Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 7242
Jol, ertettem, sajat maganak adott 13. havit, meg a bnonek? Nagyon durva...

Itt a briteknel is van motivacios level es tenyleg azt kell benne leirni mit szeretnel a jovoben csinalni. Nekem szuper van, a paromet masoltam le :). Nagyon bejott, elsore felvettek :) Elkuldjem?

Előzmény: Nannics (7241)
Nannics Creative Commons License 2003.01.30 0 0 7241
Gratulálok a munkaközvetítő irodához! :))

És persze, még soha életemben nem mondtam rosszat a felvételi elbeszélgetésen a főnökömről vagy akár csak a munkatársaimról, mert az tényleg elég hülyén jön ki, gondolom ilyenkor minden főnöknek bevillan, hogy róla is ilyeneket mondanék-e pár év múlva. Meg amúgy is elég gáz, mert csak az én verziómat hallja és úgy nem korrekt/kerek a dolog.

No, mindenesetre tegnap kellett csinálnom egy penzugyi tervet az idei evre. Ilyet meg soha nem kellett csinalnom, azt sem tudom hogy nez ki, ezert kerdeztem a fonokomet, hogy hol talalok ilyet. Mondta, hogy a xy konyvtarban a gepen talalok. No, en megtalaltam a konyvtarat, es orultem mint majom a farkanak, hogy akkor ma majd megcsinalom. No, kinyitottam egyszerre az osszes doksit, hogy egyszeruen bezarom azt, amelyik nem kell. No, szorgosan zarogatom a felesleges dolgokat, amikor is talalok egy feljegyzest, amiben a fonokom keri a konyvelot, hogy a fonokomnek es az o baratnojenek (aki a munkatarsunk:) berszamfejtse a 13. havi fizetest, mert o sajat hataskorben ugy dontott, hgoy a munkajuk alapjan ok megerdemlik. Ez az az eset volt, amikor a fonokom kozolte, hogy abban az evben senki nem kap jutalmat, mert nagyararanyu fizetesemelest tervez februartol. A fizetesemeles persze elmaradt. :)))

Előzmény: Lovászi (7240)
Lovászi Creative Commons License 2003.01.29 0 0 7240
Nannics, a motivációs levél nevéről az a gyanúm, hogy egy balul elsült tükörfordítás, ugyanis a francia eredetije, a lettre de motivation, egészen más műfaj, mint amit kis hazánkban értenek alatta...
Az eredeti jelentése, vagyis a francúzkij szerint azt kell leírni egy ilyenben, hogy mit szeretnél majdnam az új helyeden csinálni. (Már ha van pontos fogalmad előre arról, hogy mit is várnak tőled...) Minél konkrétabban meg tudod fogalmazni az új helyhez fűződő lelkesedésed, annál jobb :-))
Volt főnököt szidni alapból és mindig tilos, mert a negatív kritika sokkal valószínűbb, hogy az írójára száll vissza...

Munkaközvetítő irodám (hűűűű, de nagyképűen hangzik...) lesz...

Tímea

Előzmény: Nannics (7239)
Nannics Creative Commons License 2003.01.29 0 0 7239
szia haliho,

Én alapból nem vagyok kiegyensúlyozott, sőt, én nagyon veszekedős vagyok, a párom viszont nem, így mindketten feladunk valamit magunkból. :))
A főnökömmel nincs mit elrontani. :)
A kiköltözős részt nem a macera miatt nem bírtam, mert a dolgok fizikai részét jól viselem (kipakolni, bepakolni, máshol aludni), a bizonytalanságot viselem elég rosszul (visszalehet menni, nem lehet?)

Szerintetek mit lehet arra a kérésre írni, hogy "a jelentkező a motivációs levélben válaszoljon arra, miért kíván állást változtatni".
Most azért az ember gondolom nem írja bele hogy a főnöke nem ismeri azt a fogalmat hogy etikus magatartás. Amúgy meg kézenfekvő a válasz, hogy azért, mert a régi már nem felel meg. De hát ezek azoka, miket nem lehet beleírni egy ilyen bigyóba. Persze, lehet hazudni, hogy a jelenlegi munkahely már nem jelent kihívást számomra, vagy hogy nincs előrejutási lehetőség, vagy valami hasonló lila ködöt. De tényleg ezt szeretik a munkaadók??? Az őszinteség az smafu? :)))

Előzmény: haliho (7236)
Nannics Creative Commons License 2003.01.29 0 0 7238
szia Tímea,

Neked mlyen irodád lesz??? Ez csak nekem újdonság? Mindenesere sok sikert hozzá.

