Keresés

Részletes keresés

lack-plastic Creative Commons License 2002.12.02 0 0 194
Latex Bond!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, az nap tényleg hülye voltam. Mindenkivel. Felejtsük el!
Köszönöm az alapos ismertetőt, te aztán otthon vagy a témában!Alaposan áttanulmányozom, hogy kellő ismeretekkel felvértezve ugorhassak bele a LATEX világába. Így első olvasatra tényleg macerásnak tűnik, de ahogy a képekből, és az általatok elmondottakból kitűnik, megéri!

Grancy!
Azon az egyetemen ilyen cicababák futkoznak? És te nem futottál utána? Áááááááááá!!!!!!!!!!!!! Figyeld a csajt, és csapj le rá!

LAKK-LATEX-PVC-team!
Kinek van tapasztalata a PVC alsóneműkkel kapcsolatban? Esetleg van köztetek, aki mondjuk LAKK nadrágja alá - vagy más, kevésbé erotikus nadrág alá - szívesen vesz fel gumibugyit (ami ugye lágy PVC). Írjatok! Azt is írjátok meg, ha szerintetek a gumibugyi nem fér e topic kereteibe! (Véleményem szerint baromi izgató, és az az előnye is meg van, hogy olcsó, és könnyen beszerezhető.)

A TV-1 sugározza a Szerelmek Saint-Tropez-ben C. sorozatot, ahol feltűnik néha egy LATEX-topos, vagy LAKK-forrónacis bombázó. Figyeljétek!

Sziasztok, LAKK-LATEX-PVC-csapat!

lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.02 0 0 193
Na örömmel jelentem de, hogy megérkeztek az első képek melyeket DJT volt kedves elküldeni.

Igérem a feldolgozás is gyors lesz és ti is láthatjátok haharosan. Írok a forumba ha láthatók a képek, előre annyit, hogy FANTASZTIKUSAK!!
De miközben nézitek kezeket a billentyűzetre:))
árzabáló Creative Commons License 2002.12.02 0 0 192
Sziasztok!

grancy!

Azthiszem ez a "fetishiszta" emberek közös vonása, hogy rááll a szemünk a extrémebb ruházatú lányokra...

Latex Bond!

Örülök, hogy nem értettél félre abszolút nem tartom magam "áldozatnak", de mint mindennek ennek is megvannak az árnyosabb oldalai, és én ezzel kapcsolatba kérdeztem.

Szerinted latexben milyen vastagságút érdemes vásárolni? Van-e különbség, tartósságban,,stb...

Előzmény: Törölt nick (190)


sexyshoes Creative Commons License 2002.12.02 0 0 191
www.nemesie.net ha ezt még nem látta valaki
lakk-fetis Creative Commons License 2002.12.02 0 0 189
L-B
Mivel lelkesedesed oly nagy a lakk aynemuert igerem felrakom a kepet ami otthon van nekem egy agyrol. HIHETETLEN. Nagyon ZSIR es a puszta gondolattol kiraz a hideg engem is.
Van hasonlo de az [csak] lagz folia de nagyon lehet benne virtuskodni {hehe}. Ay eloyo nom nagyon ertekelte. ajanlom mindenkinek aki szeretne. Egyszeruen elkeszitheto es kiraly.
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.02 0 0 188
Szia Djt !

Nehogymán' Te is megsértődj ! :o) A modemesek érdekében kértem, amit kértem. Én sem modemmel vagyok, de Rájuk is tekintettel kell lennünk ! Mint mondtam, linkelni lehet, sőt kell is, ha észrevesztek valami "okosságot" a neten !!! :o)) Aztán aki akarja és van türelme megnézi, aki meg nem, az nem ! Ezt bízzuk az olvasótáborra, oksa ?

PVC esőkabátból szerintem is csak a cipzáras a menő, más szóba sem jöhet ! Cipzárat egyébként csak a jó minőségű, lágy PVC-be tudnak beleapplikálni, úgyhogy ez egyúttal árulkodik a kabát minőségéről is ! Személy szerint egyszer a Vörösmarty téren, a nagy divatházban (nem tudom, mi a neve) láttam gyönyörű átlátszó esőkabátot (cipzáras, derékban szűkített fazonú, az ujjaknál gumírozva és kapucnis !) mindenféle csajos színben, ami tuti, hogy nem magyar gyártmány volt. A magyarok még esőkabátot sem tudnak gyártani, hanem ahogy mondtátok, csak szemeteszsákból tudnak valami köpenyszerűt kiszabni.... Elég gáz !!!

Előzmény: djt-122 (186)
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.02 0 0 187
Szia Lakk-fetis !

