Keresés

Részletes keresés

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.14 -1 2 98516

Nem vitatta Fofó sem, hogy megérdemelten nyertünk, arról van szó, hogy ő ennek a fizikális fölényünkben látja az okát. Láttam/hallottam a nyilatkozatát, nem volt vészes, a nyomtatásban megjelent kicsit másként jött le.

Engem inkább az zavart a meccsen, hogy semmi olyat nem csinált a Kecskemét, amit ne tudtunk volna, hogy fog, mégis hatalmas lyukakat hagytunk a védekezésben az elején. Nyilván azért nem kell elnézést érnünk, hogy fiatalabb, atletikusabb, jobban egy-egyező a csapatunk, de ha ezeket nem használjuk ki (védekezésben is), akkor egy ilyen rutinos brigád meg tud élni. Persze extrán is dobtak, van ilyen.

Előzmény: Winters__ (98515)
Winters__ Creative Commons License 2023.04.14 0 2 98515

Tobb golpasszunk, lepattanonk, VALunk, kevesebb faultunk es eladott labdank volt mint nekik. But yeah, right. 

Előzmény: elefantbaby (98514)
elefantbaby Creative Commons License 2023.04.13 -1 1 98514

Most olvasom Fofó nyilatkozatát.

Háááát! Nem látta a meccset?

Az nem lehet mert láttam,ott volt végig.

Ha olyan jók voltak,akkor miért akarta megölni az amcsi irányítóját?

elefantbaby Creative Commons License 2023.04.13 0 2 98513

Sztem kicsit megleptek bennünket,főleg az elején. 

Úgy gondolom belső játékra készültünk, aztán alig volt 2-2,meg centerjáték.

A kinti dobásuk azért nem mindig üresből volt.

Ha félig emberről,meg emberről ennyire jól dobják,azzal nehéz mit kezdeni. Ezt nem tudták végig tartani,váltani más játékra meg nem tudtak. Nekem ez pont olyan volt Fofótól,mint amikor nálunk volt. Vigyétek,dobjátok,aztán jó lesz az. Aztán az utolsó negyedben próbált váltani,mutatta egyfolytában hogy ez nem jó,de akkor már nem ment. Igen az 1-1 jó lehet,de sok kipassz kell belőle, ami tegnap nagyjából ment is. A csapatjáték 1-1 kell. Ha nem fognak ennyire jól dobni kintről, akkor szombaton is jó esélyeink lehetnek. De sztem egyébként is. 

Előzmény: A Sporttárs (98512)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.13 0 1 98512

Az első félidei védekezés a rengeteg üresnek hagyott kecskeméti dobóhelyzettel (miközben nagyanyám is tudja, hogy ezt az átforgatást játsszák úgy tíz éve...) nem volt valami fényes. Aztán kicsit agresszívebbek lettünk és fizikálisan elintéztük. Nekünk az egy-egyeket érdemes erőltetni ellenük. 

Szabó vajon sérült vagy csak pihen?

Előzmény: elefantbaby (98510)
elefantbaby Creative Commons License 2023.04.12 0 1 98511

Elég jó energiát tettünk bele.

Előzmény: russelalba (98505)
elefantbaby Creative Commons License 2023.04.12 0 2 98510

Sztem nem játszottunk szarul.

Persze voltak hibák,kihagyások. 

Viszont rengeteg gólpassz is volt.

Előzmény: russelalba (98505)
gzu Creative Commons License 2023.04.12 0 1 98509

ja akár az is, a lényeg, hogy erőlködik meg pumpál feleslegesen aztán rávágja a támadóidő végén.

Előzmény: Mamakedvence (98508)
Mamakedvence Creative Commons License 2023.04.12 0 1 98508

Harden lesz az, minusz a szakáll. 

Amúgy ja, összekaphatná az alapszakasz formájára magát Somogyi.

Fofó meg semmi meglepetés, felküldte a verőlegényeit hogy hátha beszarunk.

Előzmény: gzu (98506)
Hacky_Tomi Creative Commons License 2023.04.12 -3 0 98507

Ne bántsátok Jancsit, mert aztán majd a Keller unokákat elviszi más utánpótlás egyesülethez!

