visszaolvastam a te sztoridat...sokáig voltak még tünetek, a legutolsó szem után is..hiába lassan csináltad... na mindegy, én is kitartok! szeretném letenni végleg, így nagyon lassan hagyom el...remélem sikerül nekem is.
Ne félj tőle, le lehet tenni, csak ésszel, nem úgy mint én elsőre. A reszelgetés jó, utána már én is úgy csináltam, de akkorra már sokkolta az idegrendszeremet, azért lehettek tüneteim.
Olyan,mint egy hegymászás,mikor elindulsz,reménytelennek tűnik,de ahogy egyre feljebb mész,egyre jobban motivál,hogy most már közelebb van a cél. Plusz napi 1700 Ft bónusz ez nálam be csípődött.
Meg ha egyre könnyebben mozogsz,egyre könnyebben kapsz levegőt,nem is olyan rossz ez.
Nana....azért ez túlzás. Annak kis adag, aki ennél többet szed. De mindenki attól az adagtól függő, amit szed. Én napi 1mg-ot szedtem, elhagytam, és bizony voltak tüneteim. Igaz, hogy tudatlan voltam, és hírtelen akartam letenni.
Köszönöm:) Hát akaraterő biztosan kell hozzá,de én nem fogok 1700 Ft-ot adni egy doboz cigiért,ez elég motiváció.Meg reggel nincs köhögés,bűz,fuldoklás,az a másik.
Ahogy a kollega is írta, maga a hatóanyag rendkívül gyorsan kiürül, ez nem olyan, hogy még hónapokig kering a véredben :)
Hogy tudsz-e majd nélküle élni, az csak rajtad múlik. Valamire szedted, HA ez az ok megszűnt, akkor 0.5mg Xanax végleges elhagyása nem okozhat problémát, bármeddig is szedted. Túl van tolva ez a téma, fokozatosan csökkentve el kell hagyni, és kész. Ha pedig az ok nem szűnt meg, akkor előfordulhat, hogy vissza akarsz nyúlni hozzá, de erről nem a gyógyszer tehet, az okot kell megszüntetni.
Airtiger, szerinted. Kb 1,5 évnyi 0.5 mg xanax sr szedése és kb 3 hónap leszokás után, tehát összesen kb 2 évnyi szedés után. Mikorra ürül ki a xanax hatása a szervezetemből?
Lehetséges még ennyi idő után, hogy olyan lehetek egyszer,mintha soha nem is szedtem volna?
Szia, köszönöm szépen. Mit tegyünk, el kell fogadni; ez mind az élet rendje. Látom azt is, hogy mennyire leterhelem a környezetemet ezzel a szorongásos-pánikolós dolgaimmal, de úgy érzem, ki kell beszélnem magamból. A családból senki nem érti, ha panaszkodok, csak letolást kapok: sokat foglalkozom magammal, minden hülyeségen jár az agyam, stb. Persze, ez igaz is, de ha egyszer nem tudok rajta változtatni. Sokszor lefoglalom magam olyasmivel, ami leköt, érdekel, később viszont csak visszatér.
Szevasz Viktor reszvetem, nalam is a halalesetek ratesznek még ket lapattal a szorongasra . A covid ota meg elszabadult a pokol, na nem mintha tul vidam lettem volna elotte.
Elalszok hamar 0.25-el is de kb. 2-3 ora alvas utan fel orankent ebredek felfele, igaz vissza is alszok.
0.5 mg eseteben kb. 3-4 ora alvas utan 1-2 orankent felebredes, pihentetobb az alvas jobb a masnap is.
Az elso depresszio ota nem valami jo az alvasom 8 eve kb, a virus meg ratett egy lapattal, de a 15 eve tarto 24-es szolgalatok se javitottak rajt . Na meg ha ssri-t szedek altalaban az is rontja nalam az alvas minoseget.
Olanzapintol jol aludtam viszont az mar kicsit tulzas is volt, neha 12/14 ora osszejott :D
Lehet az SR xanax lenne jo nekem is, kerdes eltudnek-e aludni mert elalvas gondok is vannak/voltak.
Mindenesetre ez most nagyon jo allapot, volt teljes almatlansag is de ugy hogy kozben folyamatos panikroham.
Sajnos én sem vagyok valami jól, de ennek valós oka is van. Két hete eltávozott a nagyapa; szép kort ért meg és Istennek hála, nem szenvedett. Ez egy "normális" embert is megvisel, hát még a szorongása hullámhegyén lévő egyént. Aztán a napokban elkapott valami nyavalya is. A fő tünet a torokfájás, izomfájdalom. Kis hőemelkedés jelentkezett, de láz (eddig) nem - és remélem, nem is fajul el. Ezzel együtt előjöttek a negatív gondolatok: kórházban látom magam lélegeztetőgépen vagy épp a közeli halál gondolata foglalkoztat, hogy hiába tervezek, úgyis vége mindennek. Komolyan fontolgatom, hogy elkezdek gyógyszert szedni, mert ez a szorongásos epizódom nyár óta tart már, kisebb-nagyobb kihagyásokkal.