Már miért haragudnék ??? Éppenhogy örömet szerzel vele, mert akkor nem a topic-ban díszelegnek a képek, hanem külön honlapon és ráadásul mindannyian küldhetünk Neked anyagot, még azok is, akik esetleg nem értenek annyira a html nyelv rejtelmeihez ! Szóval mindenki nevében köszönöm szépen a felajánlást !!!
Szóval kérem tisztelettel : lehet küldeni Lakk-fetis-nek a privát és féltve őrzött képeket és be lehet vadul linkelni ide a topic-ba !!! :o) Mert a linkelésnek nem vagyok ám ellene ! :o))) Csak ügyesen és ne olyan bénán, ahogyan én szoktam !
Akinek nem megy a linkelési módszer, de szeretne ide beilleszteni, az jelezze és akkor leírom gyorsan egy gyorstalpaló formájában, de feleslegesen nem akarom ezzel untatni a topic-olvasókat !
Szóval fekete lakk ágyneműt akarsz ? :o)) AZ ISZONYAT JÓL NÉZ KI !!! Egyszer láttam egy katalógusban, ahol a lepedő, a párnák és a paplan steppelt huzata is ragyogóan csillogó, éjfekete lakkból volt, sőt még az ágytámla is ezzel az anyaggal volt bevonva ! Hát, mit mondjak ? Már annak a gondolata is felizgatott, hogy ha egy ilyen ágyban aludhatnék !!! Hát még, ha mást is csinálhatnék benne... :o))))) Csináld meg sürgősen és csinálj róla fotót !!!!!!!!!!
Megpróbálok jó minőségű lakkot keresni a városban !

Előzmény: lakk-fetis (179)
djt-122 Creative Commons License 2002.12.02 0 0 186
Oké latexbond nem nyomok képet többet,de azért sajnálom aki modemmel nyomul ,sok szép képböl kimarad.Megragadom lakk fétis ajánlatát majd neki küldök képeket.
PVC esökabát:Szerintem a néhány 100Ft os kabát nem a legjobb,az az igazán király amelyikbe már cipzár van heggesztve.Néha lehet kifogni,pl a Skálában vettem néhány éve nadrággal együtt.
Latex Bond Creative Commons License 2002.12.02 0 0 185
Üdv a L&L&PVC klubnak ! :o)

Lack-plastic !

Most jó nagy lelkiismeretfurdalást okoztál nekem !!! Remélem, nem bántottalak meg ezzel a "lakk-farmer" elnevezésbeli kiigazítással, igazán nem állt szándékomban ! Inkább bocsánatot kérek, de maradjon meg itt a híresen és vonzóan jó hangulat, amellyel már eddig is oly nagy látogatottságot sikerült elérnünk !!! Eszem ágában sem volt Téged kioktatni, ezért is raktam smiley-t a soraim mellé ! Egyetlen szóval sem mondtam, hogy hülye vagy, eddig is mindig a segítőkészség vezérelt a hozzászólásaim alkalmával - remélem ezt eddig mások is így érzékelték ! Biztos vagyok benne, hogy Te egészen tisztában vagy a fogalmakkal, inkább csak az vezérelt tettemben, hogy esetleg aki még nem olyan járatos ezekben az anyag-típusokban, mint amennyire a topic tagjai és felfigyel erre a lakk-farmer elnevezésre, nehogy összekavarodjon a fogalmak sűrűjében. Láttam már ugyanis farmer-vásznat, amelyet viaszos anyaggal itattak át és az ebből készült nadrágnak is van némi fénye, kék színű, tehát joggal definiálhatnánk úgy, hogy ez a "lakk-farmer", de látszik a szövése és közel sem annyira szép, mint egy ugyanilyen kék árnyalatú lakk-naci és persze semmi köze a lakkhoz ! Na, ennyit erről, ha megbántottalak, akkor sorry !

