Keresés

Részletes keresés

Norby Creative Commons License 2000.09.07 0 0 415
Eszembe jutott pár további fejlesztés, leginkább a kevésbé jó fegyverek módosítását, illetve cseréjét tervezem, de elôbb kíváncsi lennék a véleményetekre.

- A FÉG KGP9-ese lenne a Glock-17 helyett, ami egy kicsi UZI: 6-ot lő (1100rpm),9mm-es pisztolytára van (20db-os), egykezes, és elfér a kicsi zsebekben is.
- A Spas-15-öt az AAI CAWS fegyverére cserélném, ami eredetileg spéci flecsetteket lő, de adapterrel a 12gauge-t is elviszi.
Sorozatban jobb, mint a HK CAWS (450 rpm 240 helyett), ez nálam 4-es sorozatot érne (gyorsítva 10AP-ért, a 8-as tár két sorozatra elég).
- A dupla csövet a Remington M870 kapná meg (ez csak 2-es "sorozat", de mindkét lövedék pontos).
- A HK CAWS helyett pedig a Barrett M82A1 nehéz mesterlövészpuska lenne, ami a félelmetes .50-es BMG lőszerrel megy.
Ez 2.5km-es távban is erôsebb, mint a .44-es magnum a cső végén, és max. 8km-re megy el. Hatékony lôtávja 1800m! Full felszerelve 16kg, ennek megfelelôen 18AP-ért lô egyet (másodikra már csak 15AP, gyorsítva 15/12), viszont 60-at sebez.
- A Type 85 helyett beraknám a minigun-t (6 forgó csövű, a képen a kisebbik a minigun, a nagyobb a vulcan), így megvan a 7.62WP-s
light machinegun is, ami 6/10AP-s, 100 lőszeres, és persze 6-os sorozatot lô.
- A Thompsonból meg meg lehetne csinálni a legjobb hangtompítós fegyvert, mivel ez az egyetlen két kezet igénylő puska amire hangtompító is rakható. Eddig nem találtam ezeknek a feltételeknek megfelelő létező fegyvert, ebben segíthetnétek.

Az egyéb adatokat a itt lehet megszemlélni.
A felrakható kiegészítések maradnak az eredetiek, nem tudom változtatni, de igyekeztem olyanokkal cserélni, ahol az újnak megfelelôk vannak.

Előzmény: Pedro 14 (414)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.06 0 0 414
Norby!!

Csak szólok, tesztelem a patch-edet!Ja és még egy kérdés:Ugy a lent leírtakon kívül nem baszkurál át semmit a játékban?(Arra gondolok, hogy pl.:Barry megszolal-Szovjétúnió!- vagy egyéb hasonló dolgok!Várom a válaszodat!!!!
Már alig várom, hogy felnyomjam a pachet!

Na csövi Mindenkinek!!

Pedro 14

U.I.:Az ARR-t Medunának a föld alatti részében,A KIRÁLYNŐ hálószobájában egy szekrényben!

MLG Creative Commons License 2000.09.06 0 0 413
Kösz Norby megen!

Feltenném az ICQ-t csak, mivel béna állat vagyok, nemtom hogy kell:-( Hiába mék el az ódalra, akkó se tudom. Úgyhogy, ha nem segítesz, akkor nem lesz ICQ-m:-(

No most én is megyek, ezt a láda editálást meg jó lenne valahogy kitalálni. Talán Wildfire tudja hogy lehetne a cachékat megszerkesztgetni, tenni bele flame throwert. Megkérdezted tőle?

ÜDV

Norby Creative Commons License 2000.09.06 0 0 412
MLG:
-1.) Tárcserés gond a játék közepén nem pont miután felraktál egy új patch-ot? Ha nem, akkor ha lesz megint, írd le pontosan, hogy megnézzem.

0.) Más ötletem most nincs, időm se nagyon, de ha lesz, vagy írtok valami jót, berakom.

1.) Igen, az AN-94 az egyetlen puska, ami 4AP-ért lő, de van több 3AP-s pisztoly is. Igazából a sorozatot akartam csak gyorsítani, de az nem állítható külön, mindíg +4AP az egyes lövéshez képest, kivétel a G11, ahol csak +1AP. Ez az utóbbi lenne az igazi az Abakan-nál is, de a ja2edit99-el ezt nem lehet változtatni. Talán Wildfire meg tudná csinálni, írtam is neki, hogy fogjunk össze, de még nem válaszolt. Igaz így is új és egyedi ez a cucc, csak nem pont a valódi képmása. Reális szerintem az 5AP single, 6AP burst lenne.

2.) Sajna sehol, jelenleg nem tudom megcsinálni, csak editorral rakhatod valaki nálad levő ember kezébe (mondjuk ha pl. a weapon cache-t sikerült megszerezned). Megjelent egy olyan progi, ami kilistázza, hogy melyik mezőn milyen tárgyak vannak, ez alapján talán rá lehet jönni azoknak a file-knek a formátumára, ami a térképeket írja le, és így berakni valahova egy ládába, de ez még odébb van (ha csak nem segít valaki).

