Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.19 0 0 476
Köszönöm szépen mindenkinek! Bár már szép kort megértem, de még nem vagyok olyan öreg, mint egyesek :))) Itt most a nagyapámra gondoltam :))))
padre666 Creative Commons License 2001.04.19 0 0 475
Happy börzdéj Lio!!!!

Ha mégeccer nyilvános helyen azt mondod rám , hogy "öreg" a járókeretemmel verlek agyon!!!
ha szemtelen taknyos.........ezek a mai fiatalok:))))))))
ja egyébbként szépjóreggelt:))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.19 0 0 474
Boldog Szülinapot Emilio!
Csak hogy tudd, miattad későn feküdtem le:))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.17 0 0 473
Lia: hmm. méretek? Na pontos adatokat akarunk! :)) Persze csak a statisztika miatt :)))
Mert tudod én imádnálak akkor is ha pl 3 melled lenne :))))))))))))))))))))

Egyébként tényleg nem te vagy a kedvenc szőkém :))) De ha befesteted, akkor még lehetsz az egyik kedvenc szőkém :))))

padre666 Creative Commons License 2001.04.17 0 0 472
Lia néni drága!!!!

méreteket méreteket méreteket:)))))))))))))))))))

Ha elmondod a tiédet énis elmondom az enyémet:))))))
Hm mik jönnek ki belőlem:)))) pedig majd elalszom:(((((
Szerintem cbtf verig haragudott ........ bizti mar a jáspisról is levette a fedőt:))))

Lia néni : azert aza kis kopasz informátor még nem mondott el mindent:)))))
mitis mondtak odusszeusznak ittakába???? mesélj mesélj:))))
Állitólag holnap jöttök felém:))))) te tudsz már erről?????
na egy picit lehajtom a fejem az asztalra.és ....................................................................

jo ejt kedveseim.............:))))))

Előzmény: Emilia néni (471)
Emilia néni Creative Commons License 2001.04.17 0 0 471
Hali!

Padre, köszi, h kiadtad az informátort, azóta duplán visszavontam örök háláimat. :-)))) Tuti nem tudok már semmi újat elárulni magamról, az informátorod még nálam is többet tud rólam. :-))) Tényleg, mondtam már, hogy megmértem a mellbőségemet? :-)))))

Lio szivem, nem, te nem szereztél be örök hálát, és látod? Mégis rohansz hozzám!!! :-)))))) De csak mert tudod, h a hálánál sokkal többel tartozom neked. :-))))) Irtál egy topicbeli kedvenc szőkéről. Miért van az a sanda sejtésem, h az nem én vagyok??? :-)))))))))))))
És látod, h vannak véletlenek!

Kedves cbtf,
szóval nem haraxom, bocsi meg miegymás. Akinek hittelek, az nem szőke, és még csak nem is nő. :-)) Meg azóta mondta is, h nem ő az. :-)) Csak a véletlenek folytán pont akkor talált rá a topicra, amikor te meg beirtál. És nem hittem a véletlenben.
De mivel te nem ő vagy, igy nagyon sok szeretettel várlak én is a topicban. Annak ellenére, h én nem hajtok a szőke nőkre. :-))))))))))
Lio + Krapi, base-t hagyjátok békén, megigérte, h nem jár erre. Ja! cbtf! Base az, akit meggyanúsitottam, h te vagy. :-))))))) (szóljatok, ha már túlkevertem, és nem vili)
És ha nem nyuxotok, tényleg harapni fogok! HAAAMMM!!!
Mondtam már, h ma morcos kedvemben vagyok? Na igen, ma korán kellett kerlnem. :-))))

Megkésve bár, de törve nem, boldog megboldogult ünnepeket nektek! Bár már meló van ezerrel, látom. :-))

Igen Padre, igazad van, el vagyok pilledve, képzeld nem locsolt meg senki. :-((( De hogy valójában mekkora mázlista vagyok... :-))))))))))) Gyűlölöm a locsolkodást. :-) Virágzom én a nélkül is. :-)))))

Mot megyek, tanulnom kell. Tuuddomm! Ezt már tizkor is mondtam. :-)))) És még nem is ebédeltem. :-))) De jó! Kitaláltam vmit, most miért nem kell tanulnom. :-)

Kész regényt irtam bocs. Persze csak kifogásból, h ne kelljen tanulnom, nem is azért hogy örömet szerezzek vele nektek. :-))))))

padre666 Creative Commons License 2001.04.17 0 0 470
Kedveskéim:)

Gyomormosás mentes szép kedd reggelt kívanok mindenkinek:))

Hogy telt az ünnep??? Kislányok hervadásgátlóval
előírás szerint megöntözve???????:)))
Hálisten en senkit nem kellett hogy meglocsoljak:)))
Hm a csati nőnemü tagjai ugyláccik el vannak pilledve mer hangjukat se hallani:(
na enis L
legyetek rosszak:))

pápá

Előzmény: Emilio bácsi (469)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.16 0 0 469
Szia nép!