Kérdeztél a latex-ruhák felvételével és fényesítésével kapcsolatban, amely szintén elkerülte a figyelmemet és még bunkó módon nem válaszoltam rá, úgyhogy ezt is pótolnám (habár úgy emlékszem a topic-om némely pontján ezekről egyszer már írtam, lásd 3-as, 15-ös, 121-es hozzászólásaim, de mint tudjuk ismétlés a tudás jó édes anyukája... :o))) )
A ruhák felvételére 2 anyagot szoktak javarészt igénybevenni, ugyanis ezek nélkül egy kissé nehézkes - szőr megléte esetén pedig kifejezetten fájdalmas - procedúra egy gumiruhába belepréselni magunkat. Kezdetben inkább a hintőpor volt az elterjedtebb - gondoljunk csak a sebészek gumikesztyűbe bújásának módszerére - mert ez volt az olcsóbb és könnyebben beszerezhetőbb, másrészt pedig azért, mert nemigen volt forgalomban olyan anyag, amely síkossá tette volna a gumit, de ugyanakkor az emberi bőrön nem vált ki allergiás reakciókat, továbbá nem károsítja a gumi anyagát. A szilikon - mint tudjátok - kiválóan alkalmas a síkosítására, de olyan olajszármazékokat is tartalmaz, ami hosszú távon nem tesz jót sem a latexnek sem az emberi bőrnek. A guminak amúgy is van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy a levegőn egy bizonyos idő után bomlásnak indul és veszít rugalmasságából - emlékezzetek az iskolás éveitekből megmaradt, szétfolyt radírgumijaitok sorsára ! A latex tehát - bármily fájdalmasan is hangzik - nem örökéletű !!! Ennek persze a latexruha-gyártó cégek örvendeznek leginkább, de azért meg lehet hosszabbítani az élettartamukat némi odafigyeléssel. Ami árt a guminak az a következő : olajszármazékok, az izzadtságban fellelhető sók, napfény és persze az éles tárgyak. Pechünkre tehát csupa olyan dolog, amivel a ruha elkerülhetetlenül kontaktusba kerül és látszólag csak akkor nem történik semmi baja, ha elő sem vesszük. Azonban egy jól karbantartott és nem utolsó sorban jó minőségű (!) ruha akár több-10 évig is kiszolgálhat bennünket. Felvételhez tehát használható a jól bevált hintőpor és a manapság elterjedőben lévő különböző márkájú latex-síkosítók (amit kondomokhoz is egyre inkább használnak). Ebből is létezik persze víz-alapú és olajos síkosító, de ezek már egyre kevésbé tartalmaznak a latexre káros anyagokat. A víz alapú síkosító hátránya, hogy csak a ruha felvételére - tehát csak a belső felületére - tudjátok alkalmazni, kívülre azonban nem, mert nem oszlik el egyenletesen a külső felületen, hanem csepp-formában megül rajta. A hintőpor szintén csak a felvételre alkalmas, tehát sokkal univerzálisabb szerepet töltenek be az olajos síkosítók, amelyekkel egyszerre tudod magadra rántani és kifényesíteni szeretett latexruhádat. Egynémely olaj már sokkal nagyobb fényt biztosít a ruha külsejének, mint maga a szilikon spray.
Amint azt egyszer már írtam, nem túl szerencsés a hintőport használni ha például party-ra készülsz, illetőleg olyan helyre, ahol bizonyosan meg fogsz izzadni, mert a hintőporos izzadtság látványa nem túl esztétikus. Azt szoktam javasolni, hogy azon felületre, amely közvetlenül a bőröddel érintkezik, használj inkább olajat, ami pedig egy másik gumiréteggel, oda inkább hintőport. Például ha többféle latex ruhát öltesz magadra, akkor azon ruháidhoz segítségül hívhatod a hintőport, amelyeket a már rajtad lévők tetejére akarsz ráhúzni. Ilyen esetben az alsóbb rétegekben lévő ruhák külső felületét ne olajozd össze (ne fényesítsd ki), mert a hintőpor és az olaj együtt csúnya grízes felületet kölcsönöz és ráadásul ragadóssá válik !
Bár a hintőpor ideig-óráig kétségtelenül szárítja a bőrödet és azt hihetnők, hogy általa kevésbé indulsz majd izzadásnak, ez azonban sajnos nem igaz. Az izzadás maga egyébként nem szabad, hogy elvegye a kedved az egésztől, mert annak is megvan a maga varázsa, hidd el !!! Kivéve persze, ha például latex-harisnyát veszel föl, aminek a lábfejrészében gyűlik össze az egész láb izzadtsága... Ilyenkor mondjuk egy tűsarkúban ácsorogni egész este nem túl kellemes a kiázott lábujjaknak... Higgyétek el, próbáltam már ! :o))) A teljesen zárt harisnyákat inkább hagyjátok meg a lányoknak, ők sokkal kevésbé izzadnak érdekes módon ! Persze a transzparens latex harisnya viszont pontosan akkor nyújtja legvadállatibb külsejét, ha viselője alaposan beleizzad és szinte üvegszerűen csillogóvá válik benne az egész láb !!! Partira a teljesen zárt ruhák tehát nem kifejezetten alkalmasak, de ennek ellenére szép számmal akad olyan, aki vállalja a kényelmetlenséget és még maszk is van rajta egész este. Az ilyen mérvű beöltözéseket inkább otthonra javaslom, ahol közel van a fürdőkád... :o)
A ruha felvételekor nagyon kell ügyelni a körmeitekre, mert akár egy nylon-harisnya, a latex is átszakítható és a gumi közel sem áll meg egy kicsiny lyuknál, hanem végighasad az egész anyag, amíg ragasztásba nem ütközik. Tehát jóvátehetetlen károkat lehet okozni a hosszú és éles körmökkel is, különösen ha valakinek műkörme van vagy pedig ha a most divatos szögletes formájúra van reszelve. Ilyen esetben kérjétek meg inkább a partnereteket, hogy segítsen öltöztetni, ez amúgy is különösen kellemes játék lehet vagy pedig húzzatok kesztyűt a művelethez !
A fényesítésre a legalkalmasabb az általam javasolt Body Glide olaj, amely Bécsben néhány Euróért beszerezhető, de az is lehet, hogy már itthon is lehet kapni, mert nem csak a latex fényesítésére alkalmas, hanem a bőrnek is olyannyira jót tesz, akár egy testápoló ! Haláli jó érzés, hogy amikor leveszed a latexruhát, alatta kellemesen bársonyos marad a bőröd az órákon keresztül "elszenvedett" dunsztolódás ellenére is ! A fényesítést a legszórakoztatóbb oly módon végezni, hogy felveszed a ruhát és megkérsz valakit, hogy kenegessen be kívülről. ;o) Így ugyanis biztosan nem marad ki egyetlen kis ránc miatti terület sem és nem öntöd mellé fölöslegesen a folyadékot. A fényesítést célszerű a buliba indulás előtt közvetlenül elvégezni, mert akkor nem kenődik el és ha leülsz valahová, akkor nem hagy nyomot a bútoraidon. Ha kilépsz a szabadba és odakint egy kicsit hidegebb időjárás van, akkor erre az időszakra kimattul az olaj, ahogy egy kissé megdermed a ruha felületén, de ahogy ismét fűtött helyiségbe lépsz ismét elkezd ragyogni. Érdemes a bulira egy kis pumpás üvegcsében olajat vinned Magaddal, hogy partnered bármikor átkenegethessen, ha már sikerült néhány helyen letörölnöd a fényt Magadról.
És végül a tárolásról :
Használat után mindenképpen mosd ki a latexruhát szappanos (és lehetőleg ne mosószeres) vízben és szárítsd meg, amennyire lehetséges. Száradás után kívül belül alaposan be kell hintőporozni és semleges színű papírzacskóban tárolni. A papírzacskónak több jelentősége is van : először is jobban szellőzik, mint a nylon és ha esetleg még valahol nyomokban nedves marad a ruha, akkor nem fog bepenészedni, valamint nem üt át a zacskó színe a ruhára. Vigyázzatok ! A latex szinte bármilyen színes nylonzacskó - sőt bármilyen más színű latexholmi - festékanyagát menthetetlenül magába szívja, amit utólag lehetetlen eltávolítani !!! Ez alól természetesen csak a fekete, fehér és az átlátszó nylon kivétel, de a szellőzés érdekében akkor se tartsátok ilyenben a cuccaitokat, valamint ne tartsatok egy helyen különböző színű gumiruhákat !
A transzparens latex rajongóinak figyelmébe ajánlom, hogy az izzadtságból származó só csúnyán megsárgítja a ruhát, valamint az ezüstékszerek is szürke foltot képesek hagyni rajta ! Tehát átlátszó latexhez ne hordjunk ékszert és használat után azonnal mossuk ki, ha lehetséges !

