Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 61
"Az biztos, hogy az ember mentális állapota / rezgése / nagyban befolyásolja az energiaszintjét, ezt már sokszor tapasztaltam.És ha ez nem elég, akkor a testemnek adok energiát anyagokkal is. Ami szerintem szintén rezgés, csak más szintű."

A kaja a leglassabban rezeg benned, sokáig tart még fel van dolgozva és sok lerakódást hagy maga után. A víz, folyadék már gyorsabban szívódik fel és nem rakódik annyi le rajtad - inkább maga is viszi el, vinné el. A levegő még gyorsabban rezeg benned állandóan - és fáradhatalanul viszi el, vinné el a lerakódásokat. A leggyorsabban azonban a tudat rezeg............
Előzmény: Reni 9 (55)
ghepard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 60
Sajnos én sem tudok angolul, és semmi kedvem megtanulni, ha eddig nem volt. De ki tudja, még lehet.........
Előzmény: menroting (54)
ghepard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 59
"A hatás a lényeg, ami viszont a belső minőségtől függ! Nem elég csak kimondani valamit - HOGYAN, milyen belső állapotban mondják ki? Ez a döntő!"

Régen, mikor valami baj rám tört - már a gondolata is levett a lábamról és alig tudtam egy kis torokfájással járni (nem még focizni is). Most úgy állok hozzá, mintha egy régi barátommal találkoztam volna - és illik vele egy kicsit elszórakozni. A meghökkentő az, hogy a test így könnyebben viseli - és a lélek is, ami fontosabb, mert az irányítja a dolgokat bennünk.......
Előzmény: Mirdad (52)
ghepard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 58
"Az egész életünk, rezgéseken, energia-áramlásokon alapul."

Pontosan. Életünk elindítását is egy szép rezgés indítja el... :))) A férfi farka szépen rezeg a nő erre szakosodott szervében - és a végén csak kirezgi magából kisostorosait......... :))
Előzmény: Mirdad (50)
ghepard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 57
" A legszebb, hogy megláttad a lényegét: igen, a rezgés végül is "szapora kopogtatás"
:) Ez eszembe se jutott :) "

Én is kopogtatok a hangon kívül, sokat gyalogolok minden nap, de lassan megyek előre, mert gyakran kettős rezgésben lépegetek hang kiséretében. Tehát egy lépesben kétszer lépek az egyik lábbal. Olyan indiántáncra emlékeztető. Télen nem megyek bicajjal és olyankor egy vállmagasságú akácbot van az egyik kezemben. Ezt szokom ütögetni nagy erővel a földbe minden páros lépésnél néhány tíz métert az egyik kézben van, aztán a másikban. A kopogtatás hatását fel lehet fokozni, ha mindegyik ujjat használjuk, vagy legalább 8-at (hüvelykujjak nélkül). De én a térdemet kopogtatom, ha fáj és nem a bal fülemet. Egyszerre mind a 8 ujjal, de úgy, hogy mindegyik más időben koppanjon. Így fel lehet a rezgést tornáztatni olyan 60-80 ütésre mp-ként. Ez már tetemes rezgéskavalkád, de fárasztó is - de hatásos is. És a hanggal egyetemben - még a fájásról is megfeledkezünk.

A derkat viszont nehéz kopogtatni az ujjakkal. Akkor nagyon elég a hang is. Terpeszállás, a kezeket megfogjuk ujjainkkal a könyöknél és lelógassuk magunk elé és lehajlunk ahogy tudunk. Majd kezdjük a mély úúúúúúúúú hangot fújni a végletekig - de nem túlerőltetve. Én addig szokom csinálni, míg a könyök nem ér le magától a földig, vagy majdnem a földig. Az úúúúúúú hang a legjobban rezeg ott lennt és szinte összerezegteti keményre azt a tájat. Több hely lesz jobban mozoghat a derék is, mely a lerakódásoktól nem nagyon tud. A nagyobb mindenirányú nyomás kinyomja onnan a lerakódásokat és megkönnyebbülünk........ Mivel össze vagyunk nyomódva - a derékra belülről fog hatni nagyobb nyomás - általában mindig csak kívülről hat rá nyomás, ami befelé hat - így nem csoda, ha egy idő után felmondja a szolgálatot a lerakódásoktól........
Előzmény: Mirdad (49)
ghepard Creative Commons License 2009.12.14 0 0 56
Mindegyikkel, csak rezegtetni kell - és ha változtatod, akkor az egész tested tisztítja. A Rákos sejt megállítasa című topikban egyszer írtam. Kipróbáltam. Az egyik nap mentem a túrára. Kb 7 órát mászkáltam, többnyire gyalog, a bivajt toltam magam mellet a nagy gazban is. Ezen a napon minden kilégzésnél hangot hallattam, nyugodtan, mindenfélét - általában hosszan elnyújtva a kilégzést, a belégzés gyors. Semmit se vittem magammal, pisilnom, sz*rn*m se kellett. Hazamentem, az automatikus gondolat előjött,leültem a pincében és nyúlok a vizesüveg után - de legnagyobb meglepetésemre - alig 1-2 korty ment le. Többet nem kivántam. Felmegyek és éhes se voltam, de egy kicsit ettem, mert az asszzony szomorú lett volna, ha nem eszem a vasárnapi kajából. Már vak sötét volt, mondom neki nyugodtan mehetnék még egyszer 7 órát - nem engedett el.

