Keresés

Részletes keresés

latexlovaboy Creative Commons License 2005.11.01 0 0 2674
Lakk-fétis! Kérem vissza a régi lakkshoppomat! A kisebb választékot a kisebb árakkal! A régi kisebb választék is túl bő volt nekem, az új bolt árai meg túl sok lett.:((( Tudom, gyengül a forint, és a szabadversenyben annyi az ár, amit te adsz meg, és ha akarok vegyek máshonnann olcsóbban, vagy nyissak olcsóbb boltot, de kinek panaszkodjak, ha nem neked? :)
Előzmény: lakk-fetis (2673)
lakk-fetis Creative Commons License 2005.10.31 0 0 2673

Hali mindenkinek

 

Ma kerultem gep ele. Valaszoltam mindenkinek azt hiszem.

l.i.d. Creative Commons License 2005.10.30 0 0 2670
Csak arra ügyelj grancy, hogy ha kiszállok a kocsiból legyen rajtad erős napszemüveg (a hegesztő szemüveg sem túlzás), mert különben a lakknacim fénye elvakít! Komolyan!
Előzmény: Törölt nick (2661)


l.i.d. Creative Commons License 2005.10.29 0 0 2669
Grancy! Ez az asszony? :o)
Előzmény: Törölt nick (2667)
magassarok Creative Commons License 2005.10.29 0 0 2668

Lakk-fetis!

 

Megkaptad az e-mail-emet?

 

Nem sürgős csak nem vagyok biztos benne, hogy elment.

 

Köszi

rubber68 Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2663

 

A latex bondagenál nincs is job:))))

 

 

Előzmény: djt-122 (2662)
djt-122 Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2662
Lafunnak.
Igen ezeket az oldalakat én is ismerem,de én a hagyományos bondage képeket is gyűjtöm,persze a latex bondagesek a legjobbak.
No és itt a mai csomag
magassarok Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2660

lakk-fetis!

 

Írtam neked mailt, remélem jó helyre küldtem.

l.i.d. Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2659

Na végre megint netközelbe jutottam!

 

Lakk-fetis!

 

Az lenne a kérdésem, hogy a shopodban a H9322-es, és a H9666-os istenkirályszupernacik között mi a különbség?

 

Üdv.:l.i.d.

Előzmény: lakk-fetis (2658)
lakk-fetis Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2658

Bond Baratom (nagy b-vel mert megerdemled)

 

Azt hiszem te es SMsex voltatok akik megertettek mirol is irok es irtam igazan.

 

En nem akartam megbantani senkit, es ha sikerult, aki ismer tudja nem volt veletlen. De pont azok sertodtek meg akiknek nem kellet volna.

Az elozo hozzaszolasomban ami a temaba vagott, pont azokra az arcokra gondoltam akik otthon matyiznak a kepekre es kikialtjak magukat a vilag legnagyobb fetisisztajanak de a bulira nem mernek ejonni. (Nincs is miben.) BOCSI, nem csak ide, hanem mashova sem!!!! 

De pont ezek az emberek azok akik elmondjak, hogy itt ott a nagyvilagban milyen bulikat rendeznek. Kepet nem lat rola mert azokon a bulikon van ugyan fotos de a neten kepeket nem latsz. Maximum valamelyik nemet domina oldalan.

Hat epp ez az, hogy ezek az emeberek kussolnak es kussoltak akkor is, es nem mertek azt mondani, hogy nincs igazam. Ja es most sem fognak csinalni semmit.

A cheten mindenkinek nagy a pofaja de ha tenni kene valamit, kussol!!! Mindenki lakkos es latexes part keres de csak szoban, virtualisan. MIlenne ha lenne ilyen csajom? Mit tenne velem, es en vele? De vallani magat nyiltan? AAAA az budos!!

Azoknak az embereknek uzenem akik ilyenek, eloszor otthon a negy fal kozott kell eldonteni, hogy magam elott merem-e ezt a dolgot vallani vagy nem. mert ha nem akkor csak alom marad. Ha sikerult akkor lehet tovabblepni. Epp errol beszelgettunk egy kedves ismerosommel multkor, nalam, hajnali haromig.

