Turbo biztosan nincs benne mert az látszana, ahhoz a szívó oldalt át kell alakítani, nitronak sem látok csövezést mert annak meg tudomásom szerint kettő cső kell. Ráadásul az a utastér felöl jönne itt meg van egy spéci vezeték amire rá is zoomol de ez olyan mintha chip tuning lenne. Viszont chippel nem hiszem, hogy el tudna érni ilyen gyorsulást. Kb 6 másodperc könyékén gyorsul százra, ahhoz meg egy 1300kg-os kocsi esetében minimum 200LE kellene. Nemtom hány lovas az 2.0Literes ceed, de 140LE környékén lehet, sztem még chippel sem tudja elérni a 200LE-t. Ehhez nitro kell egy 1.4 vagy 1.6-os kocsi esetében, de nitronak semmi jele. Vagy egyszerűen fake a gyorsulás a videoban, de nem tünik annak. A rák se tuggya. Kérdezték a commentekben is mitől megy így de nem válaszoltak rá. :)
Szia Dehogynem,épp meg akartam kérdezni az SW kollégát mi baja,mire kiértem elmentél :(( valami motor remegést hallgattatok? mi lett a vége? régóta jársz oda? milyen a szerviz??? nekem ez lesz a 3. szervizem :(( jó lenne mér egy normálisat találni!!
A cee'd rögzítőfék hátsó részét nem ismerem,csak más gyártókét,és általában van egy önbeálló rész,ami ha kopik a betét a holtjátékot automatán kiegyenlíti,itt is lehet elméletben állítani,de nem szokás,csak ha nagyon kopott a fékbetét... A hivatalos állítási lehetőség olyan mint a többi típusnál és azt belülről is lehet állítani!
Sziasztok Mi is üdvüzlünk benneteket Antalyából. Még maradunk pár napot. Ja, az átlagfogyi: 0.00 A vas garázsban áll unokatesóméknál, közel ferihegyhez. ;-)
A kézifékre állítson rá akinek kell,mert ahogy bekopik(+a gyárba se hiszem,hogy nagyon állítgatják)egyre feljebb fog. Olvastam,h ez többknek probléma,kb 10 perces tiszta munka,nem kell alámászni stb,belülről kell állítani!
Sziasztok! Most jöttünk meg az 5250 km hosszú nyaralásból. (Szardínia, Nizza, Svájc) Az 1,6 CRDI fogyasztása a komputer szerint 5,2 tankolás méréssel 5,4 liter lett. Szakaszonjként is mértem a fogyit, volt 6 literes és 4,6-os szakasz is. Érdekes módon közben a komputer 5,3-at írt mindkét esetben... A kocsival amúgy minden rendben volt, a kézifék nekem is nagyon a végén fog csak, ott sem túl erős. A kesztyűtartó hűtése nélkül biztos nem vennék kocsit, ez nagyon hálás volt végig.
Kuplunggal nekem nem volt még gondom, de nem is ajánlom neki, hogy legyen. Az erős hajtáslánc egyik ismerve a strapabíró kuplung amelynek legalább 200.000km-et ki kéne bírnia. De lehet csak nekem vannak irreális elvárásaim a mai kocsiktól.
Kézifék nálam is dettó ilyen. Eléggé tépni kell, hogy fogjom is valamit, az meg nem szokásom. Majd állítok rajta.
Az én (nem gyári) riasztóm olyan, hogy ha csak megnyomom a gombják, akkor villog és csipog. Ha hosszabban nyomom a gombját, akkor csak villog. Egyébként és sem szeretem, ha pittyeg.
A kuplungszag nálam is előfordult többször is, meredek úton elinduláskor. A kéziféket meg kell próbálni még egy kattanással továbbhúzni. Nagyon szoros az illesztése, a bowden meg könnyen nyúlhat egy kicsit.