Azért nem szeretem az első részét, mert sok a szöveg és kevés dínó...csak a végén mutatnak a raptorokból valamit......meg egy kicsit a T-rexből.....meg egy beteg Triceratops-ot.
Igen a raptorok így viselkedhettek.......a filmben is így volt......Ők falkában vadászó dínók voltak......az egyik dínó mindíg csak figyelemelterelő volt......a többiek addíg körbezárták az áldozatot, majd lecsaptak rá........Egy falkába kb. 4-5 dínó volt.....és 1 mindíg nőstény volt.....a többi hím.......Ez így volt a Jp3 végén.....Szerintem ez a legjobb jelenet benne......
Na ilyet sem hallottam még, hogy valakinek ne az első rész lenne a kedvence... :-))
Amúgy ha már itt vagyunk, van egy rész az első filmben, amit azóta sem értek egészen. Szóval a film vége felé van az a rész, mikor Muldoon ki akarja lőni az egyik raptort, de aztán hirtelen egy másik ugrik neki oldalról. Ezután a kamera az előbbi raptort mutatja, amint nyugodtan fekszik, éppen egy kígyó siklik el az orra előtt. No már most itt arról van szó, hogy az a raptor direkt azért feküdt oda, hogy míg Muldoon őt célozza be, addig a másik nyugodtan el tudja ejteni a férfit? Vagy miért mutatja a kamera azt a másik raptort? Mert a könyvben is volt ilyen figyelemelterelős rész, csak kicsit másképpen...
Én nagyon szeretem a Jurassic Parkot!!!! Nagy gyűjtő vagyok! Mind a 3 része megvan videón és dvd.....de vannak még kártyáim, pósztereim, könyveim, játék cd.......Most a figurák gyűjtésénél tartok.....ezért fordulok hozzátok.....Nincs nektek eladni való dínóitok? Eredeti Jurassic Parkos dínók........megveszem vagy elcserélem olyanra amiből nekem már 4-5 db van!! Ha jó neketek..........Fényképet mellékeltem hozzá......hogy mégis milyeneket keresek.....sok fajta van belőlük, de mindegyik jól jönne......
Az én kedvencem a Brachiosaurus, Stegosaurus, Triceratops, Velociraptor, T-rex és a Carnotaurus.....Nektek?
Amúgy a filmek közül az 2-3. rész a legjobb szerintem......
Fekete-fehér tévé? Politúros? Fogadjunk, hogy horgolt nippek vannak a fotel karfáján meg a tévé tetején, és a tévén még valami porcelán kütyű is van: virágváza, fésülködő pásztorlányka vagy cselezős focista! :-)))))))
Ja! Én nem pesti vagyok! De már erre a hétre ígérték.
A tegnapelőtti Jurassic Parkot (legalábbis néhány részét) most először láttam fekete-fehéren, ugyanis a mamánknál voltunk, és neki régi TV-je van.
Másnap nagyon nevettük tesóimmal, hogy hogyan mesélte a látottakat, mert nézte ő is.
Ezt mondta:
- Tegnap volt egy olyan csúnya film. Egy családot kergettek a dinoszauruszok! Nem igaz az, hogy nem tudták volna lelőni őket (Ez különösen tetszett, mivel a film eredeti befejezése pont ez). A végén meg a nagy dínó a szájába vette a kicsit (nagyon röhögtük).
Amikor kiadták a JP///-at, akkor szó szerint az elsőt vettem meg a MOM Parkban. Naponta mentem megnézni, hogy van-e már, és amikor végül megláttam a polcra kirakva, olyan görcsösen kapaszkodtam bele, hogy az eladó hiába rinyált, hogy még nincs benne az ára a számítógépben, nem akartam visszatenni. Végül egy kézi számlát írtak, úgy fizettem ki. :-DDDDDD
Tessék, egy kis JP paródia, igen-igen jó zenével. Negyvenakárhány MB, úgyhogy javaslom a jobbegérkatt + "Cél mentése..." kombóval először letölteni, azután indítani, ha már 100% a gépeden van.
Arról számolj be ZöPö, hogy új szinkron van-e az első és második részhez, vagy pedig az első eredeti?
Mert hétvégén és is láttam a Media Markt-ban. Az van írva a dobozra, hogy a filmek mindegyikéhez 5.1-es magyr hang van. Ez pedig nem azt jelenti, mint a Vissza a jövőbe filmnél, hogy új a szinkron?
A Vissza a jövőbe trilógiát is egyből megvenném, csak éppen ninhcs rajta a régi szinkron. Nekem meg ne rontsa el senki sem a szórakozásomat. Addig nézem a VHS-eket.
De belenéztél már? Ténylegesen is feliratos az extra?
Amúgy neked mikori az 1+2 rész, amire azt mondod, hogy díszdobozos?
Mert nekem is megvan mind a három rész. Csak éppen nekem mindegyik külön külön DVD-ként. Asszem mindegyik rész egyesével 2990 Ft volt. Szerintem ezek is újabb kiadások.
Az tök jó. 4 DVD-ért. Az van írva, hogy 5.1-es magyar szinkron. Remélem nem újraszinkronizált változatról van szó, mint a Vissza a jövőbe esetében, mert én úgy tudom, hogy az első és második rész 2.0-ás.