Keresés

Részletes keresés

MrsLat Creative Commons License 2003.01.21 0 0 328
Latex Bond!
Lássuk először a bevezetést, ami még lánykoromban volt.Jó régen.Valóban nem ismertem ezeket a holmikat, de a párom rendszeresen járta a szexshopokat,(azt a kb. 3-4-et) mert Ő már akkor tudta mit akar nekem és magának is... Kesztyűt kaptam először. Érdekes volt.(mindketten egyetemisták voltunk, úgyhogy az Ő fétisizmusa kellett- anyagi háttér =minima)De a lényeg: a nászéjszakánkat talpig fekete latexben töltöttük el. Akkor már én is élveztem a hatást amiről szó van. Bár nőként nem volt alapvető szükségletem a beöltözés a szexhez, de voltak jó kis játékaink, ami fogadásokon alapult, hogy kinek mit mikor kell felvenni.Nekem a játék miatt volt fontos sokáig. (Mára már más a helyzet) De a kérdésedre válaszolva, igen a párom latexvérű, ami nálam fertőzést okozott. A heavyval barátkozom(izgis volt az ósztriai félórád, de hazudnék ha azt írnám, hogy máris megyek). De a párom kitartó, és rendszeresen kedveskedik jó kis filmekkel, amik erősítik a kíváncsiágommal vegyes vágyakat!! Szóval most már nagyon élvezem az érzést a kinézetet és a hatást! Nem genetikai eredetű fetisiszta lévén remélem (nem vagyok off-topic),hogy másoknak is felnyitjátok a szemét! Nem én vagyok az egyedüli, legfeljebb még nem mertek megszólalni!
Üdv!
Előzmény: MrsLat (325)
fvs Creative Commons License 2003.01.21 0 0 327
Sziasztok!+2 :))

+2, mert szeretném jelezni, hogy a párommal szintén latex-rajongók vagyunk! Tehát mindjárt szeretnék is egy örömhírt bejelenteni, nem csak MrsLat létezik! :))

Én is régóta olvasgatom a topikot, pár linket tettem is már be, de "érdemben"(?) most szólok először. Szóval mindketten latex-rajongók vagyunk, habár sajna ezeddig egyetlen holmit sem szereztünk be. Tudom, akkor hogy nevezhetem magunkat rajongónak... A latex-nemvásárlásnak eddig egyetlen komoly oka van: Latex Bond tanácsát megfontolva nem vettünk itthon semmit, a külföldi rendelésnek pedig némi anyagi akadálya van, ugyanis az eddig beszerzett holmijaink offtopik jelleggel: csizma, cipő, stb... Most már viszont a latex jön! :)) Tényleg rengeteg hasznos tanácsot olvastam itt, amit köszönök, és ígérem: amint van valami fejlemény, megosztom Veletek!

Viszont: olvastam itt lakk-anyagról, de már nem találom és nem is tudom, hogy le volt-e írva, hol lehet azt kapni. Kíváncsiságképpen megkérdezhetném még egyszer? Ugyanis a párom varratna egy nacit, amit hordhat utcán is! :)

Latex Bond: nálunk valószínűleg az első latex holmitól az utolsóig mind szükséges velejárója lesz szexuális életünknek! :))

Üdv,
FVS

Előzmény: Latex Bond (326)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.21 0 0 326
Djt !

Köszi a kiegészítést és a helyreigazítást dzseki ügyben, látszik, hogy MONCLER témában még nem vagyok otthon ! Lack-plastictól meg elnézést, ha feleslegesen ráugrasztottam volna valami gagyi cuccra ! Első pillantásra jónak tűnt, de úgy látszik, ezt az anyagfajtát is hamisítják már... Pedig azt hittem, elég jártasnak vallhatom magam a bóvlik kiszűrésében, de úgy látszik engem is be tudnak palizni... Sorry, Lack-plastic, a jószándék vezérelt, hidd el !!! :o(

MrsLat !

