Ez itt egy anonim fórum, dagi. Azért, mert te mindenhova benyomod a hájfejed, még senkitől nem várhatsz el képeket magáról. Ha nem tetszik, mehetsz a picsába innen.
Megérdemeljük! Az SZDSZ hülyesége miatt, hogy megszünteték a kötelező katonai szolgálatot, a fiatalok így élik ki az agresszív hajlamukat! Én visszahoznám a kötelezőt, és lehetne menni Afganisztán, Irán stb legénykedni!
Érdemben pedig a személyes véleményem az, hogy ez a (tavaly is megcsodált) rózsaszín bibliát és keresztet a farokhoz dörzsölő felvonulás, nem a jogokért megy, hanem csak egy alpári provokáció. Tisztelet a kivételnek.
Dehogynem lehet. A jobboldal folyton ezt teszi. Én számokakl és tényekekl igazolom:
Abban az időben ugyanenynit vontak le a mindenféle jbevételeimből, sőt a Fidesz behozta a magánynugdíjpénztárat(vajh miért?) is,amit az APEH felé kellett annak jelentenie..
Tudod a matematikát Cicero-i körmondatokkal körülcírkalmazott szónoklatokkal nem lehet sem cáfolni, sem tagadni.
Ott nincs olyan, hogy te igazad, én igazam és az igazság. Száraz tények vannak. Félremagyarázását csak az hiszi el, aki nem tud számolni. A bal oldal erre épít! Sajnos, vagy sokan nem tudnak számolni, vagy lusták utánna számolni, inkább hisz az álltala "nagyra tartott" hasonló nézetű "elv"társának.
Én nem ezt teszem se pro, sem kontra.
Le is vonom a konzekvenciát: vagy "más" is tanulna meg számolni, vagy én felejteném el ugyanezt........
Ha nem lennék meggyőződve az ellenkezőjéről, akkor azt mondanám, igazad van. Tedd a 2002-es bérkalkulátort a 2008-as mellé és vond vissza állításod. Esetleg még az is elképzelhető, hogy egy baloldali jogász jobb közgazdász, mint egy jobboldali közgazdász, ami fordítva bevallom nem így van. Beismerem, csapni való jogász lenne belőlem. De ez majd úgy is kiderül, ha Te képviseled az Önk-ot a tehermentesítő kisajátítási perben. Ott szeretnék magamra cáfolni.