Keresés

Részletes keresés

jedi1 Creative Commons License 2004.05.18 0 0 297
Ők voltak a kedvenceim.:-)
Előzmény: EDM (296)
EDM Creative Commons License 2004.05.18 0 0 296
"-Ez a műsor felvet egy fontos kérdést!
-Mégpedig?
-Miért kellett előadni?"

/a két geci öreg a mapetsóból :DDDD/

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.18 0 0 295
Sonia reakcióján, amikor meglátta a mai képet rólam. :))

aliszultan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 294
Mindjart felmegy benne a pumpa !!!

RedSnake Creative Commons License 2004.05.17 0 0 293
Azon, hogy VerMax-szal majd futtatjuk egymást.
Kicsit későn esett le, de ahogy színesedik a kép, úgy húzódik egyre nagyobb vigyorra a szám :DD
EDM Creative Commons License 2004.05.17 0 0 292
Keresztjányomon. Teli szájjal letüsszentette az anyját :DD
Muhahaha :DDDD
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.16 0 0 291
Ezen: "HA MEG MERED TENNI SOHA TÖBBET NEM ÁLLOK VELED SZÓBA :DDDDDD"
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.16 0 0 290
Ezen: "HA MEG MERED TENNI SOHA TÖBBET NEM ÁLLOK VELED SZÓBA :DDDDDD"
sipirc Creative Commons License 2004.05.16 0 0 289
ezen:
Két kereszteslovag baktat egymás mellett a keresztesháborúban. Az egyik egy kulcsot pörget az ujján. A másik megkérdi:
- Te, mi az az ujjadon?
- Tudod, most évekre otthagytam a feleségemet és rácsatoltam az erényövet.
- Te szerencsétlen! Hiszen a te feleséged a legrondább nő az egész országban!
- Igen, de ezt a kulcsot el is lehet hagyni...

:)

SumQuiSum Creative Commons License 2004.05.12 0 0 288
SumQuiSum Creative Commons License 2004.05.11 0 0 287
értelmiségi Creative Commons License 2004.05.10 0 0 286
Ez nagy poén:

Schumacher nyert, mint mindig, Baumgartner, mint mindig.

Cool_Halidge Creative Commons License 2004.05.10 0 0 285
Egy belga MMS reklám:

Nem fordítom le. (Nem is tudom, meg szerintem nem is kell, hisz van ennek egy magyar adaptációja.:))

:DDD

Sipirc Creative Commons License 2004.05.09 0 0 284
No látod... :) Kinek mi a fontosabb. Én mohó vagyok, nekem mind a kettő kell :) Épp ezért 9 hónapig itt élek, aztán nyáron 3 hónapig csak nyaralok Mo-n (vagy ahol épp a kedvem tartja), szívom magamba a "városi" életet, nyüzsgést, meleget, napfényt :)
A hétköznapjaim meg egy olyan országban élem le, ahol ugyanúgy van pláza, a legutolsó boltocskában is tudok kártyával fizetni, és az ország lakossága számítógép, mobiltelefon, egyéb technikai ellátottságban világviszonylatban a 3. helyen áll, bűnözésel meg nem nagyon találkozni. A lányom nem görnyed az iskolatáska alatt, mert minden tankönyv az iskolában marad, ő csak 2 vékonyka füzettel jön haza: az egyikbe kapja a házi feladatot (csak pénteken, és szerdára kell leadni, és egyáltalán nem sok), a másikból olvas. Ez apró mese-füzet, és a gyerekek szinte falják, hogy kaphassák az újat - mindenki a maga tempójában halad, és imádják az olvasást. Reggel 9-re kell csak menniük, és minden reggel az aulában gyülekeznek, negyed óra bulizással kezdik a sulit - így a gyerekek alig várják, hogy mehessenek, időben odaérjenek. Legutóbb pl 3 afrikai srác dobolt vagy 9 dobbal, félelmetes műsort rendeztek. A végén meg a gyerekek teljes torokból énekeltek egy kedvenc pop-slágerüket, a négerek doboltak hozzá ezerrel, a diri pedig Snoopy-s nyakkendőben, mikrofonba nyomta :) Ének órán pop-slágereket is tanulnak, akár angolul is, hisz azok is csak kiénekelhető hangokból állnak... :) Ezt értem más hozzáálláson...

