Szokatlan az ennyi elrontott váltás a sztároktól. Azt hiszem, többet kéne gyakorolni, mert ha nem is olyan egyszerü dolog, a rúdugrók, vagy kalapácsvetôk sokkal bonyolultabb koreográfiát adnak elö, gyanítom többet is próbálnak hozzá.
Számomra érthetetlen a vágtázók a gyôzelem biztos (?!) tudatában miért fékeznek le a cél elött. Néha úgy tünik nagyobb energiát fektetnek a lassításba, mintha hagynák, hogy a lendület vigye tovább ôket, no és értékes eredményektöl eshetnek el ezzel ( egyéni, vagy országos csúcs.)
A férfi vágtázóknál lett divat a célbaérkezés utáni vetkôzés (mintha Linford Christie vezette volna be) gondolom ez amolyan pótcslekvés, feszültség-levezetô. A lányok mikor vezetik be?!
Ha az apró szlovén sprinterlány hozzámenne a nagydarab diszkoszvetôhöz akkor Alenka Alekna lehetne a neve.
Arról van szó,hogy ugratni szerettelek volna eredetileg,hogy én írtam gagyiként.Utána azt ecsetelgettem,hogyan kellett volna eljárnom,hogy ezt tényleg be is vedd.
Hagyjuk,késő van.
Ha igazán ugratni akartalak volna,akkor drgagyi stílusában írtam volna a nicknevemmel,majd a következő hozzászólásomban "döbbenten" gépeltem volna be:"Most akkor jól lebuktam."