Nem rossz... Kerül rá majd hímzett szöveg is, tán az ellensülyozása miatt jobb lenne a sötét sziluett? (Na meg azt is számításba kell vennem, hogy nem lenne baj, ha minél kevesebb vonalat kellene szabadgépivel kialakítanom, hogy kisebb legyen a bukás veszélye:))
Az hogy tetszik, ha nem applikálás, hanem az alap tűzött a szabad gépi tűzéssel (kukacolás), és a sziluett, illetve az alak tűzésen belül, eredetiben hagyva kidomborodik? Úgy nem jó? A végtagok vonalát egyszerű varrással jelezheted.
Ezer éve nem foltoskodtam, de most bevillant az isteni szikra egy barátom szülinapi ajándékához. Egy viszonylag nagyobb (úgy 50x80 centis) képet szeretnék egy emberi sziluettel, de nem tudom, hogy szoktál megoldani... Bármiféle sziluettes honlapot/jótanácsot szívesen elfogadok, az applikálásával nincs gondom, de pl. nem tudom, hogy érdemes, szabad gépi tűzéssel megrajzolni a sziluetten belüli emberi vonásokat vagy úgy hagyni és csak a körvonalakra koncentrálni... Ti hogy szoktátok?
Valóban én nyitottam a Karcagi Varrótábor nevű picasa albumot. Privátba megírom a hozzáférést, s nagyon jó lenne, ha fel tudnád tenni a korábbi évek képeit is.