A látszólag sok "macera" ellenére érezzétek jól magatokat újdonsült gumiruháitokban és öltözzetek minél többször latexbe !

josila Creative Commons License 2002.12.02 0 0 184
Sziasztok!

+1!

Ujból csak egy pillanatra jelentkezem. Egyszer majd táncsak lesz időm többet írni. Most csak annyit, hogy feltettem egypár képet a www.kep.tar.hu/latex_fetish oldalra.

LB,
a modemesek nevében köszi a tanácsot a képbeszúrással kapcsolatban.

Josi (aki ritkán ír, de mindig olvas!)

Ateus Creative Commons License 2002.11.30 0 0 181
helyesbítenem kell magam. Nem a hivatalos oldaláról lehet Natinak ilyen képeket leszedni, hanem a nem hivatalos rajongói oldalairól. Sorry.
Ateus Creative Commons License 2002.11.30 0 0 180
Van egy két sok :)) Natalia Oreiro képem /mivel én nagy Nati rajongó vagyok/, de a hivatalos weboldaláról is sok kép szedhető le amin latexben van. Eszméletlen jól áll neki, és bevallom őszintén, hogy egy - egy jobb darabjától a sorozat nézése közben bizony erekcióm támadt :) Valahol mintha azt olvastam volna, hogy az ágyban sem veti meg a latex holmikat. A legvadítóbb szerintem a tavalyelőtti szilveszteri Dáridós ruhája volt. Nekem volt szerencsém élőben látni akkor, hát...
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.30 0 0 179
Füre róka lábak,
Hipp-Hopp jön lakk-fetis

L-B köszi az igéretet.
Djt neked szintén.

Tehát irány a Teréz krt. jó megnézem.
Más: várom a képeiteket a lapomra, áthidaló megoldásként ha L-B sem haragszik meg érte és csak az ő beleegyezésével, a képeket én felteszem az oldalra ha elkülditek. Remélem nem túl tolakodó a dolog L-B, de ha igen jelezd.
Na ha segítesz, akkor természetesen a klasszikus feketét keresem és ha lehet sokat mert ágyneműt is akarok varratni belőle (hú ez lehet, hogy durva? ).Az oldalon utalok erre és példát is közlök. Na nem számít ez amúgyis egy régi álom.
De tegnap éjszaka senki nem nézett TV-t? A PRO7-en olyan film volt, hogy "csuda", fetis party a javából Rutger Hauer-el. Latex minden mennyiségben és nagyon jók, még én is elaléltam.
PVC kabival kapcsolatban azt tudom mondani, hogy 100 forintos boltokban szinte mindíg lehet kapni.
Grency: Shakira mindíg így öltözködik ha nézed a kilippjeit láthatod. Igaz a bőr gyakrabban előfodul, de szinte a fetis utcai valtozata figyel rajta midíg. (nyak-csukló pánt, bőr naci)
Milli: Azt a sorozatot nagy előszeretettel figyeltem én is. De a tegnapi terméshez hozzá kell tenni az Eddie gyerek filmjét is a magyaron.
Na az aztán illat lehetett :))
A KEMO oldalt ismerem, a dolgaik jók de iszonyat drágák tehát csak a kép marad. PVC-vel kapcsolatba tudom ajánlani a WWW.plastic deram girl.de-t na ott vanna zsír pvc képek. Ilyen volt a VINYL RAIN-is de ha jól láttam az az oldal megszünt.
BŐR hmm jók de abbol ami nekem tetszik az az extravagáns vagy az ágyba is használható darabok.
De állat a jól bevált szoknya :).

