha visszanézed a fórumot, mi a kérdés feltevése után rögtön szóltunk neked, de te akkor elháritottad...

De remélem most eggyel több válaszom jó, lassan kiderül, hogy tökéletes válaszokat adtam.
De végülis az a lényeg hogy szerintem bekerültem a sorsolásba....

Előzmény: Szafi (142)
Szafi Creative Commons License 2002.03.05 0 0 142
Aqaba: igazad van.
Az elozore a 9 a jo megoldas, hiszen a 12-bol leugrik Luxemburg, Portugalia es Spanyolorszag.
Leven, hogy a kovetkezo kerdesig nem valtozott meg a Malev menetrendje, ez a harom itt is leugrik az alap 15-bol. Viszont azokba az orszagokba, ahol nem vezettek be az eurot, mindenhova jar, ergo a helyes valasz itt 12.
Hat most mmit mondjak erre? A hajamat tepem..
Javitjuk.
Előzmény: Aqaba (141)
Aqaba Creative Commons License 2002.03.04 0 0 141
Szafi!

És akkor most mennyi a helyes válasz? Mert a következő kérdés is kapcsolódik ide. Mert ugye annak hárommal több a megoldása. Tehát ott rendben van a 14?

Előzmény: Szafi (139)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.04 0 0 140
Oké!

Szafi!
akkor pénteken délelőtt meglátogatlak..

Előzmény: Szafi (139)
Szafi Creative Commons License 2002.03.04 0 0 139
Na utananeztem. Ez valoban el lett tolva. Ugyhogy mindjart kikerul egy szoveg a helyes megoldasoknal, hogy minden - erre a kerdesre adott valasz - helyesnek szamit az ertekeleskor.
Koszi, hogy szoltatok!

Masik kerdes: utazas kiallitas: penteken delelott leszek kint, szerintem kb 12-ig, utana tuzok vissza. Szombaton es vasarnap viszont vegig kint leszek, mint kiderult :)

Szafi Creative Commons License 2002.03.04 0 0 138
Hat itt valami tenyleg el lett szamolva. Utananezek, mert megint nagyon nem vagyok kepben a jatek kerdeseivel es megfejteseivel kapcsolatban, de nyugi, meg semmi nincs veszve, mert meg nem lettek atnezve a bekuldott valaszok.
Előzmény: szasza_hungary (137)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.02 0 0 137
Bocs hülyeséget írtam kihagytam Luxemburgot. Tehát Aqabának igaza van és szerintem nekünk is, hogy 11 eurós országba semmiképpen nem repülhet a MALÉV!!!!
Sőt ha így nézzük még 10-be sem.

Bocsi az előbbi hülyeségért, de a többit fentartom.

szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.02 0 0 136
Lenne egy kérdésem:

Hányféle euró megnevezés szerepel a bankjegyen?

1. kettő
2. egy, de az latin és görög betűkkel
3. minden, az euróövezetbe tartozó ország nyelvén.

Szerintem a

kép alapján egyértelmű, hogy az első két megoldás a helyes. Bár szerintem elég hülyén lett feltéve a kérdés.
Mert a görög és a hivatalos euró megnevezés az nem ua.
De mindegy az a heti kérdésen csak ez az egy hibám volt, de már akkor is hülyeségnek találtam.

1. forduló másik kérdése:
Hány olyan európai országba repül a MALÉV, ahol a euró a hivatalos fizetőeszköz??
Hivatalos fizető eszköz: Ausztria, Belgium, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Németország, Olaszország, Portugália és Spanyolország.

De szerintem Portugáliába és Spanyolországba most nem repül a Malév?? Legalábbis a Malév irodába és a neten nem olvastam. Most charter járat sem megy Mallorcara, Barcelonaba, Ibizara.

Tehát nem értem a logikát.

De mindegy az a lényeg, hogy ha a feltett válaszok és a kiírt játékszabály helyes akkor a sorsoláson részt vehetek.

Lawnmower Creative Commons License 2002.03.02 0 0 135
Szia Szafi!

Na, csak hogy tőlem is hallj pár bíztató, elégedett szót... 8-)
Úgy gondolom, hogy tulajdonképpen jobban volt szervezve ez a játék, mint az előző. Több szempontból is. És én azt is értékeltem, hogy az eredeti kérdőívek segítségével lettek kitéve a válaszok, ez így volt jó szerintem. (Ettől függetlenül az általam korábban már vázolt problémákat most is érvényesnek tartom - elírások, kérdések, stb. Meg néhány dolog azért számomra továbbra sem világos, véleményem egyezik Aqaba-éval ilyen téren.) De összességében tényleg jobban sikerült, mint az első.
A kiállításra én is jöhetek? 8-) Hétvégén nem leszel ott?

Lawnmower

Előzmény: Szafi (132)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.03.02 0 0 134
Szafi pénteken kint lesz a kiállításon, mert ha igen, akkor meglátogatlak, mível pénteken megyek Pestre.
Meddig maradsz kint?? Gondolom a IEB-es játék fontosabb pénteken...

Melyik standon lesztek (pavilon??)

Aqaba Creative Commons License 2002.03.02 0 0 133
Szafi!

