Keresés

Részletes keresés

bogyó Creative Commons License 2002.07.18 0 0 352
Juhé, találtam Ausztriában csartert 218 euróér + illeték, az kb 54e HUF + valamennyi (14e), Bécs->Heraklion. Ezzel az a jó, hogy nem kell utánnajárni és lealkudni az apartmant, meg amúgy is Bécsben dolgozom hétköznap, szóval így egyszerűbb...

www.lastminute.at

taki bá Creative Commons License 2002.07.18 0 0 351
ercsibe, vad,
koszi a valaszt.
Nincs ismerettsegem, nem voltam meg Kretan, max a terkepeket nezegettem, meg ezt a topikot olvastam. Szoval igazandibol nekem az a gondom, h felek attol, h a Haniatol nyugatra eso resz olyan aranypart-jellegu, amit ha lehet kerulok. Nem szeretem a 15-30 km keresztul egybeepitett "udulopartot", mondjuk azt sem, ahogy Tuneziaban meg Egyiptomban allnak a parton egymagaban a szallodak, aztan a legkozelebbi telepules a sivatagon tul :) Szoval azt szerettem volna megtudni, h az a resz milyen jellegu?? Aki volt mar arra, nyilvan latta.

En azt tervezem, h kimegyek lastminuttel ket hetre (remelem lesz) a nyugati partra, es onnan majd kirandulok, hiszen egy 80ezres lastminute melle meg belefer egy-ket ejszaka mashol. Esetleg az is jo lenne, ha csak a repjegyet kellene kifizetni a charetron, egyszer igy voltam Rodoszon, potom aron megusztuk, es talaltunk kint jo szallast.

Azt meg a tapasztaltabbak leirhatnak, h motorral vagy kocsival atlagba mennyi ido alatt lehet eljujtni egy helyrol a masikra, pl. Haniabol Irakleionba v. Kissamosra vagy a sziget egyik felerol a masikra, ilyenek.

Előzmény: ercsibe (344)
Vad Creative Commons License 2002.07.18 0 0 350
Azt mondják, a szervezett programon annyit szakít az idegnvezető, hogy többnyire megéri pl 4-en bérelni egy kocsit 1 napra és megcsinálni a túrát.
Ami egyébként elég gáz, ha igaz.
Előzmény: éjféli lány (348)
Zetta Creative Commons License 2002.07.18 0 0 349
Szia Gmike!
Merre voltatok? Milyen volt a magyar idegenvezető?
Előzmény: Gmike (288)
éjféli lány Creative Commons License 2002.07.18 0 0 348
Remélem én is, hogy jó lesz.... :-)

Igazából most már azt sem tudom, hogy merre induljunk. Egy biztos, hogy mindenképpen szeretnénk lemenni a Líbiai tengerhez (párom álma), meg szeretnénk nézni Vai-t és valamelyik öblöt a déli részen ... No és persze én nagyon szeretnék egy hakókirándulást, Spinalonga vagy Chrissi.

Szervezett fakultatív kirándulásokról van valakinek tapasztalata? Nem vonz igazán, de info ha lenne megköszönném...

Köszi

Előzmény: TUNDUR (342)
Vad Creative Commons License 2002.07.18 0 0 347
"A Sziget nehany napos bejarasahoz (nyugat-kelet vegpont) eleg-e egy 80ccm-is motor?"

Elég, de:
Akkor már érdemes 100-assal menni (lehetőleg 4 ütemű, sebváltós), az árban nincs nagy különbség.

50-80 ccm-vel az átlagsebesség 20-30 km/h, főúton 40, a nagy országúton (csak északon Kissamos és Agios Nikolaios között) a végsebesség mínusz 10, kb. 50-60 km/h

100 ccm-vel már a 80-90-100-as végsebességet el lehet érni, a hegyekben pedig 40-50-es átlagot lehet produkálni az út megfelelő ismerete függvényében. Főúton 60 km/h körülbelül.

