Én ugy hallotam hogy ezek 3-400ezer km-nél még járatósak...Na a viccet félre téve,de még 400ezret szerintem elmegy még! Én évi 20-30ezret megyek max.....Amugy meg teljesen ujszerü nem látszik meg rajta a km...Semilyen hibát nem tapasztalok rajta,mondjuk még csak 3ezret mentem vele...eddig tökéletes..kopp-kopp..Szervizkönyves,és 1 idősebb tulajtól lett megvéve,aki nem igazán hajtota,és volt neki pénze is normálisan szervizeltetni. Igaz hogy 310ezernél turbót kellet cserélni,és a váltóban az olaj 50-60ezurenként cserélve lett,Én meg nem igazán hajtom,és minden indulás előt melegitem 10percig..(minden dizel kocsimnál igy csináltam)
Igen 5M volt,2m kp ben fizetem,és 3M vetem fel rá hitelt. Milyen gondok lehetnek?Esetleg meglehet előzni? Németből lett behozva,állitólag csak hosszu uton használták(autópálya) De teljesen bevizsgáltatam,és minden rendben,igaz közzel van a 400ezer km-hez...Én csak a váltótól félek igazán,mert enyinél már időzitet bomba..(6seb automata)..Minden tanácsot szivesen fogadok,esetleg mit nézesek meg rajta:
Üdv mindenkinek segitsetek már egy kérdésem megválaszolni: Castrol Magnatech 5w-40 C3 olajat bele lehet önteni a6 2001 es tdi motorba vagy csak benzinesbe jó? Mert hiába nézegetem a neten nem tudok rájőnni...
Azért gondoltam ezt az olajat mert sokat városozom vele,több a hideg motorral járatás....
Sziasztok! Tudja valaki, hogy honnan tolthetnek le magyar nyelvu hasznalati utmutatot 1999/5 evaratu Audi A4-eshez? 1.6-os, benzines, 101LE.
Lenne meg egy kerdesem: a vezeto oldali B oszlopon alul van egy kapcsolo, egy auto ikonnal, es az auto felett kis vonalkak vannak, mintha riaszto lenne - ez milyen kapcsolo lehet? Elore is koszi a segitseget:)
Még az hiányozna az életemből.......3,0tdi 233 le,az egész autó karbon fóliával van bevonva(gyönyörű matt fekete) 2005-évj 385e km. Most vettem 2m kp 3mhitel...Remélem ezzel nem lesz anyi gondom mint 2,5tdi-vel