De, ha mindegyik alatt legalább 1 terrorista életét vesztette, akkor a Hamasznak már nem lenne egy embere sem.
Mivel ez egészen biztosan nem így történt(hiszen Izrael szerint is alagutakban rejtőzködnek, amiknek semmi baja nem lehet), nyugodtan kezelhetjük tényként, hogy Izrael igazi célja a palesztinok elüldözése volt lakóhelyükről.
A "40", a "lefejezett" és a "csecsemő" egy szupermémmé egyesült. Ennek örültek a terroristák: még a valóságosnál is kegyetlenebb színben tűnnek fel (már ha ez ez lehetséges, de ők éppen ezt akarták).
Vért izzadva nagy nehezen megtalálták a saját maguk által 1980-ban épített alaposan leamortizálódott föld alatti rozsdás piszkos szobát, amit korábban többszintes Hamász vezetési komplexumnak próbálnak beállítani.
A fasiszta terrorszervezet, a Hamász „fasiszta, a nemzetközi jogot sértő” kijelentéssel vádolta Wilderst, és felszólította az ENSZ-t, hogy ítélje el a holland politikust.
Jordánia, az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Jemen és az Arab Liga is hasonló elítélő nyilatkozatot tett közzé.
„A Hamász panaszkodik a nemzetközi jogra”– reagált gúnyosan Wilders az őt ért kritikákra.
Wilders nyíltan kiállt a Júdea és Szamária feletti izraeli szuverenitás mellett, többször is kijelentette, hogy
„1946 óta létezik már egy független palesztin állam: a Jordán Királyság”.
„A palesztin népnek meg kell adni a jogot, hogy önként letelepedhessen Jordániában, és szabadon megválaszthassa saját kormányát. A Hásimita Királyság váljon valódi demokráciává!” – mondta Wilders a Hamász 2021. májusi, Izrael elleni háborúja idején, amelyet a terrorcsoport október 7-i támadásait követően is tweetelt. [ azt elfelejti, hogy egyik arab ország sem kér a terrorista fészek palesztinai arabokból ]
Ja, en is eszrevettem, azt is hogy sokat a topikba behazudik, de hogy ilyen szemermetlenül tovabb hazudik azutan is hogy bizonyitottan tartalmat hamisitott,- no, azt nem gondoltam volna erröl az userrol.
PS.: ez az user szemmel lathatolag egy provokator, a topiknak a szetolasanak es az erdemi beszelgetesnek a megakadalyozasanak az erdekeben ügyködik, nem kell neki felülni, valoban az x alatt a helye.
Neked mivel mar a tartalomhamisitasod es kesöbb a behazudozasod idejeben (hiszen en mint irtam gazai mopedtol irtam eleve, igy mint irtam a kommentarod egy altalad behazudott dzövegre mar szintszta provokacio volt) es a tovabbi a süketelesed idejeben sem volt erved, most kivetted az altalad rendszeresen alkalmazott eszköztaradbol a mocskolodast-szemelyeskedest es a tovabbi hazudozast is.
Hesssssss!
Itt lehet mindent latni, a tartalom hamisitasodat, a hazudozasodat is, es a provikator munkadnak is az eredmenyet >
Hess! En ilyent nem irtam, es nem is ideztem, de Te tartalomhamisito es provokator meg mindig nyomod a süketet, es mint irtam mar magam azt irtam hogy a moped gazai moped, tehat a hamisitott tartalmadnak az altalad irt kommentarja egy nagy provokalasi szandekkal irt süketeles.