Mindig minden fejleményről mindenkit értesíteni fogok. Eddig vidéken voltam, de ma reggel arra keltünk, hogy nem folytatódik az építkezés. Nem tudjuk mi van.

Előzmény: Lovászi (7237)
Lovászi Creative Commons License 2003.01.28 0 0 7237
Hahó mindenki!

Hát Nannics, nem semmi ez az ügy, egész hétvégén rátok gondoltam. (Épeszű tanács nem jutott eszembe...) Majd tudósíts mi a fejlemény, jó?
A jogi képviselő egy nagyon hasznos dolog... Leendő irodám egy félszuterén (pince) helyiségben készül. Novemberben elöntötte a szennyvíz... nem részletezem, szagos egy dolog volt... A ház lakói egészen addig halogatták a szennyvízcsatorna megjavíttatását, amíg a párom be nem mutatta a jogi képviselőnk által írt tényállást... érdekes módon egyből megcsináltatták, amit az előző bérlő szerint neki majd' 20 év alatt nem sikerült elérnie... (Nem is volt jogi képviselője...)

Tímea

haliho Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7236

Szia Nannics!

Akkor egy - szvsz nagyon fontos - kérdés: hogy bírod? Persze csak, ha van ideged válaszolni. :-))) Van, aki totál kikészül az ilyen torturától, van, aki elég jól bírja. Te alapból kiegyensúlyozott vagy? Ilyenkor kell szvsz vigyázni, mert ha belecsavarodik az ember az ilyen hrtelen és nehezen átlátható bajokba, akkor elrontja a kapcsolatát a házastársával, a gyerekével, a szüleivel, a főnökével, és kikészül és kibírhatatlanná válik. Remélem Te, ha nem is lazán, de azért jól bírod!

haliho

Előzmény: Nannics (7235)
Nannics Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7235
Szia haliho, szia Nuszog, szia minenki!

Nagyon köszönöm a tanácsokat meg a drukkolást is, komolyan!

haliho Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7234

Hajrá Nannics!

Mi neked drukkolunk!!!

h.

Előzmény: Nannics (7231)
Nyuszog Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7233
Újra végigolvasva az ötleteket (a Tűzoltóság tetszett a legjobban, mert végre valakik, akik péntek délután is elérhetőek) az jutott még eszembe, hogy ha levelet írsz, ne postára add, pláne ha a PH-nak írsz, hanem vidd be a megfelelő osztályra, kérj róla egy fénymásolatot, amire ráírják, hogy "átvette: XY dátum". (ha sikerül a vezetővel beszélned és vele aláíratni az átvételt, az megint külön lendületet adhat az ügynek)
Nyuszog Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7232
Nannics, örülök, hogy indul a dolog, a jogi képviselő nem csak a perre jó, hanem annak elkerülésére is. :)
Még valami: a készült vagy készülő szakvéleményekből meg jegyzőkönyvekből meg minden papírból mindig kérjetek legalább egy eredeti példányt!
Drukkolok!!
Nannics Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7231
Sziasztok,

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!
Ma reggelre elhívtuk a "jogi képviselőnket". Amikor a ház kapujában ezt közöltem a statikussal + a beruházóval akkor picit megereszkedett az álluk, attól kezdve kezi csókolom voltam nekik és sűrűn kértek bocsánatokat meg mindent. Szóval, csütörtökre jegyzőkönyv készül, amiben elismerik a hibájukat, garanciát vállalnak a javításra, a ház süllyedése pedig megállt. Az önkormányzat sutyerákságára pedig a jogi képviselőnkt (párom papájának a nővére:) aszonta, hogy a sötét önkormányzatok közül sajnos csak választani lehet. A lényeg, hogy a jogi képviselőtől annyira "meghatódtak", hogy már én éreztem kínosnak a sok bocsánatkérést. Remélem, hogy most akkor már minden jó ha a vége jó.
Videófelvételt mindenesetre készítünk.

haliho Creative Commons License 2003.01.27 0 0 7230

Szia Nannics!

Mizujság? Áll-e még az ősz Peterdi háza...?

h.