A lényeg, hogy ez már 40-60-nal felkúszik egy hegyre, így ott nincs nagy idővesztés.

A szél miatt is ajánlott a nehezebb motor.

De én mentem már 50 ccm-essel is 260 km-t egy nap.

Egyébként szvsz az enduro (250-650 ccm) ezen utak királya, csak nekem nincs jogsim, és ezeken az utakon egyébként sem árt vigyázni. A sebesség felső határát általában az útviszonyok és az elővigyázat szabja meg, nem a ccm. (kivéve a nagy országúton)
PS: Sok német fiatal megy oda meghalni.

Előzmény: taki bá (340)
Vad Creative Commons License 2002.07.18 0 0 346
Sajnos nem tudom.
A charternél irodánként is változó, hogy van-e egyáltalán last minute, és az mennyivel olcsóbb.
Sok barom a sima chartert is Last Minute-ként hirdeti, hogy vendéget fogjon, de drágán.

A magam részéről megnéznék néhány irodát, hogy mennyi az út egy héten belül, és mennyi a jövő hónapban (ami még főszezon).
Ha van különbség, van last minute.
Innen már csak azt kéne eldönteni, hogy érdemes-e rizikózni az olcsóbbért, és esetleg addigra már megtelik a járat.

Még egy ötlet:
Az Astoriánál a hotellel szemben a Kossuth L. utca-körút sarkon van egy repjegyértékesítő iroda (Airport Service, vagy mifene).
Ott ha érdeklődsz, néhány ügyes kerülő kérdéssel meg lehet tudni (nem könnyű), ők melyik irodától szerzik az aktuális utat, amire ők még rászámolják a közvetítést. Több irodával is kapcsolatban állnak. Ha megvan az infó, irány az iroda, és nyertél kb. ötezer forintot, és nem kell irodából irodába sétálni.

Előzmény: bogyó (335)
Norbaja Creative Commons License 2002.07.17 0 0 345
Sziasztok!
Szóval, amit megosztanék veletek:
Tavaly másodszorra voltunk Krétán, a fent említett WT-vel.
A szállás az állítólagosan mindenki által szeretett Eleana Venus apartmanban volt. Ha valakit érdekel ez a hely szívesen megosztom vele a tapsztalatokat. Azelőtt Eurotourssal voltunk Stalosban a Nikos apartmanban ( a mostani Mylonakis ampartman mellett ) hát az sokkal királyabb volt mint az Eleana... Megjegyzem van tapasztalatunk a Mylonakisről is, s ha minden jól megy akkor bepróbáljuk talán idén ezt az apt
Szóval a látnivalók, ha valakit nem csak Knossos érdekel:
1. A Chania-i repülőtérrel szemben az Agia Triada kolostor (ma is lakott), fél úton a Gouvernetou kolostor felé. Mind a kettő javasolt, bár a Gouvernetou az egy kész szop*s, mert a tűző napon kell vagy 300 métert gyalogolni lefelé (szintkülönbség). Ja és ez viszont egy rom, de megéri a fáradtság, s nem sok helyen hallasz olyan süket csöndet, leszámítva a kabócákat, mint ott.
2. Kournas-i tó, Kréta egyetlen édesvizi tava,. felülről szép panoráma, kevés túrista, a két tavernában jó kaja
3. Imbros, hasonló szurdok, kb 10-15 Km, mint a Samaria, csak itt magadnak kell vissza BMV-zned vissza a kiindulási pontra (Busz-11 és délután 5, Taxi alig, furgon jó áron - tavaly 6-7000 Drachma két személyre - nagyobb élmény mint a pesti vidámpark
Mielőtt elindulnál le a szakadékba vannak tavernák, ahol feltétlen meg kell kostólni a Sfakianosi pitát ( normál görög pita, középen juhtúró, tetején méz, s ami a pláne, hogy előtted sütik)
4. Argiroupoli, cseppkőbarlang, kb 1/2 órás a túra időtartama, s nagyon szép. Episkopi-tól délre(célszerű kint beszerezni egy normális térképet, mert amit itt a Kréta könyvhöz adnak az egyszerűen csapnivaló...)
5. Preveli kolostor és pálma strand, bár az utolsót csak fenntről láttuk, mert már azt a laza 150 méteres szintkülönbséget este 1/2 7kor nem bírtuk leküzdeni.
6. Spili, 10, 12 oroszlánfej a falu főterén, ahonnan csordogál 35 fokos melegben az olyan hideg forrásvíz, hogy megfájdul a kezed, ha aláteszet,a torkod meg biztosan ledobja a zománcot. Természetesen iható.
7 Chania melletti Limnoupolis, mint vizí vidámpark, bár szerintem délután három előtt nem érdemes menni, mert a csoportok kb 3-ig 4-ig vannak, s azután a belépő is olcsóbb, s nem kell a csúszdáknál olyan sokat várni.
Nagyjából ennyi lenne, de ha bárkinek lenne még kérdése, akkor szívesn, mert próbáltunk taverna, boltok stb, megfelelő infókat összegyűjteni.
Szasztok
ercsibe Creative Commons License 2002.07.17 0 0 344
Szia taki bá, és mindenki