3.) ARR található Medunában egy szekrényben (ha jól emlékszem).

4.) Én nem kreáltam semmihez grafikát, csak a statisztikákat írtam át. Teljesen más fegyver alapján csak az Abakan készült, aminek a grafikája továbbra is az AKM-é, de a kettő kinézete valamennyire a valóságban is hasonlít egymásra.

5.) Én úgy tudom, csak egy WC ;) van egy játékban, de a helye változó. WH patcht még nem értem rá kipróbálni, de nem raknám be, mert nálam cheat-nek számít.

6.) Csak a Norby.txt-ben volt rosszul írva, javítottam, köszi.

Amúgy lassan feltehetnéd az ICQ-t..

Előzmény: MLG (410)
MLG Creative Commons License 2000.09.06 0 0 411
Bocs még egyet lefelejtettem!
6.) A Mini-14-től elvetted a burstot vagy csak a doksid hibás???

köfi, heló

MLG Creative Commons License 2000.09.06 0 0 410
Csákány!

Norby! Néhány hozzászólás a doksid alapján a paccsodhoz illetve néhány kérdés.

1.) Ha jól látom, akkor az AN-94 a legjobb fegyver a játékban az egyed lövéseket tekintve, az a 4AP nagyon finom! Kár, hogy csak két skulót lő burstban, de így legalább más puskáknak is van értelme.

2.) A flame throwert hol lehet majd lelni. Venni lehet, bizonyos helyeken találni esetleg ellenfelek után marad??? Ha az utóbbi is, akkor fogják-e használni ellenem???

3.) Mi a helyzet az Auto Rocket Riflével??? Továbbra is csak Dreigenyónak van???

4.) Melyik fegyvert kreáltad te??? Továbbra sem találtam:-(

5.) Patchtől független / remélem legalábbis /
a mostani játékomban csak 1 weapon cachet találtam, pedig úgy rudom, minden játékban kettő van, már persze, ha nem használod a warehouse patchet. Egyébként neked mi a véleményed a warehouse patchről? Használod?

Remélem minnél hamrabb válaszolsz, üdv: MLG

Üdv Nanunak is of korsz!

MLG Creative Commons License 2000.09.06 0 0 409
Ezért király ez a fórum! Elolvastam Norby két hozzászólását, aztán miután kirötyögtem magam, már el is határoztam, hogy ma JA-zni fogok, de persze betöltöm a Falloutot is, mert az is egy brutkó kafa játék.
Amúgy van otthon egy kafa képem, ha már a fagyis kocsiról van szó.

Történt egyszer, hogy abban a bizonyos szektorban, ahonnan Cambria illetve Grumm-Chitzena felé ágazik el az út, tudjátok, ahol gyakorlatilag, csak az út mentén lehet haladni, mert a többi sűrű erdő, szóval itt belebotlottam 20 ellenbe, meg itt volt Hamous is. Hehe mustárgázzal meg bréklájttal megoldottam a dolgot, de egyszer próbaképp lőttem egyet egy LAW-val is. Íjjjj, akkora robbanás volt, mint ide Nagykáta, hehe, a fagyis verda is felrobbant, meg vele vagy nyolc enemi, aki ott mellette ólálkodott. Aztán persze visszatöltöttem és edzettem egy kis boxing a kocsi kaszniján.

Amúgy Norby! Én már a játék közepén jártam, amikor a tárcserés gondom volt... De mint írtam, nem befolyásolta komolyabban a játékmenetet.

Apropó! Tervezel esetleg más módosításokat??? Van valami új ötleted???

Üdv: MLG

Norby Creative Commons License 2000.09.06 0 0 408
MLG:

A flamethrower megy, amúgy sem volt különösebb baja, csak azt az egy file-t kellett bemásolni neki, amit kiírt, hogy hiányzik (data/tilecache/flmthr2.sti). Ezt én a hozzá legközelebbi nevű file klónozásával oldottam meg, ami történetesen a szörnyek "köpése", a zöld füstcsík volt. Ez meg is tetszett, így ez van nálam, de lecserélheted a rakéták füstjére, vagy füst nélkülire is.

Írtam, hogy WildFire 3-as patch-ára ajánlom tenni az enyémet, én is így használom. Nem csak azért, mert a grafikák, hangok miatt megéri (megmaradnak Wildfire klassz új grafikái), hanem mert a tárakat is ott teszteltem. Wildfire tőlem függetlenül ugyanazokat a cseréket találta ki :), de az automag-m24-hk21 tárcserét fordítva valósította meg, mint ahogy én az 1.1-es verziómban (én az 5 lövedékes 7.62-esből csináltam 100-ast, ő a 20-asból), ezért ezzel lehet, hogy gond lenne ha nem WildFire 3-asának a tetejére tennéd, de nem biztos (nem próbáltam).