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.30 0 0 178
Latex Bond!
Köszönöm a kioktatást! Hogy is lehettem ennyire hülye! Szörnyű, nem?!
lack-plastic Creative Commons License 2002.11.30 0 0 177
A bőr is jól néz ki, de közel sem olyan izgató, mint a bűvös LAKK-LATEX-PVC hármas. Számomra az a lényeg, hogy műanyag alapú, és a lehető legfényesebb legyen az anyag.
djt-122 Creative Commons License 2002.11.30 0 0 176
Én speciel nem szeretem a bör cserzett szagát,ezért még a bördzsekit sem szeretem,a börnadrág meg nem csillog ugy mint egy lakk vagy latex,szóval off.
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.30 0 0 175
Sziasztok L&L (Lakk & Latex) rajongók !

No, bevezetésül egy igen háládatlan szerepkörömnek tennék eleget, mint a moderáció, amit remélem megfogadtok és megértően támogattok.
Igen nagyon szépen és tisztelettel megkérnék mindenkit, hogy a képek közvetlen beillesztését ("img src" html-es módszerrel mellőzzük, amennyiben lehetséges - több okból is ! Elsőként talán azért, mert egyszeriben ugrásszerűen - és feleslegesen - megnő a topic letöltésének ideje, így tulajdonképpen a modemesekkel tolunk ki. Semmi sem kiábrándítóbb, mint hogy ha a topic egy oldalára perceket kell várni, mert tele van biggyesztve képekkel. Ez nem fotógaléria, hanem elsődlegesen szöveges fórum !
Másodsorban néhány munkáltatónál nem túlzottan nézik jó szemmel a nagy mennyiségű adatok letöltését olyan oldalakról, amely nem a szakmába vág. Ez egy ilyen - ezt gondolom nem kell megmagyarázni. Az enyém sem nagyon szereti, így esetleg a képbeillesztésekkel egyszer csak azt éritek el, hogy nem tudom többé látogatni a saját topic-omat.
És végül, de nem utolsó sorban : egy hibás szintaxisú html-kód esetén elrontjuk a fórumunk arculatát, lásd : lentebb a bekezdés-eltolódás ! Megjegyzem ennél jobban is el lehet rontani olyannyira, hogy esetleg az alatta lévő szöveg már egyáltalán nem lesz olvasható. Ez gondolom sem Nektek, sem leendő olvasóinknak nem hiányzik !
Kérlek Benneteket, ezt ne kioktatásnak vagy fölényes topic-gazdai viselkedésnek fogjátok fel, hanem színtiszta jó tanácsnak !!!
Köszönöm szépen, amennyiben egyetértetek !

És akkor most a témába vágó hozzászólásaim :

Lakk-fetis !

Sajnálom, hogy a Taylor-ban csalódnod kellett, tényleg jó szívvel ajánlottam, mert volt, hogy rendkívül minőségi lakkanyagot is árusítottak. Vettem már náluk gyönyörű sötét metálkék anyagot, amiből a barátnőmnek varrtak miniszoknyát. Erre az anyagra mindent rá lehetett volna sütni, csak azt nem, hogy matt és fénytelen lett volna ! Valószínűleg ez is olyan időszakos dolog hazánkban, akár a déligyümölcs ! Ígérem, nézek Neked és azonnal értesítelek, ha látok valami szépet ! Esetleg írd meg, milyen színűben keresgéljek !

Lakk-plastic !

Lakk-farmer ??? Az micsoda ? :o)))) Lakk vagy farmer ? No, félre a gúnyolódással, nehogy megsértődj !!! De szerintem maradjunk a lakk-nadrág illetve a lakk-jeans megnevezésnél, ugyanis a farmer maga is egy anyag-fajta és nem pedig egy szabásforma. Neked is ugyanazt ígérhetem, mint Lakk-fetisnek : ha látok hosszúnadrágot (férfias farmerszerű szabással), akkor szólok !
Natalia Oreiro a való életben is imádja a feltűnő lakk-holmikat, egyszer ezt nyilatkozta. Fotókon is elég gyakran látható rikiító piros bőrcuccokban !

Djt !

