Az Orbán-Torgyán kormány beleült a jóba, amit a bokros csomag kedvező hatása hozott! Ezt sikerült el is szúrniuk a végére! Amikor már érezték a vesztüket egy csomó pénzt elkotyavetyéltek különböző pályázatokra! A választások előtt a dupláját hazudták, mint az MSZP! A saját embereiket bebetonozták: Magyar Rádió, Főügyész, MNB elnöki poszt, stb! Plussz a köztársasági elnök is jobboldali! Hidd el nekem a 6 év alatt szépen szabotálták a kormány munkáját a betonozók! Amióta Orbán a magyar politikában benne van, nincs nyugalom ebben az osrszágban!!!!!!
A népszavazási hercehurcával megbénítják a parlament munkáját! Tudják ők is, hogy csak egy úton lehet haladni, de ha nem ők vezetik a népet, akkor jön a népszavazás! Én azt mondom, hogy így nem fogunk előre jutni! Igaz Orbán egyesíette a jobboldali pártokat, és így lett egy erős a jobboldal, de egyben visszahúzza is a pártját a szakadékba, és az országot is!Konszenzus nélkül nem indulunk el előre! És amíg Orbán a Fidesz vezére, nem lesz megegyezés a két nagy párt között! Gyurcsány eltünhet, a Fidesz akkor is fog találni magának ellenséget a baloldalon! Nekik ez a taktikájuk: Minden frontos teljes letámadás!
A Fidesz 6 éve tesz keresztbe ennek a kormánynak, és Magyarországnak! Mert a kedvenc kakadud nem tudja elviselni, hogy nem ő az első számú ember a magyar politikában! Ha így folytatja nem is lesz!
Ki hazudik? TI ,és a kormányod: A költségvetés váratlan kiadása
Felboríthatja a konvergenciaprogramot az M6-os autópálya továbbépítése. A Dunaújváros–Szekszárd közötti szakasz teljes, 119,6 milliárd forintos vállalási összege költségvetési kiadásnak minősülhet az eredetileg magánerő bevonásával, PPP-konstrukcióban tervezett projekt hibás megvalósítása miatt.
Miért pont egy ilyen rendes emberrel kellett ez megtörténnie? Az élet mint tudjuk igazságtalan! Sajnos azóta még rosszabb a helyzet! Ezt a problémat balnak, és jobbnak együtt kell megoldania!
Föltettél egy (kettő) képet. 1.) A feljelentésügyi államtitkár mellett feszítőt és
2.) Egy kerékpár mellettit.
Nem írtad oda, hogy saját magad népszerűsíted a képpel.
Én a képet látva felismerni véltem egy közlekedési (majdnem bekövetkezett) baleset résztvevőjét és ezt tettem közzé.
Ha Te a kép alá aláírod, hogy a képen pl: Kovács Ernő látható és az te vagy, akkor nem azt írom, hogy a képen látható hájfejű, hanem Kovács Ernő nem adott elsőbbséget és ebből majdnem baleset lett.