Amúgy rájöttem, hogy a kitárazással csak akkor lehet probléma, ha nem kezdesz új játékot, és az egyik emberednél van olyan fegyver, aminek változott a tár fajtája (nem csak a mérete). Emiatt ajánlja Wildfire, hogy kezdj új játékot, de ez felesleges, elég ha azt a tárat kiveszed (a grafikája ekkor érdekesre változhat, pl. mortar-ra) és eldobod a kukába, majd beraksz egy megfelelőt. Ha sajnálod a lőszert, akkor az is megteszi, ha csak simán elhasználod a soron következő csatákban. Ez nem befolyásol semmit, mert nem a lőszernek, hanem a fegyvernek van adott sebzése, stb. Meg lehet csinálni az editorokkal (pl. jape), hogy mondjuk egy pisztolyba rakétát teszel, de a sebzése és a lőtávja akkor is kicsi lesz. A tártól csak az függ, hogy hány lőszer van benne.

Előzmény: MLG (406)
Norby Creative Commons License 2000.09.06 0 0 407
Nanu: a kocsi keresésben segít, ha felveszel egy csomó olcsó embert (pl. MERC-esek), és egyfős csapatokban szétküldöd őket minden irányban, hogy járják végig az utakat. Ki fogja írni a program, hogy van itt valami, ha van ott valami. :)
Ha a felderítővel ellenségbe botlok, én nem elfutni szoktam, hanem bemegyek a taktikai képre, lerakom valamelyik sarokba az embert, és egyből kifutok vele a térképről a másik mezőre (ahol még nem járt). Ha megérkezik oda, egyből indulhat is vissza, mire odaér, az ellen nagy valószínűséggel odébbállt.
Egyébként is érdemes felfedezni minden kockát a térképen, egyrészt hogy világosak legyenek ;), másrészt a világos mezőkön látod az ellen mozgását akkor is ha nem vagy ott (a városokkal szomszédos mezőkön biztosan, de ha még nem fedezted fel, akkor nem), harmadrészt belefuthatsz cicusokba, akiken lehet jól gyakorolni a célbalövést.

A cicák egyébként crowbar-al ugyanúgy elkábíthatók, mint az emberek, bár nem dőlnek el, de nem támadnak vissza! Ha már melléd ért, és a lövés után maradt még 4AP-d, érdemes egyet rásózni (akár ököllel is, bár akkor már inkább duster-el), mert a lőtt sérüléssel együtt lehet, hogy elfogy a staminája, és így megúszod a harapást.
Amúgy az 1.03-as verzióban még emberi fejet is lehet levágni róluk. :))

Előzmény: Nanu (405)
MLG Creative Commons License 2000.09.06 0 0 406
NORBY PAPA!!!

Volna néhány kérdésem!
A Flame Thrower korrektul műxik a te paccsodban is??? Szóal abszolúte nem fagy???
/ Sajna még mindig nem tudtam próbálni, talán majd ma /
És ha felteszem Wildfire 3-as paccsára mi lesz???
Gondolom a te paccsod csak a fegyverek adatait változtatja majd meg nem? Tehát az új Wildfire puska illetve tágrafikák megmaradnak nem?

Írdd már meg mi lesz plíz.

Amúgy hamarosan kész lesz az aktuális gyűjteményes CD-m / ezt általában kéthavonta szoktam elkészíteni és netes játékok, filmek, kollégáktól kapott dolgok vannak rajta / és ezen jelentős hely lesz a JAggednak. Az összes paccs meg miegymás. Akkor azt' majd variálok, hogy melyik paccsal nyomuljak.

Nem akarok slurposnak tűnni, de szerintem a Norby paccs a jobb a fegyvereket tekintve, mivel Wildfirénél elég megrázó néhány sebzés illetve range.

No most mék, írjatok mert rátok küldöm Mikét!!!
Remélem az Unfinished Businessben is lesz valami renitens AIM-es hapek, de remélem azért keményebb lesz Miké-nél. Kafa lenne, ha mondjuk Hamoust fogadná fel az új diktátor, Hamous meg jönne spectra sombreróban, spectra hímzett mellénnyel, spectra ponchóban, egy jó nagy kenyérszeletővel a kezében és szólna: "Ajám Hamus! Áj vörking for de ......... / a diktátor / ju vill ná dáj noti men!" :-)

No idvezüljetek!

Nanu Creative Commons License 2000.09.06 0 0 405
biztos fel lehet venni..csak amikor eppen arrol volt szo hogy felfogadom..eppen telefoinaltam...es a fel agykapacitas ugylacik keves volt eme dontes meghozasara:))))

nahh megyek jeepet keresni......

Előzmény: Pedro 14 (403)
MLG Creative Commons License 2000.09.06 0 0 404
CSövi!

Kösz a tippeket Norby, de most úgy néz, ki átmentem Falloutba, tegnap is ezzel nyomultam, de azért nem sokára folytatom a JA-t. Ajszem felteszem az új peccset és majd azzal. De most amúgy sem lesz nagyon időm játszani, talán majd pénteken legközelebb.
Csá

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.05 0 0 403
Üdv Mindenkinek!!!!!

Nanu:Conradot 3500-ért is fel lehet venni!Nekem eddig csak egyszer ment el!3-4-szer végig nyomtam a gámot,és nem ment el!És nem manuálisan fizettem!

