Mennyire KÖRnyék? Hozzám most 1000km-ről és 500km-ről járnak az éppen futó projektek gazdái.
"keresek olyan homokszorót aki rozsdamentesítené a kocsi alvázát..akár helyben! Ez mennyire elvetemült ötlet?"
Teljesen. Óriási porral, kosszal jár egy ilyen művelet, speciálisan kialakított kamrákban csinálják. A kaszninak pedig 100%-ban üresnek kell lennie, üregek megbontva stb.
"Van esetleg más megoldás amivel el lehetne távolítani a rozsdát?"
De igen , foglakozik. Én "speciel" nem vagyok kapacitív. Le vagyok kötve. Talán lesz hely, de akkor sem fogom itt kérni a munkát. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Az említett autód pedig egy taknyos kölyök a megszokottakhoz képest. No és a megbízható iparosokat nem ajánlják. .( nincs rá szükség) :-)
még annyi hogy az enyém MASTERMAX márkájú,de van egy tartalék digitális fordszám szabályzós einhell is eza sárgaszinű ez is birja elég jól 15 ért vettem
Igen gondolkodtam azon is csak nem szeretnék rosszul járni vele.Kb hetente 10-15 négyzetméter polírozáshoz kell 2-3 óra viszonylag folyamatos használat mellett.Ez a Gérex polírgép 10 perc után olyan meleg volt ,hogy a tojás is megsült volna rajta.
A kérdésem a következő lenne: Ismeri valaki ezt a Glue Puller nevű ketyerét valaki közületek?Tapasztalatok estleg? Vagy inkább a kozmetikásoknál érdeklődjek?
Az einhell nem olyan rossz én 1 éve azzal dolgozok folyamatosan, még megy. Digitális fordulatszámszabályzós.10 ezerért vettem, azt már párszor visszahozta. Nem tudom milyen célra kell neked.
Én is néztem már einhel-t 15 körül!Én abban gondolkozom!Nem mindennapos használatra kéne! Nem tudom mit tudhat!Régen volt einhel felexem meg fúróm kb olyan 4 évet birt ki lakatolás mellett!
Hát én nem voltam ilyen szerencsés.Vettem egy Gérex márkájú szutykot 10 ezerért,900W fordulatszabályzós, 2szer használtam és elfüstölt,pedig nem vagyok gép barbár .A neten néztem már van egy két jó kis gépet pl sparky 33ért csak gondoltam hátha a ti személyes tapasztalatotok többet ér.Köszi
szerintem mindegy milyet veszel ilyen árban,mert én vagy 4 éve 14ezer-ért vettem egy fordulatszám szabályzóssemmi márkát és már jópárszor visszakereste az árát.és még mindig megy
Sziasztok.Polírozógép vásárlása előtt állok.Ebben kérném a segítségetek.Amit rá szánok sajna nem sok kb 20 max 30 ezer.Ezért lehet kapni viszonylag jó gépet?és ha igen hol és milyet? Köszi
Hozzáértő emberektől kérdezném hogy, Opel Astra F 99-es sedan ra való bal eslő ajtó ugyan olyan a diszléces ill a nem diszlécesé és bármelyik F astráé ugyan olyan?
Sziasztok! A következő problémával fordulnék Hozzátok! Van egy 10 éves kocsim, és az ajtók aljánál belül, valamint a sárvédők alsó, kerék alá behajló részénél kezdeti rozsdásodást fedseztem fel. Sajnos mindkét esetben a két lemez közül indul a rozsda. Az lenne a kérdésem, hogy van e arra mód, hogy valamilyen üregvédelemmel meg lehessen állítani, vagy csak lelassítani a folyamatot? Van olyan hely, ahol ezzel foglalkoznak? Válaszotokat előre is köszönöm!
Szevasztok szakik!! Tegnap lefújtam a Fiatom motorháztetejét, j.e sárvédőjét fehérrel(210) Kicsit szemetes lett, ezt szeretném eltüntetni belőle. Olvastam hogy ki lehet belőle csiszolni. Hogy kezdjek neki A-Z-ig??? Hogyan csiszoljam, milyen papírral??? Milyen polírral hozzam vissza a fényét????
Pedig ha utána számolsz... Saccc 40 kvadrátos terület alól (szinte teliben szívás) mekkora légáramlási sebességet produkál ilyen térfogatú elszívás? Sok nem lehet, világos. Azonban lebegő anyag sem maradhat. Ezért tervezik a kamrákat, többek között erre is. Ráadásul a belépő levegőt kezelni kell, nem csak úgy az utcáról beengedni. Túlnyomásos kamráról ne is beszéljünk... :-)) Akkor hol itt a szívás?
Szemcseszórás. Szemcse megválasztás lehetősége nem mindenütt adott, de utána kell járni. Az őrölt dióhéjtól a kukorica csutkáig minden természetes anyag alkalmas lehet. No és a műanyag garnulátumok. A szárazjeges hősokk is lehet eredményes. A csiszológéppel mindíg az a baj, hogy csak a sík felületekhez férni hozzá.