Esett már szó arról a partról. Legalábbis ha megnézed, kb jun 11. körül írtam erről a helyről. NEm tudommennyire vagy tájékozott, Gramvousa a neve. Már a szigetnek, de vele szemben van a balosi lagúna. A legkirályabb hely, gyönyörű türkiz pisimeleg vízzel (vicces, de a kép sem adja vissza). Kissamosból lehet egy egész napos hajókáázással bejárni (18€/fő-asszem, de nézz vissza, mert leírtam). Az alján tömve van gyönyörű hullámos héjú kagylovakkal, szóval zacsi ajánlott gyűjtéshez, a sziklák szélén meg sárgás halacskák, szóval paradicsomi. (idősebbeknek kiírják, hogy Diana és Charles is uitt nászutazott... :)) A kikötő 3 km-re van Kissamostól, amit mi nem tudtunk, szóval szenvedtünk ezerrel. (taxi ajánlott...)

A part nyugaton király, az hogy hogyan lehet odamenni, mivel olcsóért akartok, adott, hogy last minute, tehát az, hogy külön repcsijegy és ott szoba, az drágább lenne, egyébként pedig megoldható, mert Chaniából óránként megy távolsági busz Kissamos felé, dugig van apartment for rent táblával meg a német neckermann zászlóival. De ez így drágább.

Éjféli lány: Minden km relatív. Mint az már elhangzott, nagyon kanyargós az út, mi pl a Pandával nem bírtunk lemenni Preveli beachre. Megnéztük a lejáratot, elborzadtunk, Pandánk sírva fakadt, a szívünk megszakadt, és visszafordultunk. Viszont matalától 5-10 Km Kalamaki. Naggyon király hely. Vad ajánlotta. Érdemes megnézni. Tuti. Az a part, meg oldalt a sziklák!!! Ja, és mi Falassarnából (nagyon király-kötelező látnivaló) mentünk Elafonissire -az út :halál. Néhányszor lepergett előttem az életem filmje, beszakadt keskeny hegyi utak, szembejövő vadvezető őslakosok, alattam a száz méteres szakadék, no korlát, stb. Szóval max 40 km/h átlaggal lehet számolni, ha gyakorlott vezető vagy.

Más most nem jut eszembe.

Jó utat.

TUNDUR Creative Commons License 2002.07.17 0 0 343
Taki ba,

A kep SANTORINI-t abrazolja, halszemoptikaval, de anelkul sokkal szebb!!!!!!!!!!!!

Előzmény: taki bá (340)
TUNDUR Creative Commons License 2002.07.17 0 0 342
Szia Ejfelei lany!