A baj az, hogy most töröltem a gámot, mert már kicsit untam!Így eddigi tapasztalataimat osztom meg Veletek.(Majd késöbb újra felnyomom és nyomulok!

Üdv Pedro 14!!!(P)erui (E)emines (D)ekoratív (R)ohadt (O)lvasó

Norby Creative Commons License 2000.09.05 0 0 402
MLG: aludd ki magad, az jót tesz. Meg mozogj is egy kicsit, ne napi 16 órát legyél monitor előtt. :)
A karakterek megunása ellen azt tudom javasolni, hogy elsőre ne túl hosszú időre vedd fel őket, ha meg meguntad, cseréld le, esetleg ha olcsó hagyd hátra milíciát képezni. Nézegesd a táblázatokat, abból könnyű kedvet kapni valakihez, egy nap alatt a szövegeit is meg lehet jól ismerni. Vicki-vel meg ne lőj, hanem dobj! (kés, gránát, RDX :))

Nanu: a pilótát jobbra fent keresd. :) Kocsi kettő van, az egyik véletlen helyen az utakon, a másik meg 10000$-ba kerül. A helikopteres utazás a távolság arányában pénzbe kerül, és a heli minden fuvar után pár perccel visszarepül Drassenbe, ha újra kell, újra el kell hívni, aminek a távját újra fizeted. A kocsik meg csak utakon tudnak menni (a terepjáró is). Igaz, hogy közben csak a sofőr fárad, a többiek teljes energiával érkeznek a célba, ami nagyon jól jön (max. AP lesz a csatában).

Előzmény: MLG (400)
Nanu Creative Commons License 2000.09.05 0 0 401
ahh nehidd..enis szenvedek mint rozi a bokorban..

....Condrad elment nemis hianyzik..csak a cuccait ki fogja elcipelni a botba nemtom:)))

Amugy Ivan, Scope Lynx jokis garda...
Es a sajat karim..druganov ...most talaltam egy steyrt...tok jo annak a logoja:))))
tecccik...

Amugy en most a jarmuvekkel szivolazok.....
nemtalalom azt nyamvadtarcu helivezetot...de ez auto is jolenne:))) mert ezek a lukek gyalog elegge lassuak:((((
nahh mindegy...lamazok meg egy kicsit:)

thx
udv
Nanu

Előzmény: MLG (400)
MLG Creative Commons License 2000.09.05 0 0 400
Szermusztok!

Hi Norby! Látom nem tétlenkedted el az időt:-)
Én már azt hittem sunnyogsz, mivel láttam egy másik nevet a "drukkerkocsma" fórumon, azt' jól odamondtam a hapeknak, hogy itt lóg, bezzeg a JA fórumra meg nem jön. Szegény, azóta is gondolkodik miről van szó:-)

Így elsőre elég étvágygerjesztőnek tűnik a patchod, meg is nézem majd hamarosan, de most annyira belemerültem a Falloutba, hogy a JA kicsit háttérbe szorult...

Meg mostanában szarul is vagyok, van úgy, hogy hazamegyek azt' csak döglődök, a gépet be sem kapcsolom, pedig ez a hét ideális game szempontjából. Mert kés estig üres a ház, így nyugodtan lehet irtani.

A legnagyobb baj, meg megint az, hogy elégedetlen vagyok az aktuális játékkal. Vicki folyton mellé lő, Shadow meg unalmas, mint a "Magyarok Cselekedetei" Újrakezdeném, csak félő, hogy így sosem fogok Medunába eljutni. Mindegy, no azért megfontolom a dolgot. Csak valami szimpatikus csapatot kellene összeállítani. Szóval nemtom mit tegyek, nem tudok nekem unszimpi mercekkel nyomulni, márpedig shadow nagyon az és Vicki is hamar azzá vált. Bezzeg Dr. Q-t sosem úntam meg. Hajj-hajj nagy a baj:-(
Nemtom mit tegyek...
A végén még tényleg egyedül nyomom végig, max hordárokat veszek fel.

Veletek is előfordul az ilyesmi, vagy csak én gyökérkedek?

Üdv: Mlg

Norby Creative Commons License 2000.09.05 0 0 399
Halihó!

Nem tűntem el (ICQ-n láthatsz), csak én is az orosz patch-el foglalkoztam, plusz elkészítettem a hozzá való legújabb saját patch-emet.

Az orosz tényleg jó lett, a PSG-1 (m24 helyett) és az új grafikájú, javított HK21 nagyon tetszik. Benne vannak a tárnövelések is (PSG1 20db, RPK 45, HK21 100!), és az új tárak új grafikát is kaptak. Plusz a fegyverek súlyát is rendberakta.
Ennek a még jobbá tételére egyből a sajátomat is átdolgoztam, kész is az 1.3-as verzió!