Igen, tetszik, hogy kikerült a játék megoldása. De... Most megint kötözködni fokok. A hibák nem lettek javítva sajnos. Az eredeti kérdőívek kerültek fel, csak a helyes válaszok meg lettek jelölve. Kár érte.
A másik dolog. Nem értem azt, hogy hogy lehet az, hogy a MALÉV 11 olyan országba repül, ahol az Euró a hivatalos fizetőeszköz. Tudtommal 12 országban vezették be az Eurót. Portugáliába és Luxemburgba nem repül a MALÉV. Ha Spanyolországon még vitatkozunk is, akkor is csak 10 az eredmény. Spanyolország hova lett számolva?
Egyébként nekem fogalmam sincs, hogy én mit válszoltam erre. Szerintem 10-et.
Ne csak hétvégén gyere közénk. Így is ritkán látunk. :) Hétvégén is és hétköznap is álld a sarat! ;)
Ja, és jó lenne Veled talizni a kiállításon. Végülis Te vagy a főnök. :) Szombat, vasárnap kint sem leszel? Ne idegelj! ;)
A hírlevélnek mikor kell jönnie?
Várom válaszaidat. Üdv.

Szafi Creative Commons License 2002.03.02 0 0 132
Aqaba: dehogy haragudtam meg :)
Ha kicsit nyugos voltam, akkor az inkabb azert volt, mert valamikor napkozben irtam, es nem lehettem tul kipihent allapotban :)
Majd igyekszem inkabb hetvegen forumozni, akkor nyugodtabb vagyok :)
Na, remelem, most tetszett mindenkinek az, hogy ahogy lekerult a jatek, kiraktuk a megoldasokat, stb. Kov. penteken sorsolunk, de biztos, hogy csak delutan lesz kint az eredmeny, mert 15.00-ra jon a kozjegyzo.
Utazas-kiallitasrol is majd teszunk ki anyagot hetfon, de szerintem tenyleg gyertek, mert kint is lesz egy jatek, amin lehet repcsijegyet nyerni, na meg velem is lehet talalkozni, bar nekem penteken a jatek dolgait kell majd inteznem, ugyhogy csak delelott leszek kint egy kicsit. Viszont amikor en nem vagyok, akkor is kint lesz a kolleganom, es a beigert ajandekcsomag felre lesz nektek teve. :)
Előzmény: Aqaba (131)
Aqaba Creative Commons License 2002.03.01 0 0 131
Sziasztok!

Kedves Szafi!

Úgy látom, hogy egy kissé megharagudtál rám. Nem ez volt a célom. Gondolom, hogy sokat dolgoztok és kevesen vagytok. Ez ugye minden munkahelyen így van. Ez már csak ilyen nálunk is, a világon is. Hogy miért az világos mindenki számára.
Azt, hogy lassú a reagálás azt arra értettem, hogy ha vmi hibát itt felvetünk a honlappal kapcsolatban, akkor a korrigálás lassan történik meg (pl.: térkép). Szerintem fontosabb, hogy ne legyen kint hibás oldal a honlapon. A javítás nem lehet olyan sok idő. Addig szerintem félre lehetne tenni az új dolgokat. Ha az új dolog késik egy órát az nem akkora baj, mint egy rossz dolog kint díszeleg a honlapon. Mert arról már véleményt mondanak az emberek, megítélik a MALÉV-ot és megítélnek Téged.
Szerintem, ha az észrevételekre nincs reagálás az oldalon (honlapon), vagy lassú, akkor ez a fórum elveszíti értelmét.
Ez persze az én véleményem megint, nem biztos hogy igazam van. A lényeg, hogy nem bántani, ócskázni akarlak Téged és csapatodat.
Remélem, hogy megmarad a jó kapcsolatunk.

Üdv. Aqaba

Szafi Creative Commons License 2002.02.27 0 0 130
Ilyen szempontbol a weboldal ugyfelszolgalati csatorna, tehat nem marketinges kerdesek jonnek, hanem altalanos utazassal kapcsolatos informacio keresek.
Igen, merjuk a latogatottsagot is, mitobb most keszul a mindentudo ugyfelszolgalati statisztika rendszerunk, amivel az online ugyfelszolgalatot mint tevekenyseget tudjuk merni. Ez talan kivulrol megint nem annyira latvanyos, az viszont biztosan latvanyos, hogy gyorsan es hatekonyan tudunk regalni a weben beerkezo kerdesekre. Ez az utasok szamara nagyon ertekes dolog, ergo a mi szamunkra is.
Előzmény: szasza_hungary (129)
szasza_hungary Creative Commons License 2002.02.27 0 0 129
Szafi!

Nem semmi napi ennyi levél, bár nem értem a marketing osztály minek kap ennyit.
De az ürlapos rendszer elég jól megy. A sajtószővívő is korrektül válaszolt múltkor.
Méritek valahogy a látogatottságot a weblapnak???

Jó munkát!

Üdv:
Szasza

Előzmény: Szafi (128)
Szafi Creative Commons License 2002.02.27 0 0 128
Sziasztok!

