épp a baráti társaságomban volt 1 pacák akié volt az autó előtte. Kajánul vigyorgott mikor meglátta az autót és közölte hogy ő ebből szedte meg magát hogy biztosítózta az autókat.
Meg tudnad adni a nevet, cimet, pontos elerhetoseget?
Bár a piaci árakról nekem más jött le, viszont igezad van, hogy ha 1Ft-al is drágábbak mint a piac akkor miért nem tudják megnézni a kurva hátsó ablaktörlőt :)
Jó mondjuk erre az is lehet a magyarázat, hogy megvesznek vagy 2-300 autót egy héten. És kb lehet vagy 6 db szerelőjük. Ahogy én láttam.
Mondjuk ez még mindíg eltörpül a weltauto mellett. Leráncigáltak szegedre, ígérgették hogy garancia van a golfra amit meg akartam venni.
Mire odaértem már nem volt, az autó motorja szétesett alattam az első 3000km után. És milyen kicsi a világ épp a baráti társaságomban volt 1 pacák akié volt az autó előtte. Kajánul vigyorgott mikor meglátta az autót és közölte hogy ő ebből szedte meg magát hogy biztosítózta az autókat. Érdekes módon ő volt az első tulaja és az összes javítást a P. hungáriába csináltatta úgyh a weltautónak kutya kötelessége lett volna tudni róla.
Egy fél éve keresgéltem autót a nejemnek és nézegettem Fóton is. 1,5 millió környéki autókat nézegettem, nagyon célzottan, itt most nem érdekes, hogy éppen milyet. Egy lényeges dolgot tapasztaltam. A "kikiáltási ár" cc két kilóval magasabb volt náluk, mint a "vásárban". Azért ez jelentős differencia. Ha meg még hozzáveszem a "módszert", amivel megvezetik a népet, akkor még inkább :-(
" De pl ilyen dolgok mint kipusfogó, vagy hátsó ablaktörlő, erre tényleg nem várhatjuk el, hogy azonnal megcsinálják "
Egy kipuffot nem azonnal megcsinálni kell eladás UTÁN, hanem ELŐTTE!!!!! Ugyanez vonatkozik az ablaktörlőre. Az ilyet a világ összes idiótája is észre kell hogy vegye egy átvizsgáláskor!! Márpedig azt igen nagy pofával hirdetik, hogy milyen átvizsgálásokon megy át minden egyes autó, amit árulnak. Szóval akkor ne kopogjon, ne üvöltsön a kipuff és működjön MINDEN az autón. Vagy írják rá az állapotlapra, hogy ez meg az nem működik ... stb.
Ugye a kopó alkatrészekre nem vállal senki garanciát.
Kivéve ezek a szerencsétlenek. Mondjuk nem tudom mi éri meg nekik ebben.
De pl ilyen dolgok mint kipusfogó, vagy hátsó ablaktörlő, erre tényleg nem várhatjuk el, hogy azonnal megcsinálják.
Amikor ercsin a hondaszalonban vettem az autóm arra nem voltak képesek, hogy a kerékőrt- amit elfelejtettek közölni hogy van-, 3 hónapig kergettem.
Amit viszont az aaa-nál kaptam biztosítási csomagot vagy mit, abban elég sok minden benne volt. És amikor elment a légtömegmérőm, pikk-pakk kicserélték.
Az alkatrészt. Mondjuk nekem kellett beszereltetnem de jobban is aludtam tőle.
Teljesen egyetértek veled lifecare de te se fokozd jobban a veszekedést.
Nem tudom miért vagytok annyira oda hogyha előjön valami probléma a használat során az autón. Persze nem olyan dologra gondolok, hogy kikönyököl a motor, használt autókról beszélünk senki nem várhat teljesen szalon kocsikat. Ha nem értek az autókhoz akkor megkérek valakit, hogy segitsen persze ilyenkor is lehetnek hibák de lehet csökkenteni az esélyét. Azt én is észre vettem, hogy se normális szerelőjük se szerszámok se alkatrészük sincsen azt nem tudom, hogyan lehetne érvényesíteni, hogy ne ők javitsák ki az esetleges hibát hanem fizessék ki a javitattást.