Ugyanazt aztán kipróbáltam hang nélkül - alig vártam, hogy hazaérjek és teleigyam magam, meg zabáljak.........
Előzmény: Reni 9 (48)
Reni 9 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 55
Nagyon örülök hogy te is ugyanazt gondolod a rezgésekről amit én.

Igazából éjszakás voltam, és nem aludhattam eddig, azért írtam az energiás dolgot . :-) Köszönöm hogy ilyen részletesen válaszoltál, tanultam belőle.

végül is jobbhíján a koffeinből merítettem energiát, és most 25 óra nemalvás után az alvásból fogok. A munkahelyemen ilyen a beosztás, hogy ma reggel 6-kor végeztem, és holnap reggel 6-kor kezdem a következő hetet.
Az biztos, hogy az ember mentális állapota / rezgése / nagyban befolyásolja az energiaszintjét, ezt már sokszor tapasztaltam.És ha ez nem elég, akkor a testemnek adok energiát anyagokkal is. Ami szerintem szintén rezgés, csak más szintű.

Jó éjt ! :-)
Előzmény: Mirdad (50)
menroting Creative Commons License 2009.12.13 0 0 54
Erről a sorozatról lenne szó?

http://www.trutv.com/shows/conspiracy_theory/episodes/index.html

Bizti nagyon érdekes lehet .De én sajnos egy kukkot sem értek belőle.
Nem ismer valaki egy gyors nyelvtanulási módszert ?
Előzmény: repcsepista (53)
repcsepista Creative Commons License 2009.12.13 0 0 53

Hangolás -gulás, vagy nincs gulás?

 Öszhangra törekvés, ami a lélke hangja lenne, s maga a hangtalanitás, legyen farcshang (usa rémségesen kezd leuccussni, mert egyre nagyobb terror, főleg minden hangot, ami 1776 Spiritiszta -Tisza hangzzat, lenne, nemcsak elhallgattnak, hanem törlik, mint usa, nemzetek - testvérisége, ami magországgal, azaz maguk magok, vagy vakkanhahahahahaaaa.... na 1009 éve, hogy nincs makogás) igen igen ha a farcshangokat is, el akarják hangzatiltani, bijja, már kész a verem, az isten nem szeret, ill. szeret verni, bunkós bottal, vagy ujabban, killer satelitok?

 Ime a halál, ha a hang áll, s él, ha van életenek sava -borsa, de mondjuk sava... aha, de mószerral?

 Maga, arra hogy hongolás, az öszhangra törekvés?-mellesleg, totta gondolat meg szólás szabadséág, aminek pont a másik oldalát, rugdossuk?

 Isten sava, va. szava? Warrrr...sava?-borsa?

 Fidelem,  üres lukbul... hisz pont usa, lehetne 1 példamutató (sem ha lenne szeme de semleges) 1országok -országa mint ..., nem pedig wallagkindombok, hisz totta megszállva... ami csak kiirtása azoknak, akik nem farc -hangazatok, mert papetok, padrák, pedrák, pódiumok, kész (a) czirkusz?

 Fegyverek, muzsikálnak?

 Jahahahahahaaaa... ha már itt vagyunk, ime a gyógyulás hangja: Conspiracy Theory dokumentő -filmsorozat Jesse Venturával, ha tehetitek, hangoljatok rá, mert mitől döglik a légy, nincs légy, ne légy?

 Erdő szélen, nagy a zsivaj lárma....

 

Mirdad Creative Commons License 2009.12.13 0 0 52

 

  Végül is a mantrák (mantramok), amikről beszéltünk már ezt célozzák:

emelkedettebb állapotban kimondva ezeket a "szent" hangokat, dallamokat

azok megtisztítanak. Úgy, hogy felemelik a lény rezgés-számát: átrezegtetik

(ez ismert a jógából, stb.)