Addig meg kussoljanak es elegedjenek meg a mi elmenybeszamoloinkal. 

Tudom megint megsertodnek sokan, olyanik is akiknek nem kellene. De ha valaki tud olvasni es erti is amit olvas, el tudja donteni vonatkozik-e ra az amit irtam.

 

Sokan vagyunk olyanok itt a topicban akik ugy irtak ide eloszor, hogy tudtak, hogy mit szeretnek de nem volt semmijuk es vallani sem mertek igazan megukat nyilvanosan. De legalabb megunknak nem hazudtunk!!  

Azota mindenkinek van eleg cucca, hogy otthon es akar egy buliban is tisztessegesen fel tudjon oltozni. BARMIHEZ. Ez olyan, Jame Bondos tudd, hogy ertsd!

 

Udv mindenkinek.

Lakk-fetis

Oliver

 

lafun Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2657
Na és még néhány darab!
lafun Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2656

Üdv djt-122!

 

Nem vagyok zseni, és előfizető sem a különböző oldalakra. Régebben gyűjtöttem a bondage és a latexképeket, de most már csak azokat, ahol a kettő együtt van. Amiket felsoroltál, azokat ismerem, de ettől függetlenül van néhány kedvencem:

www.bondagecafe.com az egyik legigényesebb, hetente újul és általában két letölthető kép van benne.

www.modelstied.com szintén nagyon igényes, hasonló az előzőhöz. hetente kétszer újul, 2-4 letölthető képpel.

www.houseofgord.com a bondage magasiskolája. Sajnos a képek nem teljesen profik, és az élvezetet rontja  a rajtuk található írás.

www.reds-realm.net nem a legszebb anyag, de lehet belőle mazsolázni

www.ashleyrenee.com a bondage és latexkirálynő. Itt is van egy két letölthető kép.

Érdemes azokat az oldalakat átmazsolázni, amelyek valamilyen gyűjtőoldalak. Ilyen a www.whitelord.com itt találsz egy csomó egyébként fizetős oldalról letölthető nagyon szép képet, vagy hasonló a www.boundcon.com is. Látom kianát már ismered. A magyar oldalak közül www.erotikaweb.hu tartalmazott rengeteg letölthető latex és bondageképet de ezt mostanában nem tudom megnyítni. Én magam hetente max kétszer ülök le a gép mellé, ezért válaszolok ilyen sokára. Igy az elmúlt három évben kb 600 bondage-latex képet gyűjtöttem be az igényesebb fajtákból. Kellemes böngészést!  

 

 

 

TritonX Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2655

Sziasztok!

 

Először is szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nem küldtem képeket senkinek a múlt szombati Party-ról. Valóban nem voltam ott (sajnos) és csak érdeklődni szerettem volna, de a "Jó volt a buli" mondatom után lemaradt a kérdőjel. Aki olvassa a topic-ot az láthatta, hisz nem sokkal előtte írtam be, hogy nem tudok menni erre a bulira. De lehet , hogy azért nem tűnt fel ez sokak számára, mert mostanság kevesebben írnak, képeket viszont tucatszám töltenek fel, ami kissé átláthatatlanná teszi itt a történetet. A képeket Nekik szántan, de nem buli-képeket!

Valakinek volt már egy felvetése erre vonatkozóan, hogy egy külön helyet kéne létrehozni, hogy megoszthassuk egymással kedvenc képeinket. Most ugrott be, hogy van is már ilyen: fetishsex.hu/ galéria  - ide kategorizálva lehet a fotókat feltölteni. Próbáljátok ki!

Egyébként köszönöm a hozzászólásokat Betaville-nek és Bond-nak, jó volt újra "hallani" benneteket!

A következő bulin remélem találkozunk!   

dóri_brown Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2654

Áldott legyen a múzsa, amely eme szavakat ihlette! (...és ez a topik is)

Gratula, monológodban minden benne volt, ami a fejembe keringett!

