Sziasztok! Ide várok mindenkit, akit érdekel a kutyák, cicák szőrápolása, otthoni és kiállítási fazonok, minden, ami ezzel összefügg. Szívesen látok gyakorló kozmetikust, kezdőt, és amatőrt is, kérdezzünk, segítsünk egymásnak. Bízom benne, hogy sokakat érdekel ez a téma.
Megunt, vagy nem használt de működő víz kicsapató érdekelne. Nem sürgős azonnal, de hamarosan két kutyám lesz, és olcsóbb megoldás lenne itthoni kozmetikázásuk, mint hetente vinni őket. 20.000-ig keresek egyelőre. Köszönöm, aki elolvasta érdeklődésem, aki tud, kérem írjon.
Hátha érdekel valakit: Prémium minőségű Pet Head kutya és cica fürdető samponok eladók alkalmi áron. A kék könnycseppmentes sampon zöldalma kiwi illattal, a piros bőrnyugtató sampon maracuja illattal, a pink dezodoráló sampon gyümölcsös fantázia illattal, zöld gyorsan kiöblithető sampon trópusi guava illattal , lila sampon és kondicionáló egyben mangó narancs illattal. Ezek a csontosak :-) és 3000 ft darabja... Piros vizmentes macskasampon áfonyás muffin illattal és a narancssárga macskasampon mangó illattal , ezeknek darabja 2000 ft. narancssárga az alsoó sorban: gubancolódást gátló spray epres joghurt illattal, piros dezodoráló spray ázsiai körte illattal és a zöld viznélküli sampon áfonyás muffin illattal ezeknek az ára 3000 ft darab. És két szinben van szinező kutyusoknak pink és lila szinben a tubusok, az árulk 1500 ft. Emailban bármelyikről részletesebben irok ha van kérdése valakinek (sajnos a régi email cimem valamiért nem műkodik, ez az uj : petheadelado@freemail.hu
Kutyakozmetikus állást keresek, valamint kisegítő munka is érdekel kozmetikában. 2013-ban végeztem el az OKJ-s tanfolyamot, viszont teljes állásban még nem sikerült elhelyezkednem, de már nagyon szeretnék a szakmában dolgozni (néha kisegítek kutyakozmetikában, és esetenként háznál is nyírok). Idén nyáron a terápiás kutyamasszőr képzést is elvégeztem.
Kutyakozmetikus állást keresek teljes munkaidőben. OkJ-s kutyakozmetikus végzettségem van, tapasztalattal rendelkező megbízható, türelmes, munkájára igényes,
kitartó, és szorgalmas kutyakozmetikus vagyok, ezelőtt egy mobil kutyakozmetikában dolgoztam. Elérhető vagyok a
k.kutyakozmetikus@freemail.hu e-mail címen, ill. a 70/2919303 -as telefonszámon, ill. fényképes önéletrajzot is szívesen küldök igény szerint.
Hobbi nyyróra ne byzd a kutyád...vagy legalábbis győződj meg arról, hogy szakszerűen tudja ellátni a kutyus kozmetikázását! Nem egyszerű feladat, sok türelmet és nagy tapasztalatot igénylő feladat. Főleg egy kölyök esetében nem szabad egyből leborotválni....a kicsiket a kivételes, szélsőséges eseteken kyvül mindig kozmetikához szoktatjuk. 3-6 hónapos korig mindig egyre többet ismer meg a folyamatból. Ne aggódj a szőre miatt, visszanő de nem 4 hét alatt cm-ket!
Sziasztok! Van egy 4 hónapos Bichon bolognese kiskutyám. Ma nyírták meg. Borzasztó csúnya lett. Nagyon rövid lett a szőre. Mikorra nő meg megint, hogy szép legyen??? Kétségbe vagyok esve. Nagyon szomorú és reszket szegény. Úgy sajnálom! Adjon tanácsot valaki!!! 2 hónapja van nálam. Szerintem azóta elég sokat nőtt a szőre. Aki vágta azt mondta 3-4 hét és nő 2-3 centit. Az illető csak hobbiból nyír kutyákat. Nálunk nincs kozmetika és azt mondták rá hogy ügyes és érti a dolgát.
Betegség miatt Pesterzsébet központi részén bejáratott kutyakozmetika bérlési lehetősége valós vendégkörrel átadó. Itt nincs szükség reklámokra és hónapig tartó várakozásra, mert a leendő kolléga már egy "kész" vendégkört tudhat magáénak amennyiben emellett a kis üzlet mellett dönt. Érdeklődni: heartagram68@citromail.hu e-mail címen.
Segítséget szeretnék kérni! Tud valaki olyan sampont, trükköt vagy bármit amivel fehér puli szőréből a sárgás koszos színt és a bele nőtt koszt, zsírt és egyéb szennyeződést hó fehérre ki lehetne tisztítani. Több éves koszról beszélek főleg a pofa, szem környékén és az elején.
Budapest 3.kerület központi részén egy jelenleg is jól működő, igényesen kialakított, 2 asztalos kutyakozmetika átadó. Teljes berendezéssel és vendégkörrel. Az új kozmetikusnak az átvétel után szinte semmi más dolga nincs, csak fogadni a vendégeket és dolgozni.
Érdeklődni telefonon a 06-20-2537303 számon lehet.
Keresek olyan diákokat akik a tapis oktatásközpontban vizsgáztak, de nem oda jártak iskolába és tapasztaltak bármiféle hátrányos megkülönböztetést a vizsgáztatás folyamán. Kérem írjatok az alábbi e-mail címre: szartapis@gmail.com
Ciprusra keresek kutyakozmetikust. Angol nyelvtudas, gyakorlat elony de nem feltetel. ha erdekel az allas legyszi irj egy emailt a kovetkezo cimre: dodoagi@hotmail.com
Frissen vizsgázott kutyakozmetikus vagyok. Jelenleg főállásban dolgozom, de szeretnék mellékállásban kozmetikával foglalkozni. Még van mit tanulnom és szeretnék is. Ha van erre lehetőség, akkor érdekelne.