Keresés

Részletes keresés

H.Tomi Creative Commons License 2008.06.03 0 0 7387

Idén nem tudok Semic különszámról, jövőre már elképzelhető. De Batman nem hinném, inkább Pókember.

Igen, a Hidrával szeretnék indítani, de még meglátjuk. Válogatni fogok a címek között, a Civil War biztosan nem maradhat ki.

Előzmény: damir01 (7385)
damir01 Creative Commons License 2008.06.01 0 0 7386
Hoppá, ezt most olvastam:
"Nem. A soron lévő 4 részes, az azutáni 3, majd 2. Ez utóbbi kettőt érdemes lesz különben összerakni egy kötetbe."

Akkor nem a Bosszú Angyalai jön ezután, ha jól értem, ugye?

damir01 Creative Commons License 2008.06.01 0 0 7385
Szia!

Nekem az lenne a kérdésem, nem tudsz-e arról valamit, hogy kiad-e a Semic kiadó valamilyen különszámot (akár Batman, akár Pókember....valószínűleg mással nem nagyon próbálkoznának)?

Visszatérve hozzád:
Valószínűleg gondolom a Hidrás sztorival térünk vissza az Amazing-címhez, mert bár az a Skin Deep sztori szép és jó, de kevés értelme van (szerintem). Ezután eléggé baljós lesz a kiadás szerintem... egy 12 részes The Other nem tudom megérné-e (hosszúsága miatt)....aztán Civil War...hát azt se tudom. Lehet, hogy válogatsz majd még a Marvel Knights (Sensational Spider-man) és Friendly Neigborhood Spider-man címekből? Ez utóbb azt hiszem kevésbé lenne sikeres. Aztán a Back in Blacket ki kell adni a One more day miatt gondolom...aztán meg....hát finoman szólva is eléggé gyenge az Amazing. Ahhoz képest, hogy nem rajongtam John Romita JR-ért...a közeli visszatérése felüdülés lesz.
H.Tomi Creative Commons License 2008.05.30 0 0 7384

A Hihetetlen Pókember az ősszel folytatódik, a börzére jön ki az új rész, aztán tavasszal az azutáni. Onnantól évente 3-4 könyv lesz belőle. A vastagsága mindig a benne lévő történetek mennyiségétől függ. 96 oldaltól 136-ig, általában.

 

Jean DeWolff... már nem emlékszem, régen olvastam. De fog még szerepelni.

A Vezér nem fél Pókembertől. És tényleg a legnagyobb ellensége lesz, ahogy ez majd kiderül a Klón sztorik után egyből.

 

Előzmény: istifiú (7383)
istifiú Creative Commons License 2008.05.22 0 0 7383

És nem tudod fejből hogy melyik szám mert asszem megvan az összes Spectacular /bár lehet hiányzik pár/?  Mindegy. Nagyon örülök a hírnek.

És akkor mondjuk előreláthatólag a köv hihetetlen a 2009 márciusi börzére jellene meg? És kb  hány oldalas lenne?

Fura. Ulti Petey, 15, a Cica /aki egyébként baromi dögös/ 22? Hmm...

Mindenesetre itt nem vártak valami sokat, hogy a Felicia megtudja ki a Pókember.

Remélem azért összejönnek valamikor. Peter biztos tanulhatna tőle ezt-azt ami később egy szupermodel feleségnél is jól jöhet. :-)

Igen, az egyik kedvenc számom a Jean DeWoulf halála. Póki rettenetesen ki volt utána.

Nem lehet, hogy csak tetteti, hogy a Vezért rács mógé dugja? És mondjuk itt akkor halna meg amikor Fisk rájön és megölné/letné és ezért /is/ válna belőle Peter egyik legnagyobb /ha nem a legnagyobb :) / ellensége. Bár nem mindenképp kéne meghalnia de azért ne legyen korrupt. :-)

A Vezér félne Pókitól? Vagy csak tudja, hogy ő nem tudná a képességeit a hasznára fordítani de a százados igen?!  