Ami nálam változott:
- Pisztolyok range-e wildfire patch-el azonos lett (nőtt).
- Damage wf-el azonos lett ezeknél: Thompson (26), Dragunov (40), RR (44).
- M24 helyett PSG1, aminek a range-e 95! (A Dragunové nálam az eredeti 75, Wildfire ezt viszont lerontotta 55-re, ami nagyon nem reális).
- HK21 burst fire 6 shot (12AP-be belefér a 6.). Ammo 100db.
- M870 range 24! A csöve 28" = 70cm! (a Dragunov is csak 61cm). Rod&spring-el gyorsítva csak 9AP egy lövés. Sniper shotgun. :)
- A Spas-15-öt "duplacsövű"-re alakítottam. A dupla lövés burst módként valósul meg, de mindkét lövedék teljes pontossággal megy ki, és csak 13AP-be kerül. Ráadásul a rod&spring-el gyorsítva ez 10AP-re megy le! (Nem tudtam még kipróbálni, de CAWS-al is csak ennyi gyorsítva a sorozat.) Viszont nem pontosítható +AP ráköltéssel.
- Mindkét shotgun-ba 7 helyett 8 lövedék fér. A Spas-nál a dupla cső miatt eleve egyel több hely lett, és így nem csak egy golyó marad a végére ha mindig duplán lőttünk. Az M870 ugyanazt használja, így csak együtt állítható, de egy sniper fegyverhez amúgyis elfér mégegy golyó.
- Az AKM helyett az AN-94 Abakan-t raktam be (adatait tekintve). Ennek a sorozata két golyós, de teljesen pontos! Ez a G11 orosz változata, mivel ugyanúgy tud két golyót olyan gyorsan egymás után kilőni, hogy a második is előbb elhagyja a csövet, mint hogy a visszarúgás miatt bemozdulna.
A csöve 405mm, ezért a range-e 35-re nőtt. A lőszere 5.45-ös (AKM 7.62-es volt), de így 45 fér a tárba (ld. RPK), és 30-at sebez. A nagy lősebesség (1800rpm) miatt viszont csak 4 AP vele egy lövés (sorozat 8). Sokkal jobb, mint az AKM volt.
- A flamethrower mégis inkább rakéta lőszerű lett (ha már füstcsíkot húz), range csak 30 (RR 60), de ez is tud dupla, teljesen pontos lövést! Gyors is: 6/10AP, ami 5/8-ra gyorsítható.

Tudom ajánlani a 3-as Wildfire patch tetejére. Verzióban az exe 1.03-as, ez csak akkor lesz jobb, ha a ja2edit99-ből megjelenik újabb, ami nem túl valószínű. De szerintem az 1.03 is jól játszható. Inkább újratöltöm, ha nagy ritkán kell (pl. vízben hal meg vki), viszont sokkal reálisabb és jobb így a game. ;)

A ja2weapons.rar is pontosabb lett, és beleraktam wildfire táblázatát is (képekkel).

Nanu:
Conrad fizetését ugyanúgy vonja le, mint a MERC-es emberekét, én nem tudok más
módot. Viszont alkudhattál volna vele: amikor felajánja az 5500-at, akkor no,
erre leadja 3300-ra.

Előzmény: MLG (396)
MLG Creative Commons License 2000.09.05 0 0 398
Csövi Nanu!

Sajna ebben nem tudok segíteni, mivel még sosem vettem fel Conradot, de gyanítom, hogy a dolog ugyanúgy működik, mint ha M.E.R.C-es embert vennél fel, azaz a csávó ára automatikusan naponta levonódik a delládból. Legalábbis nálam így volt, és ha neked nem volt pénzed, akkor ugye nem tudta levonni és valószínűleg ezéárt akar elmenni Conrad.

Amúgy tegnap a Chitzenai SAMnál találkoztam Mike-val. Shadow csak ennyit szólt:"Killing Mike...Hmmm..." Vicki meg elkezdett jajjgatni, hogy "Holy Smoke" meg ilyenek. Persze kinyírtam, Shadow hat! fejlövéssel intézte el, egy AKM puskával.

Helló

Nanu Creative Commons License 2000.09.05 0 0 397
vagyok:))

megmondana vki hogyan lehet conradot kifizetni??

felvettem napi5500 tudjatok es nemugy kell kifizetni mint a tobbi mukit...

de amikor kerte nemvolt lovem...mostmeg nemtudom neki utalni..el akar hagyni mintha a csajom lenne:))
tipp??

thx
Nanu

Előzmény: MLG (396)
MLG Creative Commons License 2000.09.05 0 0 396
CSövex!

No megsasoltam a Wildfire paccsot, nem rossz, de ugyanazok a gyermekbetegségei megmaradtak, mint a korábbiaknak. / Fura sebzések, sok AP-t igénylő fegyverek / ráadásul még szerintem rontott is a dolgokon a fiú, mivel csökkentette a hatótávokat is. Persze ezek csak az én véleményeim.

Norby paccs: Hát igen. Szerény véleményem szerint ez igen jól sikerült, a fegyverek remekül el lettek találva, kafa minden. Bug nincs benne, azaz eddig csak eggyel találkoztam, de az nem vészes. Ez az volt, hogy MAC 10-be betáraztam 45-ös pistol magazint és 45-ös SMG-t táraztam ki. De végül is tük mindegy...
Norbi paccsével csak egy gond van: hogy nem tudja az 1.06-ot. Kíváncsi lennék, hogy lehet megoldani, hogy az 1.06-os verziót meglehessen szerkeszteni.

