A hosszbordás szíj görgőit milyen időközönként érdemes cserélni???
Nálam még a gyáriak vannak. 210000 km. A szíjtárcsát kicseréltem tavaly, mert nagyon zörgött, de a görgők cseréjét nem tudom hogy kelle e, vagy várjam meg míg széthullik?
Egy hete voltam szakszervízben 60,000km-es szervizen az 1.6HDI-mel. 75k-ba fájt a dolog de van pecsétem a könyvben és mégis csak szakszervíz. Tegnap előtt kartam feltölteni az ablakmosó tartály, mikor észrevettem, hogy a légbeömlő lötyög. Jobban megvizsgálva és a díszlapot levéve a motoról kiderült, hogy az egész levegőért felelős fekete műanyag hóbelevanc össze van törve, a rögzítő fülek kitörve és az egész miskulancia mozog úgy 20-30 centit fel-le és jobbra-balra. Holnap hajnalban megyek vissza, kiváncsi vagyok mi lesz :(
házilag felejtős, 2000 júniustól van BSI ezután csak hozzáértőnek javasolt hozzányúlni. Én gyárit rakattam fel, nagyon meg vagyok vele elégedve, erős stabil darab, igaz kb 20 ezerrel drágább az utángyártottnál. 120 volt vizsgával.
mennyi lenne a reális ára egy kuplungcserének (2004. évi 1.6 16V Multispace)? Márkaszervíz 95.000 mondott gyári alkatrésszel, munkadíjjall együtt. A gyár által felújított -20.000.
Hú, ez egy igazán hasznos és korrekt kis összefoglaló volt, köszönöm! Én most ott tartok, hogy a Hunflex de luxe és az E85 Power kütyüje között ingadozom. A Hunflexre van konkrét beszerelési ajánlatom, készülék 39.500, beszerelés 10.500,- helyszini kiszállással. Ez azt hiszem, nem az USB-ről tuningolható típus. A másik kicsit drágább, kevesebb rá a gari, viszont komolyabbnak látszik, valamint több dolgot figyel, fojtószelep és lambda, valamit sport üzemmód, ami nem tudom esetemben mire kell, de jól hangzik. ;-) Hát, majd még megálmodom mi legyen, de hamarosan dönteni kell. Üdv!
Köszönöm a választ. Az enyém is 1.4-es de 2002-es kiadás. :-) Mostanra borult el az agyam a benzinárak láttán, ami bármi történhet, már csak felfelé tudnak menni. Még annyit árulj el, mert ehhez nem értek, hogy ezek központi vagy hengerenkénti szabályzást igényelnek? Ezt kérdezte az illető akit ajánlottak, de nem tudtam válaszolni. Szerintem hengerenkénti...
Ő 39-ért adja az elektronikát, és 10 körül teszi be, úgy hogy kijön, és itt történik a beszerelés meg a bemérés. Üdv!
nekem egy éve van beszerelve az átalakitó, az enyém kikapcsolható, télen automata dúsitó berendezéssel ,tehát tiszta etanollal is -15ben pöccre indul,fogyasztás +15% NAGYOBB NYOMATÉK,KEVESEBB VISSZAVÁLTÁS,az enyém 2007-es 1.4 8szelepes partner eddig kb45000ezer kilómétert mentem vele 100%ETANOLLAL. http://www.e85tuning.hu/
Üdv mindenkinek! Az iránt érdeklődnék, szereltetett-e valaki mostanában Berlingoba ethanol átalakítót? Ha igen, akkor kivel és milyet? Mik a tapasztalatok - fogyasztás - teljesítmény? Igaz-e, hogy bizonyos típusok átkapcsolhatók, mások meg érzékelik, milyen üzemanyag van a kocsiban, és aszerint viselkednek? Vissza lehet alakítani a kocsit gányolás nélkül? Igen komolyan rászántam magam, de nem akarok hülyeséget csinálni. Köszönöm!
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Egy 2007-es berlingóra szeretnék vonóhorgot rakni. Házilag mennyire necces a dolog? A elektromoms bekötésnél igényes számgépes munkát vagy ennél a típusnál még engedi a mechanikus rákötést. Azt hiszem a 2008-as évjárattól bonyolúltabb a helyzet.