Éppen sörözök! :)) Adelskronen pils a téma. A harmadiknál tartok. Nem rossz az anyag :))
Na megnézet ma Drakula 2000-et. Kellemesen csalódtam. Végig magávalragadó volt, egy pillanatig sem unatkoztam.

Hogy telik a húsvét? Esztek ezerrel? Én azért csak óvatosan fogyasztok. Bár a sörrel most nem takarékoskodok :)))
Jajj de jó, holnap még pihi van! :) Megyek Krapihoz és felzabálom a sonkáját! :)) Na jó nem vagyok én olyan.
Padre: Neked is kellemes ünnepeket! Nincs neked mobilod? Ha van, akkor miért nem tudom a számod? Igrum-bugrum! :) Na jó lehet h még benézek. Jocc!

Lia: Szia! :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.15 0 0 468
erről a képről egy vicc jut az eszembe:

Mentálisan retardált kisfiú és anyukája sétálnak az állatkertben. Eccercsak odaérnek a zsiráfhoz. A srác mexólal:
-Anyu! Mi ez? Nyúl?
-Nem kisfiam! Ez zsiráf!
-Mekkora nyúl!

:)))))))))))))))))))))

Előzmény: KrapulaX (467)
KrapulaX Creative Commons License 2001.04.15 0 0 467
Nagyon Kellemes Ünnepet Mindenkinek!
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.15 0 0 466
Most lusta vagyok nyulas, meg tojásos képeket beszúrogatni ide, de
mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.14 0 0 465
Lia: Nem egy hálás feladat az biztos :))) Kopi lassan hívhatsz! Mehetünk vásárolgatni Csak Bedobok Tíz Felest :)))
KrapulaX Creative Commons License 2001.04.14 0 0 464
Igen-igen, csatlakozom Liohoz. Base és cbtf szerintem írjatok bátran. A lányok csak néha harapnak :))
Lio: Tényleg nekem van valahol egy baseball ütőm, csak a játékot kéne megérteni:))Holnap ki is próbálhatjuk, igaz csak kosárlabda van itthon de azt tuti eltaláljuk :))
Lia: nyugi nem beszéltünk ki. Szóval a Te feladatod, hogy mesélj neki rólunk.:)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.13 0 0 463
Base: Tetszik ahogy beírsz! Lécci mééég :))))
Na de komolyan. Bármikor szívesen látunk. Mindent tudunk :)) A Lia barátja a mi barátunk is. Egész széleskörű lesz lassan a topik :))
Előzmény: base (451)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.13 0 0 462
Jaja! Bekaphatod a husit :))))) Ejj sörözök ezerrel :)) Ne számítsatok semmi jóra! Jövök még az este folyamán :)))

Előzmény: KrapulaX (461)
KrapulaX Creative Commons License 2001.04.13 0 0 461
Lio: De marha :)))))) És ez nem nekem jutott eszembe.Na sebaj.
Padre: ha elmúltam 18 ehetek husit? :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.13 0 0 460
Ez a cbtf a krapulax lesz! Cefetül Benyomtam Tegnap és Fázom! :)))))))

Vagy más is benyomott tegnap? :)) Bár lehet hogy tegnapelőtt volt ez már. Mindegy a betű akkor is stimmel! :)))

padre666 Creative Commons License 2001.04.13 0 0 459
Hali!

Kedves szőke és szerintem nagyon fiatal(hozzám képest bizti) cbtf(eza nick télleg rettenetes:)))

Ha megsértettelek volna a méretekre vonatkozó kérdéseimmel, ugy elnézésedet kérem, bár szerintem a mondat végén eléggé sok smile volt!:)
Egyébbként ha tényleg irsz magadrol 1-2 szot akkor valószínű téged is hamar megismerünk.