Elnezest, hogy csak most irok, de valami hihetetlen mennyisegu melo van. Aqaba: mindjart akkor neked a valasz: nagyon kevesen nagyon sokat kell, hogy dolgozzunk. Emiatt mennek lassan a dolgok. Barmi ujitas van, azt hosszu elokeszito munka elozi meg, marpedig eppen rengeteg - nem kis volumenu - ujitason dolgozunk, ami meg valoban nem latvanyos. Talan ha annyit elarulok, hogy teljesen uj design, uj engine, uj online foglalasi es fizetesi rendszer, kb 15 nyelven megjeleno kulkepviseleti aloldal, akkor keves dolgot mondtam meg el az idei fejlesztesekrol, de talan erzitek, hogy ezekkel rengeteg munka van. Ehhez kepest talan megertitek, hogy kevesebb energiam marad a helyesiras ellenorzesere.
Reagalasrol pedig annyit, hogy a forum az egy dolog..de ezen kivul heti 1000-1500 emailt valaszolunk meg ketten, es nyilvan azokra kell inkabb koncentralni.
Na megyek is vissza melo. Udv mindenkinek, es gyertek 8-10 kozott utazas kiallitasra :)

szasza_hungary Creative Commons License 2002.02.24 0 0 127
Aqaba!

Megint megelőztél, de tökéletesen igazad van.

Előzmény: Aqaba (126)
Aqaba Creative Commons License 2002.02.24 0 0 126
Hát igen...
Ha jól emlékszem, akkor talán Szafi azt igérte, hogy odafigyel majd a kérdésekre. Sajnos most is vannak hibák. :(

Viszont Szamósza javította a hibát az Ő oldalukon. Dicséretes.

Szafi!

Nem bántani akarlak, de Nálatok tényleg nem működnek tökéletesen a dolgok. És azt hiszem, hogy a egy kicsit nehézkes a reagálásotok is. Én nem tudom, hogy mennyit dolgoztok az oldalokon -gyanítom, hogy nagyon sokat- , de valahogy nem az igazi a dolog. Én mint felhasználó mondom. Nagyon sokan nem járnak itt a fórumon és még annyit sem tudnak a háttérben történő dolgokról, mint mi. Ők csak a MALÉV honlapon járnak és arról ítélnek.
Én sok időt, türelmet kívánok Neked, hogy sikered és egyben örömöd legyen ebben a munkában. Drukkolok Neked.

Előzmény: Lawnmower (124)
Aqaba Creative Commons License 2002.02.24 0 0 125
Szafi!

Lehet, hogy én bizalmatlan vagyok, de szerintem Neked kellett volna bemutatnod Szamószát, hogy mi is tudjuk, hogy kinek is címezzük az észrevételeinket. Szerintem egy fórumon nem nagyon kell bizalmasság.

Előzmény: Szafi (121)
Lawnmower Creative Commons License 2002.02.24 0 0 124
Sziasztok!

Mi a véleményetek a negyedik fordulóról? Szafi, íme néhány észrevétel:

A második kérdésben szereplő bankár úriember vezetékneve helyesen Duisenberg. Szerintem elég kínos ezt elírni (még akkor is, ha az IEB honlapján is hibásan szerepel - hiszen amúgy szinte naponta felbukkan a neve az újságokban). Ja, és Erzségbet nevű személyt sem sokat ismerek...
Az ötödik kérdés így szól: "Mi az euróbankjegyek biztonsági eleme?" Erre a kérdésre az (nyelvtanilag) nem igazán megfelő válasz, hogy "Speciálisan gyártott, gyapotot tartalmazó papírból készült".
A "szakmai" szempontból legérdekesebb (?) kérdés pedig szerintem a kilencedik. OK, azt nem várom el, hogy szerepeljen a megfogalmazásban, hogy itt voltaképpen a Malév flottáját képező géptípusokról van szó, és nem "csak úgy" repülőkről, bár így lenne pontos a kérdés. De ami szerintem hiányzik, az az "általában" szó. Ugyanis tavaly pl. 767-es teljesítette azt a (menetrendszerű!) EHAM-LHBP járatot, amit amúgy volt szerencsém a pilótafülkéből végigélvezni. De repültem már EGLL-LHBP-t is 767-essel. És innentől kezdve a megadott válaszok segítségével a kérdést _nem_lehet_ jól, pontosan megválaszolni!

Üdv:
Lawnmower

Aqaba Creative Commons License 2002.02.21 0 0 123
Szafi!

Most már működött a kérdőív. Ki is töltöttem. Sajnos ott is találtam elírást. :(

Nézd meg légyszi a MALÉV fórumon az utolsó hozzászólásomat. Várom a dicséretedet. ;)

Aqaba Creative Commons License 2002.02.21 0 0 122
Szafi!

Nem teljesen világos: ez a piackutatás most müködik, vagy még nem? Nekem ugyanis bejelentkezett, de utána nem történt semmi.

Előzmény: Szafi (120)
Szafi Creative Commons License 2002.02.21 0 0 121
Ja es a bizalmatlanok kedveert: igen, szamosza az IEB kepviseloje, es mas is olvassa toluk a forumot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!