Keresés

Részletes keresés

rali Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1460
Röviden jelzem,hogy egyetértek.
Előzmény: Törölt nick (1459)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1459
BsPlayer vagy MicroDVD programokat használd filmnézésre (DivX), ne az ablax MediaPlayer-ét, mert az a világon semmire se jó.

Köszönjük az érdekes kis bizbazokat, mi ilyet nem tudunk. Nagyon ügyes vagy! Találsz a Tasztalban olyan topicot (html próba), amiben be tudod gyakorolni a dolgot, mi itt nem fetétlenül ragaszkodnánk a jövőben a bizbazokhoz.

(Ha a topictársak közül valakit zavar, hogy a nevében is nyilatkoztam a témáról, vagy nem ért egyet a fentiekkel, akkor kérem, hogy szíveskedjék egy rövid hsz-ben jelezni.)

Előzmény: drberki (1453)
drberki Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1458
Előzmény: drberki (1453)
NevemTeve Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1457
Szerintem pl az altavista-nal a 'Submit a site' pont erre valo...
Előzmény: playboy2002 (1456)
playboy2002 Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1456
Kedves hozzáértők!

Bár a kérdésem OFF, de azt hallottam Ti nagyon segítőkészek vagytok. Szóval lenne pár kérdésem:

1. Csináltam egy weblapot. Hogy tudom elérni, hogy minél többen megtalálják?
2. Mi kell hogy egy kereső pl. altavista rátaláljon? Meddig kell várni?

NevemTeve Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1455
Speciel ha nem lenne itt a 3)-as pont, talan erdemben is valaszolnek :-)
Előzmény: playboy2002 (1454)
playboy2002 Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1454
Kedves hozzáértők!

Bár a kérdésem OFF, de azt hallottam Ti nagyon segítőkészek vagytok. Szóval lenne pár kérdésem:

1. Csináltam egy weblapot. Hogy tudom elérni, hogy minél többen megtalálják?
2. Mi kell hogy egy kereső pl. altavista rátaláljon? Meddig kell várni?
3. Ha trágár, mások ízlését zavaró a tartalma, milyen következményei lehetnek?

Ingyenes megoldásokat várok.

drberki Creative Commons License 2002.08.09 0 0 1453
Ismét itt!

Most egy kis mediaplayer.
A probléma a következő: adott egy 7.1-es mediaplayer,hogy teljesen pontos legyek 7.01.00.3055-s verzió.Telepítve van a divx 502 bundle codec is és még egy rakás codec.

A videók lejátszásánál,viszont olyan a kép,hirtelen a régi iskolai 3D-s domborzati térképhez hasonlitanám,hogy a színek pont olyanok mint a térképen voltak a magasságkülönbségek.

Nem tudom,hogy érthető-e amit írok??

A VGA kártyám nem túl erős,de 1 hete még nem találkoztam ezzel a jelenséggel,szóval gondolom az újratelepítés után ,hiányzik még valami.

drberki

FOCUS Creative Commons License 2002.08.09 0 0 1452
Sziasztok Guruk !

Hálókártya instal során nem sikerült jól a cucc, ezért a win 98 induláskor 3 darab .vxd file-t kér számon (spacre továbbmegy)
Majd a win háttér felett egy dll file-t is.

Nem volt okés a win 98 cd-m, de mostmár van egy cool. Gondolom újra kellene installálni a cuccot, de nem tudom hol távolítsam el a hálókártyát úgy, hogy ha visszainstalálom p&p könnyedséggel, akkor ne szálljanak el a kábelnet beállítások és ne kelljen mást csinálni...
Pls. Help :)

drberki Creative Commons License 2002.08.09 0 0 1451
IGEN,ez az!!!!!
Régebben is ezt ajánlották csak feledésbe merült.

