Nem vitatta Fofó sem, hogy megérdemelten nyertünk, arról van szó, hogy ő ennek a fizikális fölényünkben látja az okát. Láttam/hallottam a nyilatkozatát, nem volt vészes, a nyomtatásban megjelent kicsit másként jött le.
Engem inkább az zavart a meccsen, hogy semmi olyat nem csinált a Kecskemét, amit ne tudtunk volna, hogy fog, mégis hatalmas lyukakat hagytunk a védekezésben az elején. Nyilván azért nem kell elnézést érnünk, hogy fiatalabb, atletikusabb, jobban egy-egyező a csapatunk, de ha ezeket nem használjuk ki (védekezésben is), akkor egy ilyen rutinos brigád meg tud élni. Persze extrán is dobtak, van ilyen.
Úgy gondolom belső játékra készültünk, aztán alig volt 2-2,meg centerjáték.
A kinti dobásuk azért nem mindig üresből volt.
Ha félig emberről,meg emberről ennyire jól dobják,azzal nehéz mit kezdeni. Ezt nem tudták végig tartani,váltani más játékra meg nem tudtak. Nekem ez pont olyan volt Fofótól,mint amikor nálunk volt. Vigyétek,dobjátok,aztán jó lesz az. Aztán az utolsó negyedben próbált váltani,mutatta egyfolytában hogy ez nem jó,de akkor már nem ment. Igen az 1-1 jó lehet,de sok kipassz kell belőle, ami tegnap nagyjából ment is. A csapatjáték 1-1 kell. Ha nem fognak ennyire jól dobni kintről, akkor szombaton is jó esélyeink lehetnek. De sztem egyébként is.
Az első félidei védekezés a rengeteg üresnek hagyott kecskeméti dobóhelyzettel (miközben nagyanyám is tudja, hogy ezt az átforgatást játsszák úgy tíz éve...) nem volt valami fényes. Aztán kicsit agresszívebbek lettünk és fizikálisan elintéztük. Nekünk az egy-egyeket érdemes erőltetni ellenük.
Én kicsit pozitívabb vagyok most. Szarul játszva, fél gőzzel, álmosan is azt lehet mondani, hogy az első negyedet leszámítva végig jobbak voltunk. Nem gondooom, hogy ezzel a párharccal a mainál nagyobb gondunk lesz.
Igen,váratlanul nehezebb lett a vártnál. Ennek okát én a Kecsó jó triplázásában látom nagyjából. Egyebekben a szokásos játékukat hozták. Talán a megszokott 2-2 volt kevesebb.
Sztem mi jól reagáltunk az első negyedben lett hátrányunkra, bár egy ember nem dobhat ennyi triplát.
Nagyon beleálltunk a védekezésbe,és elég sok hibára kényszerítettük őket. Elég jó csapatjátékot mutattunk.Jó meccs volt,a Kecsótól kb ez a max,talán Kecskeméten sem esélytelen nyerni.
Ha csak 8 havonta jelenne meg itt azt mondanám oké, de ő szezon közben is ideböfög egy mezei Alba-ZTE után.
""Hogy férne be az élmezőnybe?" Nálam az első három jelenti az élmezőnyt. Falco az első, ZTE a harmadik.De bíztosan rosszul látom😁Hétről-hétre bizonyítanak,imádják őket a szurkolók, jól érzik magukat a klubjaikban.
Hosszú még a szezon, meglátjuk ki nevet a végén! 😁"" - idézet, a helyesírási hibák nem az én művem.
--------------
Nos, azóta lejátszott a ZTE és Iván 10 bajnoki meccset és 1 kupa negyeddöntőt. A bajnokságban 7, a kupában (1 meccsen) 4 pontot átlagolt - egyszer jutott 10 pont fölé, az acélos Nyíregyháza ellen.
Tudom-tudom mezőnymunkában extra, csak nem látom azt, miben adna Iván az élmezőnynek (ugye az első három jelenti azt, szóval a ZTE nem része) a fiatal-szabály mellett... ki helyett kerülhetne Iván az élmezőny csapatainak rotációjába? Perl? Pongó? Somogyi? Vojvoda? Vagy a légiósokat játszaná ("mezőnymunkázná") le a pályáról?
Az a helyzet János,hogy itt mindenki tudta a kupa végeredményét.
Sőt vannak páran akik a helyszínen,sokan tévén nézték a döntőt semlegesként.
Ezeket a beírásokat te cukkolásra,odaszúrásra használod a vélt vagy valós sérelmeid miatt. Ez viszont joggal nem tetszik az Alba fórum,számodra idegen közösségének.
Ez már nem a te közösséged,vannak ott is fórumok ahol érdekelt vagy,talán ott kellene értekezni.
Felőlem mondjuk itt is elférsz,de akkor ne csodálkozz ha néha visszaütnek.🙂
Miért beszélsz félre! Fehérvári nevelésű játékos újabb sikerét osztottam meg. 7 bajnoki címe mellé,megvan a 6.kupagyőzelme. Szerintem kiemelkedő teljesítmény. Ennyi! További szép napot!
A kosárlabdához nem ért. A fiait se nem szopkodják szét se nem szidják a Falco / ZTE fórumokon - nem témák.
Személyes sértésnek veszi, hogy a fiai nem kellettek egy idő után a klubnak és hogy mi szurkolók nem sírunk emiatt úgy, mint ő.
(Pedig ha az EQ-ja nem a bika picsája alatt lenne, akkor rájönne, hogy mindkét fiú jobban járt - főleg Iván - és felülemelkedhetne vélt és valós sérelmein. Az IQ meg ahhoz kellene, hogy feldolgozza azt, hogy nem mi küldtük el egyik pici fiát se.)
Annyi maradt neki, hogy itt próbál hergelni, hisz az evezős sikereire (talán okkal) már senki sem emlékszik, illetve aki emlékszik az le se szarja egy kosaras fórumon. :)