Köszönöm szépen a tanácsot! Az az igazság, hogy nem feltétlenül a motorozás élménye miatt fertőződtem meg, mivel motorozható vasam van más típus (jawa 350, simsonok) hanem igazából egy ilyen gépet is atomjaira szeretnék bontani és akkor ahogyan azt illik, újra össze. Plusz elképzeléseim is vannak a motorral kapcsolatban, ezért nem igazán szeretnék egy gyári állapotú motorozható példányt "tönkretenni". Üdv: Marci
...........és boldogan éltek, amíg meg nem haltak! Amit leírtál az egy kicsit mesés (lenne), de sajnos jelenleg kis hazánkban más szelek fújnak! Amúgy meg üdv a fedélzeten! Próbálkozzál szerintem egy kicsivel drágább, de papíros és motorozható paripával! Sok sikert! Pancsipancser
Üdv! Eladó Koni hátsó rugóstagok! A fekete rugóval 367 mm szemtáv. A piros rugóval (puhább) 350 mm vagy 340 mm szemtáv,(belsö határolók cseréjével)felsö szem 12mm,alsó szem 14mm.(cserélhetö kinyomható,kifurható) szép állapot friss olaj,könyedén szétszedhetö alakitható!Olyan túrázó motorra ajánlom, amivel kétszemély vagy sok a csomag,vagy mindkettő.40000ft 1 pár komplett hátsó rugóstag + 2db rugó távtartó
Üdvözlöm a fórumozókat! Egy olyan kialakuló betegségem van, hogy én is pannóniássá szeretnék válni. Az előkészületeim már megtörténtek, megvannak az elképzeléseim, már csak egy leharcolt állapotú TLF-et vagy T5-öt kutatok hozzá, amit éppen istállóból vagy tyúkólból szedtek elő (a körülbelüli állapot szemléltetése érdekében) , ami esetleg még papírozható is.
Ha esetleg valaki tud egy olyan alanyt, amihez olcsón hozzá lehet jutni, fejér megyében vagy közelében, kérem írja meg. A felújítást dokumentálni szeretném, és ha lehet, akkor majd itt közzétenni. Előre is köszönöm szépen!
Szia Lajos,a jövőhéten otthon vagyok az email címed megvan kereslek szürke új bowdent hol kapok?Nagy fékdob helyet nem te használtál Dnyeper dobot és féktámot?Üdv: jani a hegyről.
Kedves kollégák, sajnos helyzet van. Holnap várnak a gyerekek Girincsen. A három önként jelentkezőből egy lemondta, egy nem reagál a levélre, úgyhogy ketten maradtunk Serfyvel biztos emberek. Kéne még egy-két motor holnap 10 órára Girincsre motoroztatni. 45 gyerekhez ketten kevesen leszünk...
Ráérő valaki? Pestről 6 óra után indulok, tempó 90-110. Serfy Miskolcról indul. Ha valaki Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza környékéről jön, annak közel van.
Helló urak keresek p21-hez hátsólámpát kpl két bowdenos markolatot és keresem régi p21-em rendszáma OT 26-39 1983-ban adtam el Miskolcon a vevő a HCM-ben dolgozót (Helyöcsabai Cement és Mészművek) mint karbantartó( ha jól emlékszem) akkori színe,metálbordó ezüst csíkkal a tankján( LUX másolat) krómozót (koporsó) alakú indeszekkel, elől nagy fékdob 19-es kerék a gyújtótrafók jobb oldalt a tank alatt a vázon (Krómozót) tartóban voltak. ha valaki tudna róla valamit jelezze kérem.Köszi: János a hegylakó.
Sziasztok! Ha valakinek volna kedve meglátogatni kicsiny Tisza-menti falunkat és szeretné megmutatni motorját akkor várjuk sok szeretettel 1. mini motoros talinkra:
Nem tudom, merről indulsz és mivel. Én Pestről megyek. A táv nekem 216 km csak oda. Ez átlagosan 4 óra út szokott lenni, tempótól és pihenőtől függően.
Ha T5-tel jössz, akkor 80-90 km/h tempót érdemes tartósan menni vele, ha rendesen össze van rakva, be van járatva.
Orca barátunk gyermeknap környékén szokott barátaival elmenni Girincsre, kicsit megmotoroztatni az ottani gyermekotthon többé-kevésbé fogyatékos, állami gondozott lakóit.
Most sajnos nem tud menni, úgyhogy én próbálok helyette elkövetni valamit. A fontosabb adatok:
Hol: Girincs, Dőry kastély
A javasolt dátum és idő: egy hét múlva, 2015.06.07., 10-12 óra között.
Mit kell tenni: Magad mögé ültetni egy gyereket, és menni vele pár kört vagy nyolcast magánterületen, az intézmény udvarán a fák alatt. Sebesség 10-15 km/h, célszerűen egyes-kettes fokozat.
Az udvar mérete miatt három, négy motor elég szokott lenni. Ha több jönne össze, az sem baj.
Szükségem lenne 1 pár p20-21 kipufogó dob rögzítő gyári bilincsre furulyás dobhoz.Sajnos a luxé nem passzol hozzá.
Nekem olyan kellene aminek a rögzítőfülei eltoltak,az alján van kb 2.5 cm kivágás és a felső nyakán a rögzítőfül előtt egy kipréselt merevítés látható.Nem baj ha krómozni kell,csak a bilincs legyen ép.
Ha lenne valakinek ilyen és eladná,az kérem jelezze!