Ki kell, hogy ábrándítsalak : egyedüli nőnemű vagy a topic-ban és gyaníthatóan nem csak az írók között... Bár remélem ez meg fog változni idővel !
Mindenesetre érezd jól Magad köztünk és várjuk a picit részletesebb bemutatkozásod - már ami abból itt elmondható !
Egy dologban máris sikereket könyvelhetsz el : fellendítetted a topic-ot, mivel kérdések áradata fog Rád zúdulni, csak győzzed őket megválaszolni ! :o))
Kezdem mindjárt én : hogyan sikerült az "uradnak" bevezetnie a latex világába ? Csak divat szinten érdekel a latex, vagy ennél mélyebben is megmozgatja a fantáziádat (Heavy vonal) ? A párod fétisizmusa szélesebb látókörű és Te csak csatlakoztál ehhez egy ponton vagy pedig maximálisan fedi egymást az érdeklődési körötök ? Mennyire épült be a szexuális életetekbe a latex imádata : csak színesítésképpen jelen van néha vagy szükséges velejárója ?
Bocs', ha elsőre túl indiszkrét lettem volna... (Természetesen nem kérdezek olyat, amire én ne válaszolnék bármikor bárkinek, ha érdekli !)

Előzmény: djt-122 (322)


MrsLat Creative Commons License 2003.01.20 0 0 325
At!
Meg. Latex mellti (nyitott/zárt, transzp/fekete),tanga ,body,harisnya. Van egy új piros mellényem ami nem "fehérnemű" de jelenleg a kedvencem egy piros-fekete bővülő miniszoknyával.Eddig nem tetszett a piros, de most nagyon bejött...
Előzmény: Ateus (323)
Ateus Creative Commons License 2003.01.20 0 0 324
Jut eszembe, elnézést kérek az LLP FC tagjaitól, hogy oly régen nem nyilatkoztam meg, de másírányú elfoglaltságaim sajna nem hagytak rá időt. Na meg persze ennyi "művész" közt elvész a "műkedvelő" :-)
Ateus Creative Commons License 2003.01.20 0 0 323
Mrs.Lat!

Minden tiszteletem és hódolatom a tied, mivel nőként végre megnyilatkoztál és bebizonyítottad, hogy igenis van olyan hölgy aki szereti a lakk és latex cuccokat. Lakk blézer, már jól kezdődik :-) Megkérdezhetem, hogy milyen ruhád (vagy netán fehérneműd) van még lakkból vagy latexből?

Előzmény: MrsLat (321)
djt-122 Creative Commons License 2003.01.20 0 0 322
Annyira nem kell sietni azzal a tolldzsekivel.Karácsony óta próbálják elsózni őket,a vestendbeli boltjukban is van.3000Ft ba kerül nem lakk anyagú mint a moncler hanem fénylö nejlon.Amugy nöi dzseki,és hogy miért?Mert a cippzárja nem balos hanem jobbos ráadásul derékig érö.Amugy nekem van ezüstbe és egy idö után kireped rajta ez a fényes bevonat olyan lesz mintha hámlana.http://mitglied.lycos.de/MONCLER_Fanpage/indexdeu.htmlItt pedig megláthatod milyen egy igazi moncler dzseki!!!
MrsLat Creative Commons License 2003.01.20 0 0 321
Üdv neked is kedves Lakk-fetis!A topicot kb 1 hónapja olvasom,természetesen az elejétől. Sokszor akartam már hozzászólni, de csak most értem meg rá... Én leginkább a latex-hez vonzódom.(Bár most vettem egy lakk blézert, amit felveszek majd utcára is) Nem magamtól "jöttem rá", hanem az uram vezetett be ebbe a jószagú világba. Az elején mi is sokat vergődtünk a beszerzéssel (honnan, hogyan,miből) de aztán az ember ha nagyon akar valamit előbb utóbb megoldja. Ti is sokat segítetek egymásnak, ami nagyon jó. Egyelőre hello.
Előzmény: lakk-fetis (320)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.20 0 0 320
Had' üdvözöljelek elsőnek kedves MrsLat

Végre a gyengébbik nem is képviseli magát a topic-on. Nagy előrelépés és reméljük egyre többen csatlakoznak és követik a te példádat.
De tele vagyunk kérdéssel!
Mióta követed a topic-ot?
Te hogyan viszonyulsz a témához?
És a többi még meg nem fogalmazott kérdés amit a többiek biztosan feltesznek de kezdetnek ennyi is elég.
Üdv.: lakk-fetis