Előzmény: Latex Bond (2652)
Ateus Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2653

Nem nagyon akartam hozzászólni a múltkori fétis party kapcsán, mert én csak úgy voltam ott, minden jelentősebb kommunikációs szándék nélkül. Leglábbis elsőre nem igazán tudtam elvegyülni (főleg technikai problémák miatt) de ez az én "félénkségemnek" köszönhető. Mindazonáltal egyáltalán nem volt rossz a party, hiszen én is ott voltam 3/4 3-ig, és ez nálam nagy szó olyan helyen ahova először megyek :)). Na majd ha legközelebb eljutok (sajna az nem idén lesz már) akkor megpróbálok jobban bemerészkedni a sűrűbe :)

Nagyon remélem, hogy rólam senki nem készített sutyiba fotókat, mert kezét eltöröm :) Nem szeretném a neten túl nagy publicitását adni annak, hogy ki is vagyok valójában :)

Mivel senkit nem láttam, hogy említette volna én megteszem. Nekem spec. nagyon tetszett az elefenekelő show.

Latex Bond Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2652

Pisti !

 

"...Netán titokban, mint afféle (James)Bond?..." (???)

 

Em'most nem volt egy túlzottan szerencsés kiszólás ! :o) Mert ezután egyesek esetleg (tévesen) azt hihetnők, hogy az ilyen "énfajták" titokban szoktak fotókat készíteni a partin...

Azér' ez a szóvicced még némi korrekcióra szorul ! :o))

 

Egyébként meg egyetértek Veled ! Ha továbbra is marad az a tendencia, hogy némelyek titokban készítenek (készíthetnek) fotókat a tiltás ellenére is, akkor ezzel sajnos - bár akaratlanul ugyan, de - pont a parti halálát sürgetik, mivel az ottlévők - és persze az odavágyódók - javarészének az inkognitó továbbra is elengedhetetlen feltétele marad a résztvételnek.

Fotók tehát a parti-oldalon csakis olyan partizókról jelenik meg a jövőben, akik ehhez a helyszínen személyesen is hozzájárultak. A hivatalos Fotós eszköztárának kivételével mindenféle fényképezőgépet (és vele együtt minden képrögzítésre alkalmas mobiltelefont és eszközt) ki fognak tiltani a szervezők a rendezvényről, úgyhogy a "partizán fotósok" kora leáldozóban. 

A satírozott arcok is megszűnnek az oldalon, mert inkább nem tesszük közhírré a teljes képet, ha az nem mehet ki a netre kozmetikázás nélkül.

 

A "hivatalos" oldalról néhány szót, ha már itt tartunk : mielőtt mindenki a szervezőket kezdené fikázni az oldal gagyi külalakjával, lassú frissülésével, sorozatos aktualizálatlanságával, képtartalom-szegénységével és egyéb pontatlanságával kapcsolatban, szeretném közölni, hogy a honlap főként az én "lelkemen szárad", ergo engem lehet (kell, ildomos...) vele cseszegetni.

Szabadidő híján igénybe veszek némi önzetlen segítséget Hardwood és Rebixék részéről, akik voltak olyan kedvesek, hogy felajánlották segítségüket a honlaptervezésben, úgyhogy a némileg feljavított és kibővített oldal hamarosan elérhető lesz, ha az égiek is úgy akarják.

 

A korábbi felzúdulással kapcsolatban, amit Lakk-fétis hozzászólása váltott ki : nem szeretném - és szerintem közülünk senki sem akarja -, hogy ez az amúgy is maroknyi magyar fétis szcéna 2 táborra : partizókra és magáncéllal "örömködő" fétiskedvelőkre bomoljon. Mint ahogy legalább akkora felelőtlenség lenne különválasztani fétis szerint a társaságot. Az egyik "tábor" semmivel sem "kevésbé" fétisiszta, mint a másik és mivel itt nagyrészt mindenki büszke eme extrém tulajdonságára (vagy legalábbis örömét leli benne valamilyen formában), ezért kár lenne egymást degradálgatni, csak mert az egyik a kedvesével kettesben, a másik meg nagy társaságban hódol ezen szenvedélyének. Akik szimplán buliellenesek és az erdőbe járnak fétiscuccban azokat ugyanúgy meg lehet érteni, mint akiket a társasági élet és az ismerkedés vonz egy tömegrendezvényen.

