Sötétbarna, bár tudom, nem ezért kérdezted.
Viszont köszi a linket, így legalább tudom, hogy a szolnoki református templom tetején szabályt erősítő kakas van. Így már érthető, mert odavalósi a lány is. De ha megnézzük a lista többi református templomát, azok egyikének tetején sincs kakas, csak szabvány csillag.
Nézzük az ország tesztjét, van a templomtetős kérdés, hogy milyen templomnak van 3D csillag (gesztenye) a tetején. A válasz ugye református. Bnő csodálkozik nagyban, hogy miért, azon nem kakas van?
:DDD És még csak nem is szőke... :)
Egy férfi állt mögöttem a sorban. 30-as jóképu gyerek. Unatkozva tekintgetett kifelé a csajokat nézve a bolt elott. Mögötte egy fiatal nagymellu, nagyfeneku fiatal no állt egy babakocsival, melyben a tündérirossz kislánya ült.
A kislány eléggé unatkozhatott (az ölében egy csomó játék hevert érintetlenül), no meg az ingergazdag környezet is megtette hatását, mert a sluszzkulccsal el kezdte buzerálni a pasas kosarát.
A néni folyton csacsogott a kislánynak mire az figyelemresemméltatással válaszolt.
Miután már a pasas is felfigyelt a dugdosásra (kosárlyuk-kulcs) a néni jópofáskodva mondta:
- Meg kell kérdezni a bácsit, hogy szabad-e játszanunk.
- Persze, természetesen. - válaszolta kedvesen a fickó.
- Bocsánat, de lyukfóbiásak vagyunk. - folytatta a hölgyike.
- Semmi baj...én is. - zárta le a beszélgetést flegmatikusan a pasas...az utca felé fordulva.
Mikor meglátta, hogy mennyire röhögök, már o is elmosolyodott.