 

  De itt van előttünk az élő példa, ghepard módszere:

 

  az egyes hangok (mássalhangzók) kirezegtetve, kimondva bennünk, gyógyulást okoznak. A hatását ghepard már leírta. Azon felül, hogy felszakítja a lerakódásokat

nyílván energiát is felszabadítunk a hangok kimondásával.

 

  És ez a válasz a kérdésedre, hogy lehet-e energiát bevonzani hanggal.

 

  Ennek az energiának a minősége viszont megfelel annak a minőségével, aki a hangokat kimondja! És ez a mantrázás titka! Hiába gajdolnak milliók szanszkrit szavakat naponta, az nem elég. A hatás a lényeg, ami viszont a belső minőségtől függ! Nem elég csak kimondani valamit - HOGYAN, milyen belső állapotban mondják ki? Ez a döntő!

 

  És ez a spirituális magyarázata az imának is.

Előzmény: Reni 9 (48)
Mirdad Creative Commons License 2009.12.13 0 0 51

 

  De a kérdésed biztos arra irányult, hogy magasabb minőségű, tisztább energiát

hogyan lehet bevonzani hanggal. Ugye? :)

 

Előzmény: Mirdad (50)
Mirdad Creative Commons License 2009.12.13 0 0 50

 

  "Segítség ! Energiát milyen hanggal lehet bevonzani ? :-) "

 

  Bármilyennel :)

 

  Az egész életünk, rezgéseken, energia-áramlásokon alapul.

 

  Minden, amit megnyílvánítunk (gondolat, szó, tett), a mi rezgésünkön, belső minőségünkön alapul, abból származik. Ez logikus, honnan máshonnan származna? :)

 

  Vagyis gondolataink, szavaink, tetteink a mi belső minőségünket (frekvenciánkat) tükrözi. Mellesleg ezzel a hárommal lehet karmát is okozni, nem véletlenül:

gondolat, szó, tett. ...

Előzmény: Reni 9 (48)
Mirdad Creative Commons License 2009.12.13 0 0 49

 

  "nem tudtam, mit takar a kopogtatás szó. Hát az tényleg kopogtatás, mégpedig szó szerint. Nagyon boldog vagyok, hogy Te is érzed a hang segítségét."

 

  :) Én meg azért vagyok boldog, mert ilyen nagyszerűen működik "valami", ami ott volt az orrunk (szánk) előtt, és az Univerzum alaptörvényei, a rezgések szerint műxik. Műxik és kész :) És hogy ezt Te ilyen szépen felismerted.

 

  A legszebb, hogy megláttad a lényegét: igen, a rezgés végül is "szapora kopogtatás"

:) Ez eszembe se jutott :)

Előzmény: ghepard (47)
Reni 9 Creative Commons License 2009.12.13 0 0 48
Segítség ! Energiát milyen hanggal lehet bevonzani ? :-)
ghepard Creative Commons License 2009.12.11 0 0 47
"Az EFT (Érzelmi Felszabadulás Technikája, a "kopogtatás") nálam nem vált be annyira, mint a Te hang-terápiád! És ezt komolyan mondom: 1 napig énekelgettem itthon (ééé és íííí a torok, mandula miatt, meg megfázás), és csodát tett. Persze méz, teák is voltak, de többet használt, mint az ÉFT-féle kopogtatás... :)"

Erre az előbb nem válaszoltam, mert nem tudtam, mit takar a kopogtatás szó. Hát az tényleg kopogtatás, mégpedig szó szerint. Nagyon boldog vagyok, hogy Te is érzed a hang segítségét. Nekem már tea se kell, méz se, fokhagyma se, alkohol se, só se - elég a hangom, a nyálam, meg a hitem, hogy tényleg segít. Teljesen nyugodt tudok maradni - már csaknem 2 éve volt az utolsó - az asszony, meg az unokák ezalatt már tucatszor is. Azt a nyugodtságot meghálálja a test is, mert teljes kapacitással dolgozhat a baj ellen. Mint írtam, nyugodtan kinnt mászkálhatok olyankor is és focizhatok közben. Az ember nem hisz képességeiben és másra bízza a segítséget - az orvosra, a gyógyszerre stb - és így elvágja saját természetes erői előtt az utat.