 

Nem szabad továbbá elfelejteni azt sem, hogy míg lakkcuccban és tűsarkúban még akár én is elmegyek mondjuk a Szépművészeti Múzeumba, ehhez nem kell olyan hú de nagy bátorság, addig gázálarcban és latex kényszerzubbonyban már nem biztos, hogy beengednének és nem biztos, hogy nem hívnák ki a rendőrséget is búcsúzóul.

Azonban a Frusztráció partira ÍGY IS el lehet menni és vidáman kiélheti nyilvánosság utáni vágyát az is, aki azért egy bőrnadrágnál extrémebb külsőt szokott megálmodni magának.

A parti egyik legfőbb lényege, hogy itt úgy tudunk nyilvánosságot generálni a még félénk, valamint a hard exhibicionisták számára, hogy közben az intoleranciát maximálisan ki tudjuk zárni. Azért ez sokak számára épp elegendő és kielégítő szempont, amellett hogy itt még akár új barátokra is szert lehet tenni.

 

Lakk-fétis vélhetőleg inkább arra próbált célozni, hogy néha azok verik a leginkább a nyálukat a parti-fotók miatt, akik eddig egyetlen fétisbulin sem voltak és saját bevallásuk szerint sem akarnak eljönni soha egyre sem. Ez az, ami egy kicsit irritáló és furcsán hat azok szemében, akiknek viszont a parti életben tartása a fő céljuk. 

Ugyanis ez kb. ekvivalens azzal, mintha a képek után görcsölő illető eljönne ugyan a partira, de civilben és kívülállóként csupán "megnézné" a társaságot. Egy parti résztvevő gyomra alapvetően ezt nem veszi be és pont ezek azok, akiket páros lábbal rúgnának ki az ilyen bulikról. Senki nem állítja, hogy ezek nem igazi fétiskedvelők, csak ne ezek szája sírjon a leginkább a kép-utánpótlás miatt.... Illetve bocs': sírhat, de ennek is megvan az elfogadható formája.

 

Akik pedig a párjukra való tekintettel vagy netán partner hiányában nem jönnek el a bulira amellett, hogy azért a szívük mélyén el szeretnének, őket a világon senkinek nem állt szándékában megbántani, hiszen egyenlőre hazánkban ők vannak többségben.

Egyébként meg azt kellene észrevenni, hogy ez a parti-sorozat pont ezen a sajnálatos hazai helyzeten szeretne a maga szerény módján változtatni.

 

Na, lehet köpködni most már engem is, nem csak Lakk-fétist ! ;o)

 

Latex Bond.

 

Előzmény: betaville (2651)
betaville Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2651
Kedves(?) Tritonix!
Ritkán szoktam megnyilvánulni a fórumon, de ez most 1 nagyszerű alkalom! Ha nem tévedek, a "hivatalos" partioldalon viszonylag érthetően le vannak írva a fotózással ill. a partin készült fotók további sorsával kapcsolatos tudnivalók. Asszem szükségtelen hangsúlyozni, hogy az efféle partizánakciók semmiképpen sem szolgálják a mi kis közönségét kereső, lassan-lassan gyűjtő rendezvényünk javát... Nem hiszem, hogy a bizonytalankodók, inkognitójukat féltők bizalmát azzal lehetne megnyerni, hogy kontrollálatlan, senkivel sem 1eztetett képek kerülnek ki kontrollálatlanul, senkivel sem 1eztetve a netre!
Amúgy ott voltál 1általán szombaton? Te készítetted ezeket a bizonyos képeket vagy más? Netán titokban, mint afféle (James)Bond? Sajnálom, hogy ilyen kirohanást kellett intéznem irányodban, nem kételkedem jó szándékodban, de nem volt más választásom...