Előzmény: MrsLat (319)
MrsLat Creative Commons License 2003.01.20 0 0 319
Sziasztok!+1
Remélem még nincs itt a vége, csak lassan gyűjtöttem a bátorságot, hogy hozzászóljak. Biztosan nem egyedüli nőnemű vagyok aki olvassa a különben nagyon jó kis topicot. Rajtatok is múlik, hogy megmutatjátok-e a párotoknak. Nekem nagyon tanulságos olvasmány a férfi "oldal".Köszi a témát LatexBond!
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.20 0 0 318
Latex Bond!
Nagyon rendes vagy, csak az a baj, hogy 260 km-re lakom Bp-től, így sajnos nem tudok lecsapni az "áldozatra" azonnal. Egyébként köszi!
Ami a topic haldoklását illeti, éngem is elszomorít, de talán alakul a helyzet!
L-P
Előzmény: Latex Bond (317)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.20 0 0 317
Lack-Plastic !

Egy kis örömhír Neked :
A hétvégén plázázni voltam az Árkádban (tudod : Örs Vezér tér) és a 3. emeletén (eggyel lejjeb, mint a parkoló szintje), a Champion US sport boltjában láttam MONCLER-hez hasonlatos dzsekiket !!! (Vagy lehet, hogy MONCLER volt ???) A lényeg, hogy nagyon fényes anyagú toll-dzsekik voltak, L és XL méretben - bár igaz, hogy csak a kéknek 3 árnyalatában (azúrkék, indigókék és egészen sötétkék, szinte fekete), de azok nagyon ott voltak a topon !!! Szerintem ha van időd, akkor még ma nézd meg, mert az Árkádban erős árleszállítások vannak (30-40-50%) és hamar el fogják vinni ! Az is lehet, hogy azon a 3 darabon kívül már nincs is több, mint amelyek ki voltak rakva, úgyhogy igyekezz ! :o)

U.i.: Haldoklik a topic, kedves LLP FC ! =o((

L.B.

Előzmény: lack-plastic (310)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.16 0 0 316
Hogy jobban pörögjön a topic, én azt javaslom, hogy mindenki -- vagy akinek van -- írjon le lakkal,latexszel, PVC-vel kapcsolatos élményeiből párat. Remélem vannak ilyenek, és nem csak hangemberek vagytok!!!!!!!!!!!
juzernev Creative Commons License 2003.01.15 0 0 315
A Jay... filmben valóban csak a betöréses részben viselték a lányok a latex cuccokat, viszont ahogy az a rész elkezdődött (miután kiszálltak a furgonból), abban volt némi szexuális felhang is :-)
Előzmény: josila (311)
josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 314
Hi!
Hát sajnos egyáltalán nem központi eleme a filmnek, a fetisuzmus:(. A Jay és Csendes Bob-ban, a latex cuccot csak a betörés idején viselik a csajok. Persze jobb, mint a megszokott tipikus betörőszerkó, a sima fekete kezeslábas :) , a Tomcats meg egy ugymond vígjáték, ugyhogy az a jelenet is viccesnek volt kitalálva, hogy a kis, visszahúzódó könyvtároscsaj az ágyban átváltozik...gondolom szerintük ez nagyon vicces téma, tovább biztos nem jut el az agyuk, ugyhogy a szokásos... :((((
De azért örülök, hogy pl a Jay...-ben nincs negatív töltete a dolognak, csak jelen van a latex, és ez igen dícsérendő és követendő lenne, hadd szokják a népek.

no minden jót mindenkinek!

Ja, esőkabát pl a Baross utca-Körút találkozásánál van egy boltban. A nyár elején vettem ott kettőt: egy nem átlátszó, nagyon fényes, nagyon citromsárgát, meg egy ui. pirosat. Teljesen megfelelő az anyaguk. Bár legutóbb(egy hete), mikor arra jártam, a kirakatban csak ganyibbakat láttam futólag, de be nem néztem, és sokféle volt. ( a körúttól kb 50m, kifelé, valami templom felé kell elindulni, és a bal oldalon van)

A pirosamat egy lány lenyúlta(na jó, elfelejtette visszaadni), a sárga meg elhagyódott valamelyik fesztiválon :(((((

josila

Előzmény: lack-plastic (312)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.15 0 0 313
Na újra itt, kedves kollégák!