KAti Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7229
Hívd fel a tűzoltókat, hogy repedezik a házfal, hallod és látod, azonnal jöjjenek ki.
Majd ők leállítják az építkezést.
KAti Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7228
Nannics,

hű.....

szerezz fényképezőgépet, filmfelvevőt, és dokumentáld körbe a házat, az építkezést, a károkat. A fényképeket dolgoztasd ki 1 óra alatt, több példányban.
Írd le a helyzetet, ahogy tudod, és ajánlott expressz levélben küldd el a PH-nak, az építkezőnek, kérd az építkezés azonnali leállítását. Kérd el a PH-tól az építkezés műszaki vezetőjének (valami ilyen a neve, aki felel azért, hogy az építkezés szabályosan történjen), és neki is küldd el ezt a levelet.
Ezt meg tudod csinálni pár óra alatt, és a hét végén meg dolgozhatsz. Ha tudsz.
Persze már késő van, most nézek az órámra. De egy részét meg tudod tenni....
Biztos van az építkezésen valami munkavezető,
írass alá valami papírt, hogy te közölted vele a kár fellépésének tényét. Vigyél magaddal tanúkat, és ha nem írja alá a papírod, a tanúkkal írasd alá, hogy te megpróbáltad, de ő ellenállt.

Keresd meg a lakásod biztosítóját, hogy károsodás van folyamatban.

Előzmény: Nannics (7227)
Nannics Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7227
Szia haliho, szia Nyuszog,
Papír az önkormányzathoz beadva, panasszal, mindennel, telefonos kapscolatban vagyok az önkormányzattal, ahol egyszerűen nem tudták elégszer finoman közölni velem, hogy ők fél kettőkor már nem lesznek ott, másrészt pedig ők is telefonos kapcsolatba léptek a céggel. Rákérdeztem hogy kértek-e írást arról, hogy a ház nem életveszélyes, lehet benne aludni, mire közölte az férfi, hogy már miért kért volna. Rákérdeztem, hogy az önkormányzatot egyáltalán nem érdekli, hogy neki is van 20 százalékuk a házban??? Mire csönd volt a válasz. A ház egy részének elvileg van egy ügyvédje, aki már volt egyszer az ellenkező (építtető) oldalán egy ilyen ügyben, viszont két napja nem tudom elérni és nem is hív vissza. A ház független szakértője tanár is, így most vizsgáztat. :(
Amúgy szerintem az önkormányzat azért illetékes, mert ők adták ki az építési engedélyt, sőt, ők adták el kedvezményesen a telket a cégnek, ha még ebben az évben, azaz 2002-ben elkezdik az építkezést. Az egész házban három lakás van, amiben pattogunk, a többiben olyan hülyék laknak, hogy őket nem zavarja az egész. A ház tegnap óta 3 mm-et süllyedt.
Személyesen nem tudok mit csinálni, mert hétfőre egy konferenciát kell összehoznom, + egy egész éves jelentést mindenről. A dilemma: legyen hol laknom de nincs fizetésem, vagy legyen fizetésem de ne legyen hol laknom. :(
Tanácstalan vagyok.
haliho Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7226

Szia Nyuszog!

Kettőnk megközelítésében az a különbség, hogy én most nem a perre gyúrnék, hanem először a hétvégére. Tehát szvsz nagyon sürgősen kell egy statikus, aki megmondja, hogy nyugodtan lehet-e ott lakni vagy sem. Na, ezen a ponton gondolom, hogy az ilyen sürgős esetekre a ph-nak, az építtetőnek, kivitelezŐnek meg kelllegyen az embere.

Anno nekem készítettek statikai tervet az átépítés födémjéhez. Na, amikor délben betelefonáltam, hogy kész a vasalás, holnap szeretnék betonozni, délután kijött egy srác a statikus irodájából. (Nem feltétlenül az, aki a terveket csinálta, de a 3-4 szakemberből -nekem úgy tűnt - mindig volt ott valaki, aki ugrasztható volt.) Márpedig Nannicséknál az az érzésem, hogy nagyobb az építkezés volumene, mint nálunk volt.

A per egy másik ügy. Mindamellett most szerintem a mai éjszaka a tét.

haliho

Előzmény: Nyuszog (7225)
Nyuszog Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7225
Halihó, én nem hiszem, hogy ezt a p.h. tudja megoldani, kivéve, ha a tervtől eltérően építkeztek. Attól még meg lehet próbálni, sőt, az építésügyi vezetőnek illik is tudnia, hogy mi a teendő ilyen helyzetben. De az önkormányzatnak nem nagyon van joga ilyen vitás helyzetben intézkedni. Ezzel most tudom, hogy nem lettem népszerű Halihónál. :(((

A másik: ahogy látom Nannicséknak nem sok infójuk van arról, hogy mit tehetnek, és ezzel az építtető cég könnyen visszaélhet, ha odamennek "tárgyalni".