A képen szereplő lány szerintem is vadállat ! Amerikában tett látogatásom során én is jártam fétis szaküzletben, valóban náluk is tombol ez a divat, csak ők egy kicsit prűdebbek, mint az európaiak. Azért ami Európában kapható, az ott is - gondolom ezzel nem mondok meglepőt. Azonban a csizmák kategóriákkal olcsóbbak, mint nálunk. Csak hát, mire eljut hozzánk (VÁM, postaköltség, stb.), addigra felnő annyira az ára, hogy máris nem éri meg Amerikából rendelni. (Rendeltem már onnan, úgyhogy van tapasztalatom.)
A Little Paul-t én is ajánlom mindenki figyelmébe, nagyon segítőkészek az eladók, esetleg még meg is hozzatják Neked az árut, ha valami nincs éppen az üzletben.
A sárga és kék átlátszó PVC esőkabátokra én is emlékszem ! Azonnal szóljon, ha valaki ilyesmit lát !!!
Árzabáló nem kérdezett annyira "hülyeséget", szerintem ne ezzel a kifejezéssel éljünk, ez egy kissé sértő ! Ő, mint "áldozat" kérdezte, hogy milyen az, ha valakinek már nem esik annyira jól a szex a fétisek nélkül ? Igaza van, esetleg ez sokakat nyomaszthat, de ne felejtsük el, hogy a fétisünkkel azonban olyat produkálunk a szex terén, amellyel bárkit túlteljesítünk és elmehet mindenki a bánatba akinek ez visszataszító a hagyományos, megszokott, beidegződött és minden változatosságtól mentes ágybeli produkciójával !!!! Tehát nem vagyunk mi annyira sajnálatraméltóak - úgy gondolom !

Azakiazaki !

Biztos van közülünk olyan, aki szereti a bőrcuccokat is (én is szeretem), de itt nem ez a téma, bocs ! Egyébként meg fétis-partin nem igazán fogadják el, ha valakinek az extrém megjelenése kimerül a bőrnadrág vagy egy bőrkabát viselésében. Ez ma már senkit sem hoz lázba egy ilyen összejövetelen, arról meg nem is beszélve, hogy semmi extrém és egyedi nincs benne - az utcán ezrével szaladgálnak benne -, sőt az is lehet, hogy be sem fognak így engedni ! (Egy Utópia partira legalábbis biztos, hogy nem !!!!!) Ha már bőr, akkor abból is a szexis darabok a menők (melltartó, tanga, nyakpánt, fűző, kesztyű, csizma, stb.) esetleg fémmel kombinálva ! Úgy már igen !!!!!
Mi azonban maradjunk a L&L&PVC-nél !!! :o)))))))

Ateus Creative Commons License 2002.11.30 0 0 173
Én spec., szeretem a bőrt is...csak az nem ez a topic. :-) Másrészt, ha már homár legyen kövér :-) Arról nem is szólva, hogy a bőrt én csak nőkön szeretem. Magamon valahogy nem tudom elviselni. Még a bőrdzsekit se :-)
Előzmény: Azakiazaki (172)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.11.30 0 0 172
A bőr cuccokat nem szeretitek?

Mert azokhoz azért jóval könnyebb hozzájutni, mint a lakkhoz, erotikus az is, és a bőr is elfogadott öltözet a fetish partykon. Legalábbis én úgy tudom.
Így ha tényleg nem is könnyen, de csak-csak megoldható egy alkalomhoz illő szerelés, még ha nem is úgy öltöznénk a legszívesebben, ha tehetnénk.

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.29 0 0 171
DJT-122!
Köszönöm a tippeket!Ilyenkor bánom, hogy messze lakom Pesttől, mivel nem tudok azonnal indulni vadászkörutra! Decemberben mindenképpen felmegyek, és körülnézek. Mindenképpen kell szereznem magamnak lakk farmert, mivel szeretnék egyszer eljutni egy fétisbuliba, oda meg nem vehetem fel a feleségem cuccait.
Azzal, meg hogy másoknak mi a véleménye rólunk, ne törődjünk! Az, hogy ki az aberrált nézőpont kérdése. A lényeg, hogy nekünk jó legyen! És nekünk így jó! Igaz?!
Sajnos én képeket nem tudok feltenni, mivel nem értek annyira a számítógéphez, de aki igen, az csak serénykedjen!

Sziasztok LAKK-LATEX-PVC-csapat!

