E30M40!
"Ez az olcsobb/szarabb nézet érdekes:) Akkor a te Sabb-od olcsóbb/szarabb mint egy Jaguár??? NEM!!!
"
ez a dolog relativ.... én utálom az angol autokat, de persze hogy szarabb az autom egy S klass Mercinél, egy M5-ös bömösnél, vagy egy A8 as audihoz képest... De ezek az autok nem a SAABom ár/ méret kategorijában vannak ezért elég értelmetlen az összehasonlitás...
čn pl SOHA nem veteszkedem/akadájoztam a forgalmat az autopályán vagy más uton ha valaki el akart kerülni, nincs nekem kissebségi komplexusom:)))
Jajnekem. Ezt egy BMWs nem értheti meg... :)
Hátelőszöris, tudtommal soha nem írtam ,hogy 2FAST4U = Per Eklunddal. A gondok itt kezdődnek :)
Aztán. 2FAST4Unak egy fullextrás 9-5öse van. Eklundnak pedig 9-3asa. Ha láttad már mindkét fajtát, akkor kissé árnyalja ez a kijelentséem a helyzetet.
Továbbá, abban a SAABban nincs bőrülés, légkondi, blokkolásgátló, hátsó ülés a hozzátartozó gyereküléstartóval, a műszerfal kevlár, és csak formájában hasonlíít a szériára. Bizonyos ütközésvédelmi elemek el lettek távolítva, így pl. hátul semmi megesőrítése nincs az autónak, de minek, ki éri utol? :)
e30m40!
az eklund autoja nem 9-5-ös hanem 9-3-as és szvsz nem fullos:)) mert pl.fenékmelegitö nem kell egy rallyótóban. És télleg le van nagyon fogyasztva az auto sulyszempontbol, a motor csak egy 4 hengeres asszem 2,3-as és a turbo kb 1,5-2 bar közt müxik.... Qrva érzés lehet egy ilyet vezetni...
"én nem nézek le senkit azért mert olcsobb/szarabb autoja van."
Ez az olcsobb/szarabb nézet érdekes:) Akkor a te Sabb-od olcsóbb/szarabb mint egy Jaguár??? NEM!!!
Csak olcsóbb!
És van egy olyan verzió is,hogy az én autom olsobb mint a tied és jobb:) Nekem a mostani körülmények között:) Minden viszonyitás kérdése:)
2FAST2U azt irta,hogy 1640!!! kiló a kocsija.
Most akkor ez az Eklund gyerek az auto melyik felével nyomult?:) Gondolom az orrával, mégiscsak ott a moci:) Mit hagytak benne?:) Igy,hogy a felére csőkkentik a sulyt mehet is:) Csak igy nem olyan biztonságos,mint gyárilag:)
ok látod csak igazam van:) ismerem már ezt a réteget:)
Komolyra forditva a dolgot, én amikor az elsö Saabomat vettem beleugrottam a vásárba, majd késöbb megbántam hogy mért nem vártam még és vehettem volna egy turbost inkább. De szerencsére volt rá modom cserélni rá egy évre.
"Birom az ilyen felvitte az isten a dolgomat és én vagyok a király beállitottságu embereket:):):)"
Megdolgoztam én is az automért nem ingyen kaptam, s én nem nézek le senkit azért mert olcsobb/szarabb autoja van. De nem szeretem aki veteszkedik elöttem, föképp ha nincs is mivel.
szerintem én közelebb álok a földhöz mint te korom létére...
A bajnokságban? Melyikben? Nyilván nem a Bundesligára gondolsz, ezért feltételezem, hogy pl. a Pikes Peakre, ahol Per Eklund a második helyezettre fél percet vert rá az alig több mint nyolcszáz kilós, és alig több mint haccáz lovas 9-3-asával? Az ilyen jöttment bajorok, mint BMW, ki se mernek állni :) (Azért a friccek közül a Porsche tartotta a frontot, de hát az Stuttgart :) )
"Tudod, SAABék már akkor ralibajnok autót csináltak, amikor a BMW még egy hűtőszekrényre szerelt pár kereket meg vágott rajta pár lyukat és eladta mint autót... :)"
2FAST4U!
"Nem vettél 6 hengerest mert igénytelen vagy Neked csak az számitott hogy béjemvéd legyen, a 318i feiratot gyorsan leszedted/lekapartad aztán ráraktál egy M-power jelet meg egy duplacsöves auspuffot hadd lássa a nép milyen fasza autod van..."