Ahogy Attila említette (583.) télleg szarrágó banda, mert ezzel a külföldi mentalitással nem lehet kereskedni magyarországon. Ez a tiszteletlen, pofátlan magatartással tényleg kihúzták a gyufát sokunkban.
Kivéve azokban akik végig ülték az egészet és mindenre bólogattak.
Kiváncsi vagyok, hogy cseheknél ezt hogy adják elő a hazai közönségnek.
Vajon ott hülyébbek az emberek, vagy ott ez a duma jobban bejön?
Igen, mi elszenvedtük, de kérdés az, hogy következőre is el akarjuk szenvedni?????
Tök mind1 hogy az AAA-nál vagy a kupeceknél a nagykőrösin, vagy isten tudja melyik kereskedésben. Aki tapasztalatot ír az értéket ad a többieknek akik elolvassák.
Az információ pedig nagy haszon manapság mert pénzzé lehet váltani.
Ha normális példák lennének és nem ilyen fasiszta bekiabálások, mindenki sokat tanulna és okosabb lenne.
Már régebben is beleolvastam kicsit ebbe a topicba, de úgy látom újabban kicsit elszaladt a ló .... mondjuk hogy nem igazán jó irányba :-((
Amúgy egy kollégám vett az AAA-soktól egy autót, nem igazán úgy mentek a dolgok, ahogy normálisan az ember képzeli. Az ügyintézéssel nem volt neki baja (nem Pestről van szó), persze a mézesmadzagot húzták rendesen, amíg bele nem vágott. Ami nagyon nem tetszős nekem, hogy az autót végül megvette, átvizsgálással, fél év garanciával, aztán mindjárt az elhozás után észrevette, hogy a hátsó ablaktörlő nem működik. Go vissza, ahol mondták, hogy megcsinálják természetesen. Meg is csinálták, mint később kiderült, jó alapos gányolással. Az is kiderült menet közben, hogy ezeknek se normális szerelőik, se normális szerszámaik nincsenek. No lényeg a lényeg, autó nála, egyszer megyek vele, utána mondtam neki, hogy sürgősen keressen fel egy szervizt, mert itt súlyos problémák vannak. Kipuff lukas pl (tudom, persze, minek vesz autót, aki nem ért hozzá, de pont azért dumálták meg, hogy garancia, meg minden, így a laikus is nyugodtabban vág bele sokszor), első futóműben olyan kotyogások, hogy féltem, hogy szétesik valami. Elvitte egy másik szerelőhöz, aki felírt neki nagyjából 100 rugó javítanivalót. Ezt azért súlyos disznóságnak és alapos átverésnek hívják az én szótáramban :-((
A lényeg, hogy a srác megpróbálta érvényesíteni a jogait, de esélye nem volt. Itt küldtem volna rájuk egy ügyvédet, aki igen keményen kivasalta volna belőlük az összes meg nem javított dolog árát, meg a saját tiszteletdíját kamatostól.
Szóval aki autót akar venni tőlük, nagyon gondolja meg.
öszintén te , hogy jössz ahoz , hogy az ott dolgozókat szidod és alacsonyitod le?? másrészt meg melyik banknál vetted fel a hitelt? egyébként meg valószinü , hogy valami nagyon férre néztél.. mert igy nem basznak át.. föleg hogy ha 1darabig jó törlesztö jött ki és folyamatosan emelkedett..
Én abban látom viszont az érdekességet a te esetedben, hogy elmebeteg módjára mindenkit ellenőrzöl, aki belép a fórumba és minden 3. emberre ráfogod hogy ott dolgozik, mert nincs benne még 200 tipic-ban. Apropó munka. Amennyi időd van szerintem te nem tudod hogy mi is az.
Akinek egész nap van ideje a fórumon lógni, találgatni hogy ki, hogy,hova, szerintem az kevésbé dolgozik.