A partiról, vmint az oldalról általában:
Köszönet Mindenkinek aki eljött, lehettünk volna többen is, de aki ott volt szerintem jól érezte magát, a távolmaradókat pedig várjuk legközelebb!
Ami a www.fetishparty.hu oldalt illeti, hamarosan elkészül 1 némiképp megváltoztatott, ezzel-azzal kibővitett verzió, amely tartalmazni fogja a korábbi partikon készült, de fel nem töltött képeket is!
Ami pedig a képeket és 1általán a fotózást illeti: nehéz használható galériát összeállítani, ha csak néhány ember vállalja, hogy esetleg felismerhető lesz (ráadásul minden partin rendre ugyanazok-köszönet Nekik), az utólag kisatírozott arcoknak pedig szerintem nincs sok értelme...
És igaz: valóban nem volt minden kérdés 100%-ban tisztázva - az új oldal ezt is megoldja- de az elmúlt jónéhány partin kizárólag egyvalaki- a Fotós- készít(het)ett képeket, pont a fentiek elkerülése végett! Hozzá a parti ideje alatt (is) bátran fordulhattok bármilyen fotózással kapcsolatos igénnyel, akár a partioldal-, akár a családi fényképalbum gazdagítása céljából...- teljes diszkrécióval! Elérhetősége: info@hardwood.hu

A következő parti egyébként nov.25-én pénteken lesz (decemberben pedig előszilveszter-vagy mi 30-án), szeretettel várunk Mindenkit!
Üdv:István
Imaginary Boy Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2650
Hehe : )
Imaginary Boy Creative Commons License 2005.10.26 0 0 2649
Sziasztok, kipróbálom, hogy tudok-e képeket feltölteni : )
hcpower Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2648
Ja és még egy kérdés: bárkinek elküldöd a képeket, vagy csak a party résztvevőinek? Szerintem nem lenne túl etikus partyt nem látogaóknak kiadni.
hcpower Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2647
Kedves Triton X!

Küldd el nekem légy oly kedves még az előző party (szeptemberi) képeit a gbhs@freemail.hu címre.

Köszi+üdv: Réka
lakk-fetis Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2646

Gitta

 

Amit kertel lesz. Remelem emlekszel ra:)

 

Lakk fetis

latexlovaboy Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2645
Ha kérhetnék én is a képekből,.... tgalaxy@freemail.hu thx
djt-122 Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2644
Szeva lafun.Honnan töltögeted a képeket?Elö vagy fizetve valamelyik oldalra,mondjuk captive culture,vagy tiedgirls,vagy dominic wolfe ra?Vagy previev képeket mentesz,netán kompjuterzseni vagy és ugy mented a képeket?Mert egy csomó jó képet küldtél már ráadásul általam ismert és látogatott oldalról,de én nem tudom ezeket lementeni.Imagostudiost nézted már?
És ime a mai képek
lafun Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2641

Sziasztok!

 

A hétvégi bulitól kicsit eltérő téma. Láttam egy filmet dvd-n. A cime: Négy szoba. Pár évvel ezelőtt készült. Madonna kb 20 percen keresztül egy őrjitő fekete latex egész alakos ruhában szerepel benne.  Döglesztő. Aki látta már, vagy más a véleménye, bocs.  

Dave_K Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2640

Sziasztok!

 

Tetszett a party, annak ellenére, hogy kicsit kevesebben voltunk. A hely kicsit átalakult, más a megközelítése, de ugyanott van :)

A zene is jó volt, már csak Ti kellenétek -akik nem jöttetek el- hogy igazán jó hely legyen belőle. És több ember tovább is partizik :)

 

Kedves Triton X légyszi nekem is küldj képeket a david.kovacs@freemail.hu -ra!

dóri_brown Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2639

Sziasztok.

Csak megerősíteni tudom a véleményeket.

Valóban jól sikerült party volt, megérte fél5ig maradni. :)

LTX-fan Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2638

 

 Hello Triton X!

 

  Engem érdekelnek a képek el tudnád nekem küldeni? Az opel12@freemail.hu címre.

 

    Köszi: LTX-fan

JustForFun Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2637

Sziasztok!

 

Az erőfeszítéseknek hála ismét jól érezhettük magunkat a tegnapi összejövetelen - már akik ott voltak...

A hely kicsit csinosabb lett (nagyobb pult), és most a zene is jobban tetszett, legalább is nekem. Nem csak beszélgetni, hanem táncolni is lehetett.

Mi voltunk az utolsók, akik eljöttünk fél 5-kor, idén még két party lesz, használjátok ki a lehetőségeket!

 

Üdv.: Jeanette

TritonX Creative Commons License 2005.10.23 0 0 2636

Sziasztok

 

Jó volt a buli

 

Akit képek érdekelnek írjon!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!