Előzmény: H.Tomi (7382)
H.Tomi Creative Commons License 2008.05.22 0 0 7382

Szerintem is klassz volt a Fesztivál, nagyon jól éreztem magam én is. :)

A Hihetetlen Pókember folytatása elsősorban egy Spectacular Spider-Man résszel folytatódik, mely a közvetlen folytatása annak a sztroinak, amivel véget ért a Hihetetlen. Utána térünk vissza az Amazing-címre. Ez egy sima, 4 részes történet, mely egyetlen könyvben jelenik meg ősszel.

Ulti Macsi? Csak tipp, de legyen 22...

Azon én is, hisz a 616-ban nagy legenda volt.

Előzmény: istifiú (7381)
istifiú Creative Commons License 2008.05.20 0 0 7381

Sziasztok!

Hadd mondjam el, fantasztikus volt a fesztivál. Mind a két napon kinn voltam és nagyon sok kinccsel lettem gazdagabb. Köztük volt a Végső Harc is. Remek kiadvány.

Ennyire sosem gondoltam, hogy ilyen bonyolult és többsíkú Norman és Peter kapcsolata. És az utolső oldalakon megláttam azt aminek nagyon örülök. Összel folytatódik az amazing /itthon hihetetlen cím alatt futott, de hát ezt mind tudjuk :-) /

Viszont, Tomi! Ez melyik sztori lesz mert azt hittem ez a Gwen-es lezárult Sarah eltünésével és Gabriel amnéziájával. Vagy ez egy külön sztori ami másik kötetben jelent meg kinnt? Mert azt hittem az a Charlie Weidermann-os sztori jön, húú annak a végén nagyon tetszett a felrobbant ház elött álló MJ és May. Most összezavarodtam. De nagyon örülök az amazing folytatásának.

Egyébként az ultimate Fekete Macska hány éves lehet mert amikor a nemrég megjelentben levette Pókiról az álarcot konkrétan lehá..ta.

Viszont a százados nő korruptságán nagyon meglepődtem.

 

Előzmény: H.Tomi (7380)
H.Tomi Creative Commons License 2008.05.20 0 0 7380

Igen, eredetileg a Klón sztorik is valahogy így néztek volna ki, csak túlnyújtották.

Bendis már így is elég nagy szabadságot enged meg magának a sztorik feldolgozása közben, különösen, amikor valamelyik szereplő (gonosz) visszatér. Azoknak általában már közük nincs az eredeti történetekhez. De teljesen új irányba elvinni, új szereplőkkel, szerintem nem fogja.

Előzmény: Törölt nick (7379)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 7379
Bár nem vagyok szakértő, de úgy vettem észre, az Ultimate valamelyest tanult az eredeti Pókember címek tévedéseiből, és most az eddigi többszáz képregény eseményeit úgy írja át, hogy némiképp tisztában van már a történetek buktatóival. Gondolok itt pld. a klón-sztorira, amit tudtom szerint az Ultimate-ban nem kapott akkora szerepet, mint eredetileg.
Így aztán gyorsabban sorra kerülnek a nagy események, de ezzel egy olyan sorozatot kapunk, ami jóval összeszedettebb és egységesebb. Mondhatni piszkozatként használja az eredeti Pókember univerzumot. Szerinted ez többé-kevésbé fedi az igazságot?
És ha igen, lesz majd egy pont, ahonnan nem az eredeti Pókember világ újraértelmezéséről fog szólni az Ultimates, hanem teljesen saját sztorikbóll áll majd?
Előzmény: H.Tomi (7378)
H.Tomi Creative Commons License 2008.05.13 0 0 7378
Egyelőre még az Amazing. Most nagy  a felhajtás miatta, a nagy változások miatt, de már kezd elülni, vagyis megcsappanni. Az Ultimate pedig esett, amióta nem Bagley a rajzolója.
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.10 0 0 7377
Tomi, jelenleg melyik Pókember sikeresebb Amerikában, az Amazing, vagy az Ultimate?
istifiú Creative Commons License 2008.05.05 0 0 7376

Igen így van ahogy írtad. Szerintem az Ő fejéből is kitörlődött. Legalábbis minden jel erre utal.