Ha megszakadsz is, akkor se tudod magad kopogtatni gyorsan. Mondjuk a maximum 10 koppintás egy mp alatt. Az ember kiadott hangja valahol 100 és 3000 rezgés között van 1 mp alatt (a férfiak általában mélyebben (lassabb rezgés) tudnak hangot kiadni, a nők magassabban. Én például el se tudom képzelni, hogyha megrúgnak a csontba, még kopogtassam is. Már attól majdnem besz*rik az ember, hogy megrúgták - a hely kopogtatásától meg lehet be is pis*lna. A hang viszont megnyugtassa. A kopogtatáshoz időt kell szakítani és még meg kell érte dolgozni is. A kopogtatás egy helyre irányul és kívülről jön beléd - a hang belülről jön és az egész testet rezgeti (kopogtatja). Megint csak a tüdő, a vér, a szív és a lélek egyszerre történő bevonását hangsúlyozom a saját hang kiadásánál. A légzés nagyon fontos, fontosabb mint a pia, meg a kaja.......

Emlékszem, mikor vagy 25 éve olyan erősen megrúgtak a boka felett úgy 5cm-re, hogy attól féltem rákot kapok. Nem tört el, mert akkoriban (is) nagyon kemény csontjaim voltak a sok mozgástól (minden egyes lépés, futáskor, bármikor egy rezgés), de kegyetlenül fájt több hónapon keresztül és még 2 év múlva se tudtam úgy kopogtatni az ütét helyét, mint a másik lábon - mert fájt. Akkoriban tényleg olyan gondolataim voltak, hogy rákot fogok rá kapni - ha akkor tudtam volna azt, amit ma, nem szenvedtem volna annyit testileg, lelkileg. De lassacskán összeszedte magát és kopogtathattam vígan - na ekkor könnyebbültem meg. Tavaly kb ugyanakkora rúgást 3-4 hét után kopogtathattam. De itt már valahogy a melóbaérés után megnyugodtam, mikor 15 perc után a daganat fele elment.........
Előzmény: Mirdad (45)
ghepard Creative Commons License 2009.12.11 0 0 46
"Teljesen egzakt, tudományos! :)"

Hát van benne valami, azt hiszem. Hogy a hangrezgés mekkora erő, azt valami francia kutatók is igazolták már jó pár éve. Valamiféle hangágyút szerkesztettek, építettek és hogy vele több km-es (!!) távolságból egy falat döntöttek le. Lehet gondolni Jericho legendájára is. A poharak egy frekvencián szétpattannak. A saját hangnak meg van az az előnye is, hogy bármikor, bárhol a rendelkezésedre áll. A legfontosabb dolog az - kitisztítja a tüdőt - ami fontosabb, mint a kaja meg a pia.

Gondoljunk a vízhullám rezgéseinek erejére, a Föld rezgéseinek erejére (földrengés), a felhők rengéseinek erejére (villámlás, mennydörgés)

"Csodás!"

A világ lehet egyszerűen működik és ezzel egyetemben bennünk is minden. A világ egyformán működik mindenhol. Az élet maga a rezgés, mozgás, mindenféle és mindenirányú. Mikor réges régen minden egy icipici pontban volt (ezt állítgatják) és nagyon nagyon magas volt a hőmérséklet (ezt is állítgatják). Az icipici pontot még meg lehet valahogy emészteni, de hogy akkor ráadásul még 10 a nemtudom hányadikon meleg volt. Mikor megkérdezem, hogy akkor ott abban az icipiciben volt minden anyag - hogyan mozgott ott, hisz gyakorlatilag nem volt helye hol mozogni. Tehát hideg volt és nyugodt. A válasz az volt - nem értek hozzá. Mondom ez nem magyarázat, aztán halotti csend lett.

"Kedves ghepard: egy vallomással tartozom :)"

Hát köszi, hogy Te is rászántad magad és segített. Ha az ember hisz benne, már maga ez is sokat csinál. De a hang akkor is elvégzi munkáját, ha nem hiszel benne. Nekem 2 évbe telt, míg kezdtem hinni benne. Ha figyelsz és gyakorolsz - sok dologban segíthet....
Előzmény: Mirdad (45)
Mirdad Creative Commons License 2009.12.10 0 0 45

 

  Teljesen egzakt, tudományos! :)

 

  "Ennek hátására pedig a határfelületen sokkal nagyobb lesz a húzó/nyomóerő. Ha bármely szervünk egészséges, akkor nincsenek benne lerakódások (ami keletkezik el tud menni) és szinkronban rezeg. Ha azonban van benne nem kivánatos lerakódás, akkor az mindjárt másképp rezeg a hangtól - és így a határfelületen nagy lesz a súrlódás, amitől lassan, de biztosan, előbb/utóbb leválik az első lerakódott részecske - majd a többi is követheti."

