Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Sajna csak most keveredtem újra a gép elé, így csak most láttam, hogy írtál. Végül Cserepeskői-barlangban aludtunk első este és Bánkúton a síházban a másodikon, klassz időnk volt, akkor még nem volt hó.
Zed: Köszi a beszámolókat, alig várom a fotókat. Arra indián emberek laknak, vagy olyanok mint mi? És az életszinvonal milyen?
Mi az idén is a HHH-en kezdtük az évet, lelkesen szurkoltunk azoknak az elvetemülteknek, akik már nem bírták tovább a szobában tartani a bringákat és elindultak az év első versenyén. Gratulálok is ezért nekik.
Harang persze megint átmulatott éjszaka után egyedül rendezte meg a versenyt. Azt mondja már bevehetnék a verseny naptárba is, mert több mint 100-an indultak el. Szerintem tök jó pálya volt kijelölve, jó nehéz, legalábbis én nem bírtam volna.
Szóval a résztvevőknek minden elismerésem.
Néhány virággal is találkoztam, de ők is csak nézelődtek.
Update: ket napot tekertunk San Jose kornyeken, a La Ruta forendezojevel. A terep nagyon jo, most viszonylag szaraz. Ma majdnem sikerult feltekerni az Irazura, ami a legmagasabb vulkan az orszagban, 3400 m korul van. Mi ugy 3000-ig jutottunk, de ido hianyaban visszafordultunk. Sebaj, 2000 m szint nem rossz decemberben, raadasul azokkal a gepekkel, mit kaptunk: Kona Kula Deluxe vaz, de 7 sebesseges rendszerrel, ahol hatul 26-os a legnagyobb lanckerek, elol meg 24 a legkisebb. Olyan feeling, mintha nem lenne kistanyerom egy olyan orszagban, ami tele van k.. meredek emelkedokkel. A fekbowdenek letapadnak, a gumik total slickre vannak koptatva, egyebkent is valami noname kaka. Raadasul nekem kicsi is volt a gep. Ehhez kepest sajat bajkkal csak ugy repultem volna felfele. Amugy itt rengeteg bringas van, egy maratonon 2500-3000 ember indul. Az orszaguti elet is eleg szep, pedig az utak nem eppen irigylesre meltoak. Szoval igy telnek napjaink. Minden topiclakonak BUEK!!!
Helyzetjelentes: visszatertunk Dominicalbol San Joseba. Az ut gyonyoru, magas at kell vagni a hegyeken, az orszagut 3000 m fole megy! Hihetetlen latvany volt ugy autozni a szerpentinen, hogy osszefuggo felhotakaro volt, de nem felettunk, hanem alattunk!!! Felettunk pedig a szikrazoan kek eg. Meg persze a 30 fokos oceanpart utan egy ujjatlan poloban kiszallni az autobol a 16 fokos hegyi levegon is megrazo. Persze meg az is dogmeleg a hazai klimahoz kepest :)
Nem tudom emlekeztek-e Spielberg egyik elso filmjere, a parbajra. Na odafele es most visszafele is volt ilyen elmenyunk, gondoltuk is, leforgathatnank a masodik reszt. Toyota Hiace kontra csoros Mack, vagy Freightliner. Hihetetlen, de ide kerultek az USA-ban a 70-es, 80-as evekben hasznalt csoros oriasok, amiknek olyan a hangja, ha moged kerul, mint egy merges dizelmozdonynak. De amikor harminc centire van a hatso ablaktol es turaztatja a gepet, vagy nyomja a dudat, az legalabb olyan adrenalintermelo, egy meredek singletrack lefele agyagos sarban.
A, csak beultunk a palmahazba itt az allatkertben es kozben azt halucinaljuk, hogy koszt arikan vagyunk. Egyebkent a dzsurasszik park is majdnem bejott, innen kb 500 km-re az Isla del Cocon forgattak.
Era, azert nem olyan rossz a helyzet, fotos szemmel pedig a bazi nagy bogarak is erdekesek lehetnek.
Trailriderék valahol a világ másik felén vannak. Amerika alján valamerre.
