Na, így már értem. TyggeR garázda? Nem tom, nem szokok Andrenál járni. De akkor miért nem alapítanak saját fikaoldalt? Késő van, és ilyekor különösen agresszív leszek a Pete ellen indított támadásokra.
Mit tudok meg? Nem akarok semmit megtudni, aminek köze van a Rafterekhez. Nehogymá én legyek a fekete bárány, amiért Pete topicjában leszólom az ilyet!
Tygger, már megint sikerült kivenned a szót a számból. Rafter bácsi húzzon vissza oda, ahol divat fikázni a más kedvencét! SOS! Roddick már játszott, benn is van a döntőben, de hol lehet látni a Pete-Agassi meccs eredményeit? A Sportsline be van állva, az nem jó. Van még valaki ébren?
Kisfiam, megérdemelnél már egy akkora seggberúgást, hogy azt se tudd, fiúnak vagy lánynak születtél. Most is olyan értelmes hozzászólást vágtál ki, hogy öröm nézni. Értelmes embernek ilyenkor mosolyra húzódik a szája és hálát ad az égnek, hogy nem ilyennek született. Sajnos, te statisztikai szükségszerűség vagy ezen a bolygón, ily módon nem meglepő, hogy ennyit tudsz.
Azt pedig már csak halkan mondom, hogy igen veszélyes vizekre eveztél, ide ugyanis igen sokan szoktak írni...
Egységben az erő,fiúk!
Peti ismét győzött ,6:2 ,7:6(3) Todd Martin ellen!
SZÉP VOLT PETI!!!
Agassi a következő állomás a döntőhöz vezető úton!!
GYERÜNK PETI,GYŐZNI KELL!!!!
Tudtam,hogy jó nap lesz,mikor reggel megláttam,hogy Pete győzött.Jó lenne,ha most már nem állna meg,és Todd Martint is legyűrné.
GYERÜNK PETE!!!!!!!!!!
Gyerünk Peti,le kell győzni ezt a Puertát!!
Ha túl leszel rajta,majd holnap is jövök,és megmondom ,hogy utána kit kell még legyőzni,jóóó?!
Go Peti,go!!!
Szerintem akkor várhattok még a visszavonulására.
Egyébként tök hülye lenne,ha megnyerné,és nem vonulna vissza,mert így ténylegesen a "csúcson" hagyhatná abba,és foglalkozhatna a magánéletével,bár ettől még messze van.