 

  Csodás!

 

  Kedves ghepard: egy vallomással tartozom :)

 

  Az EFT (Érzelmi Felszabadulás Technikája, a "kopogtatás") nálam nem vált be annyira, mint a Te hang-terápiád! És ezt komolyan mondom: 1 napig énekelgettem itthon

(ééé és íííí a torok, mandula miatt, meg megfázás), és csodát tett. Persze méz, teák is voltak, de többet használt, mint az ÉFT-féle kopogtatás... :)

 


Előzmény: ghepard (44)
ghepard Creative Commons License 2009.12.10 0 0 44
Néhány szóban, hogy miért hat(hat) a saját hangunk, ahogy gondolgatom magamnak. Elsősorban a rezgés miatt, mert minden anyag másként reagál ugyanarra a frekvenciára és így elmozdulnak különböző irányokba. Ennek hátására pedig a határfelületen sokkal nagyobb lesz a húzó/nyomóerő. Ha bármely szervünk egészséges, akkor nincsenek benne lerakódások (ami keletkezik el tud menni) és szinkronban rezeg. Ha azonban van benne nem kivánatos lerakódás, akkor az mindjárt másképp rezeg a hangtól - és így a határfelületen nagy lesz a súrlódás, amitől lassan, de biztosan, előbb/utóbb leválik az első lerakódott részecske - majd a többi is követheti.

Ne feledjük azt sem, hogy a hangszálaktól nem is olyan messzire különböző mirigyek vannak, melyek a rezgéstől tisztán vannak tartva és így teljes er'vel segíthetik immunrendszerünk munkáját........

Ne feledjük el a természet rezgéseit se. Velük összhangban kell élni, mert ha nem, ellenünk fog dolgozni. Az év is egy rezgés, egy nap is egy rezgés. A Nap is rezeg, a Hold is rezeg. Minden egyes lépésünk megrezegtet, őseink a kezüket is rezegtették (fákon ugráltak, lándzsákat hajigáltak, köveket ütögettek stb). Öregkorra ritkulnak csontjaink, a rezgéstől újból keményedhetnek, tömörebbek lehetnek.......

Csak rajtunk múlik........ Ha a szerv puha és keményebb rakódik rá, akkor a kemény fog kirezegni, ha mégpuhább rakódik rá, akkor az fog kirezegni. A rezgés alól nincs kivétel - az rezeg mindenhol........... Semmilyen lerakódás, kinövés, daganat - nem érezheti biztonságban magát miatta.......
ghepard Creative Commons License 2009.12.09 0 0 43
Nekem eddig 3-szor volt úgy nagyon erőteljesen..

Először a hallóka viselésétől, gondolom, mert akkoriban (1980-as években valamikor) hordtam kb 4-5 évet, mondom aztán soha többet (de nem csak a fülzúgás miatt tettem le). Valahogy aztán elmúlt, nem is emlékszem hogyan, miért - lehet csak úgy magától, mert már nem hordtam a hallókát.

Másodszor 2005 elején a fejhallgatótól (azt akartam Karácsonyi ajándékként, hogy a fene enné meg, pedig akkor már kisérletezgettem a saját hangommal és nem gondoltam, hogy a külső hang nekem annyira árt). 10-15 nap alatt csaknem kinyírtam magamat vele (de mesés volt amiket hallottam vele), azóta nem is volt rajtam - ez 5 év már most és azóta semmi gondom. Csak mostanában hallgatok a melóban egyszer egy számot egy nap (mindig ugyanazt - ez mindig jó érzéssel tölt fel), vagy 3-4-szer egy héten - ez kb 3 perc naponta. Többet nem merek - de nekem ez is nagy élmény. Ez a fülzúgásom úgy 1 hónap alatt múlt el. Sokat hangoskodtam a fenti hangokkal. Az iiiiii, nnnnnn, mmmmm meg aztán pihenésként mást is, mindenféle kombinációt. Nem lehet igen soká próbálgatni, mert nagyon erős rezgést generál és így bárhonnan elsöpörheti lassacskán a lerakódást - és lecsitulhat a moraj, csengés stb. Ezek a hangok a legjobban fennt rezegnek - szem, orr, fül és úgy az agy az egész arc. Fejre is álltam, ütögettem is a fejemet, gyorsan mozgattam ideoda, befogtam az egyik orrjukamat, majd a másikat, majd az egyik fülemet, még fejre is álltam. Majd az egyik fülemet és az egyik orrlyukamat stb stb. Mindent megpróbáltam, persze mindig hang kiséretében. Aztán már úgy két hét után észrevettem, hogy nappal nem cseng. Ha mi a csuda, miért nem. Na mondom akkor fogom lesni, hogy mikor kezdi el éjjel. Feküdtem, de nem aludtam gyakorlatilag 1 hétig - csak egy egy órácskát itt ott. De nem jött, már aztán éjjel sem. De folytattam még a bohóckodást egy pár napig......