Igaza van Vadnak, gasztronomiai ongyilkossag a felpanzio, mert akkor nem lehet beulni a tavernakba. Es Agios Nikolaos lenyege eppen ez: az obol es a belole nyilo to partjan ket tucat taverna van, csodalatos kilatassal (a tengerre, tora). Es lemaradtok a szupe reggelikrol, amit ott adnak, meg a vacsikrol :((

De van egy olasz etterem ahol finom Tiramisu van: neve "La Strada", egy sarki epuletben es elotte az utcan van, sregen szemben a Nemzeti Bankkal (National Bank).

Igazan szep strandokat ne keress. Az Almyros a legelvezhetobb.
De el lehet buszozni Eloundaba.
Mas kozeli, felnapos kirandulas Kritsa (ezt mar emlitettem).
Es el lehet hajokazni Spinalongara is. Nekem nagyon tetszett.

Ami az utiterveket illeti, tul hosszuak. Vegigautozhatok, de akkor ki se szalltok a kocsibol. Szoval revidealni kene!

Tomegkozlekedes? Nem probaltam. Kicsi varos, mindenhova gyalog mentunk. Nem is tudom vannak-e helyi jaratok.

Remelem, hogy jol fogjatok eezni magatokat!

Előzmény: éjféli lány (326)
zsanna Creative Commons License 2002.07.17 0 0 341
Mi voltunk Chrissi-n. Nagyon szuper volt. A sziget szinte teljesen érintetlen, csak ott van egy taverna, ahol a hajó kiköt, különben még vízvezeték sincs. Az egész szigeten csak cédrusok vannak. Gyönyörű a tengerpartja, de ott tényleg nem lehet mást csinálni, mint strandolni. Ha ezt akarjátok, feltétlenül menjetek el!
Nekünk a Dikti barlang is tetszett, bár valóban csak egy egy-üreges helyiség, nem olyan, mint pl. az abaligeti vagy az aggteleki. De azért ezt is ajánlom. (Az idegenvezető szerint itt tanyázik Zeusz. Hogy éppen nem találkoztunk vele? Hát istenem, épp a strandon volt, és csajozott :-)))))

Elafonissi meg egyszerűen csúcs! Az út elég rizikós, de megéri!

Előzmény: éjféli lány (322)
taki bá Creative Commons License 2002.07.17 0 0 340
sziasztok,
regota olvasom a topikot, de eddig nem volt miert hozzaszolnom. Most viszont ugy tunik, h kimennenk augusztusban vagy szeptemberben. Ugy tervezem, h egy lastminute uttal kirepulunk egy normalis helyre es onnan utazgatunk. Ami fontos: jo tengerpart (homokos, tiszta viz), nem eldugott falu, de nem is szorakozokozpont (nem vagyunk bulizosak es kinottunk mar a satras, csillagturas dolgokbol). Nezegettem a terkepeket, es nekem ugy tunik, h a nyugati resz (Hania, Kissamos) kozeleben lenne jo lakni, a kozelben rengeteg jo part van, a keleti latnivalokat meg 1-2 nap alatt meg lehet nezni.

A kerdeseim a Kretat ismerokhoz:

1. Milyen az a videk? Arra gondolom, hogy milyen a terep, milyen a part, mennyire van beepitve, stb.? Nagyon nehez igy latatlanba kimenni, ezert jo lenne legalabb elkepzelni, vagy az "erzesre", amit az a kornyek atad, felkeszulni :)

2. Ismer-e valaki ott olyan szallodat, apartmant, ami jo, igenyes?

3. Melyik utazasi iroda a legjobb, megbizhatobb, esteleg melyik szervez a kornyekre szallast, utat?

4. Miert nem nagyon esett itt szo errol a tengerpartrol? Nezem, nezem, es azt mondom, h mar csak ezert erdemes kimenni :))))

5. Azon a videken lehet-e ebben a (foszezonban) ugy szallodai szobat berelni, h nem foglalod le itthon (esetleg internetet foglalsz). Tkp. van-e szanad szoba? :))

6. A Sziget nehany napos bejarasahoz (nyugat-kelet vegpont) eleg-e egy 80ccm-is motor?

Na, egyelore ennyi, koszi.