Birom az ilyen felvitte az isten a dolgomat és én vagyok a király beállitottságu embereket:):):)
Könyörgöm nézz le rám és hallgas meg istenem:):):)
Miért nem vettem 6 hengerest? Mert nem találtam belőle sérülésmenteset!!!Azt meg nem mondtam,hogy később nem kerülhet bele 6 hengeres moci:) A kipufogo rajta volt,de ha nem lett volna akkor is tettem volna:) És tényleg leszedtem a feliratokat:)M-es jelvényt még nem találtam:):):)
Mostmár nyugott vagyok,hogy meggyóntam neked
Jááájderossz duma..
Tudod nekem erről mi ugrik be? Épp van fönn a TotalCaron egy cikk a SAAB kezdeteiről...
Tudod, SAABék már akkor ralibajnok autót csináltak, amikor a BMW még egy hűtőszekrényre szerelt pár kereket meg vágott rajta pár lyukat és eladta mint autót... :)
ekkor a 92-es SAABban már mai szemmel nézve is modern műszercsoport volt... :))
1:Nem vettél 6 hengerest mert igénytelen vagy Neked csak az számitott hogy béjemvéd legyen, a 318i feiratot gyorsan leszedted/lekapartad aztán ráraktál egy M-power jelet meg egy duplacsöves auspuffot hadd lássa a nép milyen fasza autod van...
2: bizony a 325-ös tulaj nem egy zseni, de a másik haver annak a feje rendben van (annak ellenére hogy neki csak a bmw a szent auto)
3: hamár mindketten szabálytalanul megyünk akkor nem az ö dolga hogy engem lelasitson (a hülye barom)
4: persze én sem villogo le vadiuj m5-ös bömöst hogy majd szégyenbe maradjak, de az "átlag" aki tragacsal járkál nem tudja lenyelni hogy vannak gyorsabban hala(n)dok is.
Szia BlackStar!
Én 6 évvel ezelőtt autohifit szereltem és leszedtem egy-két ajtó kárpitot és amikor megláttam a 2FAST4U által berakott belteres képeket akkor egyből a BMW kárpit ugrott be róla:)
"a SAAB műszerfalai vagy már 30 éve így néznek ki :)"
Az én 31 éves BMW-é is ilyem:):):)Lekoppintottátok:):):)
Hélóhélóhéló!
Vegyükvissza a kráftot!!!!
Ma a ,űrkaklubtalin olyan baráti hangme volt a BMWs népek meg a SAABos népek között... akkor meg minek genyázunk most este? :)
"Ezt nem sértésnek irtam, hanem hogy felvilágositjam egyesek szürke állományát!"
EZEK KÖZÜL MELYIK A SZÜRKEÁLLOMÁNY JAVITÓ???:)
1. Miért nem vettem hathengerest?
2. Van egy hülye haverod:)
3. Bunkó voltál és levillogtál egy olyat aki már szintén szabálytalanul gyorsan ment!
4. Nem minden BMW-snél jön be a villogtatásod:):):)
Ezek közül melyiknek kéne bárki szürkeállományát javitani???
Kérlek segits!:) Én csak egy hülye BMW-s vagyok:)
E30M40
A Saab se bömösre se semmire nem hasonlit!! te mind mindenki más aki életében nem ült egy ilyen autoban egyböl "véleményt" mondasz!! A BMW-és haverom még viccböl se állitaná hogy a Saab belseje az övére hasonlit!!
Mindenesetre a SAAB az egy egyedi gép, ( elismerem hogy a bömös is) aminek a designja a repülöszekciorol származik, éppen ezert nem hasonlit semmi más "autora".
Jo tudni!
Héló! SAABot nem fikázzuk! Arra harapok! :)
Láttam,hogy szép belteres képeket is betettél rola:) Csak az szurja szemem,hogy mintha eléggé BMW koppintás lenne:):):) vagy pedig nem... Sőt, az IKEA meg az egyéb svéd belsőépítészeti dolgok sem BMW koppintások...
Ha erre gondolsz, a SAAB műszerfalai vagy már 30 éve így néznek ki :)
Ajtokárpit egy az egyben,és a műszerfalom is sok jegy fellelhető a "szar" BMW-ből:):):) Persze, úgy is nézhetjük, hogy BMWéknél nyújják a SAABot ezerrel :)
Szóval szép az a Saab csak nem eredeti:):):)De. Eredeti SAAB. Eredeti, mert SAAB. :)
Bár egy helyen azt is irtad a képhez,hogy itt egy egyedi beltér:):):) Na jó, egyedi lenne, ha bajorék nem plagizálnának ájulásig :)
Ha már az ember BMW-t vesz akkor mért nem egy 6 hengerest??? min 2,5 litrest?? Nekem nem teccik se a 318i, se a 318is, a 316-osrol ne is beszélve...