Emilia néne meg nemhiszem hogy haraxik:))))

Krapu mijjaz hogy pletykás vénasszony??????
vénember talán!!:)))

elővegyem a locsolómat??:)))))))))
a műanyag kerti kannára gondoltam!!!!!!! de rosszak vagytok!!! csak énnem:)))
na kedveskéim a lyányoknak sokk locsolót, (krasznaja moszkva rulez)
a fiuknak sokk tojasot!!
na meg sört bort pálinkát nekem!!!!
na kellemes husvétot!!! ja ma nagyböjt van ám!!!!! nem hust enni!!! csak 18 után!!:))

pussz

Előzmény: cbtf (455)
KrapulaX Creative Commons License 2001.04.13 0 0 458
cbtf: Áruld el honnan ez a nick. Mint egy kísérleti gyógyszer neve :)) Na de nem meghátrálni írj bátran. Tuti találunk közös témát.
Előzmény: cbtf (455)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.13 0 0 457
cbtf: A kettes az ugye lány? Na várj megnézem én mi is vagyok. Ja igen. Lány vagy akkor :))) Nehogy szótlan maradj! Szeretjük ám a szőke lányokat. Van itt még rajtad kívül világoshajú ne félj :)) A szőke nős viccek alól a jelenlévők mindig kivételek! A mi kedvenc szőkénk sem sértődik meg soha! :) Szóval írjál bátran, isszuk szavaidat! :)

Krapulax: A fülem marad :)) Na jó tényleg többet ittál :)) De én meg többet (és főleg nagyobbat) öntöztem :)))

Liának nem írok, nehogy korán kelljen ébrednie hogy el tudja olvasni :)) Tényleg valahogy meg kellene csinálni, hogy ha leírom ide a nikkjét, akkor csipogjon a telefonja :))

a_girl: A hétórással! :))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.13 0 0 456
Hugacsaka-huga! Aztán meg majd jól kikaptok a_girl től :)))
cbtf Creative Commons License 2001.04.13 0 0 455
Sziasztok!

Nagyon köszönöm a bátorító szavakat, mindenkinek.
Egy kicsit reménykedtem, hogy csak a második kérdés lesz a méreteimre vonatkozó, de hát úgy látszik ez már egy ilyen világ :-)

Sajnos nincs hugom, sem egyéb testvérem.

Padre666 megnyugtatására - a személyi számom kettessel kezdődik (ha ez mond valamit) ráadásul még szőke is vagyok, úgyhogy jöhetnek a szőke nős viccek :-(

Emilia néni - nem tudom mivel sikerült megbántanom téged, de biztos hogy nem szándékosan tettem.

Ezek szerint jól éreztem, hogy itt ismerik egymást a csevegők, hát majd inkább csak figyelek!

Sziasztok,

cbtf

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.13 0 0 454
Lio: tippelhetek? Meg a füled? :))) Persze, hogy nem voltál vicces hangulatban.
1.Hozzád hát absolut vidáman érkeztem ez 2 vodka a pocomban
2.Megittam a vörösborkészleted jó részét.
3.Nem ittál tequilát velem a_girl egésségére.
4.És a sörömből sem adtam :))))
Ezek után valami bőrsapkás denevér szerü csókát öntöztetek meg. Aki ettől meghisztisedett rátok. Csoda, hogy nem volt a legjobb a hangulatod?
Padre: te pletykás vénasszony :)) Bár már feltünt a multkor is, hogy kint strázsálsz a kapu elött. Most már tudom a régi szép szokást követed mikor a falusi anyókák kint csücsülnek a ház elött és várják a napi történéseket :)))
Lia: 2x is? húha ittasan ilyen jó voltam? :)))) Hát mondjuk tudnék is mit kérni, de szinte nem is merem szóba hozni. Pedig nem nagy szám, csak félő, hogy hónapokig duzzognál, hogy korán kellett kelned :))))))
a_girl: igen manapság pont olyan sokat írsz a topicba mint Lia levelet nekem.Hát mindkettőtöknek irgum burgum:)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.13 0 0 453
Lia: Mi az hogy hirtelen lerészegedni? Én nem is voltam részeg! Sem másnapos. Mondjuk Krapulaxról egyik sem mondható el :))))
És én nem is szereztem be örök háládat? Na lesheted hogy rohanok majd hozzád.... :))
Na mesélj mit tudsz cbtf-ről :)) Mert én meg azt mondom hogy véletlenek márpedig nincsenek :)

Bár ma reggel véletlenül felhívtam az exemet, pedig nem is őt akartam :))))) Döbbentem is nagyot. Még rááll a kezem úgyláccik :))
Megoldottam már a problémát! Levágtam a kezem. Elég nekem a nyelvem, meg a ... :))

padre666 Creative Commons License 2001.04.13 0 0 452
Lia néni drága!!!