Szóval Norby, király lett a peccs, de hová tűntél.
Meg hol van Pedro14, Stein, Nanu?????????????????

Távollétetekben újrakezdtem a Falloutot, most azzal nyomulok a JA mellett.
No tsájó

MLG Creative Commons License 2000.09.04 0 0 395
Mi van itt tífusz???
Pedig megjelent az új Wildfire Peccs!
MLG Creative Commons License 2000.09.01 0 0 394
Hali!

Egy kis Merc téma vita tárgyaként.

CUSTOM MERC
Arra a végső megállapításra jutottam, hogy a Custom Mercet csakis harcos típusúra szabad megalkotni, mert egyszerűen nincs annyi elosztanivaló pont, hogy egy jó szerelő, robbantós, orvos, satöbbi mercet csináljunk, aki harc közben sem fog minket a sírba tenni.

Szóval csakis harcoló hapek a jó, lehetőleg Night Ops tudománnyal és emellé hasznos még a Hand to Hand, Auto Weapons, Stealth / jó kis 25% osonási bónusz/ vagy ami tetszik, meg persze attól függően ki milyen játékmenetet tervez. Pl. Norby játékmenete "MINDENKIT AGYONÜTÖK A PAJSZERRAL!!!AARGH" :-) Az én játékmenetem pedig "TELENYOMOM A SOK MOCSKOT ÓLOMMAL RATATATATATATATA!!!"

AIM-es mandrók. Van egy pár kafa figura. Csak párat megemlítek a kedvenceim közül.

BARRY: Jó skillek, szuper explosives, harcban eleinte gyík, de később jól belelendül és nagyon olcsó. Emellett király a dumája. "BÚDAPESST!"

THOR: Szuper merc! Magas alaptulajdonságok, klassz skillek, "osonó és bemosó" technika, elfogadható orvos, csak fel kell fejleszteni a lövőtudományát. A dumája is elmegy, főleg amikor bloddcatot látva meingottozik.

RAVEN: A halálosztó női kiadásban. Nekem nagyon bejött ez a spiné. Night Ops + Auto Weapons remek párosítás. Eleve magas a MArksmanshipje, így nem ritka, hogy a sorozat összes lövése az enemiben landol. Sajna a személyisége kicsit unalmas, meg a hangja se túl szívmelengető.

DR.Q: Hota-Hadzsime! Jó kis hapek ez is, okos, agilis, jó doki, jó a martial arts + night ops skillpárosa, de nagyon gyík lövész, amit viszont fel lehet fejleszteni idővel. Amúgy király a dumája, mindig elmés, keleti bölcseleteket tartalmazó benyögései vannak, a hangja is kafa.

VICKI: Legújabb kedvencem, róla elég ennyi: Ambidextrous, Throwing, 94-es mechanical. Atomkirály. A dumája se rossz, mindig beleveszi, hogy "ember" pl:"Hé ember! Még van ellenség a szektorban!"

Így hirtelen felindulásból ennyit írok csak le, kíváncsi lennék kinek melyik mercek a kedvencei és miért!

Üdv: Merc Edes

MLG Creative Commons License 2000.09.01 0 0 393
Helló!

Közben válaszolt Wildfire a levelemre. Lényeg, a lényeg, hogy egyedül a gránátok AP csökkentésén hajlandó elgondolkodni, visszaírtam neki, hogy mikor lesz új peccs, meg mi lesz benne, meg mi is vót ez a dolog a fórumon.

Norby! Nem sámli, amit kisgenyo-nak válaszoltál...
No comment...

Thorral azért nem akarok lenni, mert vele már nyomtam egy gámot, és meg akarok nézni mást. Meg amúgy sem alkalmazom mindig a HH technikát. Csak olyankor kezdek bunyózni, amikor közel az ellen, akkor meg Lacko is lenyomja a palit a pajszerral két ütésből, Vicki meg elszedi tőle a pistát, bár eddig elég szutykokat sikerült, kivétel, ha az ellent bevárom egy olyan szektorban, ahol be tudok egy házba húzódni. Ilyenkor tök nevetséges, ahogy belép a hülye az ajtón, Lacko meg lesújt rá a pajszerral, kívülről meg csak annyi látszik, hogy a pali elesik. Szóval nem mindig HH-zok, csak bizonyos esetekben, akkor viszont előszeretettel.:-)
Szóval így áll a csapat, még egy mesterlövészre fáj a fogam. Majd valakit választok. Lent nem veszem fel, mert nem szimpi.

Ennyi, megyek ennyi!
Egykor jövök!
Hali!

Norby Creative Commons License 2000.09.01 0 0 392
A mustár biztos bug, minden ilyen összetet helyzeteket képtelenség kipróbálni a gyárban, ezért vannak a patch-ek. Egy hasonlót én is felfedeztem: ha valaki vízben ha meg (amúgy klassz az animja), csukódik a game. Ezt az 1.05-ben javították, érdemes elolvasni a readme16.doc-ot.