Styleair Creative Commons License 2002.07.17 0 0 339
Hello mindenki és éjféli lány!

Szerintem is elég nap kb 300 km-t kocsikázni.
Mi max 320-at mentünk, de elég fárasztó, mert alig van 1 km egyenes út Krétán.

- Vai nekem is tetszett.
- Dikti nagyon szép és valóban a Lashiti fennsík is.
(Mikor mentünk le a Lssithi fennsíkról Agios Nicolaos-ba, betonozták az út 1 részét a görög munkások, vmi abnormális módón, teljes útszéllességben. Majd intettek, hogy nyugodttan hajtsunk át a friss 20-30 cm-es betonon. Ez persze nem okozott problémát, mert aznap 1 Suzuki Samurai-al voltunk, de már előre röhögtem a szembejövő Golf-oson)
- Preveli Beach csodálatos (járt már ott valaki???)
Csak az a 6 km-es földút a partig, elég vészes, terepjáró ajánlott (mi ott Suzuki Swift-tel voltunk, kinlódtunk is vele).
- Matala is érdekes hely.
-Elafonissi-ben nem jártunk, de ha oda mentek Agios Nikolaos-ból, akkor jó korán induljatok el, mert nagyon hosszú lesz az út (oda-vissza több lesz mint 300km az tuti)

Képeinket, mint már említettem itt megnézhetitek.
http://web.interware.hu/styleair/kepek/kreta/index.htm

És ha valamelyik tetszik akkor kérdezz nyugodtan,
hogy hol található.

üdv. Styleair

Norbaja Creative Commons License 2002.07.17 0 0 338
Estvére nézek pár helyet, ahova érdemes elmenni (2*1 napos túra kb). Nekünk is tavaly a West Tr. idegenvezető ajánlotta a helyeket, s egy kívételével tényleg jó volt. Megjegyzem egyetlen utikönyvben sem találtuk meg ezeket a dógzokat.
éjféli lány Creative Commons License 2002.07.17 0 0 337
Az is igaz. De jelen esetben - én sem - egyedül megyek, tehát alkalmazkodnom kell. A két véglet apartmanos, keressük meg a közeli pékséget, hova járnak a helyiek és az all inclusive légkondis szálló között kell keresni a megoldást. Ez lett belőle, de így legalább megyünk 3 napot az én kedvemért és szállodában, félpanzióban....

legyünk inkább on, szvsz.

Előzmény: bogyó (334)
Norbaja Creative Commons License 2002.07.17 0 0 336
Ha palacsintát akarsz enni Krétán, akkor keresd a CREPE, vagy Creppe feliratot (aszem) Kb 40 cm átmérőjű, megtöltik bármivel, feltekerik, aztán hajrá. Nem éppen lángosos palacsintásos baraclegváros balcsi fíling, de az íze a'.
Egyébkén Frangokastello mellé tehetsz egy pipát. A képen a vár sirály, de ha ott vagy rájösz, hogy belülről miért nem fényképezték le. (nincs belül semmi, de tényleg
Előzmény: éjféli lány (326)
bogyó Creative Commons License 2002.07.17 0 0 335
Mennyivel elôtte érdemes chartert nézni? 1 hét? 1 nap?
Előzmény: Vad (331)
bogyó Creative Commons License 2002.07.17 0 0 334
Éppen az a vicc, hogy a legjobbakat görögországban nem a kontinentális reggeli alkalmával lehet enni, sôt... Kulináris szuicidum. De te tudod.
Előzmény: éjféli lány (333)
éjféli lány Creative Commons License 2002.07.17 0 0 333
Azért nem Balcsira megyek, mert az már unalmas.
Eddigi tapasztalataim szerint mindenhol van - még az ilyen interkontinentális kajákban is - valami különleges, helyi specialitás.