Előbb-utóbb csak megunják és rájönnek, hogy ez sz.r és csinálnak valamit amitől minden visszaáll.

Az utolsó mondatoddal pedig messzemenőkig egyetértek.  

Előzmény: Farek4u (7375)
Farek4u Creative Commons License 2008.05.05 0 0 7375

Ez a nagy visszaállás Pókember életében hogy jelentkezik nála. Úgy értem, hogy ő emlékszik mindenre, ami történt, és most vigyáznia kell, hogy nehogy összezavarodjon teljesen? Vagy az ő agyából is kitörlődtek a dolgok?

És akkor most a Norman Osborn-féle kavarások, amit már annak idején is csúnyán retconnoltak (Gaunt, a lányuk halála, stb.) is teljesen kitörlődtek? És MJ sem emlékszik semmire, arra sem, hogy Peter a Pókember? Hiszen azt, ahogy utólag magyarázták, már szinte a középiskola óta tudja. Szóval magas ez nekem. És meg akarják magyarázni, hogy a kalandjait nem érinti, csak ez az információ tűnt el mindenkiből? Ugyan már...

És annak az agyából miért nem törtlődött ki teljesen még idejekorán ez az ötlet, aki előjött vele?

Q/ügynök Creative Commons License 2008.05.05 0 0 7374

Sziasztok Pókember fan-ok!

 

Otthon pakolgattam és rátaláltam régi (szerintem még első kiadású) Magyar Pókember képregényeimre 1992-1993 - asok (4-5 darab).

Egész jó állapotban vannak.

Szívesen megválnék tőlük ha valakit érdekel keressetek mobilon 06 20 383 46 18.

 

Üdv.

 

Gábor

H.Tomi Creative Commons License 2008.04.23 0 0 7373
Jaja, egyről beszélünk. :)
Inner Circle Creative Commons License 2008.04.22 0 0 7372
Ő az, aki a súlyos testi hibás szuperhősöket rajzolja és a CW alatt Rozsomákból csinált Quasimodót?
Előzmény: H.Tomi (7371)
H.Tomi Creative Commons License 2008.04.21 0 0 7371

Ja igen, az 6 részes.

 

A The Hungert nem tartom alkalmasnak a kiadásra. Egyetlen ok: Humberto Ramos.

Mellesleg az a történet majdnem újabb, mint a következő Amazing, így aztán klasszikusnak semmiképp se mondanám. Legfeljebb pár hónappal visszafelé van. ;-)

Előzmény: alfie (7370)
alfie Creative Commons License 2008.04.20 0 0 7370

Kösz a választ, bár én konkrétan az Amazing-címben megjelent Bosszú Angyalai-kalandra gondolok, amelyben többek között a Hydra ellen harcolnak. Az lesz hatrészes, ugye? Ott már Pókember tagja a csapatnak?

 

Illetve, olvasom, hogy idővel klasszikus történeteket is tervezel kiadni. Ha még mindig így gondolod, akkor lenne egy tippem: a Hunger. A Spectacular második sorozatának első öt számában futott. Persze, ha erre esik a választásod, akkor tényleg ki kell hangsúlyozni a borítón a klasszikus szót, hiszen itt még az eredeti, elvileg ép és egészséges Venom a főgonosz.

Előzmény: H.Tomi (7369)
H.Tomi Creative Commons License 2008.04.18 0 0 7369

Igen, az egyik az Amazing folytatása lesz, az jelenik meg elsőként az őszi börzére.