Harmadszor valamikor az idén januárban, mikor kezdtem szemtornázni (egyébként azóta nem is volt rajtam a szemüveg, vígan elvagyok nélküle mindenhol) és hátrafelé járással próbáltam rendberakni (ez segített a szemnek is, amint kiderült) a nyaksérülésemet, amit a focin szenvedtem el. Egy éjjel felriadtam (nemsokára elalvás után), mintha mélyben egy női kórust hallottam volna. Ki is mentem, hogy az asszony nem beszélget-e valakivel. De aztán mikor aszonta, hogy nem - eszembe jutott, hogy nem is hallottam volna (mivel most valami 75dB a hallásküszöböm). De aztán rájöttem, hogy elzsibbadt a nyakam, mert kitámasztottam az összenyomott vánkussal és aztán szinte valamiért a vér lüktetését hallottam (legalábbis nagyon azt hiszem), mert ezt ellenőriztem párszor - megvártam míg elzsibbad és figyeltem - és valóban elkezdődött a női kórus koncertje egy bizonyos idő után. Azóta már nem volt egyszersem, mert már nem támasztom úgy a nyakam. Ha mégis elalszok, mint az ablakos és nem forgok, akkor itt ott nagyon halkan valami morajt hallok, de ha megfordulok másfelé elmegy. Nagy ritkán ez van.........

A fülzúgásnak millió oka lehet, ezért senki se tud igen segíteni, mert nem tudni pontosan mitől is van. Nekem véletlenül sikerült kimásznom belőle 3-szor is. Lehet az élet még tartogat nekem is egy két fülzúgást, aztán majd megint meglátom, hogy mi lesz. Egyébként a Fülzúgás, gyógyítható? című topikban leírtam tapasztalataimat több hsz-ban is........ Ma már foglakozhatok egy kicsit a fülemmel is, mert már nem kell mennem kontrollra, 2005-ben egy kis meglepetés ért.........
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.09 0 0 42
Ghepard, fülcsengésre próbáltál már valami hangot? nem lenne rossz ha lenne ilyen.
ghepard Creative Commons License 2009.12.09 0 0 41
Nagyon szép.........
Előzmény: menroting (38)
ghepard Creative Commons License 2009.12.09 0 0 40
Igen Pista Bácsi,
még Monte Christo sírját se őrzik ingyen....... Már készülnek mindenhol, mindenféle rezgésmütyürkék - a vége lehet még az lesz, hogy a saját hangodat is megvetetik veled drága pénzen.......
Előzmény: repcsepista (36)
ghepard Creative Commons License 2009.12.09 0 0 39
Igen, nagyon jó, ahogy írod. Már a kicsike, mikor a világra jőn - ordít mint az ablakos. És, ha valami bibije van - azonnal hangot ad. Még a felnőtt is elordítja magát, ha nagy baj éri. Nem véletlen biztos. Vagy 15 éve volt az utolsó bokaficamom. Egy túrakirándulás utolsó előtti estéjén történt, 35 km-es túra után. Az aszfaltúton már a vaksötétben szerencsétlenül egy nagyobb kőre léptem (az ember már nem is gondol arra, hogy ott ilyesmi lehet). Bedagadt rögtön és kegyetlenül fájt. Még kb 7 km volt a lakhelyünkig, az utolsó busz már rég elment. A kocsma nyitva volt, megittunk egypár stampedlit - hát én is, gondoltam nem fog annyira fájni. Nekem nagyon a fejembe ment, mert nem iszom máskülönben. 4-en voltunk (a többiek vagy 15-en már busszal rég elmentek). Azt a 7 km-t kb 2.5 óra alatt tettük meg, de nem miattam, mert meglepetésemre szépen gyalogolhattam, biztos az alkoholtól is. De egész úton énekeltünk a vadonban az aszfaltúton népdalokat, méghozzá jó hangosan - úgy szépen teli torokkal. Ez volt vasárnap este. Másnap még várt rám 15 km-es túra, azt is lementem - nem mentem busszal, hanem gyalog velük, de akkor már nem ittam semmit és mégis mentem. Csütörtökön pedig fociztam, persze nem volt az igazi, de ott voltam és játszottam. Ez sokáig nagyon magas volt nekem, hogy ezt miért tudtam megcsinálni. Akkor a hangról még nem tudtam sokat, pláne azt, hogy valahogy a rezgés viszi el a lerakódásokat. Most azt gondolom, hogy az az akkori 2 órás telitorokkal való éneklés miatt volt ez lehetséges......
Előzmény: menroting (37)
menroting Creative Commons License 2009.12.08 0 0 38

