Fehérváron laktam igen,de közben épitkeztünk és isztimérre költöztünk.Ja és közben a xanti eladásra került,mert nem birtam kiképzést vele:))))Amugy mi a pálya?:)
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A fővárosban vagyok tűzoltó, és egy régi tűzoltóató felujítását csináljuk. ( sajnos elég alacsony költségvetéssel) A gondom az, hogy nem találok olyan kabint amibe befér. kb 2,5 méter magas, 2,5 széles, és 6-7 méter hosszú. Tudnátok ebben segíteni?
A fél ujjnyi az hosszában vagy keresztben értendő mert az először egyengetni is kell gondolom lett nálunk is valahogy így vannak az árak ahogy előttem szólók írták.de a ragasztás nem mindig gányolás mert ha még a ragasztott üveget is kivágnák akkor az még +15 lenne:)))
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy B Corsam (3 ajtós)- metál fényezéssel
A jobb oldalát fényezték kompletten - 3 elemet. Fél ujjnyi vastag húzódást (mély karcolást) gliitteltek ki mindhárom elemen.
A kérdésem az lenne, hogy ez mennyibe kerülhet. Egy tól-ig árat szeretnék kérni a szakértőktől, mert az az érzésem, hogy rajtam akarnak meggazdagodni...
Előre is nagyon köszönöm
Közhely, de igaz: A kicsit rossz, és a nagyon rossz között -ilyen mélységben- szinte semmi különbség. Egyébként valóban drótkefe, rozsdaátalakító, kitt, lakk és kész. Ez sem feltétlenü térül meg, de lagalább nincs anyagilag sokban.
Olvasni való ott nem található. Számos helyen megfogalmaznak különböző poetikát. Nem szeretnék más tollával ékeskedni. Az itt található leírásban benne van a lényeg. (nem ismerem, nem reklám) Saját gondolatként egy fogorvosi hasonlattal élek: Jól lehet, egy alig látható tömést komoly gyökérkezelésnek kell megelőznie. Egyébként valóban ki kell "dobni".
Ezeddig nem volt dolgom rohadó autóval..hála az égnek töröttel sem,szóval nincs túl sok tapasztalatom lakatosok terén.Ráadásul kb .3 éve lakom csak itt a környéken,és ezeddig ez a tapasztalat is inkább negatív volt a munka minősége terén.Ezért az eddig megismert szakikat elkerülném!
Ezt az autót restaurálni szeretném,de ebben jelenleg akadályoz a rajta felgyülemlett rozsda.Mivel pedig addig szinte semmi mást nem tudok csinálni a kocsin-illetve értelmetlen-ráadásul a vizsga is lejárt róla ,keresek valakit aki ellátott volna jótanáccsal az alábbi pár kérdésben.
Ma elmegyek megmutatni a kocsit Budakalászon valakinek,meglátom mit mond.
Túl nagy távolságra a vizsga hiánya,és viszonylag drága tréleres költségek miatt nem tudom elvinni a kocsit.
Pláne nem csak megmutatni valakinek,aki aztán elborzaszt többjegyű számokkal a munka elkezdésétől.Gondolván ha már ott a kocsi,nem viszem tovább.
Tudom hogy nem 10-20 ezer forintos javításról van szó,de szeretném megtalálni a középutat a mások nyugdíjalapjának felesleges tömése,illetve a tesco gazdaságos minőségi munka között!
addig is barátkozom a drótkefével,és elolvasom amit az álltalad küldött linken találok!
A fórumlalók közül pedig csak az vegye az ingére akire való,nem állt szándékomban megbántani senkit!
Ne hálálkodj! Mindíg ez a vége. Válasz esetén. Elmaradásakor pedig azt hiányolva jön a panasz. Írd le mit szeretnél olvasni, teljesítjük! - Szerintem a fórumlakó közösség korábbi hozzáállásait is érdemes volna elolvasni, még mielőtt bekiabálsz, hogy melyik út vezet Budára? Alaposabb technológiai sort a műhelyben építenek fel. Így be kell érned az itt leírtakkal, vagy pedig a saját ismeretségedre (drótkefe stb.) támaszkodva. Nem vagyok benne biztos, hogy hasznodra lesz, de felületkezelés terén számos tippet, eljárást találni a világhálón.