Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Átérzem a helyzetet :( - ezért sem adnám kölcsön senkinek a fő AS fegyómat. >:) Dinka kezébe meg kés/villa/olló/AS fegyó úgysem való - azért remélem legalább leüvöltötted a haját a delikvensnek! >:(
Az "ha elb@szod, fizess" kifejezést kell minden esetben alkalmazni, ha véletlenül kiadod a fegyót a kezedből - ami ezután gondolom nem sűrűn fog előfordulni... ;)
A gunner-en állítólag lesznek az idén komplett AK fém/acél házak, ezen belül behajtható válltámasszal szereltek is - persze biztos, hogy többe kerül majd a kit, mint a Cyma AK... egyelőre ezek kaphatók: http://www.gunnerairsoft.com/catalog/index.php?cPath=40_88&osCsid=803be7cd19d3708294bf46edd913f60b
Nézd meg itt, mi várható: http://airsoft-news.eu/news.php
Hát, olyant már láttam, hogy valakinek akció közben törik el a válltámyasza, de az tényleg balfasz, aki kihajtáskor töri el. Ha szerencséd van, le tudod cseréltetni egy eredetire ;-)
"Válltámasz eltört? :O Pech, "-Pech a faszt! Világosan megmondtam a hülyegyereknek, hogy gombot megynyomni mielőtt kinyit-becsuk! A válasz gúnyos mosoly meg egy olyan mondat, hogy:" jól van jól van ne izgulj már annyira miatta"! Csak azt nem értem miért nem értik meg az emberek amit az arcomból pofázok nekik?? Töröm, akcentussal beszélem a finnugort?Nem! Hülyékkel vagyok körülvéve!
Petárda most már az tudtommal - de kérdezz rá a kékfórumon. ;)
Játékon: 8. Pirotechnika: Pirotechnikai eszközök használata TILOS - kivétel, ha a szervező másként rendelkezik. Ebben ez esetben is csak előre meghatározott fajtájú, mennyiségű, I. kategóriás, ún. "játékos pirotechnikai eszköz" alkalmazása lehetséges! Pirotechnika kezelésénél lehetőség szerint viseljünk védőkesztyűt! SOSE használjunk olyan eszközt, melynek nem vagyunk tisztában a kezelésével!
Petárda, gáz-riasztó fegyver, rendvédelmi szervek számára gyártott fény és hanggránát (flashbang) használata SZIGORÚAN TILOS! Füstképző pirotechnikát épületben, beltérben használni TILOS! (A szabályzat ezen pontja a mindenkori hatályos kormányrendelet szerint módosulhat.)
Válltámasz eltört? :O Pech, kérdezz rá talán a softair.hu-n, hátha valaki tud rá megoldást...
Úgy értettem hatóságilag tilos-e? Szilveszterkor volt egy petárdabetiltásos valami! Más: Cyma CM0.28 AK47S-nél eltörte egy okos a váltámaszomat. Hogy lehet pótolni? Üdv!
Van egy eladó airsoft pisztolyom. Beretta M9, KJ Works gyártmány, gázhajtású, full metal (nincs műanyag alkatrész), blow-back. 0,23g-os extreme precision lőszerrel, green gas palackkal, alig használtan eladó. Új ára 40ezer. 30-ért eladó.
Hát, csőcserével téníleg csak jól jársz! Ha tudsz szerezni pl. gázszerelési boltból 6-os belső ármérőjű (réz) csövet, akkor olcsón megúszhatod. (Cyma spring-es stukkeren kipróbáltam anno, 6,05-ös volt az átmérője, és működött. ;)) A szilikonzsírt ne spórold ki a mechanikából, ha már szétkaptad! ;)
Tegnap CQB-t gyakoroltam a 2 hetes JG Beta-mal, amikor a 30. lövés után az aksim megadta magát. Ez már a második alkalom, ha így folytatja aksicserét hajtok végre. Egy 4000mAh-s GP már faja lenne...
olyasmi, mint ami a linken olvasható, látható. De szétszedve semmi köze ahoz. rövid alu cső megtoldva iszonyat gyenge műanyag csővel. a mechanikája sem olyan. külsőre viszont megegyezik. a tár is meg minden. feltöltés után semmi gond vele, csak össze vissza lő. felhívnám a figyelmet a súlyokra. (rozsdás köracél) ez mindent elárul a minőségről. majd megpróbálom javítgatni a cuccot. jobb csövet biztosan kap.