Szerintem neked az a bajod haver hogy lett 2-3 hozzászólás mástól is ami összetörte a pici szívedet mert mások ésszel gondolkodnak és próbálnak tanulni a dolgokból.
Amúgy felhívnám a figyelmed ismét a tényekre és kérlek olvasd el mégegyszer amiket írtam, mert úgy néz ki nehéz a felfogásod.
NEM VÉDEM AZ AAA AUTÓT!!!!!!!!
Pont azt írtam hogy ki kell találni valamit amivel meg lehet fogni őket, és leírtam az én példáimat. De úgy néz ki, hogy valaki mással kell diskurálni ezügyben, mert értelmes mondatot még nem fűztél hozzá 1x sem.
Nem lehet az, hogy nem is vettél autót ott csak elzavartak téged??????
Kezdem azt érezni spájbl, hogy te ide jársz kötekedni és kiengedni a fáradt gőzt. Nem tudom hogy lehet az, hogy más lett a törlesztőrészleted mint amiben megegyeztetek, mivel amikor aláirtad a kölcsön igénylést (legalábbis nálunk így volt) ott fel volt tüntetve a törlesztő és ha ez nem egyezik a bank által kiküldött szerződéssel akkor bizony szerintem akár jogi uton is de tudod érvényesíteni az igazad. Mi van ha beüt a krakk mint már írtam nekem a gumikat kelett kicserélni visszamentem persze szó nélkül kicserélték 1,5 óra 4 kerék csere nem gumi. Igen ám de a téli helyett nyári gumit raktak fel és már csak otthon néztem meg. Persze tök ideg lettem mivel a vételkor kialkudtam egy garnitura nyári gumit így most lett két szett nyári gumim. Telefon kértem a fönököt megis lepődtem, hogy felvették, mondták, hogy persze mejek vissza és kicserélik. Másnap vissza hátra mentek a kocsival mert a csomagtartóban voltak a gumik és amikor visszahozták akkor látom, hogy a sima gumik helyett 4 db felnivel szerelt tökéletes kereket kaptam mondtam is hogy nekem csak gumi jár erre azt mondja a srác hogy a cég ajándéka. Kis szépség hibája a dolognak, hogy fábia felniket adtak amiket én nem tudok használni úgy hogy el kell cserélnem de ezen nem bánkódom.
"Én csak egy szerencsétlen flótást látok aki nem tudott határozottan dönteni hogy kell e neki az autó vagy sem. "
húha, frappáns visszavágás... mondjuk eddig is sejtettem, hogy az AAA-hoz nem IQ alapján veszik fel a dolgozókat.
no de igazad van, térjünk át a tapasztalatokra: jelentkezzen valaki, aki tudja, hogyan lehet elérni, hogy az ember kb annyi törlesztőrészletet fizessen, amennyiben megegyezett az AAA-val. az én esetem: 571 és 577
és ezúttal lehetőleg olyanok szóljanak hozzá, akik nem az AAA-nál veszik fel a fizetésüket (és pl minimum egyéves a nickjük)
Én csak egy szerencsétlen flótást látok aki nem tudott határozottan dönteni hogy kell e neki az autó vagy sem.
De megnyugtatlak hogy azért keveredtem erre mert én is vettem tőlük autót nem egyet, de amíg a te sírásoddal van tele a topik addig a többi forumozó nem jut előrébb és nem talál megoldást a problémákra.
Azért vagyunk itt hogy tanuljunk a hibákból és hogy felkészültek legyenek azok akik még nem vásároltak, de tervezik. K..aanyázásból senki nem élt meg.
Sztem azokat is meg kéne hallgatni akik így jártak mint (én is) de megosztják a tapasztalatokat mert a többiek tanulnak belőle.
1) vettél egy autót az AAA-nál, elégedett vagy + örülsz a cég szép sikereinek, és ezért fogod magad, és életedben először regisztrálsz az Index Fórumon, hogy ezt elmondhasd.
