Nem tudom hányan masztiznak vezetés közben, én még soha nem próbáltam. Analógiát elég eröltetetten lehet csak észrevenni és akkor se jó.:) Viszont már megint összehasonlítást látok a szex és a drog között. Szerintem többet kéne szeretkezni és kevesebbet szívni, csak lehetőleg gumit használjatok.
Jóazúj TÖRVÉNY !!!
Mer visszatelepülök vidékre, a faterom szőlejit főszántom oszt bevetem fűvel, az öreg meg úgysem tuggya mi az, maj monnomneki hogy tibeti kapor. Asztáncsak locsója me jó fizetnek azé a piacon, de ne ő vigye ki hanem maj előtte rátetetem a kóserpecsétet. Ha aztán gyü a rendő akkor asztán mán az ökörségem ill. örökségem is megádatik maj, me mire kigyü a börtönbü akkora mán koporsótöteléknek se lessz jó.
Azert van kis kulombseg a ketto kozott :)
De az elv jo :-)
Csak az a baj hogy a maszturbaciobol sokkal kevesebb bunozes alakkul ki :-)
Nekem az a velemenyem hogy a lagy drogokat
engedelyezni kene. A szintetikus cuccokat es a kemeny drogokat tiltani, a dilereket meg jobban megbuntetni. A kemeny narkosokat nem sittelni hanem frankon elvonora bevagni, ha 10 szer akkor 10 szer, de csinaljak a programot vegig. Lehet 11-szerre mar nem szokik vissza.
Ezzel csak azt erik el hogy a dilerek es a csaszarok tobbet kaszalnak, es nehany vannyadt burnotozot es jointopzot lesittelnek. Amivel nem oldanak meg semmit sot, nem rulz ha egy szal cigier valakinek gajrateszik az eletet.
mi a frasznak orulsz ezt mondd mar el nekem lecci edesem. Annak hogy eegy szal fuves cigiert 2 3 evet is ulhet egy koznapi
ertelemben becsuletes ember ?
Robzon, a masztis cucc telleg jo pelda :)
Raadasul meg igaz is :) ugye nem is oly reg volt hogy a vallas kikialtotta a maszturbaciot vilagmeretu rakfenenek, bunos lelek volt aki csinalta, a Satan megszalta stb. ennek ellenere ugyanugy csinaltak :)
max lelkiismeret furdalasuk volt, szexualisan eltorzultak jol.
drogozni mindig is drogoztak es mindig is drogozni fognak.
A kerdes hogy mennyire. kemenydrogok suxx
valoban :-) ellenben a fu stb :)
ezeket kellene engedelyezni
egyebkent :) aki akar jo kis LSD hatast az mennyen ki du 4 5 fele az astoria kornyekere :) a szenmonoxidtol is lebegsz :) csak karosabb.
Hat mar telleg csak az kene hogy a cigit
is beticcsak. Na az betenne, most komolyan
ez lenne a jovokep: no cigi, no drog, no
pia no elvezetek ? mindenki feher kis tunikaban harfazva fog egi muzsika futamaira
ahitatos enekeket danolgatni ?
Ez nem egy biztato jovokep, ha ijen a jovo
akkor en inkabb a pokolba kivankozok, ott legalabb van elet.
imho ez az egész topic egy nagy maszturbáció, nagyon ritka kivételtől eltekintve senkit sem lehet meggyőzni semmiről és még azt is rábeszélésnek veszik.
na mind1, inkább megyek haza drogozni, majd eladom a butorokat h legyen pénzem fűre, jaj csak nehogy túl lőjjem magam.
Kedves Intoto!
Masztizz csak tovább, nyugodtan. Valóban természetes dolog, sőt a személyiség fejlődés, és a későbbi egészséges szexualitás kialakulása szempontjából is fontos. Impotenciát az alkohol okoz leginkább. Bár a többi keménydrogról se hiszem, hogy vitamin stanley-nek.
De tegyük fel:
Kiderül, a maszturbáció kicsit káros az egészségre, törvényileg tiltják, és táradalom is szégyenletes dolognak tartja. 10.000 autóbalesetből 1-et az okoz, hogy a sofőr vezetés közben a farkát húzogatja. Az esetet, mivel harap rá a nép, felkapja a sajtó. Jönnek mindenféle okostónik, akik megmagyarázzák, hogy az önkielégítés, függőséget okoz, és lelkileg gyenge, szar alak aki csinálja. Sőt még azt is mondják, hogy azért vered, mert nem mersz szembenézni a problémáiddal. Ha masztizáson kapnak, börtönbe kerülsz, és kettőbe törik az életed.
Próbáld meg elképzelni ezt a szituációt, légyszi. Ha megnyugodtál, kíváncsian hallgatom, látsz-e valami halovány analógiát a jelenlegi 'narkó kérdéssel'.
Hát téged aztán tényleg nehéz kielégíteni, ha nem válaszolnak hőbörögsz ha meg válaszolnak akkor faszfej módon vislekedsz.
Robzon!
Tapasztalatból kérdezted, hogy masztizok-e a számítógép elött? Különben az önkielégítés elég természetes dolog amíg az embernek föláll a farka és nem hülye impotens mint te aki maszti helyet szívással próbál kielégülni.
Bár én még soha nem próbáltam semmilyen drogot,és valószínüleg nem is fogok soha,de leírom a véleményem,hátha érdekel valakit.Nem kell az ifjúság 20%-át börtönbe csukni csupán azért mert egyszer(-kétszer,3x) kipróbál valamit amit nem kéne.Inkább a dillereket kellene elkapni és minimum 10 évre lecsukni(bár ez sok mindentől függ).CiluHS javaslatáról annyit,hogy valóban be kéne vonni a jogsit,de csak egy évre,és priuszt adni nekik,többszöri(pl.10 eset)után pedig jöhet a javító,pénzbírság és max.fél év börtön.Mi a véleményetek?
Hála isten, Higany!
Akkor javasolnék egy új fűszopási módszert.
Mindenki ismeri a porSZÍVÓT...
Szóval egyik végére (a helyesre) helyeztetve a gyurkát (akaratomon kívül), s közel állva a másik feléhez, lehetek ÉN is PASSZÍV?
Csókoltat egyjózuzmó.
"10. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy – ha a törvény a gondatlan elkövetést is bünteti – gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre a törvény büntetés kiszabását rendeli.
(2) Társadalomra veszélyes cselekmény az a tevékenység vagy mulasztás, amely a Magyar Köztársaság állami, társadalmi vagy gazdasági rendjét, az állampolgárok személyét vagy jogait sérti vagy veszélyezteti."
Passzív fűszopás esetében nincs szándékosság, ergo a törvény nem büntet(het)i
Higany barátom!
Rendelkezik TERVEZETT törvényTERVERZET az önhibáján kívül, illetve a passzív (mint dohányzásnál) esetekről.
Valóbanpusztulófélbenlévőzuzmó.