Az utóbbi időben nem nagyon volt időm olvasni a topic-ot ezért bocsi az esetleg hülye kérdésért.
Nem tud valaki esőkabit? Lehetőleg hosszút a szína másodlagos. Csak az a lényeg, hogy tuti legyen, ne keljen most keresgélnem a városban. Momentán időm semmi.

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.15 0 0 312
Josila!
Nem káttam az említett filmeket, de szívesen megnézném őket! Mennyire van jelen bennük a latex-fetisizmus? Dominál, vagy pedig csak néha jelenik meg bennük?
Előzmény: josila (311)
josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 311
Sziasztok!

Én még csak ma láttam a "Tomcats" és a "Jay and Silent Bob Strikes Back" című filmeket. Hát Kevin Smith már messze nem a régi, de ez ebben a fórumban nem is lényeg...aki látta már, az tudja, hogy ezek a képek okoztak mégis igen kellemes meglepetést!!!
Két szar film, két iszonyat jó jelenettel! :))

lack-plastic Creative Commons License 2003.01.14 0 0 310
Djt!
Azóta sem találtál MONCLER dzsekit sehol? Okvetlenül jelezd ám, ha rábukkansz valahol, vagy valami hasonlóra! Jól menne a lakk jeansemhez!!! Jól látom a még ősszel berakott képen, hogy annak a dzsekinek a belseje is lakkból van?
Basszus; állat az a dzseki!
latexman Creative Commons License 2003.01.13 0 0 309
Sziasztok!!
Újra itt a kedvenc topikomban. Csak, hogy csitítsam a kedélyeket, vagy NEM, itt egy link, gázálarc ügyben!!

http://www.extrem-shop.de/Myshop/de/dept_37.html
Érdemes megnézni!!
Halihóóó mindenkinek!

djt-122 Creative Commons License 2003.01.13 0 0 308
Nemigaz hogy minden egyes topicban van valaki aki beszól a másiknak-ahelyett hogy a témával foglalkozna!!!!!!!!!!Az ilyen mért nem inkább az egymás szidalmazása topicot látogatja!!!!!!És látod ezért fejlettebbek a külföldiek ott nem baszogatják egymást.Hogy is van az a régi vicc?Talán nem egészen pontosan irom,de a lényeg ez
Azt mondja az aranyhal a német a francia a magyar parasztnak,teljesitem egy kivánságotokat.
Német:Hansnak van egy tehene nekem legyen kettö
Francia:jeannak van két tehene nekem legyen három
Magyar:Józsinak van egy tehene,tudod mit?Dögöljön meg a józsi tehene!!!
Szóval ennyit magyarországról!!!!!
Ateus Creative Commons License 2003.01.11 0 0 307
Lehet, hogy én vagyok a vak (ez mondjuk már bízonyítást nyert :-D ), de szerintem inkább a Blikk címlapszerkesztői nem tudják mi a különbség a lakk és a bőr között. Akinek esetleg nincs lehetősége megtekinteni (bescannelni és berakni nem tom sajna, pedig érdemes lenne) annak megpróbálom szövegben vizualizálni miről beszélek. Mindig van a Blikk bal alsó sarkában egy erotikus csaj vagy pasi kép. A mai a köv. volt: Egy szőke csaj ül, egy lakk felsőben! ami lecsúszik az egyik melléről. A fotó meletti szöveg szó szerint: Inge (24) felvételre kész. A fodrász és a sminkes is elvégezte munkáját, csábítóan letolta bőrruhájának! vállpántját. Jöhet a fotós. nos szerintem inkább a szemész kéne :-)
Latex Bond Creative Commons License 2003.01.11 0 0 306
Húúúha ! Belebotlottam egy nacionalistába !!! Affene ! Látom sikerült megint a lényeget kiragadnod, kedves Azakiazaki ! Mivel ezen a topic-on nem fogok politizálni, így inkább ignorálom a hozzászólásod. Amúgy is elég off voltál öcsisajt ! Közlöm veled, hogy más jellegű kötöttségeim is léteznek, mint a hazaszeretet, mely esetemben az adott országhoz köt, de mivel én is kezdek off lenni és amúgy sincs az érzelmeimhez az ég világon semmi közöd, így abba is hagyom a nyálverést. Legközelebb a témához szólj hozzá légy szíves, különben moderáltatlak a topic-ból, oszt annyi !
Egyébként meg olyan vagy, mint egy 100 éves süket anyóka, aki imitt-amott bele-beleszól egy beszélgetésbe akinek pompás a reakcióideje - lévén néha már rég túlhaladunk egy téma felett, mire Neked beindulnak az agysejtjeid - és még akkor sem a témához kapcsolódik, amit mondasz. Azért gyere máskor is, mer' engem spec. szórakoztatsz...
Előzmény: Azakiazaki (305)
Azakiazaki Creative Commons License 2003.01.10 0 0 305
Szerintem meg Te nézel el valamit folyamatosan.