2) az AAA-nak dolgozol, és miután x db nicketek (Golfizé, jaraka, Árpicsa vagy ki, stb.) lebukott, most regisztrálsz egy újabbat, hogy széthazudd a topikot.
az én sztorim: 555 és 571, ha nincs erőd hármat kattintani, hogy megnézd a profilomban
Igen ez teljesen így van. Nekem is volt benne részem nem 1x.
Várni várni vágyakozni hogy mi lesz és órák telnek el.
Sztem kicsire van méretezve az egész. Biztos vagyok benne hogy az emberek akik ott dolgoznak nem pusztán a saját lustaságukból adódóan húzzák az időt vagy ilyenek. Nekem mesélte a kiscsaj könnyek között hogy rá ment a kapcsolata az éjszakázásokra mert állandóan valami cseh barom hajtja őket. És simán nyitva vannak éjfélig is ha van ügyfél. És van :)
Na mind1 viszont szerintem arra kéne fókuszálni, hogy hogyan tudjuk érvényesíteni a jogainkat meg lehetőségeinket a cégnél ha mondjuk bekövetkezik vmi szar.
Mert sajnos megeshet.
Gonolom itt senki nem nyomtatja a pénzt, hogy holnap új autót vegyen ha beszarik és keményen megdolgozik minden havi törlesztőért vagy az autó áráért úgyh ezért nagyon fontos hogy észnél legyünk és megszopassuk őket ha kell.
De kérdezgettem fickókat és mondták, hogy azért javarészt a cég ha nagy gáz van immel ámmal megcsinálja az autót.
Összespanoltam 1 sráccal aki vett 1 Peugeot 607-est.
Kész autó meghalt 2 hétre rá, 430.000Ft volt a javítás.
Volt nagy hercehurca de kifizették neki mert látták hogy nem kamu műhibáról van szó.
Az a helyzet hogy használtautóról van szó és az lutri.
De mit lehet akkor tenni ha egy vadonatúj toyota avensisbe 4000km-után megáll a motor? :):):):):)
Igazán nem értem egyes emberek hozzáállását a dolgokhoz. - Senki nem kötelez senkit, hogy meg vegyen náluk egy autót. - A szerződés feltételeit mindenhol illik elolvasni ha valakinek az értelmi szintje olyan alacsony hogy nem tudja értelmezni az vigyen magával valakit. - Ha az autóhoz nem értek viszek magammal egy szerelőt aki akár fel is emelheti a kocsit, nincs zsákba macska mint a neppereknél. - A marketing stilushoz meg hozzá kell szokni mert sajnos egyre kiélezettebb a piac minden területen és mindenki úgy próbál érvényesülni ahogy tud. (ez nem azt jelenti, hogy akár tisztességtelenül)
Ami nagyon nem tetszett nekem az a rengeteg várakozás és sikertelen telefonálás amit egyik fórum társunk is leírt, hogy csak a központi számon lehet őket elérni ott viszont sok mindent nem tudsz intézni ha meg kimész a kereskedésbe az tuti, hogy min. 1 órát ott leszel.
Igen én is arra gondoltam, hogy úgy mutatkozom be mint az AAA auto körmét rágó tulajdonosa aki a milliárdjain ülve azon parázik hogy ki miket irkál be a magyar fórumba. :):):)
Egy szónak is száz a vége. Én nagyon sok helyen vásároltam már és nagyon sok tanulópénzt fizettem. Volt hogy márkakereskedés szívatott meg és volt hogy kupec és volt hogy weltauto. Apropo, olyan topic nincs? Mert szívesen beírnám a tapasztalataimat velük kapcsolatban is. Ugyanis nemrég hullott szét alattam egy golf aminek mint kiderült anyaghibából származó törést kapott a motor egyik alkatrésze.
Szerintetek mit csináltak? Mutattak délre, hogy arra lehet menni. :)
Mókás volt és drága.
Ha tudjuk hogy mit akarunk akkor nem esik olyan rosszul a cirkusz ami körülöttünk zajlik.
Szerintem veled tényleg valami rossz történhetett ott, hogy ennyire kivagy:):):):)
Nem gondolom úgy hogy fényezném a céget. Viszont csak ismételni tudom magam.
Tanulni és cselekedni.