"Ha megemlitem, hogy a magarok imma -könyve, meg hod, olyan anagból vesszünk fel, formákat, amivel mjegoldjuk a problémáinkat, ami segits magadaon, de ez ingyen lenne, s ingyen, még Monte Christó sirját se őrzik? "

 

Magyarok imakönyve ? Ez valamilyen dalos könyv ?

Olyan anyagból formáljuk amivel megoldjuk? Dallamok hullámain szárnyaljunk ?

 

Csillagokkal álmodtam
szárnyakkal,fénnyel
Elűzve a gondot a
fénylő messzeségbe
Hol őseink éltek ?
Élnek s remélnek !
S erre a bú egyből
gyorsan szerteszéledt..
:-)

 

„Csakis akkor beszélj, amikor kell, s felét mondd csak annak, amit gondolsz; csakis azt írd le, amit aláírhatsz, és csakis azt cselekedd, amit elmondhatsz.” :-)

 

menroting Creative Commons License 2009.12.08 0 0 37

Eddig észre sem vettem ezt a beírást.S most hogy elolvastam hirtelen eszembejutott hogy ez volt az egyik dal amit sokszor dudolásztam gyerekkoromban evvel együtt

 

http://www.youtube.com/watch?v=D8Ult8x-doE&feature=related

 

gyerekkoromban mikor beteg lettem s valahogy mindig segített.Persze halandzsázva s úgy hogy fogalmam sem volt hogy mi a ciműk meg hogy mlyen műből valók.Valószínűleg  a rádióban hallottam előszőr mikor éppen beteg voltam(ez elég sűrűn volt ovis koromban) és megtetszett és már jobban is éreztem tőle magam és ezért a dallam bennemmaradt.

Előzmény: Mirdad (24)
repcsepista Creative Commons License 2009.12.08 0 0 36

Szija bija, mi a baja, ghepadrunk, lánokfiluk, testvéreim az Úrban...

 Csoda hogy élünk, a fénybe, mert mondjuk, fényben élet, s élet csak fényben, mert midenhez energia ke, vagy pnz?

 Ha megemlitem, hogy a magarok imma -könyve, meg hod, olyan anagból vesszünk fel, formákat, amivel mjegoldjuk a problémáinkat, ami segits magadaon, de ez ingyen lenne, s ingyen, még Monte Christó sirját se őrzik?

 Nosa, eredeti anyagban, hangáradatok, vaggis a có caros értelmében, hangatomok vagyunk,  de mi ki tudjuk vágni a cikrát? - ajajajajjjjjj

Előzmény: ghepard (23)
ghepard Creative Commons License 2009.12.08 0 0 35
Belehallgattam, de azt se tudom magyar-e vagy angol, de valami operaféle lehet. Ha csak hallgatod a zenét - érzed hogy akkor nem rezeg úgy a torok, mint amikor Te is adod a hangot. Én azt adom ki ami éppen ki jön - szinte gondolkodás nélkül. Van úgy is, hogy 30 percet egy ismert dal dúdolgatok körbe körbe más hangokkal. Egyszer gyorsabban, máskor lassabban - közben persze ebben a frekvenciavilágban az ember agya azért gondolkodik valamiken és szinte magától átkapcsol más dalra, szövegre, frekvenciára - és szinte el is felejti hogy él - a teljes nyugalom rezeg át egész testén. Jobb lesz a légzés, tisztulnak az erek, a lerakódások leszakadnak lassan lassan és távoznak. Így menetelve sokkal többet kibír az ember táplálék, víz nélkül..........
Előzmény: Mirdad (24)
ghepard Creative Commons License 2009.12.08 0 0 34
Megtaláltam a cikket. Itt van, de csak csehül. A cikk alján van két link. Az egyik a doktor honlapjára vezet (dr. Nývlt - amerikában tanult, egész biztos tud angolul) a másik link pedig valami angol oldalra mutat, mely saját hangokkal foglalkozik (biowaves). A cikk egy interjú vele. S magyarázza, hogy az a saját hangvétel a pácienstől a bonyolult dolog, azon múlik, hogy sikeres lesz-e aztán a műszer, ha magadhoz teszed a bibire......