Láttátok az Ötödik elem című filmet? Abban volt egy jelenet, amikor Bruce Willis lelőtte a túszt ejtő banda vezetőjét, amikor az tárgyalni hívta, majd megkérdezte, hogy "Akar még valaki tárgyalni?" :) Valahogy így kellene ezekkel is. :(

Előzmény: haliho (7223)
Nyuszog Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7224
Nannics, szerintem nagyon gyorsan keressetek valakit, aki már bonyolított ilyen ügyet és a jogi lehetőségekkel is tisztában van. Még akkor is, ha még nincs megválasztott közös képviselő vagy mi. Vagy az építő cégekkel is felvehetitek a kapcsolatot ezügyben, de akkor is jól jöhet valaki, aki a Ti érdeketeket nézi.
Szerintem ilyenkor az a legcélszerűbb, ha az intézkedéseket (statikusi meg egyéb szakvélemények beszerzése), amit lehet, magatokra vállaltok (egyeztetve, hogy pl. kinek a véleményét fogadják el az építők), igaz, hogy macerás, nagyon sok energiát felemészt, de legalább nem mások lustaságán és nemtörődömségén fog múlni a dolog. Én sajnos ennél konkrétabbat nem tudok mondani.

Egyik nap voltam egy ügyvédi irodában, ahol ki volt írva egy kis táblára, hogy az ügyvédi óradíj 22 000 Ft, azaz huszonkettőezer forint.

Előzmény: Nannics (7222)
haliho Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7223

Szia Nannics!

Én nem tudom, hogy jó-e a tanács amit adok, de én megrohannám a polgármesteri hivatalt, mégpedig meglehetősen hisztérikusan. Mégis csak ők adtak engedélyt arra az építkezésre, nem? Ők felelősek végső soron azért, ami a kerületben történik. Lehet, hogy nem is kéne gatyázni ügyintézőkkel, hanem egyből minimum a műszaki osztály vezetőjét keresni, vagy apolgármestert. Valamint az éppíttetőt, kivitelezőt, mindenkit (ott se a legalszó szinttel tárgyalva, a lehető legmagasabbal, akit elérsz). Ha 0 másodperc alatt nem kerítenek statikust (nehogy már egy cég, egy önkormányzat ne tudjon keríteni, ha akar!), akkor óriási balhét rendezel.

Szóval felhívnék telefonon mindenkit, elmennék mindenhova személyesen, és semmiképpen nem nyugodnék bele, hogy azt mondják, majd hétfőn! OK, adja írásban, hogy majd hétfőn, és addig ő vállalja a teljes felelősséget!

Sietni kéne, mert péntek dél fele mindenki eltűnik tapasztalatom szerint... :-(((

Drukkolok nektek!

haliho

Előzmény: Nannics (7222)
Nannics Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7222
sziasztok,

tanácsot szeretnék kérni. A lakás körül bonyolódik a helyzet. Hétfől elkezdődött a másik oldalon is az építkezés, ettől új repedések jelentek meg, ami tegnap reggeltől tegnap estére olyan katasztrofális állapotba került, hogy este 9-kor az építésvezető nem merte határozottan azt tanácsolni, hogy töltsük ott az éjszakát. Mára statikust ígértek, 10-kor pedig kiderült, hogy statikus mégsem jön. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Hova forduljunk? Pocsék szar volt az éjszaka, rokonnál aludtunk, este tízre értünk oda, akkor még nem vacsiztunk, stb. Valahogy nincs nagy hangulatom ma sem a "saját" lakásunkban aludni.
Szerinetek mit csináljunk?

haliho Creative Commons License 2003.01.24 0 0 7221

Sziasztok!

Már decemberben lelkesedtem egy sort a bürokrácián. Hát 2003 sem a bürokráciamentesség aranykorszaka lesz.