 

alfie: "olvastam, hogy valószínűleg jön a Sins Remembered, amelynek nagyon örülök, de szerintem a négy részes történet után nem kellene beszúrni egy néhány oldalas sztorit, csak azért, hogy vastagabb legyen a kötet. Nélküle is kerek egészet alkotna a kiadvány."

 

Megnyugtatlak, hogy nem lesz mögé szúrva semmi. Csak az a történet lesz a könyvben. ;-)

 

"Az utána következő Bosszú Angyalai-történet hatrészes, ugye?"

 

Nem. A soron lévő 4 részes, az azutáni 3, majd 2. Ez utóbbi kettőt érdemes lesz különben összerakni egy kötetbe.

 

A nagy változáshoz még nem tudok hozzászólni, én még csak egy történetet olvastam eddig. Annak örülök, hogy visszakapjuk a régi gárdát, JJJ, Betty, stb, mert eléggé hanyagolva voltak - legalábbis az Amazingből -, de a visszalépéseket én se igen kedvelem. Meglátjuk, mit tudnak kihozni belőle.

 

 

Előzmény: istifiú (7362)
Inner Circle Creative Commons License 2008.04.18 0 0 7368
Ez a börtön-jelenet, ugye? Na ez speciel nagyon tetszett, végre nem nyávogás van, meg húdefélek a dagigyerektől :D

Megy még a Marvel Adventures: Spider-Man, ha minden igaz. Nemrég még Spider-Man loves Mary-Jane is volt, remélem annak már vége :D

Pókember most is a jelenben él, csak a jelen változott meg.
Előzmény: istifiú (7367)
istifiú Creative Commons License 2008.04.17 0 0 7367

De az is lehet, hogy azért nyomják hármasával mert minél előbb be akarják fejezni ezt a Brand New Day-t. Nekem nem tetszik főleg az előtte történt elég nagy volumenü dolgok után. Viszont lehet, ha ez lement akkor visszakapjuk a jelenben élő Pókot. Én Mary Jane-t hiányolom nagyon pl. 

 

Tomi!

Nem tudod melyik Pók sorozat megy még kint?

Amazing, ultimate és még?

 

 

Remélem ezért nem tiltanak ki innen de ez a kép magáért beszél.

 

 

 

 

 

Ha valaki még nem tart a Civil War után és nem akar véletlenül olyat látni amit még nem akar :-) akkor az ne nézze  meg a képet, egyébként mindenkinek ajánlom.

 

 

 

 

Előzmény: alfie (7363)
alfie Creative Commons License 2008.04.17 0 0 7365
Mondjuk, Harrynek én sem örülök! És nemcsak azért, mert meghalt. Valahogy soha nem szerettem. Képregényben eléggé nyomasztó volt a beteg elméjű srác ábrázolása. És azt is sajnálom, hogy a Civil War utáni lehetőségeket nem aknázták ki, de ez az újra koszos albérletben-helyzet...:)
Előzmény: Inner Circle (7364)
Inner Circle Creative Commons License 2008.04.17 0 0 7364
"Kövezzetek meg érte, de nekem látatlanban is nagyon tetszik ez a váltás! Újra fotóriporter, újra Jameson, újra Betty..."

Kő, kő, kő :D
20 évvel visszavetni egy karakter fejlődését nem épp a legelegánsabb dolog. Elképesztő, hogy a Marvelnél nem tudnak elszakadni a "May néni meleg levessel várja a tépett pókruhában a tetőn gubbasztó Peter Parkert" klisétől, és akkor még a kontinuitás feldúlásáról (Harry...) szó sem volt.
Előzmény: alfie (7363)
alfie Creative Commons License 2008.04.17 0 0 7363

Szia Tomi!