Hát olyan embernek ismersz aki ezeket az alap infókat nem szerezte még be rólad??????
Ha elmondanám mennyi képet láttam rólad.......................(sajna állig furdőruciban voltal:))
De hát nem mondom el mert az ember nem adja ki a kopasz informátorát:)))))))))))))))))))))
Egyébbként amikor jöttél Krapuert azert en kilestelek ám!!!:)))

Szoval majd mindent tudok rolad:)))
De azert mindent elárulhacc ám magadról:)))))

cbtf: télleg hugod van??:)))))

Előzmény: Emilia néni (449)
base Creative Commons License 2001.04.12 0 0 451
ha én beírok valamit, akkor az ilyen. :)

Mindenkitől bocsánatot kérek, első és utolsó beírásom volt erre a topicra.

Még egyszer bocsánat mindenkitől!!

Emilia néni Creative Commons License 2001.04.12 0 0 450
Cbtf!
Sorry, légy üdvözölve köreinkben. Néha hihetetlenek a véletlenek. :-)
Padre kedvéért kérdezem, van hugod? :-))))))
Emilia néni Creative Commons License 2001.04.12 0 0 449
Hello!
Fiúk! Nagyon köszönöm a múlt éjszakát. :-)))))))) Fantasztikusak voltatok. :-)))))))))
Az nem teljesen világos, hogy hogy tudtatok ilyen gyorsan ilyen nagyon lerészegedni a tegnapi buliban, de majd meglátom Keszthelyen. :-)))))))))))))) Igen, pontosan. :-)) Ez most válasz. :-))))))) Vki rábeszélt. :-)))))))))
Ja krapi! Tudod,h tegnap kétszer is beszerezted örök hálámat.Kérhetsz bármit! Na azt nem mondom, hogy teljesítem is. :-)))))))))

Mi az a_girl? Lusta vagy irni krapinak? Nem is tudom kire emlékeztetsz, talán magamra??? :-))))) Közös buliban benne lennék, de titkos informátoraim szerint te már rég nem jársz mifelénk. De szólj ha megint! És mi van Keszthellyel? Legalább egy napra! A fél útra fuvart vállalok. Vagy az csak negyed út neked? :-))

padre!
Tőlem bezzeg nem kérted a méreteimet, se a telszámom, no és a képekről már ne is beszéljünk. :-))))) Szóval engem már kellőképp leócsároltak a fiuk, mi? :-))))) Tetszik, hogy szerinted mi már eléggé jól ismerjük egymást. :-))))))

cbtf,
Soxor hiszek a véletlenekben, de most nincs hozzá kedvem. Vagy érted, vagy nem.

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.12 0 0 448
cbtf: Szeva! Üdv a mi kis körünkben :)Eddig kevesen próbálkoztak csatlakozni hozzánk, főleg a miatt hogy néha elég érthetetlennek tűnik amit írunk, de nem az csak figyelni kell.:)) Tetszett a legelső hozzászólásod. Ha nem lennék ilyen cefet másnapos tuti innék a csatlakozásod örömére:))
Lio: te soffőrszolgálat :)) Bár kicsit csökkenti a pozitív megitélésedet, hogy a végén megint én vittelek haza :))))))
a_girl: mi van veled? Na jó, napra kész vagyok szinte mindenből, de a telefon nem számít.Tessék írni is :))))
Padre: nincs egy képed az autodról? Szúrd már be ide, legaláb gyönyörködhetünk benne :))És ha már ráérsz hozhatnál quarelint :)))) és a homlokom is tarthatnád :))))))))))
Lia: hát nem irigyellek, az éjjek ki tudtál hámozni valami értelmeset abból amit mondtam? Kissé oda volt a beszélőkém :)))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.12 0 0 447
Atyám!

Azt elfelejtetted megkérdezni hogy huga van-e! :)))

Előzmény: padre666 (446)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!