Reggeli kávézás közben mondta kiváló kollegám (kandidátus, angolul ír, olvas, beszél, tárgyal, oktat, jó bel- és külföldi összeköttetései vannak, a főnök helyettese, Állami díjas, 25 év gyakorlat stb), hogy éppen a nagy közbeszerzési összesítésen dolgozik: jelentenünk kell, hogy miből mennyit akarunk venni 2003-ban. Nem vicc: szerepel az Audi 6-os is, a műanyag körömkefe is... Na most, ha a kollegám (soha eszébe nem jutna) a - mondjuk 100 ft-os - körömkefét 300 forintért venné az unokatestvére boltjában, az is olcsóbb lenne! Ugyanis országosan rengeteg munkaóra elmegy ezzel a baromsággal, ha az udvart seprő analfabéta segédmunkás órabérével számolom, akkor is a cég által bevásárolt körömkefék összárának többszöröse elmegy.... Elképzelhető, hogy fel fognak hajtani egy céget Jászalsóborzalmason, ahol 5 forinttal olcsóbb a körömkefe - ha 10000 darabot vesznek - mint a sarki boltban. De még ez se biztos, a közbeszerzési PC drágább bármilyen szabadpiacon megvehetőnél. Attól félek, hogy ez esetben valaki még prémiumot is fog kapni, mert a körömkefén 50000 forintot a WC papíron újabb 200000-et stb megspórolt. (Még jó, ha nem korrumpálják a cégek a pályázaton.)

Én pedig két napja azzal szórakozom, hogy dec 31-től egy új kollegát akarunk felvenni (fillérre ugyanannyi bérrel) valaki helyett, aki elment. Telefonáltak a bérosztályról, hogy a gép nem veszi be, mert "minuszunk van". Azóta 3 ügyintéző körbe pingpongozott velem, az utolsó ma nincs bent, hétfőn folytatjuk... Az egész mögött valószínűleg az van, hogy idén először a szgép (úgy programozták szegényt) azt figyeli, hogy az egész 2003-as évre megvan-e a pénzünk. Tehát, ha mi tudjuk, hogy bizonyos dolgokat nem az állami ellátmányból fogunk fedezni (pl. 13. havi fizetést), amire jogunk van, a gép akkor is azt érzékeli, hogy kérem, ezek túl akarnak költekezni, majd én jól nem hagyom.... 15 éve ugyanaz a főnök, 15 éve nem volt szabálytalanság, túlköltés (előtte se, csak akkor más volt a főnök), de napokat vacakolunk mostanában ezekkel a baromságokkal... Ráadásul a cég bürokráciája a szokott szinten működik: a gép nem veszi be, eszembe se jut, hogy utánanézzek érdemben, hogy mi történt, visszadobjuk a dolgot oldják meg ők. (Jó, ha nem tesznek keresztbe.) Nem vagyok ojjan boldog a dologtól, mint gondolnátok! :-)))

haliho

PS: Még annyit: nem a számítógép a hülye!

haliho Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7220

Szia Szklara!

Majd 5 év múlva elhozom, ha még megvan...:-)))

haliho

Előzmény: szklara (7219)
szklara Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7219
haliho, ne sirasd a mosógép motort, van nekünk egy igen kiváló állapotban levő motor, valami német gyártmány.. májusig meggondolhatod a körfűrészt.
Faxni Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7218
Látnátok apósom garázsát... még 1 rozsdás vasat vagy szöget sem enged kidobni, megtörtént, hogy anyóspajtás nekünk csempészett oda ezt-azt, hogy vigyük már el jó messzire és dobjuk ki, "csak apátok meg ne lássa":-)

haliho, szerintem nagyon profi tanulási módszer volt ez a háttérről való memorizálás, már ha a számonkérés szempontjából vesszük. Tudás szempontjából nem mondanám hatékonynak, kérdés, hogy mire adja a tanár a jegyet.
Itt van neked 1 honlap: www.soltec.hu majd nézd meg, szomszédúr ajánlotta, még én sem láttam.

A mai indexen vagy egy nagyon on-topic cikk, ajánlom figyelmetekbe.

F.

haliho Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7217
Haliho, nem vagy te veletlenul az en apukam??? :)))

Valszeg meg lepnél lepve bármilyen nemlegestől eltérő válaszon (most a felmenőkről ne is beszéljünk)... :-))) Nem kívánlak meglepni...

Anno évekig tároltam a régi, használhatatlan mosógépünket, mert "jó lesz még valamire", a motorja pl. egész jó volt, lehetett volna körfűrészt csinálni belőle... (Hogy a körfűrész minek nekem, azt hagyjuk...:-))) Szóval 2-3 (4?) év után egy lomtalanításkor aszondta az asszony, hogy az odáig rendben, hogy valamikor jó lesz valamire, de legyek szíves mondjak legalább egy konkrét példát, hogy mikor és mire.... Itt megszakadt a beszélgetés fonala... és kidobtuk azt a kiváló darabot.