Nagyon köszi:

drberki

Előzmény: yogibear (1449)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.09 0 0 1450
Zassa! Hogy állsz a sebesség-problémával? Megoldottad?
Előzmény: zassa (1434)
yogibear Creative Commons License 2002.08.09 0 0 1449
Jobb gombbal a Hálózati helyek ikonra egyet, aztán tulajdonságok és az "Elsődleges hálózati bejelentkezésnél" a "Microsoft Network ügyfél" helyett a "Bejelentkezés a Windowsba" kell kiválasztani.
Előzmény: drberki (1444)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1448
...rezidensbe futtatják; ez világos, nem is futott így, csak gyanús, hogy a feltelepítés után egy-két héttel szó szerint meghülyült a vas; habár lehet, hogy a rílplayernek ehhez semmi köze sem volt??!
zümy
Előzmény: Törölt nick (1441)
rali Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1447
Teve azt akarja mondani,hogy ne írj be jelszót,és okézd le.
Előzmény: drberki (1446)
drberki Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1446
???
Előzmény: NevemTeve (1445)
NevemTeve Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1445
Jelszocsere az "ures-stringre".
Előzmény: drberki (1444)
drberki Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1444
A lentebb említett windows bejelenzkezés eltüntetéséről tud valaki infót adni??
drberki Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1443
Sajnos most kényszerűségből kellet ezt csinálnom,mert a régi winyom tönkre ment.
Eddig még 0-ról sosem csináltam a telepítést,csak onnan,hogy format c: :)))
Onnan viszont elég soxor nekifutottam már,szóval az a rész már gyorsan megy:))

Most már teljesen kész vagyok,fent van a NAV is és a ZA is,ezzen még egy két dolgot beállítok.
Ja még 1-2 CD íróprogit felnyomok,aztán tényleg kész.

Csak azt sajnálom,hogy a másik winyo tönkre ment.
Volt rajta 1-2 dolog ami jó lenne ha meglenne.Pl:Kedvencek,pár kép és videó és persze az outlook címlista,de egyik dolog sem életbevágó.
Mostantól sűrübben mentek CD-re:))

drberki

Előzmény: Törölt nick (1442)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1442
Gratula, ugye, nem is volt annyira nehéz. Majd belejössz, 4-5 összeomlás és újratelepítés után már csukott szemmel is menni fog. Azután jöhet az XP :o))
Előzmény: drberki (1439)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1441
Nekem olyan van, ami mindezt nem teszi. Fent van a gépen, de csak akkor jön, ha szükség van rá (elég ritkán). Sokan esnek abba a hibába, hogy az ilyen "gyere, ha kellesz" progikat rezidensbe futtatják, aztán néznek, hogy mitől hasonlít a gépük egy állapotos tetűhöz.
Előzmény: rali (1440)
rali Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1440
A rílpléjer egy határ szar,dönti a reklámot befelé,meg fogja le a bringát.Na,meg spionkodik is.
Előzmény: zümy (1438)
drberki Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1439
Kedves MINDENKI!!

Ezeket a sorokat a sajátgépemről pötyögöm:)))
Szeretnék köszönetet mondani,mindenkinek aki segített vagy bíztatott(Ewok , Hawkeye ,Rali , vOrOn és akit még kihagytam)
A huginak is köszönöm,mert miatta csak a szomszéd szobába kellett mennem és nem a két utcávval lejjebb lévő internetkávézóba:))(hülyén nézett volna ki ha 5 percenként lerohanok)

Szóval kész vagyok a telepítéssel(bár onnan,hogy setup.exe,már nem volt gondom mert már párszor neki futottam a telepítésnek).
Most folyamatban vannak a frissítések(a magyar office SP1/2-őt merre találom fent a neten??)
Aztán még a tűzfalamat rakom fel(ZA)és a vírusölőt(NAV)

Ismét belefutottam abba a hibába,hogy amikor indul a win jelszót kér.Ezt tudom,hogy valahol kitudom lőni,csak hirtelen azt nem tudom,hogy hol??!?!