Bocsi az off-ért :)

Előzmény: értelmiségi (283)
értelmiségi Creative Commons License 2004.05.08 0 0 283
Ok. Köszi. Én az "életet" a városban találtam meg.
Előzmény: Sipirc (282)
Sipirc Creative Commons License 2004.05.08 0 0 282
Aki látott már valamit Izlandból, mindig ezt kérdi. Első benyomásra borzasztó egy hely - még akik ide jönnek hosszabb időre, azok is évekig kínlódnak, mire meglátják benne a szépet. Talán a nyugalom, a bizsergés, a szabadság, és a teljesen más, segítőkész, kedves emberi hozzáállás mindenhez, ami miatt jó itt. Az ember itt megtanulja igazán tisztelni a természetet, az erejét, megtanulja betartani azokat a szabályokat, amiket az elvárosiasodott élete alatt elfelejtett (vagy sose tanult meg), mert nem is volt rá szüksége - itt viszont az élete függhet tőle. Megérzi azt a bizsergést, amit az ember akkor érez, amikor feláll a kerti kempingszékből, és besétál egy igazi esőerdőbe, ahol bizony nincs a mobilon térerő... Megfőzheti a reggeli tojását egy sima kis pocsolyában, mert forr a vize... :) Nagyon meggazdagodni itt nem lehet, nem is szép, hideg is. Amit itt találni lehet, az nem a karrierről szól. Talán inkább az Életről, így, nagybetűvel.
Előzmény: értelmiségi (279)
jedi1 Creative Commons License 2004.05.08 0 0 281
Én ezen a történeten nevettem egy jót. Főleg ahogy elképzeltem azokat a rózsaszín füleket.:-)
Előzmény: Sipirc (278)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.08 0 0 280
Azon, hogy Rubi azt mondta a reggeli képeimre, hogy etióposak mell alatt. :DD
értelmiségi Creative Commons License 2004.05.08 0 0 279
Egy kérdés:
Miért jó Izlandon élni?
Előzmény: Sipirc (278)
Sipirc Creative Commons License 2004.05.08 0 0 278
Kínomba, de naaaaagyooooon... :))

(A történethez tudni kell, hogy egy ideje külföldön élek)
Az autóban ülve megbeszéltem a 7 éves kislányommal, hogy nemsokára elmegyünk egy doktorbácsihoz, aki ad neki lúdtalpbetétet, mert eléggé csámpás a lábikója :) Épp vásárolni mentünk, akartunk venni a tengerimalackánknak egy fésűt. Az állatkereskedésben nagyon drága volt, ezért kitaláltam, hogy a gyógyszertárban veszek tetű-vizsgáló fésűt – ez pont olyan picike, meg sűrű, mint amilyenre szükségünk van. Kicsit ciki ugyan kérni, de nem mindegy, hogy 1500Kr, vagy 50Kr... :) Már épp elrebegtem valahogy a gyógyszerésznek izlandiul, rózsaszín fülekkel, hogy mit kérek, amikor betoppant Zsebi, ránézett a fehér köpenyes férfira, és azt mondta vigyorogva izlandiul:
- Tetszik tudni azért kell, mert olyan csámpás kacsatalpam van, hogy az már nem gágog, hanem röfög :)

Nem tudom leírni, hogy hogy nézett ránk a gyógyszertáros... :))

EDM Creative Commons License 2004.05.08 0 0 277
ezen :))
Vigyázat, hangos!!! :DDD
EDM Creative Commons License 2004.05.07 0 0 276
ezen :))))
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.07 0 0 275
Ezen:

"Szegény ember kézzel nőz!"

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.06 0 0 274
Az alábbi régi - régi, de felelevenített viccen:

"Egy szende, szégyenlős lányka bemegy egy szexüzletbe. Nézelődik, irul - pirul, láthatóan zavarban van. Egy idő után odamegy az eladópulthoz és így szól:
- Azt a piros vibrátort kérném, a polc tetejéről!
Mire az eladó:
- Nana kislány! A termosz nem eladó! "

Format C Creative Commons License 2004.05.06 0 0 273
Én épp az imént a Magassarkú cipő!Ciki fiúként?? topik címén.
Vizuális típus vagyok.
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.05 0 0 272
Eminem új videóklippjében szereplő hatttttalmas szinesbőrű csóringeren. :)))
EDM Creative Commons License 2004.05.05 0 0 271
Én is gondoltam rá, hogy kipróbálom. Hátha :)
Ha meg nem, akkor legfeljebb perelek a félrevezető reklám miatt :DDDD
Előzmény: SumQuiSum (269)
Baba oridzs Creative Commons License 2004.05.05 0 0 270
:))))))))
Előzmény: faceoff_ (268)
SumQuiSum Creative Commons License 2004.05.05 0 0 269
Az új AXE reklámon, ami a boltban ér véget. Az kész :)
faceoff_ Creative Commons License 2004.05.05 0 0 268
én meg azon nevettem:
a cigány tanul héberül, odamegy hozzá a skinhead. Mit csinálsz cigány? tanulok héberül...
Erre a skinhead: Ne feszitsd tul a hurt, ne feszitsd tul a hurt...... :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!