Előzmény: JPoole (98501)
gzu Creative Commons License 2023.04.12 0 2 98506

én azt nem csipem, hogy Somogyi sokszor úgy játszik mintha Lebronnak gondolná magát.

Előzmény: JPoole (98502)
russelalba Creative Commons License 2023.04.12 0 2 98505

Én kicsit pozitívabb vagyok most. Szarul játszva, fél gőzzel, álmosan is azt lehet mondani, hogy az első negyedet leszámítva végig jobbak voltunk. Nem gondooom, hogy ezzel a párharccal a mainál nagyobb gondunk lesz.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.12 0 3 98504

Az megvan, hogy Fordnak az első félidőben rádobása se volt? Ez nem tudom, hogy történhet, mikor szünet után meg kis túlzással eldönti a meccset.

Nem voltunk fergetegesek, de nyertünk. 

elefantbaby Creative Commons License 2023.04.12 0 3 98503

Igen,váratlanul nehezebb lett a vártnál. Ennek okát én a Kecsó jó triplázásában látom nagyjából. Egyebekben a szokásos játékukat hozták. Talán a megszokott 2-2 volt kevesebb. 

Sztem mi jól reagáltunk az első negyedben lett hátrányunkra, bár egy ember nem dobhat ennyi triplát.

Nagyon beleálltunk a védekezésbe,és elég sok hibára kényszerítettük őket. Elég jó csapatjátékot mutattunk.Jó meccs volt,a Kecsótól kb ez a max,talán Kecskeméten sem esélytelen nyerni.

JPoole Creative Commons License 2023.04.12 0 3 98502

Egy jó negyeddel is tudunk meccset hozni - ebben a körben még.

Somogyi 0/7 - aggasztó.

Fordot nem tudjuk használni. Minden szerzett pontja ad-hoc, egyéni képességei miatt van, nem tudatos játék eredménye.

Szabót játékban kelleni tartani, mert ez a rotáció is csak ebben a körben fog működni.

Vojvoda megtartása mellett, remélem Pongó maradása is az asztalon van, teljesen más a játék képe ha ő irányít.

JPoole Creative Commons License 2023.04.12 0 3 98501

Ha csak 8 havonta jelenne meg itt azt mondanám oké, de ő szezon közben is ideböfög egy mezei Alba-ZTE után.

""Hogy férne be az élmezőnybe?" Nálam az első három jelenti az élmezőnyt. Falco az első, ZTE a harmadik.De bíztosan rosszul látom😁Hétről-hétre bizonyítanak,imádják őket a szurkolók, jól érzik magukat a klubjaikban.

Hosszú még a szezon, meglátjuk ki nevet a végén! 😁"" - idézet, a helyesírási hibák nem az én művem.

--------------

Nos, azóta lejátszott a ZTE és Iván 10 bajnoki meccset és 1 kupa negyeddöntőt.
A bajnokságban 7, a kupában (1 meccsen) 4 pontot átlagolt - egyszer jutott 10 pont fölé, az acélos Nyíregyháza ellen.

Tudom-tudom mezőnymunkában extra, csak nem látom azt, miben adna Iván az élmezőnynek (ugye az első három jelenti azt, szóval a ZTE nem része) a fiatal-szabály mellett... ki helyett kerülhetne Iván az élmezőny csapatainak rotációjába? Perl? Pongó? Somogyi? Vojvoda? Vagy a légiósokat játszaná ("mezőnymunkázná") le a pályáról?

Tudom-tudom, etetem a trollt.

Előzmény: Hacky_Tomi (98498)
- Marky - Creative Commons License 2023.04.12 0 2 98500

Vojvoda büntije mellett ez már nem is tétel

Előzmény: B0nyi (98499)
B0nyi Creative Commons License 2023.04.12 -2 2 98499

Ákos esetében ez kivásárlós téma lenne ;-)

Előzmény: - Marky - (98496)
Hacky_Tomi Creative Commons License 2023.04.12 0 2 98498

Ne bántsátok Jancsit! Erre várt 8 hónapja!

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.11 -1 2 98497

Nem hiszem, hogy a pénz motiválná őket, itt az egyéni dicsőség a tét! (Amúgy meg Eilingsfeld egy körrel jobb bármelyiknél.)