A R&S fix%-ot gyorsít, ami egyes lövésnél általában 1, sorozatnál 2AP-re jön ki. Ez látszik nálad is, ha a sorozat eleve kevés volt (9), akkor csak 1-el lesz kevesebb. A sniper puskák, shotgun-ok nagy AP igényéből is 2-t vesz le. A CAWS sorozatlövése az egyetlen, amelyen 3-at gyorsít.

A saját karakteremnek én AW helyett HH-t választottam volna, gondolva a G11-re. Mondjuk nem lesz rossz az AW az új 6-os sorozatú cuccokhoz (Mac-10, FA-MAS), de én inkább Buzz-t vagy Len-t venném fel gyolyót szórni. Ha viszont te vagy AW-s, akkor Thor-t ajánlom felvenni, aki a legjobb HH-s (+stealth és okos, erős), bármikor odaoson az ellenhez és jól leüti.

Az FGOD-hoz mondhatnál honlap címet, ha tudsz.

Előzmény: MLG (390)
Norby Creative Commons License 2000.09.01 0 0 391
Na akkor a tegnapi válaszaim rövidebben.

kisgenyo:
Nem mondtam, hogy profi vagyok. Eddig öt különböző állásom van, de egyiket sem vittem teljesen végig. Az viszont nem beteges, ha a valóságot jobban megközelítő játékot szeretnék játszani, erről szólnak a szimulátorok. Örülök, hogy más (Nanu) is így látja.
A személyiségek szerintem is királyak, kedvenc szórakozásom magas morálú csapatok összehozása, fel is rajzoltam a teljes szeret-nem szeret kapcslatrendszert egy gráfba, így sokkal könyebb átlátni.
Elismerésem, hogy a karakterek hátterét így átlátod, sokan örülnénk neki, ha ezeket egy doksiba összeírnád. Az se semmi, hogy a pincés dumákra rájöttél.
A szörnyektől azok ilyednek meg leginkább, akiknek erre adottságuk van (ez az editorokkal ugyanúgy megnézhető, mint hogy pl. psycho-e az illető). Van még olyan is, hogy szűk helyeken klausztrofóbiás valaki, vagy vízben nem szeret lenni, vagy félős (coward, ha megijed 10%-al roszzabbul céloz).
Sajnálnám, ha elmennél, mert pont a te hozzászólásaidtól szinesedne a fórum az emberi oldal irányába is.

A fegyverekről:
A dobókés valóban verhetetlen, de ettől még lehet más játékstílust választani. Egy kicsit túlzásnak is tartom, hogy egy késtől feldobják a pacskert, amit a valóságban a legegyszerűbb golyóálló mellény vagy sisak is megfog.
A G11 tényleg szuper, két dolog miatt:
1. A sorozat csak +1AP az egyes lövéshez képest (minden más fegyverrel +4AP), és mindhárom lövedék levonás nélkül megy ki, mintha három kapáslövést adnál le (máshol a 3. már 10-30%-al pontatlanabb), emiatt felesleges is hozzá az Auto Weapon skill.
2. A 4.7-es lőszer bagyobb páncéltörő képességű, mint a többi, külön is kezeli a ja2, ezért többet sebez, mint a legjobb 7.62-es. Erről és a páncélokról a legjobb leírást a freelancer-en láttam, ez minden ja2 játékosnak hasznos olvasmány.
Kár, hogy a lőtávja a játékban csak fele (25) a valóságnak (50!). Az ilyen bődületes tévedések indítottak a javításra.

MLG:
A fesorolt karaktereid közül nekem tetszik Buzz (jó MRK, 2 hétre olcsó, AW+psycho!), Danny, Grizzly, Len (7. szintem magasan a legolcsóbb AIM-os), Shadow, Stephen, Vicki.
Fox, Flo tanárnak való (sok tanár kell).
A többiek nem olyan jók (Blood, Grunty, Ice, Igor, Ivan, Lynx, Meltdown, Sidney, Steroid, Wolf), van jobb, okosabb, vagy olcsóbb náluk.

Az ICQ-t meg tedd csak fel, majd rájössz, milyen jó. Kérni fog nicket, jelszót, majd ad egy számot, ez lesz az azonosítód. Aztán add user, ICQ numbernek írd be akiét tudod, így felkerül a contact listádra, amin látod, hogy online-e. Ott a nevére kattintva üzenhetsz, a user's details alatt megnézheted az egyéb infóit. Te a sajátjaid az ICQ gomb -> add/change current user -> view/change my details alatt tudod beállítani. Nézd még át a preferences-t is. Enjoy!

Előzmény: kisgenyo (383)
MLG Creative Commons License 2000.09.01 0 0 390
CSövek!

No van végre egy kis szabadidőm! Hosszú lesz ez a hozzászólás, sok mondanivalóm van.

