...Vivci?:D ...őtet kb kate hete láttam utoljára...Noémit meg kedden asszem. Bár volt ma is olyan kisgazember vírus, aki elrejtőzött egy vili mögé, s nevét nem árulta el:)
...persze, de sokadszorra már tökre lehet tudni, hogy na itt bemegy, itt a sarkon a KATI-virágos, meg...nemsokára az Ida utca:) ki lehet ismergetni...de mivel a Nucinulakhoz visz, én azéris nagyon bírom őtet.
...44...nemsokszor mentem vele... de attól függ. sajnálom őtis...
énmeg elteszem magam holnapra, aztán holnap megint gyün egykate rsz. de...ennyi azért nem, mint ma...már megártott:)
46-os végeláthatatlanul összevissza tekereg. 231-esről mi a 70-esre pattantunk föl és huss a Medimpex irányába... :) Gondolom neked kifejezetten jól jött ez a 46-os őrület... :) Meghát sajnálom a piros44-est, jó kis járat volt.
...tudooom!:D szegénynek már egy jó ideje ilyen... ma is hallottam, vele mentem kemény kate megállót:)...de a 437 sem másabb, őneki is olyasféle nyavalyája lehet...
a mai kis 46-os páciensem meg iliket kapott...ahogy kell. sajnáltam, mert azon kívül, hogy egy mukkot se szólt egész jól ment:)
nem én írtam, én csak naplóvizsgáltam. Robi volt a naplóvezető. Úgy emléxem komm.-ra 5, 5 ; tisztaság 3; biztonság 5; gazdaságosság 5; komfort 5; utasforg. 2,2,2,2,2,2,2 - kábésacc :))