http://www.impuls.cz/naturopatie-a-leceni-zvukem/article.html?id=217042
Előzmény: menroting (30)
ghepard Creative Commons License 2009.12.08 0 0 33
"a térdet (valami porc akármi) milyen hang rezegtetésével gyógyítsam"

Engem 9 éves koromtól kisér a baltérdprobléma. Akkor egy kazalról leugorva a duplaszaltó nem jött ki és már akkor hátrafelé feszült minden a térdemnél (3 hétig már akkor is gipszben fociztam). Ezt tetézte a nemrég leírt zuhanásom 1974-ben. A bal térdem valami 23-25-ször volt "kiugorva". Az első két alkalomkor még orvoshoz mentem, kegyetlen volt mikor röntgen alapján visszarakták. Azután már magam rakom vissza, mégpredig úgy hogy 5 perc után focizom tovább. De persze be szokott dagadni, de nem hagytam ki egy focit se. Most már nem dagad be és a hanggal tudom csitítani. Ha valakinek ez megtörténik, akkor 2 hónapig nem focizik - én megyek minden héten. Nagyon érdekes, hogy a hangtól alig alig dagad be. Ha netán valami leválik ott bennt, akkor is ki lehet valahogy bírni és idővel elkopik, ha az ember állandóan koptassa. Ha nem koptassa, akkor ott marad és vagy operáció, vagy sántítás lesz a vége.

Az úúúúúúúú hang hat a legmélyebben és mintha a h,z betűkkel kombinálva még lejjebb is megy az erős rezgés. Lassú gyaloglás közben néha el tudom érni, hogy szinte libabőrös lesz a lábam a hangtól és rogyadozik, olyan jó a lazító hatása. A fájdalom szinte a nullára csöken. Fontos a hosszú hangkiadás, szaggatottan - hogy az összes levegő távozzon belőlünk, persze nem túlerőltetve.....

"aztán meg, milyen rezgés segít leszokni a cigiről (megjegyzem, szeretek cigizni, csak tudom, hogy nem túl jó..."

Mindeféle, akármilyen ami belőled jön - de úgy hogy előtte tiszta levegőt szívsz be :)
Ha megcsinálod ezt, akkor újból cigizhetsz, ha akkor is akarni fogod: Vegyél be levegőt és hang kiséretében fújd ki lassan az összeset (lehet dalt is dúdolni vagy akármit). Kezd magas hanggal és ha érzed, hogy már kezd szorítani vedd mélyebbre. Érezni fogod, hogy a szorítás szűnik - majd menj egyre mélyebb hangig. Aztán mikor már nem jön hang - fújd ki, ami még bennt van hang nélkül. Aztán vegyél újra levegőt és elölről az egész - de fokozatosan emeld a időt. Ha sokat fogod csinálni, akkor eljuthatsz odáig is, hogy 70 másodpercenként is elég lesz bevenni a levegőt. Ha ezt eléred, lehethogy soha többet nem foga cigihez nyúlni. Az nem a tüdőbe való gázegyüttes.........


"vagy hallgassak a szívemre, és ha szeretem, akkor csináljam nyugodtan tovább?)"

Ha nagyon akarsz cigizni, nagyon nehéz leszokni. A nagy kérdés az - miért cigizel? Az emberek valamiért cigiznek - ezt az okot kell orvosolni, akkor könnyebb leszokni.....

Van egy borzasztó statisztika: nem minden dohányos kap tüdőrákot - de aki megkapja, abból 95% cigizik........
Előzmény: Törölt nick (31)
ghepard Creative Commons License 2009.12.08 0 0 32
Igen, az működhetett, ahogy írod. A hívők is mennek a templomokba és ott mindenféle imákat énekelnek. Régebben sokkal többet talán, mint ma. Ez segít, meg az is, hogy megy oda a saját lábán - amit ma már gyakran az autó helyettesít. Így már mindjárt kisebb a hatás. A közös is működik, de mivel én nem hallok - marad nekem, hogy azt csinálok amit akarok (nem kell alkalmazkodni) és akkor amikor akarok (megint nem kell alkalmazkodni).

Már vagy 3 éve olvastam arról cseh oldalon. Ha jól emlékszem amerikai (USA) számítógépes programmal dolgoztak. A honlapjuk angolul is olvasható azt hiszem. De lehet Magyarországon is már vannak valamik ebben a témában, például
www.sonoterapia.hu

Azt a cseh cikket megpróbálom megkeresni, majd meglátom sikerül-e.
Előzmény: menroting (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!