Különben amikor valami aztán kéne, soha nincs fogalmam, hogy hol a fenében lehet, az az 5-6 darab, amit apránként félretettem...

haliho

PS: A dédapám 1905-ben halt meg, és szvsz a mai napig nem sikerült minden hagyatékát feldolgozni azóta sem... Az a ház, amiben lakott, talán éppen ezért (? :-))) azóta is a család tulajdonában van.

Előzmény: Törölt nick (7215)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7216
"Hangja nem nagyon van, de az szerinte nem akadály. "
Az utobbi evek termeset nezve teljesen igazat adok a lanynak. :(
Előzmény: földikutya (7214)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7215
Haliho, nem vagy te veletlenul az en apukam??? :)))
Van az en apukamnak egy szobaja, a lakason kivul, a megtisztelo muhely nevre hallgat, igaz, lomtarolason kivul mar evek ota nem tortent benne semmi. Ennek a szobanak (3x5m kb) minden szabad falfelulete polcokkal van boritva, amelyeken tobbek kozott az Elektrotechnikus c. folyoirat (utolso szam valamikor a hetvenes evekben jelenhetett meg), akkuratusan bekotott evfolyamai talalhatok, de vannak barkacs, fogyasztovedelmi es mas ujsagok is. Halistennek apu sosem horgaszott :))) Ebben a szobaban talahato meg legalabb 3 kishibas (de azert hasznalhatatlan) bakelit-lemezjatszo, tobb radio hasonlo allapotban. Hogy anyu se maradjon ki, o szakacskonyvekre specializalodott :) Nala a haloszoba es az egyik gyerekszoba egyik fala szolgal ezek tarolasara. Van mondjuk 500 kiadvanya, mindegyikben csak 200 recept, az 100000 reept. Meg ha az ismetlesek miatt felezzuk is, marad 50e recept. Ha anyu minden nap 2x egy haromfogasos kajat keszit beloluk es sosem ismetel, akkor majdnem 23 evig fozhetne :)

En soha nem gyujtottem semmit es megis tele vagyok lomokkal :(. Ki erti ezt?

Előzmény: haliho (7211)
földikutya Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7214
Enyém nagylány most énekesnőnek készül, és a barátnőjével ketten együttest alakítanak majd, és persze híresek lesznek... megvan az együttes neve, a majdani cd-borító terve, és különböző urak (itt nagyon menő angol és amerikai zenészekre kell gondolni) térden állva könyörögnek majd nekik, hogy dalokat írhassanak a számukra. Hangja nem nagyon van, de az szerinte nem akadály. Cd-kel kelünk, klipekkel fekszünk, kicsit az agyamra megy a dolog lassan. Nem maga a zene-dili zavar, hanem a tény, hogy mióta ez kiütött rajta, azóta csomó mindent abbahagyott, amit korábban szívesen csinált. Ezért volt néhány nagy lelkizős beszélgetésünk a szünet alatt, megbeszéltük, hoyg mindnyájan lelkes hívei vagyunk az összes szóbanforgó úrnak-hölgynek, még a zenéjükkel sincs bajunk többnyire, de kéretik kicsit megrázni magát és visszavenni a lelkesedésből. Úgy tűnik, hatott. Próbáltunk közösen megszabni a határokat - pl. rajzolós házit csinál vagy pakolászik, hallgathat zenét, de ha történelmet tanul, akkor ne szóljon a könyöke mellett a zene, bármennyire is állítja, hogy az őt nem zavarja. És az énekesnői karrierjét természetesen támogatjuk, és énektanárhoz is járhat, amint bejutott a gimibe :)
Előzmény: haliho (7213)
haliho Creative Commons License 2003.01.22 0 0 7213

Szia Földi!

Igen a lyány újra nekifut. Szeretném, ha kicsit józanabbul csinálná, mint tavaly, de a véleményünk mind a tavalyi próbálkozást illetően, mind a jövőt illetően eltér. És hát egészségesen (?) makacs a lelkem, mint egy öszvér... mit egy, mint egy nagy csapat öszvér...:-)))) Már annak is örülök, ha hajlandó tisztességesen megbeszélni, hogy mit, miért, hogyan akar, és nem csak kinyilatkoztatja, hogy így gondolja csinálni.... Szóval nem könnyű a nőkkel.... :-)))

haliho

Előzmény: földikutya (7212)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!