Hirtelen ennyi,még jövök!!!:)))

drberki

Előzmény: Törölt nick (1410)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1438
-jó reggelt;
-hát, ezek nálam is fent vannak (winzip, wincomm.) és nincs velük gond (miért is lenne); a dcd egy hónapig volt fenn (mer' kaptuk az íróval), de arra már nem emlékszem, hogy win reinstallig el kellett-e mennem, de hogy barmolta a vasat, az tuti; a real-t kétszer tettem fel; először aszittem, hogy jó lesz on-line zenét hallgatni, de egy idő után elkezdett önálló életet élni; másodszor a főnököm utasítására (???) és két hétig bírta a gép; nem tom, több helyen műxik az a vacak nálunk, csak hülyült;
-habár mindezek ellenére nem hiszem, hogy ez vagy valamelyik másik progi lenne a hibás (persze lehet), hanem szvsz valami rosszul van beállítva (esetleg az egész gép?!) vagy a freeizé csak ennyit tudna;
üdv zümy
Előzmény: Törölt nick (1437)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1437
Fent van a WinZip nálam is, de még sose volt dolgom vele direktben, WinCommandert használok, ott csak az eredmény érdekes. Azért jó sok szart feltelepített a srác, de a bajnok, mindenidők leprusnyább programja a directCD. Egyébként hívtak egyszer egy géphez, azt úgy agyonvágta, hogy format c: -től kellett újrarajzolni. A tulaja pedig, még ezelőtt két másik gépet is hazavágott vele egy másik városban, hogy a dcd-s lemezét futtatni tudja náluk. Na azok is hogy' káromkodtak!
Jóéjt!
Előzmény: zümy (1436)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1436
csak ismételni tudok; a directcd engem is szivatott, le vele (a createcd sem kell hogy fusson állandóan), nekem a realplayer is szívózott azt is lecsapni;
-a lycoms.com a kereső szerint valami zenesite
wzqkpick: Introduced with WinZip in version 8.1. This is the System Tray icon task which enables you to start with WinZip from the System Tray.

Recommendation :
If you do not want the WinZip icon to clutter your System Tray, open WinZip, choose the "Options \ Configuration" menu option, then choose the "System" tab, and then take the tick off the "Include WinZip Quick Pick in the taskbar tray" option.

Előzmény: Törölt nick (1435)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1435
NAV: OK, vírus valószerűtlen

ZA: ha minden olyan, ahogy kijött, már jó, aztán lehet picit finomítgatni később. Ne legyen semmi off.

Taskmanager: hát itt már komoly a helyzet.

Én először is megszüntetném a directcd-t. Még nem láttam rendszert, amin működött volna, olyat viszont többet is, amit sikeresen összeomlasztott. Ahol működött, pár gépen, ott kifejezetten lassította a gépet.

Van még pár gyanus dolog, pl.: "wzqkpick" vagy "Lycoms", de várjuk meg a többieket, mit mondanak. Mindenesetre nem árt, ha kikapcsolgatod őket -- ha valamiért mégis kellenek, a következő induláskor visszaállnak. Az utolsó 3 sor maradjon, az kell.

De a directcd-t feltétlenül szedd le a gépről, meg mexivat.

Előzmény: zassa (1433)
zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1434
Kedves Urak!

Nyugovóra térek. Köszönöm eddigi jótanácsaitokat. Ha van még, akkor szívesen veszem, ha elkülditek a bartal@mult-kor.hu címre.

Jó éjt

zassa Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1433
1., vírusirtó: szmantec

2., Zonealarmnál hogyan tudom a szintet beszabályozni?

3., ctrl+alt+del egyszerre: ezeket írta ki:

Hidserv
Systray
Lycoms
Wzqkpick
Directcd
Rftray
Createcd50
Realplay
Navapw32
Zonealarm
Explorer

Előzmény: Törölt nick (1427)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1432
-igen, arra gondoltam, hogy ha tőled és a te gépedről pl. az axeleró adsl-je frankó megy, akkor megvan a doer (freeizé); ha marad a csigasebi, akkor el lehet kezdeni szátnézni a vason; persze lehet, hogy enélkül is meglesz a hiba oka, ki tuggya
Előzmény: zassa (1426)
zümy Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1431
-ja, nálam csak 2 mil;
Előzmény: Törölt nick (1429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!