Zed: Mikor ilyeneket olvasok, hálát adok a sorsnak, hogy ilyen kellemes, biztonságos részére születtem a világnak, mint a Kárpát medence.
Aki nem olvasta a Bikemag Bringás lányok fórumán, ide is beírom, hogy péntekre Paullal tésztapartit szervezünk hozzánk. Beszélgetés, képnézegetés, tészta és teafogyasztás garantálva. Mindenkit szeretettel várunk. Érdeklődni, vagy a létszám miatti tájékoztatásra: 20/533-2481
Merre jártok? Milyen ország? milyen földrész? De jó nektek. Irígykedek. Kizárásos alpon rájöttem nem sielni vagytok.:) Ja tudom már, a dzsuraszik parkba mentetek. És dinókat láttatok már?:)
Hahooo! Natilannyal egyetemben mindenkit udvozlunk a dogmelegbol. Ma volt vagy 35 fok, folyt rolunk a viz, bar a nap nagy reszeben kint voltunk a vizen. Egyebkent a part, ahol vagyunk teljesen kihalt, semmi szallodasor, vagy hasonlo. Kalyibak, nehany kulfoldi tulajdonu appartman, par helyi etterem es ket olyan vegyesbolt, amihez kepest a bivalybasznadi kiskozert egy plaza.
Cserebe van ocean surfparadicsomba illo ket meteres hullamokkal es pelikanokkal, nagy hegyek, esoerdok, jo nagy izeltlebuakkal, tukannal, es meleg ido latastol mikulasig. A szallasunk recepcioja mellett ki van teve egy rovargyujtemeny bazi nagy szornyekkel, van koztuk egy tiz centis szocske, aminek a kifeszitet szarnyai 18 centis fesztavot adnak ki. Tegnap este lattuk eloben a non-plus ultra kivitelt, 20 centi hosszu volt, tehat a szarnyfesztavja 35-36 centi lehet. Szocske bazz... szocske!!!
Majd elfelejtettem,szerveztem egy kis morzsapartival egybekötött laza gyalogtúrát a Budai hegyekbe keddre,az ünnepi maradékok elfogyasztására és némi lerakódott felesleg megmozgatására :)
Csajok,ha valakit érdekel a koreográfia csak mobilon értek el
Az én síeléssel töltött hetem szuper volt,azóta is folyamatosan vágyakozom vissza :)
Serfausban voltunk(dél Tirol)közel a svájci határhoz...hát mit mondjak ? Szikrázó napsütés,hóbiztos pályák,kevés ember,az előszezonra való tekintettel,tökéletes pályaszállás és jófej,bulizós társaság :) Tökéletes volt !
Kaprun is jó terep. Mondjuk a gleccserek általában mind jók :)
Köszi a választ!:) Ez azért most megnyugtat valamennyire. Amúgy 'Cow&Chicken' is jönnek, így már akkor öt ismerős minimum lesz.
Síelésed milyen volt? Én is most voltam 4 napot. Ebből hármat Kaprunban voltunk, egyet Hinterglemmben amit eredetileg megcéloztunk, és emiatt a szállásunk volt. Hát síeltem már jobb körülmények között. Jeges, köves pályák, pofámba tüzelő hóágyúk. Kaprun mondjuk annyira nem volt rossz, ott inkább az időjárás volt kicsit felhős, ködös.
tudom hogy már unjátok a témát:) de közületek ki jön a velo-s ciprusi kirándulásra? én most tudtam meg hogy tulajdonképpen egy hétel előtte is lesz egy detto ugyan ilyen tábor Kovitomi féle szervezésben, és úgy tűnik minden ismerősöm ide megy. szóval ti melyikre mentek? a repjegyem már megvan, így változtatni nem tudok, én mindenképp a másodikra megyek. amúgy most olvasom hogy a velo-n hogy Vistánál megvan a felelőse a szállodai foglalásnak, így már lehet is jelentkezni.
Nati USÁban, Edit síel, nem csoda, ha pang a topik.
Era, kár, hogy nem jöttetek Velora. Egy másik Era volt a vendég - a Csomor család sarja. Igazi élmény volt halgatni, hihetetlen jó beszélő, amellett, hogy többszörös triatlon és duatlon vbajnok.