Pl. Horvátországban egy helyen lehetett iszonyatosan finom sült kukoricát kapni, ami nem olyan volt, mint itthon, hanem valami isteni fűszerrel szórták meg...

Egyébként bocs, ha kicsit unalmas vagyok, de én már egy ideje túl vagyok a motorozás, vedelés, sátor korszakon... Ez a fene jóléti társadalom... :-) (azzal együtt jó bulik voltak...)

Sir Haspók

Előzmény: Vad (330)
Vad Creative Commons License 2002.07.17 0 0 332
egyébként tudtommal Velencéből nem megy komp;
ha megy is bárhonnan, át kell szállni legalább egyszer, ha jól emlékszem (Pireusban), de lehet, hogy tévedek.
tudtommal 2 helyről megy komp, Brindisiből (Brindizi?) és valahonnan a csizma közepéről.
Előzmény: bogyó (327)
Vad Creative Commons License 2002.07.17 0 0 331
a 60ezer + reptéri illeték (kb 14.000) reális.

A buszt próbáltam, nagyon kényelmetlen.
A kocsi, gondolom, méginkább, de legalább akkor szállsz ki, mikor akarsz.
De ha a szigeten van saját kocsid, az tényleg komoly spórolás, ld. lentebb a bérlési árakat.
Ha kihagyod Athént (mert mértisne), a charter kb. 60-ért elvisz Krétára (+illeték)

Előzmény: bogyó (327)
Vad Creative Commons License 2002.07.17 0 0 330
"Szívesen vennék étteremajánlatokat, mondjuk főleg fagyizó - palacsintázó viszonylatban"

:))))

mért nem a Balcsira mész?
ajánlom még a téliszalámit vajaskenyérrel. ha rendelsz hozzá olivát, nyugodtan benyomhatod egy tavernában. De, könyörgöm, akkor mondd nekik, hogy cseszlovák vagy :)

kicsit komolyabban:
olasz fagyizót láttam, meg Mars jégkrém a boltokban, palacsintát sehol, bár nem kerestem, szvsz valami francia étteremben, meg még néhol sütik azt a franciásat, nemtom hogyhíjják, a rezsőre öntik a cuccot, nem serpenyőbe és mindenfélét ráraknak.

Előzmény: éjféli lány (326)
FLaci Creative Commons License 2002.07.17 0 0 329
Hi,

Szerintem nagyjából így néz ki az olcsóság / drágaság sorrend:

1. Autó
2. Busz
3. Vonat
4. Autó Velencéig + komp
5. Repülő
6. Űrhajó :-)

Egyszer kiszámoltam a kompos verziót (4 fős kabin + autó), nem lett sokkal olcsóbb mint a repülő. Viszont annyi előnye van hogy nem kell kint kocsit bérelni.

Ciao, L.

Előzmény: bogyó (327)
taki bá Creative Commons License 2002.07.17 0 0 328
lentebb irtak, h a busz talan a legolcsobb (30e kornyeken).
Előzmény: bogyó (327)
bogyó Creative Commons License 2002.07.17 0 0 327
Sziasztok,

hogy lehet szerintetek legolcsóbban eljutni Athénig? A repjegy 60+ eHUF, ez sokna tűnik, plusz a 8e komp Heraklionig, azaz legalább 70e a tarifa per koponya. Ezt, ha mondjuk le tudnám nyomni 50-re, boldog lennék nagyon. Pl. elkompozni Velencébol vagy valami.

köszi
b

éjféli lány Creative Commons License 2002.07.17 0 0 326
Szerintem is nagyon szép lehet, bár csak videó és utikönyv alapján döntöttünk.

