Gondolod, hogy beküldték a tűzvonalba egy kis mártírbotrányért, mint Révész Máriuszt annak idején, meg a többi békés felvonulót? Mondjuk az is ügyes húzás volt Orbántól... :))) Elismerésre méltó, hogy az Ügyért és a Vezérért ilyen hűségesen feláldozzák magukat, igazi pártkatonához méltó viselkedés. ;-)))))))))))
De az is lehet, hogy Gyurcsány küldte a fakabátokat egy kis vadászatra, hogy régen volt már fideszesverés... ;-)))))
Az a nagy probléma, hogy ezek a polik istenként viselkednek (jobb bal egyaránt).
Gondolom mókuskánk is "szerény" gyerek módjára viselkedett. Megkapta a jutalmát.
De az is eszembe jut, hogy ez a katona sokat nem szerepel és főnökétől kapott egy kis feladatot, amivel címlapon lesz és nagy szolgálatot tesz a pártnak (ismét lefejezhetnek egy két rendőri vezetőt)
A képviselő hibás, mert megfelelő dokumentumok nélkül vezetett, és nyilván tisztában van vele, hogy ez még egy képviselőtől is szabálysértés. Még Fideszestől is.
A rendőrök hibásak, mert ettől még szabad megverni, még ha üvöltözik is velük, vagy ellenük szegül.
Viszont ez az eset jól példázza, hogy miért ne vezessünk egy szál gatyában Budapesten, továbbá, hogy gatyában egy képviselőt semmi se különböztet meg egy bűnözőtől. (Hmm, lehet, hogy felöltözve se?) ;-)))))
off: ahogy többen írták, a "kocsi papírjai" közé nem tudom a jogosítványt is értelmezni. az okostojás közbeböffentőnek, mint gyengébbnek kedvéért: egy jogsival több autót is lehet (nem egyszerre) vezetni. on
Ha igazad lenne, a Balaton mellett minden második vezetőt megbüntethetnék...teljesen természetes, hogy ha túrista szállása a vízparttól távolabb esik, vagy nem kockáztatja, hogy a ruháját és értékeit ellopják, akkor fürdőruhában megy le a strand parkolójáig.
Sohasem hallottam olyanról, hogy csak szmokingban lehetne vezetni, de minimun az ing-nyakkendő-zakó kötelező volna!
Attól, hogy - hogy is mondjam - finoman csúsztatsz, még a jogosítványa nem volt nála. Csak a kocsi papírjai. Az meg meglehetősen korlátozottan alkalmas csak a személyazonosításra.
(Bocs! Ugye, te is pontosan tudod, hogy a cikkben nincs jogosítvány, csak próbálkoztál? Vagy a te gépeden a jogosítvány is ott van a cikkben? De érdekes ez a net! Ráadásul ma hallottam a képviselő saját szájából, hogy nem volt nála.)
A tetű Nógrádi felesége nyilván túl sokáig vakarózott a tükör előtt, emiatt azért, hogy a kocsiparancsnok elérje egy buszforduló átadási ünnepségét, a hivatali sofőrjét gyorshajtásra utasította.
Mondjuk a sofőr is hibázott, de azt hiszem, neki sem kellett ülnie.
Ámde Nógrádi volt a kocsipk, tehát felelős.
Dicséretére váljon, hogy lemondott az eset után. Én azért rosszul aludnék...