Meséld már el légyszi hogy mi volt a te sztorid mert kíváncsivá tettél, hogy mindenkit ott dolgozónak nézel aki pont nem k...anyázza le a céget amennyire neked tetszik????
Minden le van oda írva feketén fehéren. Magyarázást szerintem senkinek nem igényel a továbbiakban.
Jah, igen. Leesett hogy mit szerettél volna kibogozni a kijelentésből. :):):):):):)
Amire te gondolsz az a carlife nevezetű izé amit garanciaként adnak az AAA-sok.
A lifecare pedig egy olyan projekt ami az emberek egészségével és a környezet megóvásával foglalkozik. A kettő még véletlenül sem egyezik, sem kiejtésben, sem betürendben, sem jelentésben. Szimpla olvasási készség elég hozzá..
A tapasztalatom nekem sem jobb a többieknél, csak megvizsgáltam a másik oldalt is elgondolkodtat, hogy az anyázással nem sokra megyünk, viszont az esetekből tanulunk és ha hasonló helyzetbe kerülünk tudunk megfelelően reagálni.
senki se mondta, hogy az AAA rosszabb lenne a nagykőrösi úti kupeceknél.
viszont az AAA nagy hangsúlyt fektet arra a marketingtevékenységében, hogy azt a benyomást keltse, mintha ők nem gazemberek lennének. hogy ez emberek azt higgyék, ez is egy olyan bolt, mint mittudomén a közért: bemegyek, veszek valamit, és nem kell minden másodpercben arra figyelnem, hogy most épp mivel próbálnak nagyon csúnyán átbaszni.
a nepperekről mindenki tudja, hogy vigyázni kell velük, az AAA marketingjét viszont sokan elhiszik.
ez a topik arra szolgál, hogy tájékoztassa a leendő AAA-ügyfeleket arról, hogy Fóton is kb arra készüljenek, mint a Nagykőrösi úton (elismerem egy-két dolog jobb az AAA-nál, sok más viszont még rosszabb).
egyébként a törlesztőrészleted végül annyi lett, amennyit kialkudtál? ha igen, érdekelne, hogy hogy sikerült elérni? köszi
Szerintem sokan tehetünk arról hogy átverve érezzük magunkat.
Ez egy olyan környezet mint a kurva szirénország. Beszélnek fűt fát virágot, és ha hagyjuk elterelni a figyelmünket akkor megeshet, hogy így járunk.
Amúgy az autóvásárlás elég egyszerű ha tudjuk mit akarunk.
Én is így jártam: bementem és megismertem a híres üzletkötési módszert.
Mindenfélével próbálkoztak amit készségesen el is hittem.
Nos a következőt tettem:
-felmértem hogy mennyit érhet nekem az adott autó körülbelül
-kifundáltam hogy mennyit szeretnék fizetni (egyébként aki reálisan gondolkodik és nem akar autót vásárolni olyan törlesztővel, mint amilyen egy plazmatv-re járna, az nem szokta nagyon elhibázni)
a törlesztő kb 2-3000-Ft-al kevesebbnek kellett volna lennie hogy jó legyen nekem
illetve az árból is próbáltam valamicskét faragni.
Mindenféle bunkó és fondorlatos cselszövéses alkudozás nélkül megkérdeztem, hogy nekem így felelne meg az autó és a konstrukció és hogyan tudnának hozzásegíteni engem hogy meg tudjam vásárolni a mai napon.
Jöttek mentek a szirének, csacsogtak meg minden -(én hátradőltem és néztem a műsort) és érdekes hogy csak sikerült valahogy.
Azért legyünk észnél, hiszen mondjuk egy autókupec lehet hogy ad nekünk 100.000 et a kocsi árából, de a piaci ára magasabb az autónak. Illetve nemhiszem hogy tudnának kedvezményt adni hitelkonstrukcióból.
Én próbáltam nem kihúzni a gyufát, körbekérdeztem gyorsan, hogy hol milyen hitelek mennyiért és abból alkudtam + az árból és így is kijött 250.000Ft kedvezmény.