djt-122 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 170
Nos még egy hozzászólás a különbözö témákhoz.
Elöször is hogy miért nem olvassák a fórumot csajok?Szerintem ennek nagyon egyszerü oka van én nagyon ritkán találkozom olyan lánnyal aki érdeklödik a számitástechnika után,Akinek meg van kapcsolata az meg sokkal prózaibb fórumokat keres,pl szabás varrás,fözés,stb.
Lakk farmernadrág:szerintem nézd meg a Little Paul nevü üzletet a Teréz köruton.Van névjegykártyám is valahol,ha megtalálom beirom a telefonszámot.Addig annyit hogy a 6osról leszállva mész az Oktogon felé.Bal oldalt egy kapualjban van az üzlet,nekik volt nem is olyan rég lakkjeansuk,söt átlátszó farmernadrág és dzseki is!!!!!Amugy a használtruhásoknál is érdemes körbenézni,a multkor, a király utcában van egy ilyen alternativ használtruha bolt olyan menö fekete lakknacit vettünk 1690 Ft ért hogy hét nyelven beszélt!!!!!!
Hogy Már csak latexben megy a szex?árzabáló kérdezett ilyen hülyeséget,Nos nekünk csak egy lakk szoknyánk van és bizton mondom megy nélküle is de jobb vele:)
A PVC esökabátok nekem is tetszenek néhány éve az aranypók üzletben vettem egy teljesen átlátszó pvc esödzsekit átlátszósárgában és kékben is volt valami szlovák cég gyártotta és a Happy Rain kft forgalmazta.Amugy nézéttek meg a KEMO.de oldalt ott rengeteg PVC fóliából készült ruhát árusitanak.
HANN céget én csak úgy ismertem hogy lycra anyagú ruhákat készitett,nekem tölük biciklis rövidnadrágom van amit funkciója szerint használok,no sex:)
A magyarországi gyártásról.Ma ugy áll a dolog hogy az emberek fejében a lakk és bör latex ruhákkal kapcsolatban azonnal a szado mazo szex a korbács vagy a kurvák jelennek meg.Ez egyfajta beidegzödött gondolat nehéz kitörölni és a TV sem népszerüsiti.Ha valahol lenne egy fétisparti az RTL Klub Fókuszcsapata azonnal ott teremne,és riportban adná le hogy micsoda aberrált emberek vannak!Nos tehát a gyártásról.Eleve a fizetöképes kereslet nagyon kevés ebböl egy gyártó nem él meg,Aztán az árak?A Taylortól beszerezhetö lakk anyag 2000-4000 között,ez már adott,aztán ott van a szabász fizetése,a varrónöé,az energiafelhasználás,cérna varrógépkopás,karbantartás reklám,adó,tb,stb,stb.Én nem vagyok gazdasági szakember de nem nagyon lehetne olcsóbban kihozni,arról meg már nem is beszélve hogy Taurus autóbuszbelsöböl nem lehet latexruhát késziteni:))Szóval kellenek a minöségi alapanyagok,ezeket pedig kevesen tudják megfizetni.Vegyük az én példámat:Keresek nettó 80 at élnem is kell valamiböl,autóra gyüjtök,ez mellett csak álom a Simon O féle Catsuit 320Euróért!!!!!!Sajnos ez a keleteurópai valóság.Addig is mig ez változik marad az internetes képnézegetés és az álom.Tényleg más is belinkelhetne képeket meg cimeket egymás szórakoztatására nem?????
lack-plastic Creative Commons License 2002.11.29 0 0 169
DJT-122!
Tényleg nagyon jó ez a kép! Valószínüleg mindannyian valami ilyesmi szerelésben látnánk legszívesebben párunkat (és magunkat is természetesen)! Az már csak hab lenne ezen a vadító tortán, ha a multkor általad bemutatott dzseki is rajt lenne. Meg ne fázzon szegény árválkodó cicababa!
Igen, valószínüleg amerikában is tudják, mi az élet sója! Én egy időben például azért kezdtem el nézni a Vadangyal c. d-amerikai borzalmat, mert a főszereplő Milli tetőtől talpig LAKKban járt bulizni. A sorozatot most ismétlik, de "sajnos" nincs időm figyelgetni, mikor öltözik be a kiscsaj vadító rucijába.

Na, sziasztok LAKK-LATEX-PVC-csapat!
djt-122 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 168
djt-122 Creative Commons License 2002.11.29 0 0 167
Úgy tünik amerikában is szeretik a latexet ime egy kép. Bárcsak az én csajomon is ilyen ruci feszülhetne!!!!!!(Scarred rubber.com)De azért ott sem olcsó.
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.29 0 0 166
Na akkor egy rossz hirrel kezdeném.
elmentem a harsfa utcaba.
Megneztem a lakk anyagot es nekem nem tetszett, fenytelen es vekony volt. mire meggyoztem a varronot varjon nekem gatyat meg inget lakkbol kiderul, hogy nincs olyan minosegu ami nekem kell.
Ha valaki tud meg lakk anyagot az szoljon.
Vagy tenyleg nem marad mas csak egy kozos kirandulas nyugatra pl:Becs-ig.
Amugy cstlakoznek az elottem szolohoz ha van valakinek lakk-jeans-e 30-32-es meretben megvennem. FELTEVE HA NEM A PLANETARIUMBAN DOLGOZOL (csillagaszati ar).

De tenyleg kulgyetek kepet felteszem és ha van elado ruhadaradotok azt is meg lehet hidetni akar keppel is.
Az elismerest pedig koszi meg egyszer.

lack-plastic Creative Commons License 2002.11.29 0 0 165
Lakk farmernadrágot szeretnék szerezni magamnak!
Magyarországon lehetséges ez?
lack-plastic Creative Commons License 2002.11.28 0 0 164
L8xxx!
A házi feladatomnak kész az első részfeladata: a HANN cég telefonszáma: 06-1-292-0501. A napokban felhivom őket, tegyen igy mindenki!

Árzabáló!
A szex valahogy nálunk is 95-5% a fétis (lakk) javára, és az az 5% nem az igazi. De hát ez a természetes! Nem? Át kell állni a 100-0 arányra!

Latex Bond!
Még nem köszöntem meg neked, hogy létrehoztad ezt a fórumot, hiszen sok LAKK-LATEX-PVC rajongónak szereztél ezzel örömöt, és talán barátokat is.
Multkor a "gátlás" szót csak azért emlegettem, hogy akiben még van - mert korábbi hozzászólásokból ez derül ki - az sürgősen dobja le magáról, és fétis-ügyben legyen gátlástalan-persze amennyire azt a körülmények engedik.
Korábban már említettem, hogy én a LAKKban vagyok otthon, és vannak tapasztalataim a PVC-vel kapcsolatban is, a LATEX varázsát azonban még ez idáig nem éreztem, amit sürgősen pótolni akarok. Arra kérlek, láss el tanáccsal a ruhák felvételével és fényesítésével kapcsolatban! Minden LATEX ruha eredendően matt, vagy vannak alapban fényesek is? Kösz!