Ez a toleranciahiányos, csordaösztönös, fanatikus Magyarország is van már annyira "fejlett", hogy bizony lehet rendelni különböző dolgokat különböző helyekről, például latexnadrágot is.

Ha még a csehek is fejlődőképesebbek, mint mi, az osztrákok meg pláne, akkor miért itt élsz?

Nem a születési helyeddel van a problémád, hanem a lakóhelyeddel! Élj ott, ahol a legjobban érzed magad!

Az mindenesetre nem túl szimpatikus tőled, hogy lenézed a magyar népet. :((((
Te tényleg mást hordozol a génjeidben. :)

Előzmény: Latex Bond (243)
lakk-fetis Creative Commons License 2003.01.10 0 0 304
L-P!!

Mi lsz veled a kilncdik hónapban, amikor már csak úgy megy mint a farkasnak. Ja az milyen? Csak ülsz a lyuk mellett és vonyítasz!!
De igazad van és is ezt csinálnám!!
Lefety-lefety...csiszi-csuszi.
KÍÍÍÍRÁLY. De kezket a klaviatúrákra fiukák.

Előzmény: lack-plastic (300)
sexyshoes Creative Commons License 2003.01.10 0 0 303
Hali

Hát ez nem pont ide tartozik, de van piros lakk overálja is! :-)))

lehet játszani

fvs Creative Commons License 2003.01.10 0 0 302
Ateus: Kattints a linkre! (mint mindegyik általam berakott link, term. új ablakban nyílik...) :))
Sok sikert!

FVS

Előzmény: Ateus (301)
Ateus Creative Commons License 2003.01.10 0 0 301
fvs! Tényleg kerestem ilyet (amikor még Ethaniel Hrystos voltam), és még most is...de nem csak képen :-)) Esetleg tudod hol lehet ilyet beszerezni, mint ami a képen van? Üdv: Ethan :-)
Előzmény: fvs (298)
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.10 0 0 300
Sorstársak!
Forró klip a zenecsatornákon a Master Beaster-től!
Szuper pipi fekete álombikiniben vonaglik, melynek az anyaga a tökéletes LAKK! Nagyon megnyalogatnám a punciján végigfutó isteni anyagot, és rákenném a kiszivárgó punciszaftot! Már tudom, mi lesz a ma esti programunk a párommal!
Ciao!
lack-plastic Creative Commons License 2003.01.09 0 0 299
Sziasztok LLP-FC
Láttátok ma a Szerelmek saint-Tropez-ban c. sorozatban AZT a jelenetet?
Egy bárban a színpadon vonagló sztriptíztáncos baby előszőr levette a lakk kabátkáját, ami alatt lakk bugyi és lakk ujjatlan top rejtőzött. Aztán a top is lekerült!
Hú bazzeg! Majdnem elkéstem miatta a munkahelyemről!
LAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKKLAKK
(ez volt a diszítő sor)
L-P

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!