A másik havernek pedig egy 325-öse van 93-as. a paraszt gyerek azzal dicsekedett hogy neki a BMW-je 160-240(??)es temponál 8,3 litert evett meg:))) és hogy ö 200-al megcsusszott (kanyargos vidéki uton) de hálisten hogy béjemvébe ült mert hanem nem tudott volna az auton ujra uralkodni.....
A minap én is a 250-et probáltam megfogni autopáján, már közel is voltam (245) amikor látom hogy elöttem döglik egy 5-ös bömös cruise-al 160-al a gyorssávon! A barom nem huzott volna le pedig már messziröl lámpáztam stb...
Kurvara idegesit az ilyensmi, sok BMW tulaj ( VAN KIVČTEL) azt hiszi hogy ö az ut királya mert ö bömöst vezet. Nem számit hogy a tragacs füstöl le, van járva stb.. de azért nyomja mint süket a csengöt, s ha valaki le akarná véletlenül nyomni akkor mig a tragacsa a végsebit (ez persze percekbe is beletelik) nem éri el addig nem enged:(((
Ezt nem sértésnek irtam, hanem hogy felvilágositjam egyesek szürke állományát!
"Örvendj ha van a motorban legalább 90, a sportauspuff csak zajt csinál egy ilyen "kocsin".... "
Nem sértődtem meg,de ez a "legalább 90" és a "kocsi" (aposztroffal mintha egy tajigám lenne) azért bántó volt:):):)
Olvasgattam a régebbi hozzászólásaid között (mégis ki kötött belém?:). Szóval láttam,hogy Saab-ban utazol:) Láttam,hogy szép belteres képeket is betettél rola:) Csak az szurja szemem,hogy mintha eléggé BMW koppintás lenne:):):)Ajtokárpit egy az egyben,és a műszerfalom is sok jegy fellelhető a "szar" BMW-ből:):):) Szóval szép az a Saab csak nem eredeti:):):) Bár egy helyen azt is irtad a képhez,hogy itt egy egyedi beltér:):):)
JA! A km-órám pontosságát a zsaruk már bemérték lézerrel:) :(:(:(
Csak nem sértödtél meg?
Ami a sebmérödöt illeti remélem tudod hogy sok minden befojálsolja hogy mennyi plusszt mutat a méröd... pl a nem gyári felnik stb....
Haveromnak egy 98-as 528i-je van.
Szerinte is a bömös egy perfekt ótó, mérö soha nem csal bla bla bla... tegnapelött éjjel jöttünk haza és beleverte a bömöst 250-be (17 colos, elöl 8" széles, hátul 10") s VÉGRE beismerte hogy csal a mérö, gyári adatok szerint valami 230+ at kell menjen fullgázon...........
Szia 2FAST4U!
Tényleg valami baj lehet a 115 ló körül,mert a gyári 189-es adat helyett "csak" 210-et megy:)
Tényleg gyenge a kicsike:) Azért nem szeretek vele az M7-esen menni,mert az érdi emelkedő tetejére mindig kipruccanok mire feltolom:)
Neked biztos jobb van nagyszáju!!!
Ja még valami!!! Du.5 körül a külső sávban megyek a körúton és a Király utcai kereszteződéshez úgy értem,hogy lendületből elértem a ZÖLDET!Kb 40-el mentem.A belső sávban 3 kocsi még állt.Mennék el nekik jobbról és az utolsó pillanatban láttam meg,hogy azért állnak még,mert jön át keresztbe egy néni bottal a kezében 0.001 Km-es sebességgel PIROSBAN. Hatalmas csikorgás (mögöttem MZ szintén,ő le is fulladt) éppen,hogy megtudtam állni. Nem kivánom senkinek azokat a pillantásokat ahogy a villamosmegállóból néztek az emberek:( Mintha én lettem volna szabálytalan!Még azt is el tudnám képzelni,hogyha netán fellököm a nénit (hálisten nem történt meg) ,akkor még tán olyan is lett volna aki állitotta volna,hogy piroson mentem át:(
IGY ALAKUL KI AZ AGRESSZIV BMW-S ELŐITÉLET AZ EMBEREKBEN:( És nem az hogy,milyen szerencséje van a néninek,hogy ilyen kocsival és fékekkel meg gumikkal voltam,mert a régi Skodrimmal kb 5 méterrel később álok meg és akkor.... Na de ebbe bele sem gondolok! Mákom volt!!!