Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Bocs csak most olvasgattam. A hópehelyt a keszthelyi georgikon állította elő, meg több más fajtát is. Az én tételemet(egy ével ezelőtt) ott is csomagoltk. Sajnos a drága vetőmag fajták közé tartozik. Nekem régóta van hópehely és balatoni rózsa. Agria csak 2éve, tavaj jó volt de most csapnivaló.
Tegnap engem is felbosszantott egy. Hirdet alkatrésznek egy táskavarrógépet "rókaládába" szállítással. Mivel nekem pont az a típus kellene és az ára is nagyon jó, így én hülye megrendeltem és várom már egy hete az értesítést, hogy mehetek az automatához a csomagért, de semmi. Tegnap hívom az eladót aki közli, hogy mégsem postáz, csak személyesen vihető a gép. Na persze, 300 km-ről...
Ha legalább 35 évvel fiatalabb lennék , nem haboznék az biztos . Nagyon belevaló volt a leányzó . Sokat beszélgettünk és sok mindenről . Ő ma 13 ³⁰ig volt , a munka végén a gőnihez kisértem . Van egy kis könyvük amiben igazolni kell az eltöltott időd . Persze a főni megkérdezte , tőle és tőle is milyen volt . Aztán aláírta a könyvet és elköszönt a főnitől aztán felémfordult és kaptam 2 puszit . Mondanom sem kell a főni csak nézet , no de én is meglepödtem .
Sajnos nem ő az egyetlen ilyen ember . Volt már tapasztalatom nekem is ilyenben , ráadásul még pénzem is bánta miatta . De úgy vagyok ,hogy legyen boldog az ilyen .
Rádígértek ,szabad a vásár ! Én nem szoktam tökölni ,reklámozni sem ha venni akarok valamit hanem megveszem és aztán mondok véleményt róla . Másként így jár az ember .
Jó reggelt. Nem vagyok mormogi a meséből, de azért sikerült tegnap kicsit morgolódni. Beszélgettünk a fotós dolgokról emberkékkel. Mennyire kell sz.r embernek lenni ahhoz ,hogy lecsapja elöted a kinézett terméket amit megbeszéltetek milyen jó áron van stb ? Főleg úgy ,hogy én mutattam a terméket ah milyen jó az ára délután írok az emberkének mert mobilról nem akarok regényt írni. 2 hete hírdetve volt a termék , nem is volt érdeklődő . Erre hazaérek tegnap melóból , látom jegelve van a termék. Akivel beszélgettünk fotós emberke és linkeltem a terméket azóta vissza sem ír .....
Itt is vagyok , hát sikerült eltérülni az biztos . De nem nyuszi volt a gond . Egy telefon volt hajnali 4 órakor. E hívás miatt ma sikerült bő 1200 km- ert vezetnem sajnos . No de most meg megyek is aludni , úgy is mondhatnám sikerült kellemesen elfáradni . Reggel majd új erővel vetem magam bele a nap kihívásaiba .
"bazi kerék ,lehet erőm se lenne leszedni a gumit róla"
Anno én a kukoricagóré oldalára készítettem egy gumilenyomót, amivel a peremről le lehet nyomni még a nagy gumit is ha a karját megtoldom egy csővel. Utána meg már a szerelővason múlik minden...
Csak az van tudtommal ((::!! A kínai halottan áll a telephely közepén defektesen . A kubotáthoz majd jön a szervíz ha nem akkor majd elég nagy lánggal !