Lakk-fetis!
Joggal dagad a májad, a képeid fantasztikusak!
A nőkkel kapcsolatban igazad van. Meg lehet figyelni, hogy ha egy nő nagyon akar tettszeni egy férfinek, akkor az esetek jelentős részében valami fényes ruhadarabot vesz fel. Lehet az egy műbőr dzseki, egy bőrnadrág, egy lakk csizi, stb.Tudják a nők, hogy ez tetszik a férfi nemnek, és érzik azt, hogy ezekben a cuccokban van valami erotikus. Beszélgettem már néhány nővel ezekről a dolgokról, és azokat a válaszokat kaptam, hogy a szolidabb dolgokról azért nem lépnek tovább, mondjuk a LAKKra, mert azt már kurvásnak tartják. Tehát nem maga az anyag volt a kifogás, hanem egy hozzá tartozó hülye előítélet. Egy ilyen példa volt a sógornőm. Egyszer, mikor nálunk volt felpróbálta a feleségem egyik lakk miniruháját, tükör elé állt, tetszett is neki (előtte még nem volt rajta LAKKruci), és az egyetlen kifogása a már előbb említett hülyeség volt. De, mint említettem rajta kívül mástól is hallottam már ezt, szintén a családból. Ja, és kezdetben a feleségemnek is ez volt az egyetlen -mára már nem létező- kifogása.
Hú, egyszer Keszthely mellett micsoda tetőtől talpig LAKKban álló kurvát láttam, te Isten! Az a nő ott volt a toplistán! Hozzáteszem: gusztusom nem lett volna hozzá, feltételezve, hogy ki tudja hányadik lettem volna az nap. De a rucija, és az alakja kitűnő volt.

Szerintem ha belépünk az EU-ba a nyugati fétiscégek is bevonulnak Magyarországra. Bár nem értek a jogi-gazdasági dolgokhoz,de lehet, hogy valami ilyen oka is lehet, hogy még nincsenek itt( pl. vám, vagy különféle kiviteli nehézségek, stb.). Azt azonban látom, hogy a mostani tagországakban élő fetisiszták nem küzdenek ilyen gondokkal, mint mi. Reménykedjünk!

Nem tud valaki valamit a BLACK LEVEL lakkollekció gyártójáról, annak elérhetőségéről? Annyit tudok, hogy a termékeket a német ORION cég is forgalmazza.

lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.28 0 0 163
H't nem kellett sok'ig gy0zk0dnetek, hazamegyek ;s felrakom a topic-ot. Syinte dagad a m'jam a sok elismer;st0l, kuldjetek kepet, felrakom ay oldalra, es alakul a vendegkonyv is.

L-B
ha kell uzenj privat is.

es a topicot hidessuk a korridoron a nok lapjaban mert nem hisyem el, hogy a noket nem erdekli ez a tema. erdekli oket csak nem tudjak hogz vagyunk es nincsenek tisytaban magukkal sem.
en a tolem telhetot megtesyem de egyedul keves vagyok. Sajat tapasytalat, hogy erdekli a csjokat eyt latjuk a szerencsesebb koll;gainknal meg van nemi privat tapasytalatom is.

árzabáló Creative Commons License 2002.11.28 0 0 162
Latex Bond!

Nem,nem Ő sem jár így az utcán (mondjuk a latex naci helyett egy bőrnadrágan már igen) és még fetishpartin sem voltunk. Illetve tök mást csináltam(unk) Ausztriában.
Viszont sokat jártuk (és vásároltunk) az osztrák szexshopokban.
Az való igaz, hogy a fetish nállunk már nem kérdés, de hát már 8 éve csináljuk együtt.
A fetishparti még nekünk is távoli, Ő ugyan nem bánja, ha Én felveszek valamit, de ezt egyenlőre inkább csak a hálószobában csinálom, nem vagyok egy kifejezett exhibicionista alkat….
Szerintem lesz ilyen üzlet magyarországon, csak idő kérdése.

Előzmény: Latex Bond (161)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.28 0 0 161
Árzabáló !

A legfontosabbat el is felejtettem megkérdezni !!!
Mivel sajnos elég keveseknek adatik meg itthoni viszonylatban az enyémnél bővebb kollekció latex-cuccokból (sietve hozzáteszem : a legnagyobb sajnálatomra és bár ne így lenne és persze ezalatt nem azt értem, hogy bárcsak nekem lenne kevesebb :o) ), így máris előtört belőlem a kíváncsiság, hogy Neked melyek a kedvenceid és milyen cégektől szerezted be legféltettebb darabjaidat ? Ha nem vagyok túlságosan indiszkrét... :o)

L8xx :

Köszi a honlapot, sajnos ennyi az össz., amit én is tudok róluk. Ezért gondoltam, hogy el kellene nézni a Szentendrei út felé...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!