Szívesen vennék étteremajánlatokat, mondjuk főleg fagyizó - palacsintázó viszonylatban, merthogy kényelmi okok miatt félpanziós ellátással büszkélkedhetünk.

A mi utitervünki:
1. Dikti - Ierapetra - Vai
2. Iraklion - Knosssos Rethimno
3. Frangokastello - Preveli - Matala

Milyen a tömegközlekedés (merthogy a szállásunk a város szélén van)

Az Almyros beachen kívül még mit érdemes megnézni a közvetlen környéken?

Előzmény: TUNDUR (324)
bogyó Creative Commons License 2002.07.16 0 0 325
Én csak a Kárpátokban láttam ilyeneket, ezek az un. steinman-ok, és gyakorlatilag útjelzôk. Mindenki ápolgatja, mert olyasmi mint a festett útjelzô, és nyilván ezek megjelenésével (kb 30-35 év) csökkent a steinmanok jelentôsége, de azért a pásztorok még használják.
Előzmény: ercsibe (318)
TUNDUR Creative Commons License 2002.07.16 0 0 324
Szia Ejfeli leany,

Nagyon orulok, hogy vegre valaki ellatogat az egyik kedvenc varosomba!

A kerdezett hotelt nem ismerem.

A Dikti barlangban voltam, cseppkobarlang, nagyon szep, ugyanakkor pici, egy nagy terembol all, szoval 10 percet el lehet nezgelodni. A barlangert onmagaban nem biztos, hogy el kene menni oda, viszont az ut oda a Lassithi fensikon gyonyoru, olajfaligetek mindenhol, csodalatos kilatas. Szoval erdemes arra autokazni.

Ami az autoutakat illeti, ha nem csak autozni akartok, hanem nezgelodni, enni, szoval elvezni a dolgokat, akkor nem erdemes hosszu utra menni.
Egy napra erdemes bemenni Iraklionba es ezt az utat osszekotni a Minoszi leletek megtekintesevel (reggel minel korabban menjetek, mert itt nagy a tomeg), es mondjuk Matalaval vagy valamelyik masik Libiai tengeri stranddal. Vagy Irakliont osszekothetitek a Lassithi fensikkal is.

Mindenkeppen erdemes egy napot szanni Vai-ra. Eletem legcsodalatosabb tengeroble itt van, turkiz, langyos viz, sok hallal (buvarszemuveg!!), palmafak alatt a napozoagyak...
Az autout csodalatos arrafele, hihetetlen panoramaval!

Es meg ket dolog amit ne hagyjatok ki:
- Kritsa - ide fel ora alatt busszal is el lehet jutni, nagyon bajos falu
- Almyros beach - szerintem a legszebb strandja Agios Nikolaosznak, csak kisse hideg a viz, mert egy hegy patak omlik bele (ahol pisztrangok fickandoznak), ugyanakkor a strand elott van egy kavicsos-sziklas apro oblocske, itt nagyszeru a viz es mely is, tehat remekul lehet uszni

Etterem ajanlataim is vannak! Ha erdekel, akar ez, akar utvonalajanlatok, akar barmi mas, kerdezz - itt vagy e-mailben. Rengeteget tudnek meselni!!!

T.

Előzmény: éjféli lány (322)
semő Creative Commons License 2002.07.16 0 0 323
haliho!

Csütörtökön érkeztünk haza, Kokkini Haniban voltunk, kb.12 km Irakliontól keletre. Egy napra szerintem 300 km-t bevállalni elég sőt...
Elafonnisin is jártunk. Bővebb infókért írj egy mail-t a kérdésekre igyekszem mindenre válaszolni, amire tudok. 4 napot autóztunk 1200 km-t tettünk bele... Óvatosan az idegenvezetőkkel, a jutalélkukért sok mindenre rávennék az embert, amit sokkal olcsóbban is meg lehet úszni. Persze ez már régi lemez, de igaz.

üdv

Előzmény: éjféli lány (322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!