Előzmény: - Marky - (98496)
- Marky - Creative Commons License 2023.04.11 -1 3 98496

Valamelyik gyerkőc készül Paksra jövőre?

Állítólag mag lesz, ha kell, egy blokkot elnevezunk róluk PaksII-n, ezen ne muljon 

Előzmény: János Keller (98491)
elefantbaby Creative Commons License 2023.04.11 0 5 98495

Az a helyzet János,hogy itt mindenki tudta a kupa végeredményét.

Sőt vannak páran akik a helyszínen,sokan tévén nézték a döntőt semlegesként.

Ezeket a beírásokat te cukkolásra,odaszúrásra használod a vélt vagy valós sérelmeid miatt. Ez viszont joggal nem tetszik az Alba fórum,számodra idegen közösségének.

Ez már nem a te közösséged,vannak ott is fórumok ahol érdekelt vagy,talán ott kellene értekezni.

Felőlem mondjuk itt is elférsz,de akkor ne csodálkozz ha néha visszaütnek.🙂

JPoole Creative Commons License 2023.04.11 -2 3 98494

Elég vicces, hogy te vagy frusztráltnak titulálva, mintha te hoztad volna fel a Falco kupagyőzelmét az Alba fórumban. :)

Előzmény: Feffo (98488)
JPoole Creative Commons License 2023.04.11 0 5 98493

Te beszélsz félre.
Ha DK nevelés akkor is off topic, hiszen ez egy Alba Fehérvár (Albacomp) fórum.

Vagy akkor kérlek mostantól dobd be az NBI B Zöld eredményeket és Vidor statjait is ide mindenképp. :)

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.11 -1 6 98492

A kosárlabda továbbra is csapatjáték. A kupát a Falco nyerte, nem Keller Ákos. Ettől még büszke lehetsz a fiadra, csak arányt nem kell téveszteni.

Előzmény: János Keller (98490)
János Keller Creative Commons License 2023.04.11 -5 3 98491

Miért beszélsz félre! Fehérvári nevelésű játékos újabb sikerét osztottam meg. 7 bajnoki címe mellé,megvan a 6.kupagyőzelme. Szerintem kiemelkedő teljesítmény. Ennyi! További szép napot! 

Előzmény: JPoole (98489)
János Keller Creative Commons License 2023.04.11 -5 5 98490

Ejnye-bejnye, ennyire frusztráltnak nem kéne lenni,egy Fehérvári nevelés egyedülálló sikerei miatt.😁

JPoole Creative Commons License 2023.04.11 -5 5 98489

Velünk foglalkozik mert nem tud mást tenni...

A kosárlabdához nem ért.
A fiait se nem szopkodják szét se nem szidják a Falco / ZTE fórumokon - nem témák.

Személyes sértésnek veszi, hogy a fiai nem kellettek egy idő után a klubnak és hogy mi szurkolók nem sírunk emiatt úgy, mint ő.

(Pedig ha az EQ-ja nem a bika picsája alatt lenne, akkor rájönne, hogy mindkét fiú jobban járt - főleg Iván - és felülemelkedhetne vélt és valós sérelmein. Az IQ meg ahhoz kellene, hogy feldolgozza azt, hogy nem mi küldtük el egyik pici fiát se.)

Annyi maradt neki, hogy itt próbál hergelni, hisz az evezős sikereire (talán okkal) már senki sem emlékszik, illetve aki emlékszik az le se szarja egy kosaras fórumon. :)

Feffo Creative Commons License 2023.04.10 -8 9 98488

Ma volt a Duna tv-n a Barangoló című dokumentum film, azt hittem Ákosról szól :)

Amúgy a tegnapi 5 pontért tényleg jár a gratuláció , annyi pontot tett bele mint Takács Zsoci 2 perc alatt :)

Ha legközelebb Pakson lesz a legtöbb pénz akkor szerződése lejárta után még őket is lehúzhatjátok egy kis lovéval.

De ha annyira szép minden miért nem a Falco topicban ünnepelsz , miért velünk foglalkozol ?

Előzmény: János Keller (98487)
János Keller Creative Commons License 2023.04.10 -13 7 98487

Ollé! 😁! Megvan a fehérvári DK nevelés, Keller Ákos 6.kupagyőzelme 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!