Nanu! Én is NT alatt játszottam egy ideig / itt a melóhelyen 4.0, 5 service pack / de sosem fagyott, otthon többet fagy a 98-on. Például vannak standard szituációk, amikor mindig lefagy. Például akármilyen furcsa is, de együtt nem bírja a mustárgázt, eliteket és a varjakat. Megmagyarázom. Egy már felszabadított helyet / pl. SAM / próbál elitekkel felszabadítani a gép. A hullákon varjak nyüzsögnek, jönnek az elitek, felzavarják a madarakat és ha ekkor kikukkantok a fedezékből és közébük dobok egy mustárt, akkor mindig lefagy. Érdekes nem???

Szóval tegnap újrakezdtem a gámot. Norby a peccs tényleg jó, hatótáv, skulók meg minden. Jó, hogy a Mini-14 is végre használható puska lett. Kíváncsi leszek a rod&spring mit fog vele csinálni. Láttam már így néhány érdekeset.
AKM - 5-9 ből lett 4-8
FN-FAL - 6-10 ből lett 5-8
FAMAs - 5-9 ből lett 5-8
meg ilyenek.
Egyenelőre tetszik minden, bugot nem találtam, pedig táraztam sűrűn és a 4,7-es illetve 5,45-ös kalibert leszámítva már mindenfajta puskával volt dolgom.

Amúgy két emberrel nyomom.
Lacko / ez vagyok én :-)/ Night Ops, Auto Weapons,
illetve Vicki / Ambi és Throwing /
Lacko elég perfekt, már fejlődött vagy tíz pont lövést, egy pont strenghtet.
Vicki meg szuper. 94-es mechanik rulez, / úgy szerel, mint artudetu / és ahhoz képest, hogy csajszi, elég jók a tulajdonságai.
Health: 79, Agility:85, Dexterity: 72 / nálam már 74 / Strenght 72 / nálam már 73 / az explosivest is hamar meg tanulja már 28-ról felment 32-re.

Szóval velük kettejükkel megyek és később, amikor majd bedurvul a game, felveszek még egy profi csákó, medzsiket vagy valaki mást, de lehet, hogy kipróbálom Konrádot, persze nem azért, mert kisgenyo itt verte magát. / nomen est omen /

Szóval, a múltkor olvastam egy okos dolgot és ki is próbáltam. Igaz! Nevesítve, ha akkor mész Almába, amikor már lenyomtad a Drasseni SAM-et visszafoglalni akaró eliteket, Almában nem lesz se Dragunov, se UV Goggles / ez az egyetlen, ami nem random amúgy / de a Drasseniaknál sem fogod őket megtalálni / kicsi rá az esély / ez azért van / újfent a játék királysága / mert Dreigenyó innen küldi a csapatokat a SAM sitére.
A múltkor így nyomtam le és mindössze csak négy pirosingessel találkoztam meg három elittel. Tegnap ide mentem először, írdd és mondd kábé 16 piros hapek és három elit volt / kettő a tetőn /
Amúgy találtam egy FA-MASt:-) is, kufer pityu!

Egyenlőre ennyi, írjatok mán lécci!
Üdv: MLG the (M)egszállott (L)ámer (G)ámer

Amúgy itt bent a FATE-GATES OF DAWN-t nyomom, ismeri valaki? Az évtized RPG-je! Ha kell elküldöm:-)

Nanu Creative Commons License 2000.09.01 0 0 389
Tok erdekes dolog....NT alatt jaccom..(sejtitek miert:)))
Es ha tamadjak a pirosak a militiat a harc vege elott kifagy a game....hmmmmmm
(eseti..visszatoltom akkor a lemegy a csata)

druganov rulzzz
tegnap leltem egyet:)

Előzmény: MLG (388)
MLG Creative Commons License 2000.09.01 0 0 388
Csákányka!

Welcome back Pedro! Azért a betegség alatt tudtál játszani???
Norby! A tacticalplanet vagy mi / az a zöld színű / fórumján olvastam az egyik levélben, amit Yurg írt, úgy két-három nappal ezelőtt...
Mit szóltok kisgenyo leveléhez???
Norby! Kíváncsian várom a hozzászólásod, annál is inkább, mert tegnap megint újrakezdtem a gamét!
Bővebbet majd később. Úgy 10 óra körül.
Sziasztok

Norby Creative Commons License 2000.08.31 0 0 387
Bakter, két órán át csináltam a hozzászólásom, és küldés előtt elszállt a böngészőm.
Se kedvem, se időm újra megírni, majd holnap.

MLG, légyszi áruld el, hol az a fórum, ahol a freelancer-es fejlsztésekről olvastál.
Pedro, te is légyszi, hogy honnan van UB infód. Az UB site-n az utolsó hít ápr.11.-i. :(

Előzmény: kisgenyo (383)
Nanu Creative Commons License 2000.08.31 0 0 386
Bevallom en megalama vagyok meg a gamban..es konnyun jaccok vele....de az elsovel is sokat nyomtam....most ivan es lynx, ujonnan jon scope a csapatba...
de basszus azert a realitas az jo....
emelett azert jaccok mas jatekot is..ottis a realitas bejon..half life counter strike....mas mufaj....
de ja2 nagyon bejon....regen jaccottam vele..es most a kezembe akadt.....es ujra jaccok vele...kiraly....

ICQ.
sokmindent tudd tedd fel...

Előzmény: MLG (384)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!