 

Gratulálok a Marvel Könyvekhez! Ütősek és rendkívül színvonalasak! Egyetlen apró, építő jellegű javaslatom lenne: olvastam, hogy valószínűleg jön a Sins Remembered, amelynek nagyon örülök, de szerintem a négy részes történet után nem kellene beszúrni egy néhány oldalas sztorit, csak azért, hogy vastagabb legyen a kötet. Nélküle is kerek egészet alkotna a kiadvány. Az utána következő Bosszú Angyalai-történet hatrészes, ugye?

 

Más. Mit szólsz a Marvel döntéséhez, hogy csak az Amazing cím fut, viszont havonta háromszor? És miért repítették vissza Pókit az időben? Nem jött be a Civil War? Kövezzetek meg érte, de nekem látatlanban is nagyon tetszik ez a váltás! Újra fotóriporter, újra Jameson, újra Betty...

Előzmény: H.Tomi (7361)
istifiú Creative Commons License 2008.04.08 0 0 7362

Húú, nagyszerű hírek!

Nagyon várom már. Remélem egyik közülük az amazing folytatása lesz, de mondjuk én minden Pók könyvnek örülök.

Sőt, megvan a Marvel Knights Spider-Man ami eddig kint megjelent vagyis én már olvashatnám a a folytatását is annak ami most a Börzére megjelent de megfogadtam, hogy megvárom magyarul.

Szegény kissrácot sajnáltam ahogy szétplaccsant a járdán. De ahogy csőbe húzta Póki Jamesont az nagy volt. Az az arc amikor meglátta a képeket.  :-)

Ja, igen. Nemrég beszereztem a Fekete Macskás sztorit az Eduárdban és a Sikolyt is.

Nagyon nagyon jók! Ha lesz /és ha lesz, remélem valami ütős forgatókönyvvel/ 4. Pókember film akkor abba én Fekete Macskát akarok és olyat mint ami ebben a kétrészes könyvben volt. :-)

Előzmény: H.Tomi (7361)
H.Tomi Creative Commons License 2008.04.07 0 0 7361

A The Other meg fog jelenni jövőre, ha minden jól megy.  De addig még jön 2 másik Pókember-könyv is idén. Illetve 4-5, ha beleszámolom az Új Bosszú Angyalait is.        

Örülök, hogy tetszett a Venom, elsőre különben én is azt hittem, hogy az igazit ölte meg. :)

istifiú Creative Commons License 2008.04.07 0 0 7360

Köszi a választ.

Közben már megszereztem amit kerestem már majdnem mindegyik /azért van még mit beszerezni/  Pók cím megvan.

Mondtam is a menyasszonyomnak, hogy így is fél isten vagy a szememben mert ennyit teszel Mo.-n a Pókemberért. Ha megjelenne a magyarul pl. The Other akkor teljes értékű Isten lennél. :-) :-)

Apropó. A Börzén hozzájutottam a Marvel könyvek Venom-hoz. Nagyon király lett.

Tökre azt hittem a Pókit hasítja szét az új Venom.

Előzmény: H.Tomi (7355)
istifiú Creative Commons License 2008.04.07 0 0 7359

jaja, meg biza.

Egyébként nekem a a díszdobozos van meg /az 1 és 2 együtt/ mindkettő 2 lemezes változat. Plusz a 3. külön.

Mennyivel több extra van a 2.1-en. Tervezem megvenni.

Érdemes szerinted?

Előzmény: Inner Circle (7358)
Inner Circle Creative Commons License 2008.04.07 0 0 7358
Én a Pókember 2.1 dupla DVD-jét vettem nemrégen a Media Markt-ban 1900 forintért vagy valami hasonlóan komoly összegért. Két mozijegy ára, ennyit azért már megér a dolog.
Előzmény: istifiú (7357)
istifiú Creative Commons License 2008.04.07 0 0 7357

Helló!

Ha ismered a torrentet akkor én a sumotorrent-et és a torrentreactort ajánlom.

Ott nézz körül, bár szerintem dvd-n sem olyan nagy pénz.

Most hirtelen ennyi.

Előzmény: naruto rie of a ninja (7356)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!