Csak óvatosan a problémamentességgel. Mindenkit figyelmeztetek, hogy az assistance szolgáltatás semmit nem ér. Hibás üzemanyag szivattyú, 5 nap csereautó nélkül, félreinformálva + segítség megtagadva. Bemutatkozott a Kia vezérképviselet is. Ráadásként az új alkatrész is hibás és még a klimámat is elrontották. No comment, de erről az esetről még hallani fogtok, mert nem fogom ezt a békát lenyelni. Ja és továbbra is hámlik a színtelen lakk az autómról.
Nagyon kihalt ez a fórum. Már 3 napja nem volt egy hozzászólás sem. Ilyenre még úgy emlékszem nem volt példa. Valószínűleg már mindenki a ceedclub.hu-n nyomja?
Isten hozott a klubban:) a hazai utakon nem csoda, hogy odavan a stab pálca. Más típusoknál is gyakori hiba. Műanyag perselyek helyett valami keményfém kellene bele:) A fogyi nekem is álltalában hasonló, ha bírok magammal. Ha meghajtom, akkor megy 6 l fölé. Elégedett vagyok vele. AGIP naftát tankoltam, lehet attól, de most kicsit mintha megvadult volna a jószág.
Ez jogos. De ha így nézem a népítéletek legalább háromnegyedét ki lehetne dobni. Sztem nem kell ilyen szigorúan venni, de az tény, hogy minél több ojjektív infó van annál többet ér a népítélet.
A kormány nekem is ropog, de nem zavar. A stab pálca már 10.000km óta kolompol.. még két hét, és szervíz. Mindezt feledteti a többi pozitívum.
Egyik barátom vezette kb 100kmt-t, akinek Peu 406 HDI van. Élvezkedett. Tetszett neki a húzós motor, és a stabil futómű. Azt mondta, más sok, sokkal rosszabb vasat vezetett. Kimondottan tetszett neki, főleg a motor. ( box)
Nincs azzal semmi baj, hogy 600km után ír valaki ítéletet. Miért ne tenné meg. Egy próbaút alatt is lehet egy kocsiról objektíven nyilatkozni 600km alatt meg pláne. A gond inkább akkor van ha valaki elfogult vagy elborult aggyal ír. Se a tömjénezésnek se a mindent fikázásnak nincs igazán értelme mert az nehezen hiszi el az ember, hogy egy kocsiban minden jó vagy minden szar.
Engem pl. a kormány egyre jobban zavar, recseg, ropog a műanyag mikor tekerem. Kipróbálom Greg megoldását, hátha beválik.
van olyan is aki csak megrendelte az autót és máris füstölt a billentyűzet! :))) vagy rögtön a szalonból hazavezető út után írta meg élményeit! ezzekkel csak az a baj, hogy elfelejtődnek frissülni....
Látogasd meg a ceedclub.hu oldalt, és a szervizajánlatok menüpont alatt találhatod azon cégek listáját, akik nem voltak lusták elküldeni kalkulációjukat. A fórum menüpont alatt pedig sok érdekességet olvashatsz ;)
"Korábban már volt róla szó, de nem emlékszem a végeredményre. 1,6 CRDI leállítása után a motor még rázkódik egyet, olyan Ikarus-os módra csak éppen kicsiben. Nálatok is ez a helyzet ? Korábban nem tünt fel ez a megremegés."
Ilyenkor még egyszer végig futja a motort az élvezet, azért remeg!
Igazi looser. Én a saját népítéletemben kínosan ügyeltem arra, hogy objektív legyek. Szóval hagyjuk ezt az elvakult dumát. De el tudom képzelni, hogy kifogott egy rossz példányt, sajnos ilyen van és ekkor a kocsi csak megkeseríti az életet.
Megoldódott a kormány gondom. A szegedi pappasnál egy ügyes kezű futóműves emberke beállitotta egyenesre a kormányt. 3600 magyar forintot fizettem. Sztem nagyon jo áron dolgoznak. Üdv.
Eljött az ideje az 1 éves garancia miatti szervizeltetésnek - melyik szervizt tudnátok ajánlani? Budapest érdekelne. Gondolom nincs nagy minőségbeli különbség köztük, árbeli viszont annál inkább..., tehát jó lenne olcsóbban megúszni a dolgot.
Korábban már volt róla szó, de nem emlékszem a végeredményre. 1,6 CRDI leállítása után a motor még rázkódik egyet, olyan Ikarus-os módra csak éppen kicsiben. Nálatok is ez a helyzet ? Korábban nem tünt fel ez a megremegés.