4 napja vettem egy 2004-es 2.2dci automata Espace-t. Olvasgattam már a fórumot viszont minden tapasztalatot, segítséget szívesen vennék. Mentem kb. 1000 km-t eddigi jelenségek:
- Menet közben egyszer csak elfojt ahogy padló gázt nyomok hibajelenség : fuel injection system fault
- váltonál nem mindig érzékeli melyik állásban vagyok nem a kijelzőn nem mutatja mikor leállítom.
- Reggel induláskor nyomom a fékpedált és mint a karácsonyfa minden ég nem indul. Az automtata kézifék nem old ki, a fékpedált nem érzékeli
- Service + ESP láma menet közben a muszerfalon felkapcsolt. következő indításra van hogy elaludt
- menet közben a sárga háromszög P, a kéziféklámpa és a piros visszajelző gomb világit aztán elalszik
Elvittem szerelőhöz a komjuter szinte mindenre hibát jelzett. Kitörölte a amit csak lehet, maradt az alábbi:
- ERG hiba, turbo hiba és még pár apróság
Segítséééggg :)) Ezt az autót szerettem volna sosem volt diesel, sem automata, sem ilyen komplett computer vezérléses sem.
Kislángon,vagy a közelében lakik valaki a fórumozó Urak közül?A jófogást nézegetve úgy tűnik van ott egy úriember aki kintről hoz be Espace-ket. Jó lenne tudni mennyire megbízhatók ezek az autók. Üdv:Sándor
Voltam IV-es eszpacalt nézni, de hát ennek nagyon pici a csomagtartója :( Amúgy akkora ugrás komfortban a III-as után, de szerintem így ez kimarad nekem. Pont a Grandság lényege veszik el számomra, mert a III-as csomitartója is általában tele szokott lenni a 7 ember cuccaival.
Szia! Megkergettem egy 170-es tempóval! Jelentősen jobb lett!!!! Valószínű, hogy a részecskeszűrő van elzáródva. most 100-as tempómattal 6,7 lett. már barátiasabb.
nah látod egy masfél honapja mondtam neked ott lesz a gond /még azt is mondtam ha az eltorik nem mész vele haza/ , mondjuk dci-nel nem látszik mivel feketék a nagynyomásu csovek
nem látni sziv e a szivatyu levegot, dt é-nél elonyosebb ott átlátszók a motortérben a csovek
Azzal a problémával fordulok a köz-höz,hogy espacelll -ból elkezdett folyni a kondenzvíz az utastérbe.Gumicsövet leszedtük,nem volt eldugulva,rádugtunk egy csövet a kivezetésére,beleszívtam,könnyen jött a levegő.Összegzés:klasszikus dugulás nincs,de a kondenzvíz mégis folyik tovább az utastérbe! Ötlet,hogy mi lehet a probléma?Előre is köszi!
Gyere el szeptember 10-én "franciázni"... Csabit már fűzöm, Ő hoz clip-et, majd ott megműtjük ;)) Espace34 ha itthon lesz "elcsábítom". Minél többen lennénk annál jobban koncentrálódna este az intelegancia vagy mi a g.... Jaaaa Avantime-al megyek... tuti...
2008-as 2.0 dCi fap(off) 173-as van nekem is.. nekem az 98%ban eltömődött részecskeszűrő miatt volt 11-12 körül a vegyes fogyasztásom.. mióta nincs és kapott egy kis okosítást, azóta 20"-os kerekekkel,klímával,nem mondanám hogy papás ,inkább rugalmas vezetési stílussal.. 8,6-8,8 körül van,attól függ mennyit húzom a futót.. de nem járok 15km-nél többet autópályán.. inkább falujárat van.. én elfogadtam,hogy ennyiből megy a 2 tonna.. és nem nézem a pszyho-triller kijelzőt.. :)
Varta GTV 4 akkumulátor van a kocsimban, amivel együtt vettem, és úgy tűnik, gyengélkedik szegényem. Szeretném kideríteni a gyártási idejét, ehhez keresek segédletet. Ha tud valaki dátumtáblázatot, vagy valamilyen kódfejtő megoldást, azt megköszönöm.
Még clip nem volt,odáig jutotam hogy as elsö és hátsó szintérzékelöm törött.De szerintem as is volt miota nàlam van a kocsi.Mert nem friss törésnek látszik.Az meg hogy nem bologat, KB egy honapja.A szintezöt hiàba mozgatom nem mozdul a lámpa magasàga.Olyan ismerös,vagy közeli szerelö akinek van clip meg nincs.